Hirdetés
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Tudom, hogy nem fog így maradni, de jelenleg a miénk a legnépesebb liga a játékban.

-
Sanya595
senior tag
Nekem tavaly volt az elsö szezonom és a célom a top 10 volt.
Ez sikerült és idén a top 5-öt tüztem ki...
Mindenkinek sok sikert a ligához..

-
Pá
addikt
szépen gyarapodik a liga

-
Plutor
aktív tag
Idén nem lesz egyszerű a kezdés.

-
X3B6O0X
aktív tag
Nos, idén is szeretnék versenyezni, remélhetőleg több sikerrel, mint tavaly. Már jelentkeztem is. Mondjuk nem voltam túl aktív, de idén próbálok többet odafigyelni
. -
Pá
addikt
Gyertek, gyertek.
Esetleg egy modi ha erre jár (Oliverda??), tegye be az első hszbe, köszi.
-
Pá
addikt
Jah, én nem ragaszkodom a ligaindítóhoz, de majd este vagy holnap megcsinálnom, ha addig senki se szánja rá magát.

-
bobace
addikt
Gyorsan össze is löktem egy csapatot
Nem lesz könnyű az idei év, az már látszik. Nagyjából az első két versenyen eldől, hogy meglehet e a hőn áhított top3. -
D.Orion
veterán
Bizonyára lesz, de szerintem mindenki arra vár, hogy Pá létrehozza, mert ha jól tudom ez az ő "kiváltsága". Az eddigi ligáknak ő volt az indítója és ezt a posztot senki nem akarja tőle elvenni.
Más: Tavaly sikerült az első tízben végeznem első évadom végén, a mostani idényre nem kisebb célkitűzésem van, mint az első ötben benne lenni.
Csapatalkotás talán most még nehezebb lesz, mint a tavalyi. Tavaly ilyenkor tudtuk, hogy az RB a nyerő, ezt most is sejteni lehet. Azonban tovább bonyolítja a helyzetet, hogy míg tavaly ment a számolgatás, hogy McLaren v. Ferrari... addig idén egyértelműen McLaren a második. Nehéz úgy csapatot összerakni, hogy két istállóról is tudod, hogy ha nem lép fel műszaki probléma, akkor a pilótáik megtöltik az első négy helyet. Középcsapatok közül a Merci és Lotus a két kakuktojás, igazából nem tudni, hogy mire képesek. Lehet a Merci altat és a Lotus csak "piárból" nyomja a jó köröket?
Itt könnyen lehet, hogy az egyik csapat hatalmas bukó lesz liga szempontjából. Kis csapatokkal, mint Force India, Torro Rosso és Sauber megint ugyanaz lehet a helyzet, mindegyik jó választás lehet indulás képpen, nincs nagy különbség köztük talán. -
attisx
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"ha RB/McLarent beraksz, az összes többi komponenst csak a hulladékokból lehet összeszedni..."
Viszont, ha most nem rakod be valamelyiket, akkor lehet hogy jó ideig nem is lesz pénzed topcsapatot venni, és emiatt elúszik az egész szezonod...
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lesz PH! liga?
Új hsz akart lenni.
-
-Nemtom-
őstag
F1liga 2012 elindult! Lehet nevezni

-
Plutor
aktív tag
Én meg most néztem be,mert láttam van 8 friss hozzászólás.
Már azt hittem megy a liga.
-
bobace
addikt
Persze, láttam. Csak hogy őket veszem meg szerintem. Vagy lehet nem lesz rá zsé.. Bár a tegnapi tesztek alapján ki tudja.. Látszik, hogy még az elején járunk, ha a Merci a tavalyi autóval ilyen jó.. Bár ők tavaly is a teszten voltak jók
Na mindegy, várunk, türelmetlenül. -
SzalaiG
addikt
Én is pont ma délután néztem be.

Várok türelemmel. Bár a csapatom már megvan Scumi, Senna.

-
attisx
addikt
Egyelőre nem is tudnál mit változtatni, mert még nem árazták be a '12-es komponenseket...

BTW, mi a PH!aßér kellett nektek ilyen korán felhozni a topikot. Mostantól, amilyen kényszeres vagyok, naponta többször fogom megnézni, hogy nem-e lehet már új csapatot összeállítani...

-
bobace
addikt
Én is gondolkozok kit kéne betenni, de nem merek változtatni az RBR-en egyelőre

-
-Mike-
addikt
Egy jó tanács az új szezon előtt csapatépítéssel kapcsolatosan. Senki ne tegye be csapatába a mclaren-t, nem lesz ütős. /troll off
Have a good 2012 season!
-
Plutor
aktív tag
Grat mindenkinek!
Így legalább izgalmas volt nézni egy két futamot.

-
attisx
addikt
Uraim! Jó volt veletek játszani. Nagy gratula a dobogósoknak:

Jövő márciusban találkozunk ugyanitt.

-
D.Orion
veterán
Az utolsó futamot 85pontos előnnyel vártam. Így már nem görcsöltem azon, hogy meg lesz-e a 10. hely. Végül sikerült az amit év elején kijelöltem magamnak, hogy első évemben az első tízben legyek. Jövőre találkozunk, és már a TOP5 lesz a cél.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sanya595
senior tag
Végül nem lett meg az 5.hely....

De boldog vagyok,mert nekem a liga top10 volt a célom.
Igy elsö évben nagyon jó ez is számomra..
A futam elött 3 pont volt a lemaradásom és ezért mindenkép más csapat kellet az elöttem állóhoz képest.
Vállogattam....nem jött be...rosszabb lett,de igy is jó....
Jövöre ugyanitt,már nem kezdöként..
-
bobace
addikt
Jó volt nagyon a játék, gratula mindenkinek. Egyik szemem sír, mert nem jött össze a 3. hely, a másik nevet, mert tavaly nagyon gyenge voltam. Jövőre újra ugyanitt ugyanveletek.
-
Pá
addikt
Grat mindenkinek, jövőre gyertek vissza.

Oliverda, ha erre jársz betennéd ezt az első hszbe a 2010-es eredmények alá/fölé.
2011 - [L:http://noob.hu/2011/11/28/Liga2011.PNG]Teljes lista[/L]
1. Plutor - 3810 pont
2. PaaF1 - 3674 pont
3. Shiftie - 3556 pont -
Qorthral
őstag
5. hely, ennyit sikerült kihozni az idei évből. Kár volt a RBR - McLaren váltás 2 futam után, de azért a végére tisztességesen feljöttem. Grat mindenkinek, főleg a dobogósoknak!
Jövőre találkozunk, célom pedig változatlan: minimum a dobogó
Remélem jövőre végre a ligagyőzelem és/vagy a TOP100 is összejön. -
bobace
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is feltettem MSC-re és Vettelre mindent, minden mindegy alapon. Sajnos nem jött be. De a 4. hely is szép végülis (ha meglesz a végén
) -
Motion_Blur
félisten
Idén először bizalmat szavaztam MSCH-nek, szal borítékolható volt a betli, én ezen már meg se lepődök

és most úgy néz ki hogy az egyik RB is megadja magát, bravó...

-
Qorthral
őstag
Futam tabelláknál teljesen el vannak csúszva.
Már az év eleje óta mindig eggyel le voltak maradva, mert innen nem sikerült kiszedni az elmaradt Bahreini Nagydíjat, ahogy a Ligáktól igen. Most meg végre talán rájöttek, hogy le voltak maradva, csak egyből 1 helyett 2-t korrigáltak, így most meg sietnek, eggyel előrébb járnak a kelleténél
Sebaj, vmely esetlegesen jövőre elmaradó futamot is bekalibrálták már ezzel
Érdekes, a Ligáknál tökéletes minden...
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi.
A futam ligák/tabellák menüpontban.
A Futam ligáknál külön listázhatod azoknak az embereknek a toplistáját, akik 1-2-3-4-5 stb futammal később csatlakoztak be.
A Futam tabelláknál pedig az adott futamon elért high-scoroket nézheted meg. Valamiért a mostani futamot kihagyták egyébként a menüből, szóval a Brazil nagydíj alatt lehet megnézni...

-
Pá
addikt
válasz
Qorthral
üzenetére
Valószínűleg be fogom tenni a Red Bullt és akkor nem fogm tudni befogni, mert túlságosan hasonlítani fog a csapatunk. De majd meglátom.
Lehet, hogy kockáztatok és egy papíron gyengébb csapattal vágok neki, csak, hogy legyen esélyem elé kerülni, ha úgy alakul a futam, de igazából már letettem róla, mert önerőből már nem menne, csak még egy ilyen mákos hétvégével, de ez már nem rajtam múlik. -
Qorthral
őstag
Grat a 295 ponthoz!

Elég szép, holtversenyben a 9. legjobb eredmény
Nekem sajnos nem fért be Hamilton normálisan a Ferrari mellé.Mivel Plutor betlizett, akár még be is foghatod. Nem mondom, hogy sanszos, de nem is kizárt. Tavaly én is kb ekkora (vagy nagyobb) előnyt veszítettem el az utolsó futamon (Alonso és Petrov ugye...)

-
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én meg valószinüleg az 5. helyet.

De igy elsöre nekem ez is böven megfelel,mert úgy indultam neki,hogy liga elsö 10-ben leszek.
Az meg böven megvan...
-
Pá
addikt
Elaludtak a srácok vagy mi van?
Piac még mindig zárva, tabella sem frissült...
-
Qorthral
őstag
Jah, bár csak egy ilyen őrült szezonban számít ez sokat, mint az idei.
Tavaly pl csak az utolsó előtti futamon érte el a RB a 150 milliót és más limit nem is lett elérve, ha jól emlékszem. Remélem jövőre nem lesz senki olyan domináns, mint idén a RB.
Btw várom már a jövő évi harcokat
-
Pá
addikt
Nah, mostanra sikerült rájönnöm, hogy nem a táblázatommal volt baj, az jól működött, hanem van olyan szabály a játékban, hogy pilóta ára nem mehet 300, csapaté pedig 150 millió fölé. Ezt eddig nem tudtam.

Ha valakit érdekel, akkor Vettel a futam előtt olyan ~450 milliót ért volna, a Red Bull pedig 280-at, ha nincs ez a szabály. Bakker ez amúgy mindent megváltoztat, jövőre teljesen másképp fogok taktikázni.

-
Qorthral
őstag
Jó kis hétvége ~250 ponttal

Nem bántam meg, hogy leváltottam az RBR-t mekire, holott egy árban voltak. Persze ez mázli is.
De kb hasonlót hoztak volna egyébként is a hétvégén.Ezzel végre az 5. helyre lépek előre, ha minden igaz. A dobogó már elúszott, de azért csak felaraszoltam a végére egész kellemesen.

-
D.Orion
veterán
Én így első évemben azért küzdök, hogy a liga 10. helye legalább meglegyen. Nincs erőm számolgatni, hogy most hányadik vagyok, de nagyon úgy néz ki, hogy az utolsó futamon fog eldőlni sikerül-e vagy sem.

Erőt vettem magamon: Oliverda nem előzött meg, 221pontot számoltam neki hétvégére.
Viszont az előttem lévő baluronin-t beértem, mert 6pont volt csak a hátrányom, és ő a hétvégén 158pontot szerzett. -
bobace
addikt
válasz
D.Orion
üzenetére
Nekem így is csak 225.
Ha DiR marad, akkor is 14 ponttal több. Hát ez van. Petrovot soha többet nem veszem meg
Sajnos Shifite-hez se nagyon fogok közelebb kerülni, mert amit nyertem a Sauberrel a Toro Rossohoz képest, az elmegy DiR-Petrovon. Sebaj, jó eredmény a 4. hely is, nem hiszem, hogy 100 pont előnyt elvesztek az utolsó futamon. -
D.Orion
veterán
A francba?

Múlt heti összeállításommal nevezek erre a hétvégére, akkor:
P. di Resta, S. Perez, Mercedes, McLaren, Ferrari 265pontHelyette, új összeállítás:
P. di Resta, M. Schumacher, Toro Rosso, McLaren, Ferrari 240pontErre azt hiszem lehet azt mondani, hogy afrancba!

Szerk.:
Nincs lelki erőm kiszámolni, de lehet, hogy Oliverda meg is előzött így?!?
-
Motion_Blur
félisten
Vettel nullázásának és a Torro-knak köszönhetően 199 pont

Összességében jobban jártam volna ha nem cserélem le a Ferrari-Mercit RedBull-Torrora...
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezen a futamon igen, de egész ősszel bent lehettek volna...

-
Motion_Blur
félisten
Pá: jól tetted, hogy elszúrtad azt a táblázatot

-
bobace
addikt
60 pont
Bár hogy Petrovot miért vettem meg megint DiR helyett... áh.. -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Áh, ha vérre menő játékról van szó, akkor nincsenek elveim.

De a Red Bullal amúgy sincs különösebb bajom, azon túl, hogy nem nekik szurkolok.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ránéztem a csapatodra és most jöttem rá, hogy már nagyon régóta simán bent lehetne a Red Bull a csapatomban úgy, hogy semmi fontosat nem kéne eladjak hozzá... A kis táblázatomban elütöttem valamit és ott majdnem 2x olyan drága volt, mint a valóságban, így azt gondoltam esélytelen.
ááááááááhhhhh

-
netpeti98
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ok. Köszönöm.

Üdv netpeti98
-
-
netpeti98
addikt
Pontokat csak vasárnap kapunk igaz?
Üdv netpeti98
-
Motion_Blur
félisten
59 pont kvali után
UP!

-
Pá
addikt
válasz
Qorthral
üzenetére
Nyár elején volt egy rész, amikor a többiek utolérték a Red Bullt, nyertek futamot a Mekik + talán Alonso is és akkor jött a hír, hogy betiltják a befújt diffúzort is... Szóval akkor eladtam a Red Bullt, köv futamon kitalálták, hogy év végéig mégsem tiltják be és Vettel újra elkezdte nyerni a futamokat. Onnantól meg a Red Bullt már nem tudtam visszatenni másfele meg nem tudok igazán hova fejlődni mert már réges rég van komponensem a 2-6 legjobb csapattól, szóval nem nagyon tudok mit csinálni, kb ősz óta gyakorlatilag változatlan erejű a csapatom és most már így is marad, eléggé zsákutcába kerültem. Ezt egyébként már akkor lehetett látni, szóval azóta nem is eröltetem igazán, picit elhanyagoltam a dolgot.
Lehet, hogy ki tudtam volna pár ponttal többet hozni a dolgoból, ha annyi energiát belefektetek mostanában is, mint a szezon elején, de Plutor így sem lett volna meg, a második hely pedig remélhetőleg már így is meglesz, szóval minek.

-
Qorthral
őstag

Az lehet, bár mi a ligagyőztes pontszámára tippeltünk és az Plutor lesz 3800-4000 közötti ponttal
Sőt, szerintem Te is 3700 fölött leszel. (Az előbb meg az összetett győztesekről írtam.)
Btw Te egy kicsit eltaktikáztad az év utolsó harmadát, nem?
A szezon felénél nem sokat tettem volna arra, hogy más nyerheti a ligát. -
Pá
addikt
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szépen megszedte magát.
Bár az első helyet már nem fogja megcsípni, Sandrix piszok jól játszott.A TOP50 versenyzői kb mind a Red Bullnak köszönhetik jó helyüket, de érdekes, hogy mennyire különböző taktikák voltak. Volt, aki végig kitartott a Red Bull mellett és lassan fejesztgetett mellette. Volt aki az első pár futam után betette Vettelt és az éved közepe után eladta, amikor már mocskos drága volt, a kapott pénzből pedig álomcsapatot épített. Volt még olyan is, aki a Red Bullt adta el év közepén drágán és váltott "helyette" Ferka-Meki duplára, vagy 2 csapat, vagy pilóta+csapat kombóban. Érdekes.

Remélem azért jövőre nem lesz ekkora RBR fölény plusz remélem, hogy kezdésként nem lehet majd megvenni. Ami miatt még aggódom, az az, hogy ha jön Raikkönen, nagyon túl fogják árazni, mint idén Kobát és kb az utolsó pár futamig nem éri majd meg megvenni...Pá: Emlékszel még az év eleji tippjeinkre a győztes pontszámát illetően?

Úgy látom végül a 3800-4000 tippem lett/lesz a nyerő, sőt, a TOP 1-3 akár 4k fölé is kúszhat épp.
D.Orion: Persze, annyi ligához csatlakozol, amennyihez kedved van!

-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mondhatni, hogy négyből két ásza már megvan.
Jövő szezonra tekintve: Egy ember több ligában is versenyezhet? 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
D.Orion
üzenetére
Nagy csata lesz a pontszerzésért

Én úgy néz ki megmaradok a 8. helyen, mögöttem mindenki kevesebb pontot kapott, előttem mindenki többet.. ahhoz képest ahol az idény közepén álltam, nem rossz.
Ez a csóka nem semmi csapatot rakott össze, Button-Lonzi párossal akkorákat kaszál, hogy rossz nézni

-
D.Orion
veterán
Ez nem semmi hétvége volt. Mind a futam mind a liga szempontjából. Hihetetlen, hogy mindenki maradt a helyén ilyen eltérő taktikákkal is. Két versenyem lesz arra, hogy 11-ről bejussak a top10-be. Talán, talán.
Így első évben ez számomra egy elég jó eredmény lenne. Torro Rosso elég meggyőző így az év végén. Lehet jövőre kezdőcsapat lesz nálam? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Baluronin 6 ponttal van előttem. Oliverda szerencsére kicsit többel mögöttem, bár tőle félek nagyon.
-
netpeti98
addikt
Jövő év elején újra össze kell állítani a csapatot? Bocs ha már le volt valahova írva.
Üdv netpeti98
-
bobace
addikt
252 pont. Ez aztán királyság. Kér, hogy ugyanaz a csapata Shifite-nek is, pedig most lett volna esélyem befogni

-
Pá
addikt
válasz
netpeti98
üzenetére
Persze jövőre új liga lesz szóval majd újra kell jelentkezni. Ezt nem neked mondom, hanem mindenkinek, aki esetleg nem tudná. Részletek majd itt a fórumban lesznek március környékén.
Eléggé beállt amúgy a mezőny, a liga első 13 helyén nem volt változás, talán ilyen még sosem volt. Sőt még az összetettben is maradtam a helyemen!
-
netpeti98
addikt
Kösz hogy felvettetek

Kár hogy kicsit későn találtam meg, de nem baj lesz időm gyakorolni ahogy mondtad.
Üdv netpeti98
-
attisx
addikt
234 ponty (ha jól számoltam a büntikkel).
Schumi, Alga

Masszat meg no comment...

@netpeti98 Üdv!

-
netpeti98
addikt
Csatlakoztam a ligához netpeti néven.

Üdv netpeti98
-
Motion_Blur
félisten
222 pötty... kicsit többet vártam de Webber és Hami elég gyengusz volt ma...
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a büntetéseket is nézik és akkor gyakorlatilag a holnapi rajtrács számít
Ezért nem vasárnap futam után van pontosztás, hanem hétfőn. Így tudják számításban venni a versney után esetlegesen kiosztott büntetéseket. Ezzel meg, hogy időmérő után nincs pontosztás az időmérő utáni büntetéseket tudják figyelembe venni.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Aszerint osztják a pontokat, ami az f1.comon van kint vasárnap éjfélkor.
-
Motion_Blur
félisten
Időmérőn most akkor az alapján osztják a pontokat amit a pályán elértek a versenyzők, vagy a büntetéseket is nézik és akkor gyakorlatilag a holnapi rajtrács számít?
Pá: köszi

-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
STR odatette magát.
-
D.Orion
veterán
Motion_Blur: Az nemsemmi húzás!
Minden elismerésem, hogy ki tudtál gazdálkodni egy ilyen összeállítást!Most nézem, hogy végül ugyanazon két pilóta mellett döntöttünk?
Először, csak az RB-t vettem észre nálad. Kicsit feltűnő jelenség az az autó. Furcsa, hogy ilyenkor válogatásnál mindig összeállítok valamit hosszas gondolkodás után. És azt hiszem, hogy teljesen egyedi lesz a csapatom. Erre meg nem. 
-
bobace
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát igen, nagyon számít az év eleje. Most jól taktikáztam, bejött, tavaly nem, akkor nem jött be
Eléggé sokat számít a kezdő csapat, utána szinte lehetetlen feltörni.Hú még 33 pontot kellene ledolgozni, van még egy kis szikra esély a top3-ra

-
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én az utolso 3-om futamon nem változtattam.de nem azért mert nem akartam,csak nem volt alternativa meg lóvé rá.
De igy is jól jártam,mert a merci elszált a renault-al együtt. -
Motion_Blur
félisten
Ahogy nézem kb. 5000-től lefele szaporodnak meg az olyanok akiknek semennyire vagy max. 1x változott a csapatuk, de egy rakás olyan csóka is van aki majdnem minden futam után változtatott és kb. ugyanott van (csak pénz nélkül).
Én sajnos nagyon elrontottam a szezon első felét, de legalább lesz honnan feltörni jövőre

-
bobace
addikt
válasz
Qorthral
üzenetére
Ejj, benéztem
Nem baj, ez is jó lesz. Valahol biztos véletlenül a pilótát néztem csapat helyett.. Csodálkoztam is, hogy ilyen sok lett 
Én már egy TOP300-al is beérném. Kíváncsi lennék mekkora az a szám, aki tényleg komolyan játszik, nem csak évente kétszer vált csapatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyanazzal a csapattal mész, mint amit én raktam össze.
Hogy fogok így egyeduralkodó lenni az első verseny után? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Furcsa lesz ez a szezonkezdet.

Vergne-ben és nagyon bízom egyébként