- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
consono #278211 üzenetére
Van heti 4-5 órám amit játékra tudok szánni (és azt is gyakran valami másra használom fel), tavaly ilyentájt vettem egy használt PS4 Pro-t 65 ezerért (Xboxról jöttem). Van egy teljes generációnyi csupa exkluzív aminek haladok a pótlásával és újak is jelennek meg, amik PS5 mellett megjelennek erre is (eddig egyedül a Returnal volt, ami érdekel és nem tudom játszani, minden más oké).
Ha most akarok egy új PS5-öt, az 300 ezer forint. Ööööhmm... kösz nem. Majd amikor már muszáj lesz, mert elkezdenek nem megjelenni a kifutó generációra a játékok nagyobb számban. Addig is szívesebben öntöm fotós felszerelésbe a pénzem. Szerintem már megvárom a PS5 Pro vagy Slim érkezését.
-
-
törölt tag
válasz
consono #277694 üzenetére
Meg ott volt gyorsutazás.
Nekem túlságosan szétdarabolta az RDR2 sztoriját a sok üresjárat. Aki akar lovagoljon negyed órát két küldetés közt de én haladtam volna a sztorival. Máskor persze volt hogy én is csak mászkáltam, segítettem felépíteni egy házat, levadásztam valami állatot, nagyon jók ezek is de kellene a rendes gyorsutazás hogy az ember nyomhassa a sztorit ha ahhoz van kedve.
Meg én még a craftoláson változtattam volna hogy ne kelljen olyan precízen lelőni hozzá az állatokat hanem minőségtől függjön a mennyiség ami egy akármihez kell.
-
nemorino
tag
válasz
consono #277238 üzenetére
Nézd, én a sztorit tartom gyengének és hatásvadásznak, ezt meg szerintem Youtube végigjátszás alapján meg lehet ítélni. Olvastam életemben kb. ezer könyvet, láttam kb. ugyanennyi filmet, a PS4 korszak nagyobb címeit jórészt platinára játszottam, úgy érzem megvan az alapom arra, hogy eldöntsem, hogy egy sztorit jónak, vagy rossznak tartok. A hozzászólásom minden kritikus mondatát úgy fogalmaztam meg, hogy érzékeltessem, hogy saját véleményről van szó.
-
sum-blink
aktív tag
-
perge666
veterán
válasz
consono #277207 üzenetére
Én annó a TLOU1 elé izgatottan ültem le aztán csalódtam egy nagyot.
Játszható volt meg minden,ráadásul ez az egyik kedvenc műfajom,de szerintem mindenki annyira istenítette akkoriban hogy többet vártam tőle.
A TLOU2-nek ezért is kezdek félve,na de ami késik az nem múlik.
Amíg a REVIII pörög nálam,addig biztos nem kezdek bele más nagy játékba.
A Tsushima nálam is bakancslistás,csak van elég játékom egyelőre amit akciósan vettem és még el sem indítottam hogy nem kapkodok vele. -
perge666
veterán
válasz
consono #277198 üzenetére
W3-at élvezettel toltam végig a DLC-kkel együtt jópár éve 1-2 hónap alatt,most meg a Resident Evil VIII-at még 2 hónap alatt nem fejeztem be,pedig baromira tetszik és nem is hosszú.
Valahogy úgy vagyok énis hogy sem időm,sem energiám,pedig kedvem az lenne hozzá!TLOU2 is meg van véve egy jó ideje,de el sem indítottam még,majd talán télen........
Most megint a retró vonalat erősítem,ha van egy szabad 30-40-50 percem akkor sokszor inkább nyomok valamit PSP-n.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
consono #277198 üzenetére
Meg én lemezeket is szoktam adni-venni vagy ismerősökkel, rokonsággal egymásnak kölcsön adni. Ezek is nagyon sokat levesznek a költségekből.
Vettem karácsonykor 9000 Ft-ért fél áron éves PS Plus-t, nem nagyon multizok már, de úgy voltam vele, hogy ha csak nullszaldóra kijön az ajándék játékokkal, már megérte.
Eddig fél év eltelt, félidőben járunk és egyetlen játék volt, ami érdekel: God of War. Bár még nem játszottam vele (megyek egy lista szerint), de egyébként sem kellett volna megvennem. Hát ez van, ilyen a szerencsém, eddig nem adta ki.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
consono #277196 üzenetére
Mondjuk aki ritkán játszik, az ritkán is vesz teljes áron játékot, nem biztos, hogy azt érdemes alapul venni. Meg ugye ki-mivel játszik, az sem mindegy, mert vannak az egy-két délután alatt végigdarálós címek, meg azok amik hetekre-hónapokra elfoglalnak.
Xboxon még nagyon aktívan multiztam és a BF1 volt a go-to játékom, amikor időm engedte azt vettem elő és mellé néha befért egy-két narratív single player játék vagy pár kör a Forzában, de egy rendes RPG-nek neki sem álltam már, mert tudtam, hogy képtelen vagyok ma már ezeket befejezni.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
consono #276649 üzenetére
Sziasztok!
Decemberben vettem a PS4 Pro-mat használtan, a Sonys fülest nem kaptam meg hozzá, viszont eddig elvoltam a sajátommal is, de most szeretnék váltani.
Segítsetek eldönteni, hogy 3.5mm jack vagy USB-s füles legyen.
Ha USB-s headsetet vennék, és USB-n keresztül csatlakoztatnám a konzolhoz, akkor működni fog rendesen? Hangzás, mikrofon, stb.
Vagy inkább ajánlott lenne 3.5mm jack-es fülest venni amit a kontrollerhez csatlakoztatnék?
Továbbá a ti ajánlásotokra vettem egy USB hangkártyát, az be van dugva a konzolba és abba a hangfalam, tökéletesen működik. Köszönöm ismét!Szóval, ha 3.5mm jack-es fülest veszek és ehhez az USB-s hangkártyához csatlakoztatnám, akkor is működne minden funkció, átmenne a hangom és a többiek hallanának? Tudom, nincs h*lye kérdés, de ezt mégis annak érzem.
Igazság szerint ezt a fülest 99%-ban csak a konzolhoz használnám, nem fontos most, hogy más eszközhöz is passzoljon.
A keret nagyjából 20.000 forint, ha esetleg tudtok ajánlani valamit konkrétan ami bevált nektek és 20k fedezi, akkor ide, vagy ha itt nem lehet akkor privátban kérlek küldjétek el.
Örülnék, ha olyan megoldás lenne a végén aminél nem direktbe a kontrollerhez kell csatlakoztatni a fülest.. de most mindenre nyitott vagyok.
Köszönöm!
-
-
-
interstate76
addikt
válasz
consono #275710 üzenetére
Plants vs Zombies Garden Warfare 2-vel engedném játszani, de a Sony felülbírál.
Mai fejjel már tudom, hogy csak a szívás van a child accounttal, de ha a 13. életévét betöltve már játszhat online, akkor nem csinálok neki új fiókot, hanem kibírja azt a kis időt, ami hátravan addig. 18 éves koráig viszont nyilván nem váratnám.
-
pászka
tag
válasz
consono #275429 üzenetére
Köszönöm. Egyébként nem értem a sony-t. Minek a szülői felügyelet ha ők eldöntik helyettem mivel játszhat a gyerek? Akkor a másikat is 18 felettinek regisztrálom. Bár akkor meg nem fogom tudni korlátozni a napi játék adagját.
Az xbox is ilyen körülményes ? Mert akkor inkább átállok hozzájuk, még az elején vagyunk.
-
Đusty
addikt
válasz
consono #275244 üzenetére
Imádom amikor valaki kérdez valamit és válasz helyett idióta tanácsokat osztogatnak, legutóbb csak egy kupont kért az illető azt gyerek nevelési tanácsokat kapott. Nyilván nem véletlenül kérdeztem és nem érdekel az a sz@r kontroller és az sem ki minek tart mert 1 a lehetőség mindenkinek adott 2 NEM JÁTSZOM ONLINE, mint írtam kifejezetten rdr2 storyhoz kerestem.
Szerencsére ezt [megtaláltam] egy próbát megér. -
nincsnév007
addikt
válasz
consono #275113 üzenetére
Jól tetted
én pont ma mondtam hogy ha kéne venni ps5-t akkor a pókember 2 miatt vennék főleg ha az is majd magyar felirattal jön
de az még messze van
FunPro : jó az a kis konzol, meg én azért is örülök az S-nek mert így olcsón tudok forzázni, és így nem kell kétszer kiadjak 180k
-
nimfas
addikt
válasz
consono #274989 üzenetére
1TB van benne, az tele volt az ismerős örökölt játékaival, gyomláltam amivel tuti nem fogok játszani. 1-2 játékot tudtam leszedni rá. Nézem ssd-t, de ár/TB arányt nézve még elég húzós egy 2TB SSD a belső HDD helyére. Külső HDD-t néztem aztán filóztam hogy 2 vagy 4 TB aztán "pénz nem számít" alapon lett a nagyobb.
Elég csiga a net, szóval mire leér pár játék lepereg az életem egy erős túlzással. Éjjelre meg nem akarom bekapcsolva hagyni a gépet még standby állapotban sem.
-
válasz
consono #274989 üzenetére
Nem hiszem, hogy erről lenne szó. Hanem jobb telepítve tudni a játékokat, mert nagyon lassú a lemezről másolás, és a letöltés is. Ha akkor jut eszedbe mikor már játszanál, akkor megszívtad. Én még a sokkal gyorsabb PS5-re is előtöltöm amiket vásárolok, bár most már nincs olyan nagy backlogom, szóval a 2 TB-os M.2 SSD az elég.
-
törölt tag
válasz
consono #274429 üzenetére
Jajj dehogy nem
Pont azon agyaltam milyen poén lett volna ebbe is valami hasonló, erre megtörtént
Végre vége ennek a japán pudvának amúgy, 108 óra meg egy kicsi volt, hát a könyökömön jött ki már a sok ismétlés meg az üres párbeszéd. Arcom kapartam már mikor az utolsó harc (harcok mert 4x támadt rám az utolsó ellenfél!!!!) után még több mint egy órán át ment az időhúzás. Japán, japán, de azért a Judgment ennél sokkal szofisztikáltabb volt.
Tetszett összességében, a mangákat tuti elolvasom majd. De nem biztos, hogy a Persona 6-ra be fogok fizetni. Túlságosan fel van higítva hülyeséggel.
-
-
ldave
félisten
válasz
consono #274316 üzenetére
A Shin Megami Tensei játékok, a Persona is ebbe a sorozatba tartozik, általában mindig többféle befejezéssel rendelkeznek a játékos döntései alapján, tehát igenis kihat a játékra az, hogy bizonyos helyzetekben mit választasz. Ráadásul ezek a játékok legtöbbször úgy vannak megtervezve, hogy ha valaki 100%-ot szeretne elérni, ahhoz nem elég egyszer végigjátszani, mert vannak olyan főellenfelek, akik az első végigjátszásban nem is érhetőek el, így szerintem teljesen okés, ha elsőre valaki nem éri el az úgymond legjobb befejezést.
Tudom, ez rengeteg játékidő lehet, a jrpg-k általában bőven 30-40 óra feletti befektetést igényelnek az egyszeri befejezéshez, nincs mindenkinek ezen felül ideje nekiállni még egyszer. De ilyenkor tényleg ott vannak a leírások, hogy a legtöbbet hozzuk ki már elsőre is. Ezt meg mindenkinek magának kell eldönteni, hogy így spoilerezve játszani megéri-e neki. -
perge666
veterán
válasz
consono #273372 üzenetére
Mint írtam is,majd valamikor biztosan beszerzem…..
A Witcher3 azért teljesen más,ott a TLOU-hoz képest,mert csinálhatsz szinte mindent fordítva,sőt több választásod is van,és ez kihat a játékmenetre,sztorira,végkimenetelre…..
Carlos Padre : Ezt már sok embertől hallottam.
Vargalex : Nekem elég volt 1X PS4-en.
-
FunPro
őstag
-
perge666
veterán
válasz
consono #273158 üzenetére
Nekem a legelső PS3-as játékom a Def Jam Icon volt,de az Uncharted 1 is benne volt az első 5-ben. Akkoriban emlékszem hogy nagyon tetszett a grafikája,mondjuk PS2 után minden szép volt.
Aztán ahogy kiadták a 2.részét csak pislogtam hogy mennyire gyönyörű lett,nem értettem hogy generáción belül hogy tudtak ennyivel szebbet kihozni belőle.
Aztán a 3-nál maradt a gyönyörű grafika,de nekem ez a kedvencem,baromira tetszik a felvezetés ahogy gyerekként kell benne menni,meg a végefelé a sivatagos rész is valami hatalmasra sikeredett számomra.
A 4-el fogalmam sincs hogy miért,de nem játszottam,nem is próbáltam. -
Szabi®
addikt
válasz
consono #272821 üzenetére
Jah csak ne általánosságban írjuk akkor ezt (mintha törvényszerű lenne), hanem akkor ez egy szubjektív vélemény. Én ezzel nem értek egyet, ennyi. Nekem azok a játékok nehezebbek voltak, mint a mostani játékok "nehéz" fokozaton.És már nem voltam gyerek.Akkoriban minden stilusú játékból volt 8-10, ma meg 1-2. Pl. lopakodós lövöldözős gamek,verekedős gamek ? Hová tűnt a splinter cell stílus ?
-
fausto
addikt
válasz
consono #272808 üzenetére
Régen nem volt ennyibe egy játék elkészítése, így "beérték" kevesebbel is a kiadók. Sok milliós fejlesztési költség mellett nem csoda, ha sokan nem mernek kísérletezni.
Amúgy a nosztalgia megszépíti az emlékeket, PS1-re, PS2-re is volt sok vállalhatalan szemét, csak azokra már nem emlékszünk. -
Mike
veterán
válasz
consono #272559 üzenetére
Nekem tetszett a film, a történet is érdekes volt, a megvalósítás pedig gyönyörű. Full HD-n a hűha kategória volt, amikor kiadták. A téma jó, tök jó játékot lehet belőle csinálni. És amit eddig a játékból láttam, az is nagyon tetszett. Ha unalmas lesz, de a táj így fog kinézni, lesz aktív élővilág, nekem már jó lesz a játék.
-
FunPro
őstag
válasz
consono #272561 üzenetére
Igazából az avatar mint film egy teljesen felejthető alkotás volt, viszont mint technológia, mérföldkő volt.
Nem ott találták fel ugyan a spanyol viaszt, de kétségtelen, hogy az a film hozta be újra a 3D-t a mozikba. Szóval az első rész előtt ezért le a kalappal.
Viszont a folytatás már eléggé sántít. Cameron bácsi fűt-fát ígért, hogy az új rész megint egy technológiai csoda lesz. Valamikor még olyat is mondott, hogy 3D lesz 3D szemüveg nélkül...
És a technikai megvalósítások miatt húzódik ennyi ideig a folytatás. Elméletben.
Gyakorlatban viszont eléggé radar alatt mennek ezek a dolgok, mert a gyakorlatban semmi olyat nem olvastam, ami a reformot igazolná. Inkább most azért kell kihozni a filmet, mert már lassan mindenki megfeledkezik az egészről. Ami probléma, mert mint film, továbbra is egy felejthető darab.
Amúgy ez az avatar a filmes világ half-life-a.
Ott is vártak addig,ameddig nem jött az új technológia (vr). Ha nem jött volna, valószínűleg az új half-life sem jött volna ki.Úgy tűnik viszont, hogy Cameron bácsi nem ennyire tökös legény...
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
FunPro
őstag
válasz
consono #271511 üzenetére
Igazából ez nálam a vaj és a margarin esete.
Volt munkatársam mindig mondta, hogy ők aztán nem tudják megenni a margarint mert az ilyen rossz meg olyan rossz, ehetetlen a vajhoz képest.
Én margarinon nevelkedtem, szerintem életemben vagy 10-szer ettem vajat. Meg nem mondom, mi a baj a margarinnal. Persze, ha megkóstolnám a vajat, én is más véleményen lennék.
Ezt csak azért írom, mert a "teljesen játszható" fogalom az hatalmas skálán mozog.
Aki konzol alapgépeken játszott világéletében, annak az a játszható szint, aki pedig most ugrott át egy 2 millás gamer pc-ről ps alapgépre, az csodálkozik, hogy mi az a gif, ami éppen megy a tv-ben.
Ezt most nem személyesen neked írom, csak úgy általánosságban. Ki kell próbálni a dolgokat, azt akkor kiderül, hogy el tudod-e viselni a körülményeket.
-
fausto
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest