Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukamatyi
tag
köszi force india

-
FireKeeper
nagyúr
142 pötty, 7.1M, ha nincs offja a pilótáimnak, lehetett volna ez sokkal jobb is...

a vicc az, hogy a Marussia és a Caterham elég jól szépítette az eredményeket

-
Motion_Blur
félisten
153 pont, not bad... Sutil kár hogy kiesett, de Bianchi megint mentett nekem pontokat a 13. helyével

-
Qorthral
őstag
Borzasztó hétvége

Alonso DNF, mindkét pilóta DNF, Red Bull 1-2

-
FireKeeper
nagyúr
na ez szép... lecserélt pilótáim szépen nulláznak... még az lett volna jó ha a RB-k kiütik egymást, akkor szó szerint 0 pontot kapnék a futamra

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
na fasza, ki is esett...
-
FireKeeper
nagyúr
na, már örömködtem Alonso kiesésén (mármint nem az ő kiesésén, hanem a ferrarisok pontveszteségén
), a Karma meg is büntetett Sutil boxutcai szopórollerével... 
-
JColee
őstag
Na én nagyon megszívtam. FI bénázik a boxban...

-
hoffman_
nagyúr
Na, cimbit is megfűztem, elkezdte játszani, aszonta 1 verseny hátrányból 3 futam alatt behozza a lemaradást
Sajnos nem PH-s, úgyhogy maszekban nyomja, majd lesegetjük egymást. -
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
A Ferrari és az Red Bull fog szerintem nagyon megdrágulni, így a kettő közül valamelyiket (vagy Massát esetleg) fontos lehet beszerezni azoknak, akiknek nincs bent egyik sem. A Lotus Grosjean miatt, a Merci műszaki hibák miatt nem fog szerintem olyan gyors ütemben drágulni, mint a fenti két csapat. Plusz eleve drágább volt a Red Bull és a Ferrari, így még jobban nyílik majd szvsz az olló.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nekem eddig kerek 10 ponttal teljesítette túl a mostani bagázs a múlt hetit, így állok 39 pöttynél. Sutil jó húzásnak tűnik eddig, de félek, összességében így is egyre jobban le fogok szakadni azoktól akik a ferrarival vagy a lotussal mentek

még jó hogy a személyes csapatszimpátiámat nem vittem bele a nevezésbe és nem húztam mclarent sehova

-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én is gondolkoztam a RB=>Ferrari cserén, de inkább megvettem Sutilt.
35 pötty eddig
-
FireKeeper
nagyúr
ahogy nézem a ferrari nagyon erős így az elején, lehet rájuk kéne hajtani amíg nem drágulnak be túlságosan...
-
Sanya595
senior tag
Csak Én nemtudom menteni a csapatom???
Már megint jól kezdödik,minden összetevö megvan és azt irja,hiányos...
-
werszomjas
addikt
Megtörtént a csere, illetve kukáztam a Mercit is jött helyette a Lotus, csoda hogy volt pénz erre az upgrade-re, aztán remélem jól szerepelnek majd.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én nagyon filózom hogy Hülkenberget becseréljem Sutilra, ha megteszem tuti rá fogok faragni, érzem... Esetleg di Resta. Ötletem sincs.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Mindenképpen.
IreN!CuS: RBR-t nem érdemes lecserélni most (még), erős qual + a gumikopást is megoldják szerintem Barcelona-ra legkésőbb
-
-Mike-
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Ja, Sauber nem igazán klassz járgány még, érdemes Sutilt becserélni.
-
werszomjas
addikt
Szerintetek Hülkenberget érdemes Sutil-ra cserélni
Ezen filózok most. -
IreN!CuS
őstag
Hát én nagyon filózok egy RBR Lotus cserén.Az a baj,hogy Gori most Webbernél is gyengébb formában van,így hiába tűnik jobbnak a Lotus lehet pontban kevesebb lesz.
Vélemény?
-
qgetata
csendes tag
Milyen lenne egy Ferrari Webber csere? Webber nyerte az első szabadedzést. Mit szóltok hozzá?
-
-Mike-
addikt
Ferrari - Force India helyett : Lotus - Mercedes?
-
pacman789
aktív tag
Köszi!
Tervezem azt is beletenni, hogy előre kiszámolod, a pilóták és a hozott "pénz" értékét, így letudod szimulálni, hogy megéri e eladni, hogyha ez lesz az eredmény, behozza e az árát. Azaz ugyan azt a motort tervezem megvalósítani ami a honlapon van.
persze meg lehet csinálni excelben is, de számomra nem elegáns és annyira nem is jó.
Azért kíváncsi lennék, hogy hány perc alatt dobod össze excelben, egy az egyben ugyan azt a rendszert ami a honlapon van fent.
Qorthral: köszi

-
Qorthral
őstag
válasz
pacman789
üzenetére
Bottas 21-ről indult. Nem igazán értem a problémádat. A 1,5%-os csökkenés után 20.685M lenne az ára, de ha megfigyeled, minden árat 2 tizedesjegyre kerekítenek. Bottas esetében így 20,69M adódik. Javaslom, hogy építsd be a programodba a kerekítést, ha nagyon pontos akarsz lenni. Érdemes amúgy, mert sok futam van és a kerekítési "hibák" halmozódnak majd különben.
Hülkenberg pedig versenyzett, csak már a rajt előtt "meghibásodott" az autója. Ugyanígy a 107% miatt kizártak értéke is változik. A nem versenyzett kitétel érdekes, mert ha jól emlékszem tavaly Grosjean ára is változott azon a hétvégén, amikor D'Ambrosio helyettesítette. Szóval ez a szabály nem tudom milyen esetekben lép érvénybe. Esetleg ha a versenyző csapata kihagyja az egyik vagy mindkét versenyzőjével a teljes hétvégét.
Ui: Másnál azért nem kerekítenek, mert nincs rá szükség (nincs legalább 3 értékes tizedesjegy a kalkulált új áruk esetén). A későbbiekben ez már nem így lesz, elvadulnak az árak

-
-
pacman789
aktív tag
Kiszámoltam mindenkinek az alap árát meg is vannak kivéve három versenyzőnek
Segítsetek sejtem, hogy hova kell kerekíteni de akkor meg nem értem, hogy jött ki az a szám.Szóval:
V. Bottas jelenlegi ára 20690000 a futamon 14. lett azaz 1,5% csökken az ára.
Képlet: 20690000/(100-1,5) *100= 21005076,14
Gondolom, hogy ez 21millió akart lenni, de akkor meg, hogy jön ki a 20,69 millió?
mert ugye az a 0,9852380952380952 %... Miért kerekítenek, ha másnál nem?
Megj.: csak azok nem jók ahol tört % van és mínusz és versenyző.
pl marussia-nak is 2,5%-al csökken az ára, de ott kijött kereken a 10misi.A másik amit nem értek, hogy a szabályzatban van egy ilyen rész:
Ha a versenyződ nem versenyzik, értéke nem változik.Nico nem versenyzett mégis csökkent az ára 7%al.. akkor ez most kire vonatkozik?
Köszi a válaszokat

-
SzalaiG
addikt
49 hely.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Innen lesz szép feljebb jutni...

-
pacman789
aktív tag
Mennyi volt a Red-bull alapára? még az elején?40 millió.
-
Qorthral
őstag
Én sem tudok jobban mozogni, Sutil ide vagy oda.

Szerintem a legokosabb valószínűleg az, ha nem változtatunk semmit. Ideális esetben Kínára be tudjuk így tenni a Ferka mellé a Lotust. Ha ez nem jön össze, akkor meg a Mercit, majd adott esetben azt cseréljük Lotusra (vagy várunk +1 versenyt és egyből Lotus). Esetleg Grosjean hazard hasonló időkkel. Másnak kevés értelmét látom. A Meki kilátástalan, így 4 TOPcsapat van teljesítmény alapján perpill. Közülök be kell tenni mielőbb a másodikat valamilyen formában (csapat/pilóta). Ha mégsem szimpatikus ez, akkor Hülkenberget érdemes megfontolni, de inkább az India mellé, mint helyette, főleg hogy még nem tudjuk mire képes. -
Hülkenberg és a williams megpecsételte a sorsomat.....

Mindegy, foghatom arra, hogy kezdő vok.... -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kösz a tanácsot!
-
-Mike-
addikt
138pötty első körben, ahhoz képest hogy hogy álltam szombat reggel (kétséges volt az egész a nevezés miatt, de ezúton is big thanks az oldal szerkesztőinek hogy visszaállították!) nem rossz.
Pilótát pilótára nem tudok érdemben fejleszteni, csak a csapattársukat tudnám betenni, csak a Chilton - Bianchi cserének lenne értelme, de amennyit elvinne pénzben annyit nem hoz vissza szóval ez kilőve. Pic-et vd Gardera full értelmetlen. Hülkenberget tudnám megvenni a Force India kárára, az is felejtős. Toro Rossot Williamsre? Max ha jól futnak a 3 szabadedzésen.
Szóval jól néz ki ez a 138 pont de fejlesztési csapda, akinek Sutil volt bent az jobban tud mozogni. Lehet marad így az egész Malájra.
Vagy esetleg valami ötlet, Qorthral?
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Grosjean stabil emberem, bármi lesz is

Hulkenberg detto, de hát nem indult..
..lehet lecserélem a Toro-t Williams-re
-
törölt tag
hehe

csak csutkautolsó lettem a ligában (a még értékelhetőek között)....kíváncsi leszek, hova jutok (összetett: 6629 hely).
hmm, mit is fejlesszek..
-
netpeti98
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Viszont egyenlőre még fejtőrést okoz, hogy hogyan tovább. Gro sajnos nem fér be, kis csapatokat nem nagyon lehet jobbra cserélni. Amit tudok így elsőre cserélni VER->HÜL, és akkor lehet reménykedni hogy a FI (Sutil) megtartja a jó formát, de a Sauber (Hülk) is tud jobb eredményeket elérni a következő futamon.
ÜDv netpeti98
-
netpeti98
addikt
145 ponttal 1.!

Üdv netpeti98
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mondjuk azt nem tudom a toro csapat kukázása mennyire okos lépés Ricciardo-ért pilótának, de talán így pénzbe jobb leszek aztán valami nagyobb upgrade-re is futja majd. mondjuk cserék nélkül talán már a kezdő pénzből is összejött volna ez a sut/ric/cat/RB/mar felállás

-
hoffman_
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
Rajta én is buktam sokat basszus
Amúgy erős középmezőny lett a vége, meglátjuk hogyan tovább. De éreztem, hogy kell a Lotus, legalább a motorral beletrafáltam. Egyébként Raikönnent akartam pilótának mindenáron, de sajnos nem tudtam kihozni sehogy sem egy csapatot úgy, hogy ő az egyik pilótám 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én is ezt látom az egyetlen értelmes lépésnek (Williams -> Sutil). Ha nagyon erős lesz a Ferrari a Red Bull-hoz képest akkor meg a két csapat cseréjét. Bár az eléggé egy helyben toporgás...
-
phobeus
aktív tag
94 pont az nem is olyan rossz

-
FireKeeper
nagyúr
ahogy látom pénzben jobban kaszált az aki bevállalta a drágább pilótát, és az illető viszonylag jó helyezést ért el. jobban át kellett volna gondolnom ezt az elején, de azért még nem állok rosszul (ráadásul kukázni tudtam a williamst
) -
werszomjas
addikt
Na 77 pont, kicsit lemaradtam, hála, hogy Hülkenberg el sem indult

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
na most már jó

-
phobeus
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
általában olyan hajnali 1-2 felé már megszokott jelenni, legalábbis tavaly igy volt

-
FireKeeper
nagyúr
na mivanmár óra egy van és még nincs pont meg piac

phobeus: akkor írják azt, hogy piac hajnali 1-től
még jó hogy nem csak emiatt vagyok még ébren 
-
SzalaiG
addikt
Hát...

Szerettem volna betenni a Lotust kaszninak, de pont nem fért bele...

-
IreN!CuS
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Éjfél után pontosan egy perccel .
-
Hozzávetőlegesen mikor jelennek meg a pontok az oldalon?
-
McCartman
őstag
Pont időben sikerült csatlakozni idén is, igaz változtattam volna még időmérő előtt, ahogy látom nem voltam vele egyedül, aztán ráhagytam nem e-mailezgettem. Remélem ebből tanulnak, több ilyen szarvashiba nem férhet bele.
A fórumon sokat nem fogtok látni, előreláthatólag több versenyhétvégét is ki kell hagyjak így nem jut annyi idő a játékra mint tavaly de az előző szezonban legjobban teljesítő női játékos példája mutatja, hogy talán épp akkor jársz a legjobban ha nem foglalkozol vele.

-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pedig leszóltam a FI miatt aztán pillogtam ,hogy Williams sehol Sauber sehol Fi meg vezeti a versenyt

-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Nekem újoncként nem indult valami fényesen, 73 pontot számoltam. Több mint a felét Sutilnak köszönhetem...Remélem a következő jobban sikerül
-
Motion_Blur
félisten
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Akkor legtöbbünket elverte a Ligában.
Grat neki! Én megmondtam!

-
IreN!CuS
őstag
Hát 116 ponty ha jól számoltam ki.Asszony elvert a maga 137 pontjával

-
reflxx
aktív tag
Nálam 528 pont jött ki. Úgy érzem valamit elszámoltam

-
SamuraiKenji
aktív tag
Nálam 136 , ha jól számolom. Mondjuk tavaly is jól kezdtem, aztán utána csak stagnálás , vagy lefelé , remélem idén nem így lesz.
Jó húzás volt ez a Sutil + Ferrari fővonal így elsőre.
-
phobeus
aktív tag
nekem 91
többre számítottam... köszönöm a segítséget! sikerült a számolgatás 
-
bobace
addikt
Százegypárpont lett itt is, kezdésnek elégedett vagyok

-
FireKeeper
nagyúr
106 pont ahogy látom a többieknek is ekörül van, szóval zöldfülűként örülök ennek
na csak innen hogyan tovább az lesz majd az érdekes 
a williamst asszem megpróbálom én is a leggyorsabban kukázni

-
Pá
addikt
2 ötletem van átrendezni a csapatom.
Ha jól számoltam az egyikhez 17,500 a másikhoz kb 70,000 zseton hiányzik...

-
Qorthral
őstag
Köszi

Kár Sutil visszaeséséért a végén, de így sem panaszkodhatok.
Mikenak is grat, valamivel még nálam is jobb hétvégét zárt.Érdekes évünk lesz, ha marad ez a fordított IM ill. verseny erősorrend! Lotus/RBR/Ferrari kezdés egyaránt jónak bizonyult ma

Kiminek és Alonsonak pedig grat, nagyot mentek!

-
DemonDani
addikt
Ez a Williams úgy látom mindenkinek odavágott
(nekem is
)A Force India viszont nagyon szépen hozhat azoknak akiknek befért
-
phobeus
aktív tag
Valaki segítene egy picit Én 88 pontnak számoltam ezt az összeállítást, de nem biztos, hogy jól számoltam, soha nem értettem, hogy mi hogy merre... Kisegítene valaki, hogy helyesen számoltam-e vagy nem?
M. Chilton, C. Pic, Lotus, Sauber, Williams
Előre is köszönöm!
-
venember83
nagyúr
Százhét pont, Williams repülhet remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), a Karma meg is büntetett Sutil boxutcai szopórollerével...
De kíváncsi vagyok

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

még jó hogy nem csak emiatt vagyok még ébren

)