- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
ekkora bakit, nemhiszem el
uigylátszik nagyon este van, sorry, ha hiszed ha nem nemértettem h mi a gondja, az volt bennem h matekban a számologépen ugye ÷ ilyen és most meg összetévesztettem a % -al, jólvan, tévedni emberi dolog...
tanulség: fájos fejjel nemszabad php-zni
kösz a helpet! -
-
-
Drótszamár
őstag
Na sikerült megoldást találnom a problémára. Leírom, hátha érdekel mást is.
ob_start();
print(''Helló'');
print(''Megyek a pufferbe :) '');
$Data = ob_get_contents();
ob_clean();
if (fwrite($handle, $Data) === FALSE) {
echo ''Cannot write to file ($filename)'';
exit;
}
Így egy pufferbe kerül az egész kiirató rész. Ezt ki lehet szedni egy változóba, amit el lehet menteni egy fájba, és a kell el is lehet küldeni a böngészőnek is egy sima print-tel. A puffer létrejehozását bárhova be lehet tenni, így a felesleges dolog nem kerülnek ki a fájlba. (pl: <html><head>....)
Ha nagy a terhelés és haldoklik a szerver akkor csak elő kell húzni ezeket a fájlokat, és már is pihenhet a mysql, és az apacs. Ekkor nem annyira interaktív az oldal, de legalább működik... -
akasp
senior tag
a második linkes cuccot régebben próbáltam, de nem ment. de azért küldd már el e-mailben amit te csináltál. köszi.
ja, annyi, hogy ha nem töltöm fel a szerverre a cuccokat, akkor nem fog működni??
mert a másodiklinest megcsináltam és akármit írtam be jelszónak, figyelembbe se vette, hanem azonnal átlinkelt a védett oldalra. -
Drótszamár
őstag
Köszi. Szükésgmegoldásnak jó lesz ez az fwrite.
Valami olyasmire gondoltam hogy az egész kimenetett átirányítani valahogy. Hátha tud olyat. Az fwrite nem túl szerencsés megolás. Elég gáz 0,5-1 megákat soronként kiírni. Biztos nem lenne sebességbajnok, pedig pont gyorsítani akarok a szerver működésén. Tudom esetleg bele lehet pakolni az összes kiiratást egy változóba, és egybe beleírni, de ekkor meg a további fejlesztések válnának nehézkessé. -
Hujikolp
őstag
ott a pont! neked volt igazad! beletelt egy kis idöbe de rájöttem h mit irtál, a mysql ben egybül pár sort átirtam h azokat számolja ha szám lesz, és tényleg, ha ujból meghívom akkor átirja mert ott van az a swics. az alakítja át számokká és utána azt keresi. ezt valahogy átlehet ugorni? én is gondolkodom most, most h tudjuk mi a hiba, NEKED KÖSZÖNHETÖEN így már a fél mgoldás is megvan. hiszen ismerjük a problemet.
na elvileg akkor jó lesz h a fügvény végében visszalakítom a változót arra a formályába ahogy oda jött. és akkor ujra letud futni a fügvény. nagyon köszönöm még 1*
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
basszus, akkor pedig nálam (de legalábbis az uw-nél) van a hiba, mert nem megy. Se .php-ként (echo-val, vagy anélkül), se .htm-ként
de vajon mitől
ui: FF 1.5 öm van, de ez talán lényegtelen
mod: na, mára elég volt, holnap du. jövök megint, addig találjatok ki valamitthx!!!
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
valami nem jó
a checkbox-inputokat ciklussal genrálom, a nevük ugyanaz, egy del4ever[] tömb!
(szoveg-et kihagytam a check()-ből, mert máshol adok neki értéket, de ez lényegtelen)
...
echo ''<form method=get>'';
...
while(feltétel) echo ''<input type='checkbox' name='del4ever[]' CHECKED value='$fajl'>$szoveg'';
...
echo ''<script>
function check()
{
if (del4ever.checked)
{
del4ever.checked=FALSE;
select_all.value='Mindent kijelöl';
}
else
{
del4ever.checked=TRUE;
select_all.value='Kijelölést megszüntet';
}
}
</script>'';
...
echo ''<input type='button' name='select_all' onclick='check()'>'';
echo ''<input type='submit' value='Törlés'>'';
echo ''</form>'';
...
mit és hol javítsak -
emitter
őstag
köszi a gyors válaszokat!
nálam így néznek ki jelenleg a boxok:
<input type='checkbox' name='del4ever[]' value='$fajl'>
és így a kijelölő-gomb:
<input type='button' value='Mindent kijelöl' onclick='check()'>
namost, akkor a check-fv-be mit is írjak pontosan? (nem kéne {} közé rakni a check() tartalmát amúgy?)
<input...><script>document.write(szoveg)</script>
<input type=button.... OnClick=''check()''>
ezt nem értettem...a szoveg-et hova fogja kiírni?
én csak annyit szeretnék, h a gombot megnyomva a boxok select_all legyenek, majd még1x nyomva deselect_all történjék, és ha megoldható, a gomb felirata is értelemszerűen változzon a lenyomásra
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest