Aktív témák
-
Hi!
Ha elhelyezek egy linket s azt szeretném, hogy ugyanabban az ablakban nyiljon meg, de a cimsorban a linkelt oldal cime legyen, azt hogy kell megoldani?
Mert behozza a megfelelő oldalt, de ha ráfrissítek akkor az alap site jön be mivel a cimsor nem irodott át s ezt a problémát szeretném kiküszöbölni. -
IGEN!
Ez az ilyenre gondoltam csak IE alól tényleg nem megy a szerkesztés.Annyiban képzeltem másképp, hogy a pistike mező is úgy néz ki kezdetben mint az alma csak a szerkesztés lenyomása után lesz olyan mint a pistike, de ez már annyira lényegtelen.
Ha meglehetne oldani, hogy IE alól is menjen akkor megvenném a license-t! -
Semennyire nem értek hozzá.
Ami linket adtam azt sem én irtam hanem az indexmakerrel csináltam s a felesleges részeket kitöröltem, kb ennyi a tudásom.
Igy nem is szabadna hozzáálnom, meg kérdezgetnem, mivel igazából azt várom el, hogy valaki megirja helyettem, nem fer, de fontos lenne a dolog.
Vagy ha tudsz egy magyar linket ahol leirják az alapokat kb addig ameddig nekem van rá szükségem az is jó lenne. -
Nem mondanám, hogy nagy titok, de inkább csak priviben árulnám majd el ha nagyon nem tudjuk megérteni egymást.
Jól hangzik amit mondasz csak légyszi egy megvalósítási útmutatót is irj hozzá, onnantól kezdve, hogy milyen progit kell leszednem, hogy tudom kipróbálni, majd hogyan hova lehet feltölteni ingyenesen ami támogatja is az adott megoldást?
Bocs a sok problémáért,de tényleg totál nem értek hozzá. -
Az oszlopok száma előreláthatólag fixen 3 lenne, de ki tudja, a sorok számát meg én szerkesztgetném manuálisan attól függően épp mennyi kell.
A bal oldaliba az adatot szintén én irnám nekem inkább az kérdéses, hogy a szerkeszthető jobb oldal adatait lehetne közvetlen a php fájlba menteni(mivel csak betűkről lenne szó) vagy valamilyen mysql adatbázis kellene hozzá.
Ilyen szinten nekem már mindegy a kivitelezés csak minél könnyebben kezelhető legyen. -
Nem teljesen igy gondoltam.A tudásomhoz mérten megpróbálok segíteni.
Nézd meg ezt a [link]-et.
A szerkeszt helyén egy gomb lenne ugyebár nem a táblázathoz tartozna, annak megnyomásával átváltana olyan kis keretesre a jobb oszlop mint amilyet te csináltál amiben benne lenne a józsika stb szöveg s lehetne hozzáirni vagy törölni belőle majd ha végzet az illető egy másik gombbal (ami lehetne a szerkeszt mellett is nekem mindegy nem kell hogy az váltson át)elküldi az új infót s a jobb oszlop ismét ''beleolvad'' a site-ba vagyis a szövegrész mindig csak a szerkeszt gomb megnyomása után válna módosíthatóvá.
Az lenne a fontos, hogy ne nyiljon meg semmilyen új oldal vagy kis felugró ablak amiben elvégezhető a szerkesztés hanem egy azon oldalon belül lehetne mindezt megtenni(vagy ha pop-up ablakkal egyszerűbben megoldható akkor nekem úgy is jó).
Remélem valamennyire érthető voltam. -
Köszi, majd megnézem, jobban nem tudom elmondani mit szeretnék, az tuti, hogy nem fix hosszúságú kell, mert változna az oszlopok tartalma és a sorok száma(minden sorhoz külön szerk gomb kell majd), a gond az, hogy egyik program nyelvet sem ismerem ezért nem tudom melyikben a legegyszerűbb, elöszőr kérdeztem a html topicban, de ott közölték, hogy azzal nem lehet, inkább php.Szóval ezekután fogalmam sincs.
Mindenesetre ezt kipróbálom s szólók mi a helyzet, mégegyszer kösz. -
Bocs, úgy látszik félreérthető voltam.Nem feltétlen egy excel tábla kell pl-nek mondtam, csak annyira van szükségem, hogy egy fehér alapon fekete betükel és kerettel legyen két oszlop, a jobb oldali mellett egy szerkeszt gomb (amit ha megnyomnak átváltozik ok-ra az oszlop meg szerkesztés módba,néhány fórumon a gyorsszerkesztés gomb szokott igy működni a hsz-oknál) amivel csak azt az oszlopot lehet módosítani majd miután ez megtörtént ok-ra nyom és kész.Semmi plusz funkció nem kell nekem csak egy ilyen totál egyszerű site.
Ha valaki guru egy sort megcsinálna akkor már tudnám másolgatni csak fogalmam sincs, hogy néz ki egy ilyen szerkesztési motor.Vagy ha megmondanátok, hogy php nuke-al lehet e ilyet s kb hogy akkor megpróbálom magam is.
Please help, nem mondom, hogy sürgös, de bizonyos szempontból már kellene.
[Szerkesztve] -
Hi!
Azt szeretném kérdezni, hogyan oldható meg legegyszerűbben egy olyan oldal ami csak egy táblázatot tartalmaz, semmi mást s az oszlopokat bárki szerkeszthetné aki ellátogat rá.Olyan lenne mint egy excel tábla csak html formában.Vagy ha azt meglehet tenni, hogy egy excelt letöltés nélkül elérhetővé tenni s újabb feltöltések nélkül szerkeszthető az lenne a legoptimálisabb.
Totál nem értek a programozáshoz tehát ha lenne valami free script vagy egy közérthető leirás azt megköszönném!
Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged