- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
válasz
fityere #204371 üzenetére
Én használok, és kényelmesebb játszani a géppel, a HDR-t is ki tudod próbálni, ha fekszik neked/ hanem.
Egyszóval szebb színek gazdagítják a játékaidat, meg a nagyobb képátló. 4K TV-n nem zavaró a nyújtott full Hd felbontás, inkább kényelmesebb a hétköznapokban.
Figyelj azért, hogy a 4K TV amit veszel legyen benne "game mode", az input lag miatt. -
TazLeacher
nagyúr
-
crue
őstag
válasz
fityere #68747 üzenetére
Azért az a 100 körül inkább 106-107. Itthon lehet már picivel 100 alatt venni gépet, a játékot pedig használtan be lehet szerezni. És akkor még nem volt szó arról, ha netalán valami baja lesz a gépnek, akkor lehet várni a rokonságot hogy egy hónap múlva hazajöjjön a gépért és még egy hónap múlva visszahozzák. De mindenki azt vesz amit akar, nem az én dolgom.
-
Bazsi1987
őstag
-
A`rpi
addikt
válasz
fityere #68598 üzenetére
Vásárló szavaz, lehet ócsárolni, de amíg megveszik addig ez a körforgás megmarad.
Béta alatt ki lehetett próbálni, világosan lehetett tudni mit ad a játék.Én megveszem a játékot, mert nekem örömet fog szerezni, te megvetted szerinted gyenge én azt is tiszteletben tartom.
-
boost
veterán
válasz
fityere #68420 üzenetére
Dehát MMORPG-re ott van a PC Star Wars MMO. Kutya nem játszik vele szinte, pedig tényleg rakás lóvét beletoltak a fejlesztésbe, mindent leszinkronizáltak, akár egy ember is végigtolhatja, stb. Tehát kvázi RPG-nek is jó.
Single Player SW játék készü már, de most egy multis lövölde jött ki, ami tényleg jó ötlet, ráadásil egy régi, sikeres széria folytatása, újragondolása. Ilyen 4-5 évente egyszer van. Ráadásul ha ezeken kívül Star Wars RPG -vel szeretnél játszani, idén ősszel jött ki egy tabletes cucc.
adalbert1: A Star Wars Battlefront játékokban nem volt értelmes singe player. Mivel nincs magának a játéknak sztorija, hanem híres csatákat játszhatsz újra.
fityere: neked minden hiba volt a játékkal kapcsolatban.
-
-
válasz
fityere #68406 üzenetére
Ez az írás ahogy van, értelmetlen. Drága a játék, ezen felhúzta magát és ez lett belőle. Kb. 3-4 éve a 60 dolláros játék és a kb. ugyanannyiba kerülő DLC pakk az alap az ilyen nagy költségvetésű címeknél, meg a first day DLC, meg a többi lehúzás. Az új SW egy nagyon kafa kis játék, egyszerű lövölde, aki lövöldézni akar az élvezi majd. Hát, egy BF4 után túl egyszerű, de ettől még élvezetes. Én nem tudom, hogy mennyit játszott vele aki a pályákat meg a csapatmunka hiányát kritizálja, de nincs igaza. A 4 pálya az 4 világ, és azokon belül más-más pályák, csapatmunka pedig van - pont azért, mert olyan pofonegyszerű az egész. Foglald, védd meg, támadj. Éjjel végigpróbáltam majd az összeset, a Walker Assaulton kívül ugyanazok a játékmódok, mint a többi multi pfs-ben, szóval ez sem lehet akadály. Van CTF, terület és pont foglaló, és sokan csinálják amit kell, a többi meg majd beletanul. Egyelőre én is csak kóválygok sok pályán, mert nem tanultam meg a térképeket.
De jó lesz ez és ahogy rájönnek a népek mit kell csinálni, egyre jobb. Egyedül a Fighter Squadron durva, abban a kavarodásban nincs rendszer.
Ja, ráadásul konzolon játszom szóval itt aztán tényleg sok a kazuár játékos. Lassan én is az leszek, de a 20 év PC, meg előtte 10 év Commodore soha nem fog kikopni.
Ez nem egy Fallout4, amiben a 100 órás végigjátszás és a sztori a szép és az, hogy teljesen elveszhetsz benne. Ez egy szuper lövölde, éppen annyira egyszerű, hogy mindenkinek jó legyen, de az nem igaz, hogy félkész lenne vagy gagyi, vagy rossz. Drága, ez van, szokjatok hozzá - Magyarországon élünk, ahogy kinéz, nem lesz olcsóbb semmi egyhamar.
-
-
cyberkind
félisten
-
tepenzed
őstag
válasz
fityere #68297 üzenetére
isten mentsen meg minket attól, hogy azok a hányadékok elterjedjenek!
Akkor majd szépen megjelennek a csalók,gonosz modderek is, ami miatt nem játszok jó ideje pc-n multiplayert
meg a drága pénzért vehető hardware upgradek
egyébként sem mondhatóak túl sikeresnek a steamboxok sem...
-
Tuomas
addikt
válasz
fityere #68270 üzenetére
Erre született egy nagyon jó cikk
Ebbe benne van, hogy mikor jöhetnek az új játékok is és az új konzolok is.
(#68275) cyberkind
"A rengeteg szoftverbe ölt zöldhasú miatt a Sony és a Microsoft számára egy 2018-as konzolfrissítés láthatóan egyáltalán nem lenne jó. A 2020 már sokkal inkább tűnik logikus időpontnak, mivel ilyenkor már a legtöbb szoftverpartner mérlege pozitív, emellett pályáztatásra is volna lehetőség. Utóbbi alapvető feltétele annak, hogy ne épüljön egyetlen lapkagyártóra az egész piac. Bár az önmagában nem probléma, ha az összes konzol ugyanarra az architektúrára épül, de az már baj, ha versenytárs hiányában előnytelen szerződések születnek a konzol gyártója szempontjából. Emiatt teljesen értelmetlen ma 2018-as generációváltásról beszélni." -
cyberkind
félisten
-
Tegla80
addikt
válasz
fityere #67755 üzenetére
Szia
Itt belepve az accountjaba kellene deactivalni(fel evente 1× tudsz!!) a gepeket,majd netet adni nala a ps-nek es ujra beallitani a gepet primary-nak.(azt meg igy tudja)mobilnetrol is megoldhato es utana mar nem kell a gepenek net,h induljanak a jatekok nala.
Nalad semmi sem valtozik es mukodni fog a Te accodon is az ami mar le van toltve,mig az accjat nem torlod!
Viszont a tovabbiakban akkor tudsz uj jatekot szedni tole es jatszani azzal,ha ujra nalad lesz primary az accja.....szgergely
tudjuk,Te spec nem szereted.....,de Mi azert tobben maskepp gondolkodunk.
Plusz erre is van megoldas,mint lathatod.igaz utana majd ujra kell csinalniuk,nah de az is ingyen van....szoval
-
boost
veterán
válasz
fityere #67757 üzenetére
Ja kérem, hát erről csak Moldova zseniális könyvcíme jut az eszembe: [link]
Ez nem játékmegosztásra van kitalálva, hanem arra, hogy a haverodhoz átvidd a digitális játékaidat, ahogy a lemezessel tennéd. Ilyen esetben mindkettőtöknek onlinenak kell lenni, különben nemfértek hozzá a játékokhoz Ha nem így lenne, egyszerre több száz ismerőssel is megoszthatnád a játékaidat. Muszáj legalább egyszer online-nak lennie, és beállítani az accát primary-ra, hogy tudjon offline játszani a játékaival.
-
válasz
fityere #67657 üzenetére
Jogos, viszont a Bethesdának jobban kellett volna nyomnia, hogy javítsák ki, mivel bizonyos szint felett a mai napig alig játszható. Ezért nem merek a Fallout 4-ben sem bízni.
Rigormortiis: csak a PS3 verziókat érintette ez. Ha jól tudom, a memóriakezeléssel volt gond, miután a mentésfájl elérte a 10(?) megát, ami lvl 30 környékén volt. Erre még rájött egy-két DLC optimalizatlansága, így például az Old World Blues maga volt a megtestesült szenvedés, mivel alapból nehezek voltak az ellenségek, és a technikai gondok sem segítettek.
-
-
marilllyo
veterán
válasz
fityere #67278 üzenetére
Szerintem sem. Most felelsegesen dobná ki mert Fallout meg COD meg BF láz van. Ez most eltart egy darabig szerintem. Márciusban meg jön az Uncharted 4. Ki venné meg ezt ahelyett PS4-re... Szóval szerintem belőnek egy dátumot amikor semmi olyan nem jön PS-re és akkor kiadják. Nem hülyeség. Mi meg kapunk egy rendesen felpeccselt optimalizált változatot.
-
-
Tuomas
addikt
válasz
fityere #65983 üzenetére
Magyar boltból rendelve is jár ilyen
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest