Aktív témák
-
cucka
addikt
bocsánat, nem tudtam, hogy már élesben megy az oldal. egyébként azon az 1 hozzászóláson kívül semmi rosszat nem csináltam és nem is fogok.
ahogy mondtam, sql injection a hiba. nézd meg a mysql_real_escape_string nevű függvényt. ha valami nem világos, vagy érdekel, mi volt a hiba, akkor szólj és magyarázok -
cucka
addikt
-
VladimirR
nagyúr
azt, hogy bizonyos ideig modositani lehessen, timestamp-pel konnyebb megoldani, hisz pl ha ot percet adsz, akkor az aktualis idobol kivonod a post keletkezesenek idejet, s ha ez tobb, mint 300, akkor nem engeded
viszont szerintem szerencsesebb olvashato formatumban tarolni a post elkuldesenek idejet (pl.: mysql eseten datetime tipus), mert igy csak az ellenorzeskor kell kicsit tobbet szamolni, mig ha timestamp-kent tarolod, minden egyes megjeleniteskor minden egyes post-hoz at kell alakitani az idobelyeget, hogy az oldalon meg tudd jeleniteni -
-
Tele von Zsinór
őstag
-
alitak
senior tag
Én ezt ezzel a két sorral oldottam meg:
$komment = str_replace(''<'',''& #60;'',$komment);
$komment = str_replace(''>'',''& #62;'',$komment);
Persze az & jel után nem kell szóköz, csak a ph! motor is átírja...
mod: nrgxxx(#3731): nem tudom, mennyire értesz meg cseh könyvet, de én ebből tanultam meg az alapokat: Jakub Mach: PHP pro úplné začátečníky
Bár asszem a nyelv miatt tárgytalan
[Szerkesztve] -
-
szicsu
őstag
Tehát van a főoldal ésannak a közepén van egy iframe, ahová minden oldal töltődik, de a főoldalon van egy picike ürlap, és ha elküldöm , akkor egy új lapon nyílik meg.....
a targettel is próbálkoztam, de nem igazán tudom, hogy hova rakjam be.....
<form action=''feldolgozo.php'' METHOD=''post'' >
Valami:
<INPUT TYPE=''text'' NAME=''valami'' SIZE=''20'' MAXLENGTH=''50'' >
<INPUT TYPE=''image'' SRC=''kepek/mehet.gif'' BORDER=''0'' ALIGN=''absmiddle''>
</form> -
Tyrael
senior tag
de
mivel valojaban a gomb is egy link
a valami.php?user=akarmi -vel mondjuk
de asszem erre az userazonositasra van is valami sid, vagy milyen lehetoseg php-ben.
de egyszerubb egy cookie-t, vagy sessioncookie-t csinalni szerintem.
az oldalak elejen meg $felhasznalo = $_COOKIE['valami', vagy $_GET['valami'
I think
Tyrael -
Semennyire nem értek hozzá.
Ami linket adtam azt sem én irtam hanem az indexmakerrel csináltam s a felesleges részeket kitöröltem, kb ennyi a tudásom.
Igy nem is szabadna hozzáálnom, meg kérdezgetnem, mivel igazából azt várom el, hogy valaki megirja helyettem, nem fer, de fontos lenne a dolog.
Vagy ha tudsz egy magyar linket ahol leirják az alapokat kb addig ameddig nekem van rá szükségem az is jó lenne. -
Nem mondanám, hogy nagy titok, de inkább csak priviben árulnám majd el ha nagyon nem tudjuk megérteni egymást.
Jól hangzik amit mondasz csak légyszi egy megvalósítási útmutatót is irj hozzá, onnantól kezdve, hogy milyen progit kell leszednem, hogy tudom kipróbálni, majd hogyan hova lehet feltölteni ingyenesen ami támogatja is az adott megoldást?
Bocs a sok problémáért,de tényleg totál nem értek hozzá. -
Az oszlopok száma előreláthatólag fixen 3 lenne, de ki tudja, a sorok számát meg én szerkesztgetném manuálisan attól függően épp mennyi kell.
A bal oldaliba az adatot szintén én irnám nekem inkább az kérdéses, hogy a szerkeszthető jobb oldal adatait lehetne közvetlen a php fájlba menteni(mivel csak betűkről lenne szó) vagy valamilyen mysql adatbázis kellene hozzá.
Ilyen szinten nekem már mindegy a kivitelezés csak minél könnyebben kezelhető legyen. -
Nem teljesen igy gondoltam.A tudásomhoz mérten megpróbálok segíteni.
Nézd meg ezt a [link]-et.
A szerkeszt helyén egy gomb lenne ugyebár nem a táblázathoz tartozna, annak megnyomásával átváltana olyan kis keretesre a jobb oszlop mint amilyet te csináltál amiben benne lenne a józsika stb szöveg s lehetne hozzáirni vagy törölni belőle majd ha végzet az illető egy másik gombbal (ami lehetne a szerkeszt mellett is nekem mindegy nem kell hogy az váltson át)elküldi az új infót s a jobb oszlop ismét ''beleolvad'' a site-ba vagyis a szövegrész mindig csak a szerkeszt gomb megnyomása után válna módosíthatóvá.
Az lenne a fontos, hogy ne nyiljon meg semmilyen új oldal vagy kis felugró ablak amiben elvégezhető a szerkesztés hanem egy azon oldalon belül lehetne mindezt megtenni(vagy ha pop-up ablakkal egyszerűbben megoldható akkor nekem úgy is jó).
Remélem valamennyire érthető voltam. -
Köszi, majd megnézem, jobban nem tudom elmondani mit szeretnék, az tuti, hogy nem fix hosszúságú kell, mert változna az oszlopok tartalma és a sorok száma(minden sorhoz külön szerk gomb kell majd), a gond az, hogy egyik program nyelvet sem ismerem ezért nem tudom melyikben a legegyszerűbb, elöszőr kérdeztem a html topicban, de ott közölték, hogy azzal nem lehet, inkább php.Szóval ezekután fogalmam sincs.
Mindenesetre ezt kipróbálom s szólók mi a helyzet, mégegyszer kösz. -
Bocs, úgy látszik félreérthető voltam.Nem feltétlen egy excel tábla kell pl-nek mondtam, csak annyira van szükségem, hogy egy fehér alapon fekete betükel és kerettel legyen két oszlop, a jobb oldali mellett egy szerkeszt gomb (amit ha megnyomnak átváltozik ok-ra az oszlop meg szerkesztés módba,néhány fórumon a gyorsszerkesztés gomb szokott igy működni a hsz-oknál) amivel csak azt az oszlopot lehet módosítani majd miután ez megtörtént ok-ra nyom és kész.Semmi plusz funkció nem kell nekem csak egy ilyen totál egyszerű site.
Ha valaki guru egy sort megcsinálna akkor már tudnám másolgatni csak fogalmam sincs, hogy néz ki egy ilyen szerkesztési motor.Vagy ha megmondanátok, hogy php nuke-al lehet e ilyet s kb hogy akkor megpróbálom magam is.
Please help, nem mondom, hogy sürgös, de bizonyos szempontból már kellene.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Direct One (műholdas és online TV)
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest