- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
penge111
addikt
válasz
saelin #204864 üzenetére
100%, hogy nem veszek Ps5-öt első körben. Az is igaz nekem nagy előnyöm van veled szemben, mivel csak picit több mint egy éve van Ps4 konzolom. Kb 2 évre elegendő játékom van/lesz. Mivel szinte mindig voltak kezdeti nehézségek, én inkább megvárok egy ránc felvarrott Ps5 generációt. Pedig a visszafelé kompatibilitás nagyon megmozgatta a pénztárcámat, de kezdeti konzolok Ps3, Ps4 esetén hangosak voltak, sokat fogyasztottak, dagadtak voltak
, és elég kevés ex cím jelent meg rájuk az első évben...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
saelin #203832 üzenetére
1. pasztacsere volt, a rövidtávú tapasztalatom az, hogy nem kapcsolt még fel “turbina fokozatra” annál a játéknál, ahol párom egyszer megkérdezte a konyhából: “vihar van odakinn?”. Sajna a süvítés a PS-ből jött. Van hangja most is, de az az egészséges levegőkavarás. Ha egy félévet kibír így, én teljesen boldog leszek. A pasztafelvitelhez annyit, hogy keveset nem szabad, a “sok” az itt nem akkora baj, olyan frankó a leszoritó, hogy teljesen kipréseli a felesleget oldalra, és mivel nem folyékonymetál, így hadd menjen... Arctic mx 4-et használtam.
-
tihibaby
senior tag
válasz
saelin #203832 üzenetére
Az a helyzet,szerintem a paszta semmit nem fog érni,tudom,csináltam,1-2 hónap múlva megint porszívó lett.
Viszont a folyékony fém,a Thermal Grizzly Conductonaut,valamint mellé ugyancsak TG Minus Pad hővezető,nálam csodát tett,azóta teljesen csendes a Ps4.
Tény,kicsit körültekintőbben kell a folyékony fémmel bánni,de van sok Youtube video segítségül(a lényeg,körbe kell körömlakkozni a proci körül az APU-kat,nehogy a fém rákerüljön,és zárlatot okozzon).
Ráadásul én állítva használom a masinát,és nincs semmi probléma...eddig!
Fél éve használom így,GoW,Detroit,TR alatt sívított legjobban,azóta szinte nincs hangja,imádom! -
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
saelin #203787 üzenetére
Kb 1 hete pasztáztam a Pro-mat, az említett csavarhúzó nélkül. Egy egyszerű lapos- és egy csillagfejű csavarhúzó segítségével. A “lapos” pont akkora legyen, hogy megakadjon a hatszög egyik sarkában és onnantól megadja magát.
Szerk.: ohh, látom már adtak hasonló tanácsot.
-
válasz
saelin #203787 üzenetére
A teteje elsőre nehezebben jön le, de utána már könnyebben lepattintható. Nem kell félni tőle, nem törik el, így van tervezve. Nekem sincs amúgy Security Torx fejem, de mégis simán szétszedtem FAT, Slim és Pro konzolokat is. Ha a kis pöcök nagyon kiáll a csavar fejében és ezért útban van, akkor egy kisebb lapos fejű csavarhúzóval simán kitörhető belőle.
-
-
válasz
saelin #202259 üzenetére
A normál változattal játszol vagy VR-ban tolod? Ha az előbbi, akkor hogyan fut, javítottak rajta? Mikor kijött PS4-re, akkor egészen jó volt Pro-n, majd miután kiadták VR-ban is, valamit túltokat benne egy frissítéssel és egyenesen szaggatott. Most mi a helyzet, játszható állapotban van?
-
Deck
titán
válasz
saelin #202014 üzenetére
Látod ebben is teljesen egyetértek veled és jó, hogy ugyanúgy látjuk. Van pár játék amivel játszani se tudok emiatt. A borítókon és teszteken jobban mutat a szebb grafikás kép mint, hogy 60fps-el fut. De látod, hogy sokaknak ez már fps huszárkodás és nekik a 20 is bőven elég. Azért 2019 van már, szóval azért ne.. PS5-öt nagyon várom már emiatt
-
saelin
veterán
válasz
saelin #201979 üzenetére
A Nioh 2 alpha demo eléggé addiktív, szinte ugyan az mint az első része. Annyi negatívumot tudok csak felhozni ellene, hogy az action mode grafikai beállítás melett még mindig nagyon agresszíven veszi le a felbontást. 4k kijelzőn egyből kiveri az ember szemét a rece.
Csak azért nem játszom tovább, mert a skill fa nagyon korlátozott és a fegyvereknek nagyon sok mozdulata így nem tanulható meg. Én az első részt is "grindolva" és egy fegyvert jól begyakorolva vittem végig. Nem is töröltem le a játékot, mert az endgame afféle diablo szintű kari építést rejt maga mögött és mindig ígérgetem hogy visszatérek hozzá... egyszer.Én azt mondom akinek az első Nioh tetszett, annak ez is fog. Amikor majd kijön belőle egy fullos változat, ami az összes dlc-t magába foglalja, akkor majd megveszem.
Ja, és remélem nerfelik a tüzet!
-
Deck
titán
válasz
saelin #201904 üzenetére
Most akkor szebbek legyen vagy fusson jobban?
Tényleg vannak teljesítményi gondok de legalább nem 30fps-re lőtték be és semmivel se fut rosszabbul mint a Dark Souls 3. Szebb lehetne, tuti frissitenek és javítanak majd rajta. Mikor az enemy mögé mész majd négyzet és jön az animáció és pont van ott másik enemy akkor zavaró, hogy bem tudsz egyből el dodgeolni. Engem az zavar, hogy van egy társunk.. Nem veszem túl komolyan a játékot amúgy és örülök, hogy kitudtam próbálni megjelenés előtt. Első bossig tuti elhiszem aztán meglátom milyen.. Bár lehet nem veszem meg majd csak egy akcióba max.
Nioh 2-t próbáltad már? Egyedül a HDR miatt néz ki az is jobban a benti vagy szűkebb helyeken, kinn továbbra is recés, ködös sok helyen de legalább 60fps-el fut. Pro-n ugye mert, slimen valószínűleg kisebb a felbontás is mint az első résznél.
-
válasz
saelin #201904 üzenetére
Ezt az egymásba lógást már már egy korábbi videóba figyeltem, a haja a gázmaszkba lógott qz meg a ruha gallérjába és így minden mindenbe, és ez egy hosszabb párbeszédes részben. De gondoltam ez olyan amit majd javítanak mert így hagyni elég erős lenne.
Ma meló után az estét rászánom és megnézem én is.
tboy93
Van ott még több másik is ahogy carlos is írja. -
ProEvoFan
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz
saelin #201166 üzenetére
Megjavítottam a hajót, elrepültem máshova, de egy pillanatra sem kapott el a feeling. Hát nem tudom mi lesz ebből..
Szerk.: visszakerestem, és pont te írtad, hogy a No Man's Sky alatt milyen hangosak a PS-ek. Jelentem, nekem semennyire. Full kussban volt. 1-2 órát játszottam vele kb.
-
.LnB
titán
válasz
saelin #201013 üzenetére
Én adok, csak sok más szempontot is figyelembe veszek egy egy pontozást látva. Nem olyan egyszerű ez nálam, hogy meglátom a metacritic pontszámokat és az alapján döntök. Rengeteg dolgot figyelembe veszek, de nem tudom ezt leírni. Függ sok dologtól, és játéktól függően eltérő.
Na mind1, ez most úgy fog tűnni, mint ha ez lenne az én misztikus szuperhős-képességem. Pedig csak ítélőképességnek hívják röviden.
-
lazioforever
tag
válasz
saelin #200971 üzenetére
Néha én is elcsábulok, de azért igyekszem egy nagyjából előre felállított sorrendben végighaladni azokon a játékokon, amik érdekelnek. Mielőtt másfél éve megvettem a Ps4-et, már volt egy alap listám, hogy mit kellene az előző generáció legjobbjaiból előre venni (már amit kiadtak Ps4-re). Ehhez képest az első címem a Witcher 3 volt, és közben is becsúszott a "régiek" közé az Uncharted 4, a Ratchet és az Order 1886.
Azért fontos számomra ez a sorrend, hogy ne kelljen "csalódnom". Mondok egy példát: tavaly ősszel az La Noire-t is végigjátszottam. Nagyon élveztem, tetszett maga a játék, Mégis, azóta eltelt fél év, és jó pár játékkal később visszagondolva tudom, hogy most játszva már nem okozna akkora élményt. Az újabb játékokkal nőtt a színvonal, és elavultabbnak hatna most már. Így viszont a helyén volt kezelve, időben, és sorrendben is akkor jött, amikor még a korához megfelelően tudtam értékelni.
Nem akarok egy játékot, ami érdekel, csak azért leírni, mert már régebbi, és a mostaniakkal összehasonlítva nem állja meg a helyét, -
-
Gebriel
veterán
válasz
saelin #200600 üzenetére
Nálam az elődjénél volt ez sajna, annak könnyen lehetett cserélni a párna részét, csak határozottan el kellett forgatni. Itt a képen látszik, hogy fogja. -
ldave
félisten
válasz
saelin #200600 üzenetére
Egyáltalán nem bonyolult a csere, csak el kell csavarni és lejön a párna. Kínából rendeltem hozzá utángyártott párnát, tökéletesen illeszkedik az eredeti helyére. Az anyagminőség nem rosszabb, mint volt, lassan két éves a cserélt párna és kezd ez is repedezni, töredezni. Ez sajna típushiba.
-
Peace
nagyúr
-
-
-
raziel01
veterán
válasz
saelin #200496 üzenetére
Teljesen hibátlan. Mondjuk egy ilyen zárt világú játéknál fura is lenne ha nagyon bugos lenne.
Egyébként érdemes megvenni. A játék felénél járok és egyelőre 9/10.
Újrajátszhatóság szerintem nem nagyon van benne, max aki gyűjtögetni akar annak érdemes.
Grafika, szinkron fantasztikus. Nekem a sztorival sincs sok bajom.
Picit talán lehetett volna olcsóbb de ez van. 45 font, ha kap egy 30%-os akciót akkor érdemes beszerezni mindenképp annak akinek tetszett a Senua is. Nekem annál jobban tetszik.
Reméljük jók lesznek az eladások és még jön majd tőlük ilyen sztori alapú játék. -
törölt tag
válasz
saelin #195204 üzenetére
Há én nem tudom...
Toltam annó pc-n 4k ban kakaón de épp h csak egy pin@sz@rszálnyit volt szebb
Mondjuk én semmilyen mod-ot nem szedtem hozzá.
Szal a ps4 pro nak sztem ilyen téren nincs szégyenkezni valója
Igazábol pont a Gta 5 az egyik játék ahol alig vettem észre külömbséget a pc hez mérten..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest