Aktív témák
-
nofreenick
aktív tag
tudna vki linket adni 1 ingyenes és (nagyon) egyszerűen telepíthető 'newsboard'-hoz? (ami nem az Unclassified NewsBoard) csak annyi kéne, h ne kelljen mindig a php/html-t szerkeszteni, ha új hírt szeretnék kiírni az oldalamra... vagy van erre más jobb megoldás?
-
nofreenick
aktív tag
huhh... hát ami azt illeti nem sok mindent értettem abból amit írtál... de ez már az én szegénységi bizonyítványom
szóval asszem jegelem ezt a témát... ez nem az alap szint, nem itt kéne elkezdenem a php-t.
új 5let:
nem tudtok ajánlani olyan ''message box''-ot (nem tom mi a neve) ami ilyen kis üzenőfal és csak az oldal szélén 1 keskeny sávot foglal el? olyasmi kéne, amit csak 1xűen bele lehet hegeszteni a html kódba... -
nofreenick
aktív tag
hogy keressek rá erre a GD-re? gondolom ez vmi rövidítés...
amúgy fentebb linkeltem a gb-t, ott látszik, h milyen spam-ek vannak benne, és sztem ez vmi hülye reklám... ebből gondolom, h nem vki pont az én ultrawebes talicska oldalamat nézte ki magának, hanem vmi keresővel találtak rá...
szerk: esetleg nincs vmi ingyenes guestbook script ami alapból tartalmaz ilyesmit?
[Szerkesztve] -
nofreenick
aktív tag
én is értem
, csak konkrétan az én gvesztbúkomban levő szemét nem vki olyantól származik, aki konkrétan az én oldalamat akarta floodolni, tehát gondolom, h nem néz végig minden oldalt, hanem van vmi olyan progija, ami beírja a sz@rját mindenhova ahova csak lehet... tehát sztem ez vmi automatikus dolog lehet, az ellen meg elég kell legyen ez az egyszerűbb védelem... (meg nem hiszem, h a te megoldásodat meg tudnám valósítani
)
-
nofreenick
aktív tag
válasz
Benmartin #1185 üzenetére
tehát ezt a gbook.php-t szerkesszem át úgy, h az ide megy be a rendes script részre kerüljön az egész file tartalma, és ez elé/mögé írjam be, amit írtál?
a html rész hova kerüljön?
Tyrael: ez a képbe kiíratás, meg véletlenszerű generálás nekem magas, én arra gondoltam, h szerkesztek 1 képet a kóddal, és csak azt kell beírni... gondolom az se olyan könnyen kiolvasható... -
nofreenick
aktív tag
sziasztok!
itt van 1 php-s guestbook [link] amit szépen teleszemeteltek nekem... hogyan tudnék ebbe a php kódba vmi egyszerű védelmet beleszerkeszteni? gondolok itt ilyesmire, h vmi számsort kelljen beírni a post elküldéséhez, stb.
pls help!
Aktív témák
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged