Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Köszönöm a tanácsokat, majd megnézem ezeket. Tegnap már sikerült fejleszteni a két fajta tankot. Tegnap este egész jól ment, sikerült egy bázist elfoglalni, majd újra visszafoglalni (itt nem értettem, hogy egésszen addig, amíg nem kezdtem el a foglalást, addig mindenki mást csinált, majd foglalás közben csatlakozott egy pár játékos), meg egy szomszéd kis bázist egyedül elfoglalni. A fegyót és a katonát is sikerült már fejleszteni egy kicsit (távcső, pajzs), így már eredményesebb vagyok, javult is a statom.
Viszont ezt a nagy taktikázást nem látom a játékban, más szerveren hogy van ez? Pl.: 2 napja Ty Alloynál folyamatos állóháború van, nem nagyon látom a kezdeményezést a támadásra. Megpróbáltam elindulni az épületek felé, hogy egy állást kialakítsak, de csak páran jönnek, mindenki más csak lődöz a fedezékekből.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest