Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Köszönöm a tanácsokat, majd megnézem ezeket. Tegnap már sikerült fejleszteni a két fajta tankot. Tegnap este egész jól ment, sikerült egy bázist elfoglalni, majd újra visszafoglalni (itt nem értettem, hogy egésszen addig, amíg nem kezdtem el a foglalást, addig mindenki mást csinált, majd foglalás közben csatlakozott egy pár játékos), meg egy szomszéd kis bázist egyedül elfoglalni. A fegyót és a katonát is sikerült már fejleszteni egy kicsit (távcső, pajzs), így már eredményesebb vagyok, javult is a statom.
Viszont ezt a nagy taktikázást nem látom a játékban, más szerveren hogy van ez? Pl.: 2 napja Ty Alloynál folyamatos állóháború van, nem nagyon látom a kezdeményezést a támadásra. Megpróbáltam elindulni az épületek felé, hogy egy állást kialakítsak, de csak páran jönnek, mindenki más csak lődöz a fedezékekből.
Új hozzászólás Aktív témák

- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest