Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
Sikerült kipróbálnom az autót igaz csak rövidebb távon tegnap este folyamán, valamivel erősebb lett mint korábban és mintha picit fürgébb is lenne. Fel lett tanítva a turbó, EGR, nyomáskülönbség szenzorok + ki lett nullázva az olajhamu ennek örömére csinált az autó egy regent.
Lambda szenzorokhoz nem nyúltam annak hol tudok utánanézni, hogy helyes motor működésnél milyen értéket kell produkáljon a 2. lambda szenzor + milyen összefüggés van az utobefecskendezés és a lambda szenzor között? Ahogy nézem az első és a második szenzor ugyanazt az értéket méri meleg motornál.
-
Sziasztok!
Az új, 8.5-ös Golfban (is) két féle központi kijelző méret van, a fapados modellben egy elég széles kávájú kicsi, a többiben nagyobb. Ezek mögött megegyezik a hardver vagy a nagyobb kijelző erősebbet kap?
Köszönöm szépen!
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
grizlisandor #226626 üzenetére
Nálam lesz egy, majd 3-5 év múlva. Addig még a szervizkönyvbe is minden infó benne lesz, persze maszek szerviz, nem PoHu. Bennük nem bízom.
A srác meg kizárólag gyári alkatrészt szerel be, gyári technológiával. -
grizlisandor
veterán
válasz
imyourfriend #226620 üzenetére
Persze, előfordulhat bármelyik CR dízelnèl.
Kérdező kevés kilométeres, jól karbantartott, ~10 éves korú autót szeretne, ami ritka.
-
Corsa02
őstag
válasz
imyourfriend #226620 üzenetére
Pontosan, az ilyen futásnál már előjön, mindegy, hogy 1,6 vagy 2,0 Tdi.
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Vízpumpa csere egy 2014-es 3-as Octaviaban; létezik hogy ez 200k környékén van? Voltam szervizben, ott azt mondták folyik a hűtővíz, jelenleg nem vészesen (az más kérdés, h úgy rátöltöttek a fagyállóra, hogy a max felett áll 2-3cm-el).
4 éve volt vezérlés cserélve pumpával, akkor fizettem az egészért valami 180ezret. Egy “csak” vízpumpa cserére sokallom…
-
imyourfriend
őstag
válasz
grizlisandor #226619 üzenetére
Megírom egy hozzászólásban is, 216-al vettem az autót 250ezernél bevizsgáltattam a porlasztókat mert érzésre nem voltak jók, 4 új 380e majd most 252-nél komplett dpf újraépítés turbó felújítás és egy új EGR mert kifújt a DPF oldalon, mindez egy 1.6 cr tdi cxxb. Ettől független úgy vélem bármikor járhat így egy 2.0 cr is attól függetlenül, hogy a kétezres valamivel megbízhatóbb konstrukció. Ez a móka mind hibakód nélkül jött hozzátenném, de 250ezer körül bármelyik autónál előfordulhat és ha automatával veszed akkor + dsg, fiatalabb szekérnél + adblue rendszer.
Korábban írták is, milyen "trehány" tulaj vagyok, eltitkolom a hibát ilyesmi igazából nincs mit eltitkolni, 250-300ezer körül az ilyen előjöhet aztán a tulaj vagy úgy dönt, hogy jóvanazúgy vagy megcsináltatja.
-
chopin42
őstag
Üdv! Egy ismi autót szeretne. A 2012-17 között gyártott 1.6 crtdi-knek mi is a baja? Vehetőek relative kevés km-el? (200k alatt, inkább 180k). Azt tudni vélem, hogy a 2.0 jobb, de az 1.6 sokkal szegényesebb? Olvastam itt ezt-azt, de nem ugrik be minden.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
1998es VW Sharanon hátsó féket cseréltünk. Lehet VCDSel az ABS kockát legteleniteni?
-
tibbike01
őstag
válasz
bnorci71 #226606 üzenetére
"De azt is tudjuk ugyan ott ugyan úgy készül az utángyártott is csak más dobozba kerül."
Dehogy, ez kb 15 éve volt így utoljára. Pl a Mannfilternek van sokfelé gyára a világban, a gyári szűrő Lengyel üzemben készül az utángyártott meg Kínába. Természetesen lehetnek hasonlóságok, lehet akár, hogy ugyanazon a gyártósoron készül mindkettő, de a mai világ nagyon nem ezt diktálja és nem ezt látni az autóiparban (nyakik benne dolgozom).
Régebben kiveséztük már ezt, nem szükséges újra szerintem. Egy biztos, hogy alapesetben, nagy általánosságban a gyári alkatrészekkel van a legkevesebb szívás. Van néhány ellenpélda, de elenyésző, szóra sem érdemes. -
molnarpeter
nagyúr
Le kéne venni, megnézni rajta a matricát. Szerezni egy teljesen azonosat bontottan (mínusz törés
). Aztán leadnám őket felújító szakinak, csinálja meg, ha alkatrész kell ott a régi.
B verzió: megnézni, ez milyen volt, aztán keresni másik beszállítótól származót (pl. Valeo helyett Bosch).
Nincs amúgy a közelben valami veszélyforrás, mint pl a szélvédő alatti víz kivezetése (fagy veszély)? Törve nem volt? Szabadonfutó van-e, jó-e?
Katalógusban is nézz rá esetleg, hátha hoz több cikkszámot (catcar.info, 7zap…) -
Micsurin
nagyúr
válasz
ParmaBoy #226609 üzenetére
Inkább olyan 20-25 közt ha reálisan nézem, tavaly lusta voltam neki állni a motoron a vizcsövek cseréjének a záróvizsgáig.
Ha egy elkezdett szivárogni semmi értelme nem volt csak azt cserélni, a többi is még gyári '97-es volt.
Idén azért oszlani fog a táv, de azért bőven pörögni fog bele!Egyébként ne is mond, egyik haver már meg is szagértette fu hát mennyivel fiatalabb Octavia lett volna ennyiért. Mikor jeleztük neki jah sanszosan cégesben 2x ekkora futásról letekerve. De fiatalabb, valóban...
-
ParmaBoy
junior tag
válasz
Micsurin #226608 üzenetére
...meg a kocsiját is megvetted.
Bocs, ma degec felől érkeztem reggel.
Amúgy ez, amennyire tűnhet egy külső szemlélőnek irracionálisnak, annyira volt racionális és helyes döntés szvsz. Mennyi fogsz menni vele amúgy terv szerint? Az Opelben is meglett volna a 25-30k, ha nem áll folyton műszaki okok miatt, nem?
Bálintnak pedig évi pár ezerre mindegy a fogyi, jó cserének tűnik, műszakilag azért az egy magasabb polcon van.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Corsa02 #226607 üzenetére
Igen... elfogyott a lelkesedés na meg most jó ideje végre stabil volt szóval pont itt volt az ideje, hogy menjen. Még novemberben dobta fel Bálint a témát de akkor nem agyaltam el a dolgon. Most futottunk több kanyart cimbi H Astra TwinTopjaval és elkapott a dolog. Azt számoltam amennyire hisztis ott a hardtop + az okoskerekek annyi erővel Bálintéra is ráugorhatok.
-
bnorci71
addikt
válasz
tibbike01 #226591 üzenetére
Akkor egy érdekes sztori
Pug Led hátsó lámpa gyártás bevezetés előtt kiderült a forrasztási eljárás miatt nem biztos hogy a gari időt ki fogja bírni. Autógyár a beszállítónak nem baj maradjon íg már nem változtatunk rajta ,de adjátok olcsóbban a másodlagos piacon a gari után majd többet fogtok eladni.
Na akkor a "gyári" a jó vagy az utángyártott?
Szóval mindenre lehet példát hozni sajnos, de tény ez erős és ritka kivétel lehet a gyári első lépcsős beszállítói terméknek jobbnak kel lennie. De azt is tudjuk ugyan ott ugyan úgy készül az utángyártott is csak más dobozba kerül.
Van otthon a polcon egy gyári dobozos üzemanyag szűrőm nem tudod ki gyártotta mert csak annyi van rajta Made in Austria. Persze aki nagyon benne van ki tudja deríteni melyik szűrőgyártónak van Ausztriába üzeme.https://totalcar.hu/magazin/kozelet/2021/11/15/beszallitok-sotet-ugyei/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Mobil flották
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest