- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Aktív témák
-
iwu
addikt
ezt csináltam!!!
ki is írta sqlül a parancsot, és hogy sikeresen le is futott...de mégsem kéri a pwd-t...
'root'@'localhost' jelszavát sikeresen megváltoztattam.
SQL-kérés:
SET PASSWORD FOR 'root'@ 'localhost' = PASSWORD( '********' )
a conf fileba megváltoztattam, amiket írtál...
adatbázisban nem kell esetleg vmit?
ÜDW!
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
100%-ig sajat irasu vendegkonyvembe (url az adatlapomon) is jott ma egy ilyen post, szoval valoszinuleg mindent nez, amiben benne van a guestbook szo valamikent
az adott bot egyebkent nem nezte az oldalt, a webszerver logjaban csak az volt, hogy post-ol
2006-04-22 22:32:01 66.23.49.60 - 84.2.206.196 80 POST /guestbook/input.php - 302 0 648 HTTP/1.1 Mozilla/5.0+(compatible;+Googlebot/2.1;+http://www.google.com/bot.html) -
az eleje a datum, aztan az ido, a robot ip-je, majd az enyem, port, es utana, hogy post (elotte errol az ip-rol nem volt mas)
a szarhazit meg ki sem tudom zarni, mert a google user-agent-jet hasznalja
mindegy, meg most gyorsan osszedobok egy ellenorzo reszt hozza -
nofreenick
aktív tag
én is értem
, csak konkrétan az én gvesztbúkomban levő szemét nem vki olyantól származik, aki konkrétan az én oldalamat akarta floodolni, tehát gondolom, h nem néz végig minden oldalt, hanem van vmi olyan progija, ami beírja a sz@rját mindenhova ahova csak lehet... tehát sztem ez vmi automatikus dolog lehet, az ellen meg elég kell legyen ez az egyszerűbb védelem... (meg nem hiszem, h a te megoldásodat meg tudnám valósítani
)
-
cucka
addikt
lehet, hogy túlságosan tompa még ilyen korán reggel az agyam, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy ebben a post-odban a 2 url tökugyanaz, szóval nem igazán értem, mit is szeretnél mondani
nem arra gondolsz esetleg, hogy ha ki akarok echo-zni egy ilyen url-t, akkor le kell zárni a & karaktert? bár ha jól emlékszem, nem kell lezárni, de ez nem biztos, ki kell próbálni. -
Tele von Zsinór
őstag
-
Ryu
tag
Ja, hogy az a <SELECT>. Azt hittem, hogy SQL-re értve SELECT, sebaj, erre is van megoldásom:
<?
$result=mysql_query(''SELECT user_id FROM tabla'');
echo('<select name=''name'' size=''1''><option >Fejléc Szöveg');
while ($temp=mysql_fetch_assoc($result))
{
echo(''<option value=' ''.$temp['user_id'].'' '>''.$temp['user_id'].''- Szöveg'');
}
echo(''</select>'');
?>
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Kövezzetek meg, ha félreértem; de ez a define egy makrót(?) definiál. Így, ahol megjelenik a ''TEXT_DATE_AVAILABLE'', ott a fordító majd kicseréli ''A termék készleten lesz: %s''-re; és ha ez neadjisten egy olyan helyen van, ahol a %s igenis értelmezhető, akkor minden ok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Magisk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Battlefield 2042
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged