Aktív témák
-
akasp
senior tag
a második linkes cuccot régebben próbáltam, de nem ment. de azért küldd már el e-mailben amit te csináltál. köszi.
ja, annyi, hogy ha nem töltöm fel a szerverre a cuccokat, akkor nem fog működni??
mert a másodiklinest megcsináltam és akármit írtam be jelszónak, figyelembbe se vette, hanem azonnal átlinkelt a védett oldalra. -
akasp
senior tag
fullra nem értek php-hoz. de azért lenne egy requestem:
kellene csinálni egy olyan cuccot, hogy egy form-ban megadok egy jelszót (lehet+ba egy felhasználónév, de nemnagyon kell, de jólenne ha van) szal megadom a jelszót és belépek egy védett oldalra. (természetesen ezek mind a beléptető és a védett oldal is html.) szal belépek, akkor már legyen egy kijelentkező script is!
kösszi, de részletesen írjátok le! köszi
még1: ha van egy file, amit le akarna tölteni, de csak akkor tudja letölteni, ha be van jelentkezve?
kössz előre is. -
akasp
senior tag
válasz
paramparya #1036 üzenetére
lécci küld már el mailben
(akasp@t-online.hu) -
akasp
senior tag
válasz
Protezis #1000 üzenetére
Ok, de nekem nem naon megy.
Na mindegy.
Szal valami ilyesmi kellene:
''Külön fájlban tárolt login-jelszó listával egyeztet, belépési jogot cookie-ban tárolja. Több oldalt véd. Login-logout funkció.''
Ha esetleg valakinek van ilyen cucca, akkor azt dobja már át e-mailben.
Köszi szépen -
akasp
senior tag
Na mindegy. Ide kukkantva kellene egy kijelentkezo script. Mert egy jelszo ellenorzo van benne, ha már egyszer bejelentkeztem, akkor ha beírom felűre, az index.html helyére, hogy:
vedett3.php , akkor beenged. Az oldal: [link]
Megj.: a felhasználónév: akasp jelszó: 1234
kösszi
mod: ja és nem adatbázis alapú, de hát ezt ti is észrevettétek, ha megnéztétek az oldalt
[Szerkesztve] -
akasp
senior tag
Nos, nekem van egy mailküldo php-m.
$cimzett = ''a@b.hu'';
Létrehoztam még egy szövegdobozt, hogy hova küldje maail-t, mer eddig egy konkrét helyre köldte. A form neve: cimzett. Az ''a@b.hu'' helyére hogy és milyen formában írjam be a cimzett szöv.doboz nevét, hogy oda küldje, ami a szövegdobozban van.
Elore is thx -
akasp
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy ilyen üzenetküldo kellene:
van egy sima html oldal és azon vannak a szövegdobozok és onnan linkel a php fájlra.
(A szövegdobozok: a cimzett e-mailje,a felado neve, e-mailje, a tárgy és a szöveg.)
Tudtok-e ebben segíteni?
Naggyon béna vok, ugyhogy lécci elég szájbarágósan mondjátok el. Köszi előre is:
akasp -
akasp
senior tag
kérdés:
nekem olyan dolog kellene, hogy ha egy szövegmezobe beir vmit és --> Submit, akkor elküldi az adott e-mail címre. Nos, nekem nem nagyon kellene ilyen cgi-s sz'arok, pl. formmail, bizmail, stb. Nos, van vkinek tippje?
elore is köszi -
akasp
senior tag
ja tudsz dobni egy kij. sciptet, mer full kezdo vok...
és az action sorba, mármit a form actionjába azt a lapot kell megadni, amelyben már ha helyesen adta meg a jelszot, akko oda fog ugrani?
elore is köszi
ja és a fogado oldalon pedig a head-ba vagy a body-ba kellene ezt beilleszteni?
jajj..tom, hogy kezdo vok, úgyhogy szájbarágósan mondjátok el. Köszi -
akasp
senior tag
ok, megvan a form, a textbox és a submit gomb.
ezt hova:
<?PHP
session_start();
if (isset($_POST['szövegmezőneve') && $_POST['szövegmezőneve'
==''jelszó'')
$_SESSION['login'=TRUE;
else unset($_SESSION['login');
if (!isset($_SESSION['login')) die('Először lépjen be!');
?>
és ezt:
<?PHP
session_start();
if (!isset($_SESSION['login')) die('Először lépjen be!');
?>
elore is köszi -
akasp
senior tag
hali!
nekem egy olyan scriptféleség kellene, hogy az oldalon meg kell adni egy jelszot és ha jol adta meg, akkor tovaugrik, ha nem, akkor egy figyelmezteto ablakot dob ki. nincs regisztráció, hanem a scriptkódba kell beírni a helyes jelszot. elore is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NiMH akkumulátor
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Eladó Belépő szintű gamer PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest