- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
saelin #193908 üzenetére
Azt írják technikailag nagyon jó lett, sima PS4-en is stabil 1080p 60fps, legalábbis még a játék elején. Később a végtelen sok ellenfél és effekt lehet ront ezen az összképen, de a fejlesztő szerint a felbontás dinamikus, szóval lehet majd akkor picit visszavesz, hogy a 60fps megmaradjon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
saelin #193876 üzenetére
Igen, igen, közben leesett, hogy a játék már tavaly októberben bemutatkozott és ott már szó volt róla hogy az AI-t irányítjuk. Observation
-
sp8787
addikt
-
-
.LnB
titán
válasz
saelin #193801 üzenetére
Neki írd, ne nekem.
Én nem vagyok kompetens a témában. Majd valamikor sorra kerül a Nioh nálam is. De nem tudom, hogy mikor.
Egy dolog viszont világos nekem. Amennyi játékos, annyi vélemény, hogy melyik a könnyebb. Nekem is mindenki más játékot írt mint legkönnyebb souls játék. -
_drk
addikt
válasz
saelin #193726 üzenetére
Skyrim nehezen játszatja magát. Egy jó időre én is abba hagytam még annak idején PC-n. Alapból ez a belsőnézetes harc egyszerűen nem működik. Ezért csinál mindenki lopakodó íjászt (ez remélem meg van!
)
Én varázslót indítottam, az is jó belsőnézetben lövöldözni, de egyszerűen nincs benne varázslat. Az alap varázslatokkal kellett nyomulnom, mert vagy manám nem volt rá, vagy nem is ért semmit.
Mondjuk a sztori nem olyan rossz, csak mai szemmel nézve, főleg egy HZD vagy GOW után semmi értelme.
A bugok meg maga a játék szépségei mára! Az is tipikusan olyan játék ami nem öregedett szépen. -
markknight
veterán
válasz
saelin #192936 üzenetére
Én Apexben 90%-ban jókat játszom randomokkal mostanság. Sőt azt is megfigyeltem, hogy jobb néha egyedül játszani, mert jobban fejlődsz minden szinten. Én szeretem utasítani a többieket, hogy ki merre menjen mit csináljon, mit szedjen fel stb (fárasztó). Most hogy nem jöttek játszani, jobban ki tudtam teljesedni ha csak pingeltem össze vissza és kussban maradtam.
-
Bishi
tag
válasz
saelin #189652 üzenetére
Van egy sejtésem, hogy a 9999 level szinte végtelenszer meglehet, ha a reinkarnálást jól sejtem. Penge111-nek igaza volt, több ezer órát is lehet vele tolni. Nagyon bejön, meg az is, ahogy adagolja az újdonságokat. Én is 20-on szintű vagyok de még az 5. epizódnál tartok, alig tértem le a fő szálról. Minden dlcs küldetés kész.
Igaz van vagy 70 karakterem és mindet fejlesztem, de a fő küldetésre ugyanazokat viszem általában. -
Bishi
tag
válasz
saelin #189531 üzenetére
Én is elvesztem benne rendesen.
Imádom, ahogy a storyval haladsz előre, úgy bővül a bázisod és a lehetőségeid.
Egyre több ember kell a sok teendőre, amit tehetsz.
Én egyenlőre a fő storyval haladok, a dlckkel jövő + karakterek már meg vannak.
De ha van item world-öd, akkor te is beletoltál már pár órát
Nagyon megérte ez a játék a 6000 ftt. -
.LnB
titán
válasz
saelin #189297 üzenetére
Azért, mert az EA beleölt egy rahedli pénzt, hogy legyen egy engine-jük amit az összes játékhoz használnak. Lásd Need for Speed, Fifa, Madden, Battlefield/front...minden.. Csak aztán vannak olyan játékok, amiknél "nem adja ki". Vagy a fejlesztőstúdió nem ért az engine-hez.
-
penge111
addikt
válasz
saelin #189233 üzenetére
@Saelin: idáig jutottam a péntek óta 260+ post olvasásában, szóval lehet már megválaszolták. A Disgaea 5 Complete egy rohadt tartalmas taktikai jrpg. Lvl 999 a max szint benne, a korábbi részekből bekerült egy rakás scenárió. A story igen bugyutának tűnik, de gyakran a hasad fogod majd a röhögéstől. Én anno az 1-2 részekkel játszottam sokat, még mindig várok egy nagyobb leárazást olyan 3-4k és akkor bezsákolom, ha nem megy le akkor jó lesz majd 6k-ért is. Amiért még nem vettem meg, megfogadtam, amíg nem dolgozom le a backlogom (10+ játék), addig semmit nem veszek...
Sok kritika írja, hogy ez a rész lett a legjobb a szériából, nem igazán kapcsolódnak egymáshoz a részek. Ha szeretted anno a Final Fantasy Tactics, Jean D'arc, Tactics Ogre, Fire Emblem stb. szerű taktikai jrpgket, akkor kitűnő vétel!
-
kriszpontaz
veterán
-
lazioforever
tag
válasz
saelin #187910 üzenetére
Alapvetően én is a Nioh felé húzok, mert a témaválasztás jobban tetszik. A Bloodborne komor hangulatától tartok kicsit, nem vagyok oda az ilyen játékokért. De annyian dicsérik azt is, hogy nem tudok csak úgy legyinteni rá.
Persze az is lehet, hogy kipróbálom valamelyiket, aztán annyira megszenvedem, hogy hagyom az egészet a fenébe. Meglátjuk. -
törölt tag
válasz
saelin #187826 üzenetére
Pont az az 1-2 óra tökéletes erre. Én meg pont úgy látom, hogy az ilyen 100 órás openworld dolgokra nincs időm. Nekem nem pálya, hogy 3 hónap alatt játsszak végig valamit, és egy sztoriorientált játékot meg nem lehet óránként ott hagyni.
A BB például erre tökéletes, ott van az a napi 1-2 óra, ha akarom a fővonalat viszem, ha akarom, csak mászkálok, ha akarom coopolok, másnak segítek, ha akarom, csaliszozok, és ha felállok, nincs hiányérzetem, hogy de kíváncsi vagyok arra, hogy mi lesz a sztorival.
Pont az ilyen játékok alkalmasak a "van egy szabad órám, kicsit kikapcsolódok, nekimegyek egy bossnak" típusú játékra.
-
Xaels
félisten
válasz
saelin #186884 üzenetére
Volt aki azt írta, hogy csak a 2 hétvégén ebbe a nyúlfarknyi demoba is beletett majdnem 30 órát. Nekem is egy 10-es belement kb. pedig a VIP-vel szoptam rendesen. A repülés, meg a harc nekem is nagyon bejött. A Javelinek is nagyon jól el vannak találva, jól el vannak egymástól különítve képességek terén is és ha jól összedolgoznak a különféle ruhájú játékosok akkor nagy pusztítást lehet rendeszni.
-
-
wolf13
őstag
-
sp8787
addikt
válasz
saelin #184960 üzenetére
Mondjuk ha bejutsz az se segit sokat az osszkepen amikor rajossz ,hogy valami elmeroggyant agymenese miatt beepitettek egy FPS setalo szimulatort ahol a csigasebesseg/2-vel tudsz haladni. Ki a fck akarja egy lootgameben ezzel tolteni az idot?
Na meg a menuk az meg egy masik agymenes. Agyon van bonyolitva meg egy clunky shiat az egesz.Ebben a jatekban semmi nincs streanline-olva a hatekony jatekmenet iranyaba.
sztem
-
-
.LnB
titán
válasz
saelin #184434 üzenetére
Nem is értem, hogy a rengeteg twitch-es, csöcskirakós bige honnan jön?! Én elég sokat csajoztam régen, de egyetlen csaj se játszott. Egyszer haverom hozott a társaságba egy csajt akit WoW-ban ismert meg. Úgy is nézett ki, és viselkedett a csaj. Nem sok respawn-t élt meg.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
saelin #184434 üzenetére
Egyszer melóba rendeltem egy gamet,nem voltam ott,kolléganōm vette át. Mikor bementem hozzá a játékért kicsit dumáltunk majd megkérdezte,hogy minek pocsékolom az idōm ilyenekre blabla.Majd ránéztem a monitorra,ment ilyen CandyCrash szerū játék, level 1500
Na mondom bagoly mondja verébnek...
-
válasz
saelin #183998 üzenetére
és hhenry: Köszönöm.
Most pont van egy Cities: Skyline / Surviving Mars "akció", de együtt kicsit drágább a kettő, mint külön-külön akciósan. Nájsz.
Surviving Mars-hoz a Season Pass ajánlott rögtön (most van egy "First Colony Edition" - Season Pass, Digital Deluxe Pack) vagy nyugodjak le a 'csába és majd ha lesz valami Season Pass akcijó megint, elég lesz megvenni?
Köszi még 1x. -
Madwe
nagyúr
válasz
saelin #183312 üzenetére
Eddig azt hittem velem van a gond, de megnyugodtam, h ez a jellemző. Ebből tanulva már jóideje egy sztori alapú játékot tolok, max mellette néha valami könnyedebb indiesebb cím befigyel, de az meg jellemzően switchen amúgy is
Ettől függetlenül veszem a játékokat mint a rohadt élet, csak nem tudom minek, ha úgysincs rá időm... Mostanában az rdr2 pörög folyamat, de még várat magára a gow, hzd, witcher3, doom, zelda, super mario world, mario odyssey, donkey kong... csak h a nagyobbakat említsem. Minek vettem meg ezeket mind, mikor tudtam h idén ebből ha 3hoz hozzányúlok nem tudom
Ezzel is vagytok így páran?
-
.LnB
titán
válasz
saelin #183194 üzenetére
Még hűtőborda sincs. Ennyi az egész: [kép]
(#183190) hhenry
A bővítésről annyit, hogy tegnap nagyjából 25 címet próbáltam ki. És ilyenkor pendrive-ról olvassa a játékokat. Én azt vettem észre, hogy nem egy játéknál akadtak a játék eleji video-k (logok) és a menü is. Esetenként maga a játék is. Arra már nem volt türelmem, hogy utánajárjak ez mitől van. Lehet számít a pedrive is, de mivel nem működik minden pendrive-val, így örültem, hogy találtam egyet amivel működött. -
.LnB
titán
válasz
saelin #182410 üzenetére
Én akkorát csalódtam a Destiny 2-ben, hogy azóta próbálok vigyázni az ilyesfajta játékokkal. És engem teljesen a Destiny 2-re emlékeztet az Anthem is. The Division 2-t nagyobb eséllyel venném meg, de szerintem azt sem fogom rögtön.
Mondjuk végignézve az idei, megjelenési dátummal rendelkező játékokat. Így végigolvasva, semmit se vennék meg day one. Mindennel van ilyen olyan bajom, fenntartásom.Tényleg, végig is megyek rajtuk szépen:
Resident Evil 2 Remake - ez tuti nagyon jó lesz. Én viszont nagyon nem bírom az ijesztgetős játékokat.
Kingdom Hearts III - esküszöm egyre jobban tetszik ez a játék. És mióta van gyerekem, ismerem is az összes ilyen animációs mesét. Belegondoltam milyen jó lenne a gyerkőccel végigtolni. De nem akarom rászoktatni a PS-re.
Ace Combat 7: Skies Unknown - ez érdekel. De nem volt még szerencsém a sorozathoz. És nem tudom meddig tudna lekötni. Jó lenne repkedni., Viszont lehet, hogy miután elmúlna az újdonság varázsa megunnám.
Metro Exodus - Ugyan az mint a RE2 Remake.. Ez is nagyon jónak ígérkezik.
Devil May Cry 5 - Az előzőek se kötöttek le soha 1 óránál tovább sajnos. De egy demo-t nyomnék, hátha..
Tom Clancy's The Division 2 - Vajon egy teljes árú DLC? Washington nem annyira vonzó számomra mint New York. Viszont van rá esély, hogy megveszem ha nem is sok.
Sekiro: Shadows Die Twice - Megvan a Nioh, előbb azt kellene nyomni, az előtt meg befejezni a Bloodborne-t.
Days Gone - Az egyetlen, és első Sony ex, amibe én nem látok semmit. The Walking Dead + World War Z?
Amit meg sem említettem az számomra nem is jöhet szóba. Mortal Kombat, Rage 2 stb stb..
És azt fel sem merem sorolni, hogy mennyi játékom van már most is otthon, amiket végig akarok/kellene még játszani.
-
.LnB
titán
válasz
saelin #182344 üzenetére
Jó hamar feladtad.
Ezeket a pályarészeket én is rögtön említettem mikor az első véleményemet írtam a játékról. Viszont van megoldás rájuk. Egyrészt a hősök, erősebb egységek. Másrészt ott az Officer heal, amit magasabbb szinten kapsz meg. És folyamatosan fel tudod boostolni a körülötted lévők hp-ját. És az is amit bigrob írt, egy olyan kártya amitől a körülötted lévő játékosok hp-ja hamarabb regenerálódik.
Mostanra én se vagyok kiborulva az ilyen helyektől. És kicsit máshogy is tekintek a mapokra. Abszolút nem a legmélyebb multiplayer game, de nem is az a megoldás, hogy csak rohansz a legkisebb lyuknak mint egy világtalan.
Én már lvl35+ vagyok Officer-rel. Este megpróbálom az Assault-tot is lvl30-ra húzni. Ma már voltam a meccs végi összesítésben második. Szóval haladok előre.
-
RolEnD_
tag
válasz
saelin #182337 üzenetére
Nekem is ez a bajom. Katasztrófa a pálya design. Ráadásul nem értem mit kellene csinálnom, hogy kapjam a pontokat. Az elsőknek 15.000 pontjuk, nekem 5000 van. BFV-öt nyomtam eddig, ott 50-es szintű vagyok, 90%-ban az első 5 között. Ebben csak szaladgálok, mint pók a falon...
-
nemorino
tag
válasz
saelin #182207 üzenetére
A Syndicate hozta számomra a legbosszantóbb hibákat, teljesítés esetén nem mindig adta meg a trófeákat. A többször teljesíthetőkkel nem is volt gond, addig csináltam, amíg egyszer megadta, de pl. a gyűjtögetős trófeát sem kaptam meg és hülye fejjel nem csináltam mentést előtte, így hagytam a fenébe, nem lett kiplatinázva. Majd egyszer visszatérek hozzá.
-
.LnB
titán
válasz
saelin #181809 üzenetére
Sz*rd le, a hangulat a lényeg.
Esküszöm egyre jobban tetszik az a game. Annyira visszaadja a SW hangulatot, hogy csak azért vágyom mindig vissza játszani vele. Én se vagyok megáldva a világ legjobb kontrolleres aimjával az tény.
Ráadásul nekem van más bajom is, színtévesztő vagyok. Ez leginkább azért baj, mert a zöldes/barnás pályákon alig látom az ellent, ha az nem fehér rohamosztagos. És az Assaulttal mikor használom a Scan Dart-tot. Akkor a zöldes/barnás pályákon a piros körvonalakat sem látom kb semennyire.Egyébként Officer-rel pikk-pakk lehet a pontokat farmolni, aztán hamar lehet "hősködni" is. Officer-rel már közel vagyok mindig a legjobb öthöz a végelszámolásban.
-
malystryx
senior tag
válasz
saelin #181736 üzenetére
Biztosan nálam is még jól bírja mert 3-4 óra UC után is majdnem telit mutat, és fél óra alatt feltölti egy 850-es töltő, de azon lepődtem meg hogy a cikk szerint 3-4 órát lehet "spórolni". Az összefoglalóban olvastam róla, de fogalmam sem volt hogy ennyi is lehet. (Gondoltam itt fél órákra..) Azért nem semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest