Új hozzászólás Aktív témák

• Qorthral
    őstag

Igen, be kellene. Vagy inkább be kellett volna. Szingapúr előtt a Vetteles konfig is igen erős esélyes volt, de pont annyival került többe, mint az RBR, hogy nagyon rizikós lett volna a dolog és nekem ennyire a tabella elején nem szabad nagyon sokat kockáztatnom.

Amúgy nem rossz/nem sokkal rosszabb az RBR komponens sem szerintem, Webber most talán újra formában van. Azért adjuk meg neki, hogy ezen a hétvégén jó volt, csak a körülmények áldozata lett (IM utolsó kör, Grosjean torpedózása és miatta a kényszerű 2* sok kör kemény gumi forgalomban). Kihozta amit kb ki lehetett. Persze Vettel jobban ment a hétvégén, de nem sokkal. Sima 1-2 lehetett volna ez és akkor csak 25 pont a diff Vettel javára. Ha Webberé a pole, akkor meg csak 15.

Az a gond, hogy most már nem tudok úgy átváltani Vettelre, hogy ne legyen jelentősen gyengébb csapatom, mint 1-2 erős Vetteles üldözőnek (pl Fenyo11). Neki most befér a VET - HAM - SAU - FI - WIL brutálkombó, nekem meg a VET - HAM - SAU - HRT - WIL sem sajnos pár mill híjján. De sebaj, egész évben voltak nálam jobbak anyagilag, mégis elöl vagyok. Kis nagyzolással Alonsóéhoz tudnám hasonlítani az évemet :DDD

Igen, egész jó kis előnyöm van. Az első 10-ből sokan betliztek, hatan is 180 alatti hétvégét produkáltak. Ki is cserélődött a fél üldözőbanda :) Anita nem fog nyerni szvsz, ha nincs szíve eladni Kimit... Mostanra annyival erősebb potenciálisan a csapatom. Persze amint vált, érdekes lehet, mert bármikor berakhatja 1 az 1ben azt, ami nekem van/lesz, vagy akár jobbat is. De amíg észre sem veszi, hogy pénzt bukik a komponensek helyének variálásával, komolytalan... :D
    Perpill Fenyo11et és madstert érzem a legveszélyesebbnek és csak utánuk Anitát. Kérdés, hogy kitart-e az előnyöm a végéig.

Btw most összeraktam egy nagyon szimpatikus variációt, épp kifért. :D

Neked megy be a fogszabályzós bandája? :) Logikus lépésnek tűnik. Vagy valahogy bepasszírozod a Red Bullt. :)

Új hozzászólás Aktív témák