Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
SzalaiG
üzenetére
Én se szimpátiából raktam be, hanem mert a "könnyen elérhető" pilóták közül a pontjai alapján jó választásnak tűnt.
A taktika részemről mostmár annyi, hogy beraktam Hamiltont (amíg még meg lehet fizetni), aztán majd fokozatosan fejlesztem a többit hozzá, számomra már az előrejutás kb csak sci-fi, a középmezőnyben kísérletezgetek.
-
bobace
addikt
A Grozsis húzás nem jött be, mit is vártam tőle, a többi az biztonsági játék. Meglepett, hogy nem szakadtam le, és a ligában sem előzőtt senki.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jah, ez van.

Mondjuk helyezésben én a 275 pontommal legalább jöttem felfele rendesen. az eleje viszont túl messze van. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Semmire
lett egy rakás 300+ pontos eredmény. -
callmeakos
veterán
259 pont. Visszalépés, de közben annyira mégse. Jön a mumus Osztrák nagydíj. Az tavaly rendesen megsz#patott...
-
EmberXY
veterán
Zsinórban másodszor szívok Grosjean-nal, pedig megint milyen jó helyen végezhetett volna... Ez az ember el van átkozva.

-
FireKeeper
nagyúr
247. meg kellett volna venni hamiltont.
-
callmeakos
veterán
A Saubert egyre nagyobb veszteség megtartani

-
Motion_Blur
félisten
262 pont. Vajon mire lesz elég

-
ROBERTOH
őstag
Raikkonen, Kvyat, Mercedes, Toro Rosso, Lotus eddig a legjobb összeállítás (az én pénzeből), de nem hiszem, hogy túl sokan választották ezt, Raikkonen elmúlt két futama alapján..
-
-Mike-
addikt
Kimi megtartása jónak bizonyult, Hamilton berakása meg még jobbnak. Eddig.
-
bobace
addikt
Érdemes volt belépni ma. Pünkösdi királyságnak tökéletes, addig élvezem, amíg lehet.
Megérte megkockáztatni az RB komponenst.
De jó, hogy nem vettem meg Hamiltont, azon gondolkozom nem is fogom, abból kiindulva, hogy tavaly sem kellett a győzelemhez, kérdés hogy a verstappeni mohóság utolér-e
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Betehetjük Kvyatot Sainz helyére.
Vagy ülünk a pénzen.
A jelenlegi mozgásterünk kb ennyi. -
Atlantis
veterán
Sainz kizárását az időmérőről nem számolták bele, megkapták a népek a 8. rajthelyes pontokat. Kár, 2 ponttal többet kaptam volna, ha elmeszelik.
Igazából én se tudom, merre fejlesszek, ez a verseny kakukktojás volt, megvárom a kanadai edzéseket.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igen, megakartam köszönni a MadMax tippet, milyen jó hogy nem hallgattam rád.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Elkezdtelek sajnálni.
Ja nem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nekem pont befér rosi helyére hamilton, de csak ennyivel vagyok előrébb, a többi komponensen nem tudok javítani, mert a FI meg a meki nem lenne előrelépés, a williams (és a redbull mint csapat) meg túl drága. ez utóbbi kettő nem is biztos hogy előrelépés lenne mert a teljesítményük elég hullámzó.
-
Plutor
aktív tag
Még jól is jöttem ki belőle,hogy nem fért be Hamilton,és maradt a Merci.
(kevesebb,mint 100k hiányzott)
Sainz is mentett pontokat,pedig azt hittem,hogy kuka a hét végéje. -
venember83
nagyúr
Hehe, most sem lett jobb a helyzet, Hamilton ugyanúgy bőven drágább Rosbergnél, nem egyszerű a ROS-MER-TOR-SAU-FER fejlesztése harminc millióval sem.

-
M3oH
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Nálam is. Ugrottam is előre 13 helyet a ligában

-
callmeakos
veterán
286 pont. Holyshit, elseakaromhinni

-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jah, sajnos ennyi múlik a szerencsén. Rettentő sok.

Szánalom, hogy ilyenen megy el egy abszolút jó döntés...
Mindegy, ezzel együtt az alapunk jó, és most ugyanezt a váltást hoznánk meg szerintem... 2-3 millával több zseton lenne utána, ez van. Innen szép nyerni.
-
Atlantis
veterán
Verstappen lökte ki Grosjean-t...a két versenyző a csapatomban...nem fenyeget a veszély, hogy sok pontom lesz.
-
callmeakos
veterán
Komolyan Verstappen miatt elmegyek ma lottózni

-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Látod ezért szar ez a játék. Hozol egy hibátlan döntést, de a Merci töketlenjei (meg Verstappen mohósága) miatt totálisan megszívod, pont és árfolyam terén egyaránt. Még egy verseny, ami mutatja, túl sok múlik itt a szerencsén. Aki meg rosszabbul döntött (Rosberg), most vigyorog bőszen. Nonszensz, na.
-
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
abban bízom,hogy hosszútávon nem lesz az

-
Zoza24
senior tag
én meg most váltottam Hamira

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem
megbocsátok verstappennek 
241 -
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem bukunk Rosbergen.

-
FireKeeper
nagyúr
reménykedtem hogy amennyit bukom rosbergen annyit tudok javítani verstappen-el, de ennek mostmár annyi
pedig jól meg az egész hétvégén, versenyen is ügyes volt. fakk. -
ROBERTOH
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez kész...

-
zszszs
tag
Most akkor Sainz hányadik?
http://www.gphirek.hu/f1/20150523-f1-carlos-sainzot-a-bokszutcaba-szamuzte-az-fia.html
Hogy lesz elszámolva? -
ROBERTOH
őstag
Eddig egész jól sakkoztam, habár a Kvyat, Maldonado, Mercedes, Ferrari, Toro Rosso összeállítás még jobb lett volna...
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ja, alakult a várt szívás. Mindegy, majd huszonnyolc-harminc millióval a zsebben valahogy majd javítunk a felálláson Kanadára. A kérdés az már csak a hogyan.

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
pff na ennyit rosbergről...

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
én bizalmat szavaztam rosbergnek. egyrészt, mert hamilton túl drága volt nekem (lol) másrészt talán most vérszemet kap + monacoban jól szokott menni. ros-ves-fer-sau-lot
-
Atlantis
veterán
Ehh, én meg lemaradtam a váltásról, már nem tudtam rámenteni...sebaj, ennek így kellett lennie, marad a régi csapat. Ezen a pályán bármi lehetséges, meg a bárminek az ellentettje is.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83
üzenetére
De nem akarok csuklani ( mutter sem )

-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83
üzenetére
pénzspórolás ?

-
venember83
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
Lehet benne valami, mert odacsapta szabadedzésen is.
Rosszkor váltottam Rosbergre, most nem tudok Gro büntetése miatt igazán jó csapatot összehozni, mert ha Rosbergből lesz Hamilton, akkor marad Merhi. De ha marad Rosberg, akkor meg csak Grosjeant tudom megvenni, csapatszinten nem elérhető a RB a Sauber vagy TR helyett, más meg nem jelentene fejlődést, így csak a Grosjeanos opció marad Rosberg megtartása esetén.
N. Rosberg, R. Merhi, Toro Rosso, Sauber, Ferrari - van még háromnegyed órám gondolkodni.
-
Pá
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Monacoban mindig is csütörtökön tartották a szabadedzéseket, itt ez a megszokott.
Időmérő és verseny szombat és vasárnap kettőtől. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
wow, most csak az első két szabadedzés került előre vagy az időmérő is holnap lesz?
-
callmeakos
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Én attól félek hogy ezen a pályán neki idő előtt vége lesz a versenyének. De lehet hogy rám fog cáfolni....
-
-Mike-
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Adjatok tippet inkább, melyik Toro-s kisfiút rakjam be.
-
-Mike-
addikt
putty
-
venember83
nagyúr
Nekem csak két út maradt.
ROS-MER-TR-SAU-FER csapatból vagy Merhiből varázsolok Grosjean-t vagy Rosbergből Hamiltont. Nem egyszerű.
-
callmeakos
veterán
238 pontocska. Jólvanez

-
bobace
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hmm, valóban. Én még elgondolkoztam egy MAR pilóta-Nasr-WIL-MER-FER-en is.
Igazából mindkét felállás után még egy komponens cseréjével el is érhető a dream team, annyira kevés a valamire való csapat a középmezőnyben. -
Atlantis
veterán
248 pont, ha jól számoltam...nem is rossz.
-
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nálam 237, ha jól számolom, így hoztam rajtad 5 pontot, csak így tovább.

ROBERTOH: Sainz nekem is fájna...
-
ROBERTOH
őstag
Ha minden igaz (nem rakják hátrább Sainz-ot), akkor az én összeállításom volt most a nyerő: 256 pont.
-
FireKeeper
nagyúr
232. Kimi szerencsére jött előre de azért a negyedik helyének jobbnak örültem volna.
-
venember83
nagyúr
Good job, Nico!

-
and1ao
őstag
Én is berizikóztam most mert máshogy nem volt esélyem feljebb kerülni a ranglétrán, szóval az egész csapatom kuka lett jóformán Ham be lett téve,de nagy bukó lesz ennek a vége

FireKeeper: olvastad a bakit hogy megégett a gumi a melegítőben

-
FireKeeper
nagyúr
Raikkönen egyelőre jó nagy bukta jobban jártam volna olcsóbban a ferrari komponenssel, remélem a futamra összeszedi magát. az mondjuk látszott a szabadedzéseken hogy Vettelnek jobban fekszik ez a pálya de ekkora verést azért nem vártam volna.
-
Atlantis
veterán
Én meghagytam a Gorsjean-verziót, mert a többi verzió nem tűnt még ennyire megnyugtatónak sem, eddig 60 pont. Talán holnap nem füstölnek el a TR-k, legalábbis a hollandé ne tegye.

-
venember83
nagyúr
Ez jó, hátha Seb megelőzi Lewist, és akkor Keke Jr. megléphet.

-
venember83
nagyúr
Teljesen jogos. Viszont nekem mindenképpen lesz 2 gyenge komponensem, Gro, Merhi és a Sauber gyenge, mindenkit nem tudok kukázni. Williams pilóták és csapat tekintetében drága, Renault-motoros autók komoly kockázatot jelentenek, Buttont nem merem betenni Gro helyett, mert akkor ugyanúgy marad Merhi, és Button kiesése esetén nagy szívás. Vettelt meg nem akarom kihagyni, maradjon csak meg a Ferrari, míg esetleg befér Vettel pilótaként.
Remélem, hogy Rosberg nem esik ki, s akkor talán megszerzi az első két hely valamelyikét.
De jó, hogy a PH!-Ligában ennyiféle kombinációt próbálunk ki, nem ugyanazt az utat követjük mindannyian.

-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
De utána nem ér szidni.

-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Toro rossok jók lehetnek, de szerintem Kvyatot nem érdemes berakni, tuti nem ér végig a versenyen.
Rosberggel én is kacérkodtam, de akkor két gyenge csapatom lenne, amúgy simán beraknám, szerintem most erősebb lesz, mint Lewis.
-
venember83
nagyúr
Csúnya bukás lehet belőle, de Kvyat és a TR nagyon jól mentek a szabadedzésen, így szerencsét próbálok velük. Grosjean és a Sauber sehol nincs, így helyükre érkezik a két előbbi komponens.
Vagy Rosberg Grosjean helyett? Sok a kérdés és az opció...
-
EmberXY
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Én Merhi-ről Sainz-ra váltottam, a középmezőnyben ez a legkevesebb és egyben talán a legtöbb, amit tehettem.
-
Qorthral
őstag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Azért két apró tényt ne hagyj figyelmen kívül:
- Hidegben jobban "harapnak" a motorok, emiatt tipikusan jobbak a februári teszteredmények, mint a melegben futott tesztkörök.
- A tesztek során a lágy és szuperlágy gumikat használták a csapatok, ezzek szemben most a kemény és a közepes keveréket kapták meg... -
ROBERTOH
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ugyanezt gondolom: senki nem mutatott meg semmit. Elég megnézni a tavaszi tesztet, ahol sokkal jobb idők születtek, pedig nem valószínű, hogy azóta visszafelé fejlődtek volna a csapatok:
Pl.:
1. Rosberg (német, Mercedes) 1:22.792 (106 kör)
2. Bottas (finn, Williams-Mercedes) 1:23.995 (90)
3. Nasr (brazil, Sauber-Ferrari) 1:24.071 (141)
4. Vettel (német, Ferrari) 1:25.339 (143)
5. Button (brit, McLaren-Honda) 1:25.590 (101) -
venember83
nagyúr
Két semmitmondó edzés után nehéz csapatot összeállítani, de furcsa, hogy ennyire nincsenek sehol a Williamsek, Lotusok, Sauberek, miközben az azonos motorral szerelt gépek ott vannak az első helyeken.
-
callmeakos
veterán
220 pont. Na csak jobban jöttem ki, mint azt gondoltam

-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez minden évben megvan, a kezdés hatványozottan fontos, és elég komolyan szerencse kérdése is a dolog.
-
FireKeeper
nagyúr
kicsit azért frusztráló belegondolni hogy ha Ericsson helyett Nasr-ral kezdek akkor kb ugyanazokkal a cserékkel most összetett top10 lennék.... Ir3NiCuS grat!
-
EmberXY
veterán
Hát Merhi nem nyert futamot, így csak 220, erős sereghajtó mezőny, de legalább feljöttem 200 fölé, hátha lesz még jobb is.

Gratulálok én is a kimiseknek... -
bobace
addikt
Hát 232, ez most nem jött össze. Sainz nem jött jókor. Plusz grat a Kimiseknek.
-
and1ao
őstag
Én is jól megszívtam a rossz Ericsson kerékcserével + a Saintz kieséssel, de 227 pont így is összecsúszott annyira nem vagyok elkeseredve, de barcelona-ra valamit nagyon kikell találni. Szóval lehet törni a buksim

-
Atlantis
veterán
237, ha jól számolom, ami nem olyan rossz. A Kimit választók ritka mákosok, nem mertem meglépni, de végül is csak 6 ponttal ért többet az a verzió.
-
IreN!CuS
őstag
248 megyek előre egy picit

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lett egy rakás 300+ pontos eredmény.

Megérte megkockáztatni az RB komponenst.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(kevesebb,mint 100k hiányzott)
Viszont valóban nincs értelme minden verseny előtt ilyen komoly szinteket ugrani a váltással, néha érdemes leállni, és pár pontért nem kidobni tizenötmilliót.