Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Egyre jobban tetszik ez a játék. Végül is megvan benne sokminden, amit az utóbbi idők játékából hiányoltam.
Hasonlít a régi kedvencemhez, az RFO-hoz is a három egymás ellen harcoló frakcióval, és szerencsére vannak sok embert megmozgató össznépi harcok. Tolerálja a játékban eltöltött időt a fejlesztésekkel, és a farmolással. És nem csak a cucc számít.Már csak az a baj, hogy nehéz választani, hogy mikor melyik karakterrel játsszak, mert mindegyik tetszik. Eddig főleg mérnök vonalon gondolkodtam, de tegnap egy sniper vagy háromszor kilőtt egy magaslatról a saját sundererünk előtt, ezért én is sniperre váltottam, láthatatlanul becserkésztem, és késsel levadásztam. Utána, ha már láthatatlan voltam, a járművásárló hangárunkban álldogáló, és azt átprogramozó négyfős csapatot leptem meg. 3 késtől, egy meg pisztolytól halálozott el, de mivel nekik ott állt már egy sunderer, ezért gyorsan spawnoltak, és elkaptak. Azért még kétszer visszamentem hozzájuk ezt eljátszani, mielőtt végleg elbuktuk a támaszpontot. Gondolom a végén nagyon idegesek lehettek, már nagyon figyeltek, nem csak úgy ácsorogtak.
Aminek örülök, hogy volt köztük 34-es is.
Biolab védésnél viszont összeakadtam egy igencsak ügyes, asszem talán 40+ szintű infiltratorral,miközben a csapataink az egyik spawnpontnál irtották egymást halomra, vele vagy fél óráig játszottunk "Ellenség a kapuknál"-t a leszállópályánál és a környékén a bozótban, főleg láthatatlanul. Jól nyomta, gyakorlatilag mindig elkapott. De ez kihívás volt, nagyon jól szórakoztam.
Érzem, hogy a fegyverváltásokra még nem áll rá jól a kezem, és az egérgörgőtekerős késelés sem az igazi, bindelhetem újra az egészet egy másik szisztéma szerint. Ráadásul a Detect Device hasznosságát is megéreztem a saját bőrömön, de szokni kell, hogy van egy olyan eszköz is.Szóval a bőség zavara, de legalább nem lesz unalmas.
Néha hívnak Squadba, de még nem igazán érzem, hogy az mire jó, így inkább csak Rambózok, ismerkedek a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák

- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aminek örülök, hogy volt köztük 34-es is.