Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bnorci71
addikt
hát fogalmam nincs mit csináltak vele, flottás autó volt, de a lényeg most már tiszta
itt a story részletesen -
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Így van, jó a gondolat, egy reptéri transzferekkel foglalkozó cégnek van 3 ilyen. Győr - BP , Győr - Bécs, Győr - Pozsony útvonalat járják naponta többször. A töltésre azért figyelnek, viszont mindig 100%-ra van töltve, de sokszor kap gyorstöltést a reptereken is.
-
bnorci71
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
az XC60 190Le/440Nm AWD Automata volt 1,9t
érzésre jobban mozgott a bodé mint a Passat 150Le 1,5t és nincs 4motion
Hyunday Kona van tapasztalatom nem tudom a 134 vagy a 200Le 1,6t de mindkettő letépi az ember fejét pályán is megy neki a 150-160 és 130-ról még nagyon tisztességesen gyorsulvillanynál nem a lóerő számít annyira mint az azonnali minden helyzetben teljen nyomaték rendelkezésre állása
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Corsa02
üzenetére
Azért nem gyenge, egy 4,5 éve sem gyártott modell esetében a 300 ezer kilométer.
Ráadásul ez full elektromos.
Általában ilyen futásnál autópályás használati profilt szoktak vízionálni, ami talán elektromosaknál szerintem nem annyira optimális, teljesen lemerítik, gyorsan feltöltik.
Egy ingázós autónál azért más, nap végére lemegy 75%-ra az akku, éjszaka meg lassan visszatölt. -
J&P
aktív tag
Sziasztok,
Passat b5.5 autóemelője jó lehet a b8 emeléséhez?
Ugyanis történt egy kis malőr, tönkre ment a motorháztető nyitó, nem tudom kinyitni és a nyitáshoz ki kell szerelni a műanyag kerékjáratit.
U.i, tudtok nekem ábrás szerelési útmutatót küldeni a bowden kicseréléséhez?Előre is köszönöm a segítséget.
-
Gyula84
veterán
akkor én is bedobok egy fogyósat
ez volt a legjobb idáig persze száguldozni nem lehetett 2.0tfsi
-
Lacess
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
A minap mutatta egy kolléga és valahogy nem állt össze a dolog.
A gyermek egy MEB platformos első motort barmol szét. Nem e-Tron motor látható a videóban!
(illetve ha nagyon szőrszálhasogatóak akarunk lenni, akkor a Q4 e-Tronban lehet ilyen motor, elöl) -
válasz
molnarpeter
üzenetére
Sokba is van a garanciális történet...az LG akkupakk is tele hibás cellákkal sajnos.
-
vlevi
nagyúr
válasz
yodamester10
üzenetére
Olyat én is tudok. Amikor elindultam Szolnokra, akkor 750-t mutatott a hátralévő távolságra, amikor vissza indultam, 860-t

Persze, az előző 5-600km az végig autópálya volt, 140-es utazoval, a Szolnoki út pedig a 4-esen, ahol a sebességmérő nem igazán mutat 3 jegyű számot. -
bnorci71
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
ja hogy 34Km tévedett hatótávban a fedkomp....
simán benne van.Érdekes,hogy dízelek nem nagyon tolták neki
én meg csak erre írtam, tolják azok csak nem a fogyira koncentrálnak tudják ,hogy nem kel aggódni ha 900Km a pálya egybe akkor se változik a fogyia napokban azért is kérdezgettem a GTE fogyit mert kicsit felkeltette az érdeklődése de azt hiszem ha a fogyi a lényeg marad a diesel.
Ha Pesten kellene dugózni igázni elgondolkodnék rajta de úgy nézz ki a nejem napi 2x40Km fog járni dolgozni az XC60 AWD Aut. 8L átlagot hozott 3év alatt. A Passat szerintem 6 alatt lesz az teljesen elfogadható.
Ja megnéztem ezt a videót nagyba befolyásolta a döntést. Na meg 3 hónapja vettük még bizonyítani se tudott igazán. -
válasz
Sza_Sa
üzenetére
2009-es kétezres CR dizel, (Passat CC) gyári 143LE-ről 178-ra optimalizált. Ez az eső egy kicsit fogja, mert tiszta száraz időben óra szerinti 120-as tempó 4,5-ös átlagot szokott hozni. Most kifele ezzel a tempóval 4,7 lett, majd a tempós haza út miatt lett a vége 5,2. Egyébként ha a horogra felteszem a bringaszállítót hátra, akár csak egy kerékpárral, akkor a 120km/h tempónál már bőven hét felett eszik, de inkább tendál a nyolc felé. Olyan 7,6-7,8-at kér.
-
sanzi89
addikt
Tudunk arra valamilyen konkrét magyarázatot, hogy az Audi E-tron 50/55-ösnek miért ilyen nyomott a használtpiaci áruk? Ahogy olvasgatok a típus után annyi van, hogy nagyon sokat fogyasztanak, így hiába a nagy akku, a hatótáv nem olyan nagy, mint várható volna. De kb. ennyi konkrétum eddig. A szokásos dolog, hogy egy prémium autónak mindene prémium árú, az evidens. Ekkora értékvesztés esetén valamilyen konkrét típushibára, nagy problémára gondolnék.
Egy Skoda Enyaq használtan drágább, ami kisebb, gyengébb, alacsonyabb minőségű, új korában olcsóbb típus volt.
Plusz E-tron-ból hahu-n kétszer annyi van, mint, Enyaq-ból. Miért?Nagyon gondolkodunk, hogy egy kicsi elektromos és egy nagyobb benzines helyett csak egy autónk lenne, de ebben az esesetben nagynak kellene lennie, az elektromossággal/hatótávval megbékélnénk.
És birizgálja a fantáziámat, hogy egy Skoda helyett egy Audi kéne, csak az álmoskönyv eddigi megismerése szerint ez nagyon nem jó a pénztárcának.
-
bnorci71
addikt
válasz
Tom1939
üzenetére
de milyen motor?
osztrák bünti az alap 30juró én annyit kaptam tavaly 50 helyett 70alatt volt valahol.
A pályán az I-lg-re kel figyelni mert az 2x szorzósyodamester
ez egy Miskolc-Debrecen kevés pályával 2x20Km a többi országút 100-110 ahol lehetett
ebbe van pálya is bőven szinte mindenhol a megengedett felett 5-10Km/h óra szerint Miskolc-Innsbruck-Miskolc ,de sok egy helyben motormelegítés torzítja kb 4-6órát szerintem elpöfögtem a garázsba, illetve Pesttől kifelé és vissza végig motorhiba lámpával, ami a DPF nyomásszenzor hiba miatt volt nem tudom az beleszólt-e a fogyiba szerintem nem.
2.0Crtdi 150Le Dsg -
válasz
Tom1939
üzenetére
Én biztos, hogy fizetek a Burgenlandi sünöknek. A határ előtt a pálya végén a hatvanas tábla után keresztben állt egy rendőrségi autó, a vezető oldalról bőszen mérte a sebességet. Waze aktív, de nem volt még jelölve az ellenőrzés, így 60 helyett 75-el gurultam el a sünök mellett, és ez a sebesség nem óra, Waze szerint volt, szóval tuti, h sikerült egy pár EUR-s büntit begyűjteni.
-
válasz
simonjoe
üzenetére
Elkövettem azt a "kisebb" hibát hogy elugrottunk ma Parndorfba, minden második magyar ott volt szerintem
400+ kilométer 6,5 liter átlag. Mondjuk M1 kb áldás volt ilyen kevés kamionnal, 120-130 között oda vissza csorogtam.Szerk: aki arra jár mostanában, éppen a határ nem ellenőrzött (dehogynem, ott szívatnak mindig) része után amikor esetleg morcosabban gázt adnál traffizzák kedves osztrák kollégák a 300 méteres 60-as részt... Remélem nem járultam hozzá a fizetésükhöz...
-
Ma Bruckneudorf shopping (mert a Persil 6kg-os mosópor csak 17EUR volt
) . Oda 120, vissza 160 a pályán, össz fogyi BC szerint 5,2. Egyszerűen imádom, jó koszos lett szegényke, a szívem szakad meg, h ebben a szutyok időben ki kellett hozni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
yodamester10
üzenetére
Meg a 7.3 is nagyon jo fogyi. A vegen meg meghozod a kedvem egy gte-hez.
-
yodamester10
őstag
Ha valakit esetleg érdekel egy kis GTE Golf fogyasztás adat.Évente kb max 3x megyek pályán mert utálom.Legutóbb Kaposvár-IKEA B.őrs-Kaposvár táv.Ahol lehetett kizárólag GTE mód és egy kicsi elektromos nem a spórolás volt a cél.Autópályán 140 tempómat a Waze szerint 136km/h.Kb 9 Tesla mellett mentem el,viszont akik elől ki kellett húzódnom 7 db BMW és egy Bentley egész jól lehetett haladni.Három kép az indulás itthonról,aztán az ottani indulás vissza és a hazaérés.Az első képen a jobb oldali rész számít mert a bal oldalon még az aznap esti hazaérést a melóból nem törölte.

-
-
Winne
nagyúr
Köszi az infókat, 90% városra kell, arra a gatyámat is megenné ezek szerint.
-
válasz
focvis
üzenetére
Na tegnap megvolt az első olajcsere márkaszervizben. Hazajöttem, megnéztem, de nekem ez világosbarna inkább, mint zöldes. Pedig biztos cseréltek olajat (találtam ismerőst is a márkaszervizben), mert előtte is megnéztem és jóval-jóval sötétebb barna volt csere előtt. Ez hogy lehet? Papíron Castrol edge LL IV 0w-20 ment bele.
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szerintem is nagy valószínűséggel kettőstömegű a videó alapján, a Luk teljesen jó, ugyanolyan aránnyal foghatsz ki belőle szart mint a gyáriból, amit valószínűleg ugyan úgy a Luk gyárt.
(Nem válaszoltam eddig mert egy videóból megállapitani, hogy egy hang honnan jön és milyen jellegű azért az nehéz, főleg utána kijelentést tenni egy drága alkatrészre)
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ezt valaki esetleg meghallgatta? Megszakértené?
"Csakagyári" kitudja hány százererét, vagy jó a LUK?
-
Đusty
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére

még egy kérdés a start/stop rendszer mikor szokott behalni és mit drága cserélni az EA211-nél? Ismerősi körben azt mondták soha ne vegyek ilyen rendszerű szart mert a javítás árából kijönne másik autó de ez másik, francia konszern volt. Sajnos manapság meg már megkerülhetetlen. -
Sunnam
tag
válasz
Winne
üzenetére
Érdekes, [sprintmonitor] alapján nincs 220 lovas.
Vagy én kerestem rá rosszul. -
Winne
nagyúr
Urak egy 2000es TSi Sharan vajon mennyit eszik vegyesben? '15-ös 220 lovas.
-
Morris
veterán
2016 Sportsvan czc vezérlés csere mikor esedékes? 95k km van benne és még a gyári mindene.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tényleg, az online kezelési [kép] ha már a nyomtatott semmirevaló.
Ez is 140-et ír
. Novemberben 120-szal húztam le a télieket, nem estek azért le.Lacess + Corsa02 Köszönöm Nektek is!
-
zuchy
őstag
Hát fél órát ment, utána 15perc ózon nélkül belső keringetéssel, meg az ózonozás is belső keringetéssel ment közepes venti fordulattal és természetesen működő klímával. Napokkal később is érezni lehetett az ózont. Elvileg igen.
Remélem az A5-ön értelmesen el lehet érni a hőcserélőt.
-
Reggie0
félisten
válasz
imyourfriend
üzenetére
Csak, hogy biztassalak: nekem mar majdnem rendben volt teljesen a kocsi, erre a semmitol elrepedt a szelvedo
Ha csak nem az autopalya tuloldalarol atcsapott ~200-al kozeledo viz repesztette meg. -
zuchy
őstag
Sziasztok! Klímával mit szoktatok csinálni, ha büdös? Volt már ózonos tisztításon, már nem annyira szörnyű, de érezni még mindig. Bomba? Pollenszűrő új benne.
-
imyourfriend
őstag
válasz
imyourfriend
üzenetére
[link] sikerült összeszednem a tömítéseket + csavarokat ami szükséges, bal oldali képen a 9-es réztömítésnél a banjo bolt nem lett megbontva esetleg érdemes lenne cserélni azokat is?
-
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Jól hallom-e, hogy ez bizony kettőstömegű? [link]
Milyet kell bele venni? Mennyibe kerül? Mennyi lehet a munkadíj?
Érdemes valami komolyabb szervizbe vinni, vagy rutin műtét?Gyárit nem látok sehol, esetleg valaki tudna nekem nézni egy árat?
2012 Passat B7 Alltrack CFGB DSG összkerék
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem a jelenlegi setuppal 5,6 volt a legjobb, majd tavaszi időben, nyári gumin újfent megnézem.

Tud ilyet is a GTE 

2.0Crtdi 150Le Dsg