Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

Egyre jobban tetszik ez a játék. Végül is megvan benne sokminden, amit az utóbbi idők játékából hiányoltam.
    Hasonlít a régi kedvencemhez, az RFO-hoz is a három egymás ellen harcoló frakcióval, és szerencsére vannak sok embert megmozgató össznépi harcok. Tolerálja a játékban eltöltött időt a fejlesztésekkel, és a farmolással. És nem csak a cucc számít.

Már csak az a baj, hogy nehéz választani, hogy mikor melyik karakterrel játsszak, mert mindegyik tetszik. Eddig főleg mérnök vonalon gondolkodtam, de tegnap egy sniper vagy háromszor kilőtt egy magaslatról a saját sundererünk előtt, ezért én is sniperre váltottam, láthatatlanul becserkésztem, és késsel levadásztam. Utána, ha már láthatatlan voltam, a járművásárló hangárunkban álldogáló, és azt átprogramozó négyfős csapatot leptem meg. 3 késtől, egy meg pisztolytól halálozott el, de mivel nekik ott állt már egy sunderer, ezért gyorsan spawnoltak, és elkaptak. Azért még kétszer visszamentem hozzájuk ezt eljátszani, mielőtt végleg elbuktuk a támaszpontot. Gondolom a végén nagyon idegesek lehettek, már nagyon figyeltek, nem csak úgy ácsorogtak. :C Aminek örülök, hogy volt köztük 34-es is.
    Biolab védésnél viszont összeakadtam egy igencsak ügyes, asszem talán 40+ szintű infiltratorral,miközben a csapataink az egyik spawnpontnál irtották egymást halomra, vele vagy fél óráig játszottunk "Ellenség a kapuknál"-t a leszállópályánál és a környékén a bozótban, főleg láthatatlanul. Jól nyomta, gyakorlatilag mindig elkapott. De ez kihívás volt, nagyon jól szórakoztam.
    Érzem, hogy a fegyverváltásokra még nem áll rá jól a kezem, és az egérgörgőtekerős késelés sem az igazi, bindelhetem újra az egészet egy másik szisztéma szerint. Ráadásul a Detect Device hasznosságát is megéreztem a saját bőrömön, de szokni kell, hogy van egy olyan eszköz is.

Szóval a bőség zavara, de legalább nem lesz unalmas.

Néha hívnak Squadba, de még nem igazán érzem, hogy az mire jó, így inkább csak Rambózok, ismerkedek a játékkal.

Új hozzászólás Aktív témák