Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpm
senior tag
Armando_19 kolléga sztem jó eséllyel átvette a vezetést tőlem a ligában. GRAT!
De ezek után legalább a mi ligánk adja a végső győztest!!
pff mekkorát kaszálhatott volna ha nem esik ki a 2 pilótája,+ egy kis fricska: Alonso megbosszulta hogy nem bízott benne
(több pontot hozott volna mint a ferrari) -
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Motion_Blur
félisten
GRO DNF borítékolható volt, mivel betettem

-
jpm
senior tag
220 környéke, ez se túl jó.
-
Qorthral
őstag
Már örültem a jó hétvégémnek, erre Webber

Így viszont katasztrófa. -
FireKeeper
nagyúr
jó, a szezonom a szezonnyitón elment, de most már az is veszélyben van hogy legalább a liga első felében maradjak. első szezon ide, oda, azért az minimum elvárás volt magammal szemben hogy ne a második traktusban végezzek. (persze gondolom a hátsó felében vannak inaktívok is bőven, szóval valószínűleg már a második felében vagyok
). -
IreN!CuS
őstag
Szakadna meg az egész , volt amikor 260 fölött voltam pontban most meg 220 körül leszek szerintem , de ezt már cseszek kiszámolni.
-
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mivel Gro és Ric is nulláz, ez a hétvége bukó. Nem mintha ezen múlt volna a szezon

-
FireKeeper
nagyúr
Grosjean
asszem a hétvégével együtt lassan az egész idényt is lehúzhatom a retyón. -
jpm
senior tag
na még Grosjean essen ki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
greenmukk
tag
Elbasztam... Vagyis úgy emlékeztem, hogy meghagytam ugyanazt a csapatot ami volt, erre most látom hogy egyáltalán nem... Amikor a versenyhétvégék után próbálgatom, hogy mit lehetne összerakni valahogy úgy maradt és csak most szembesültem vele
Mind1 talán jól jövök ki belőle 
-
X3B6O0X
aktív tag
51 pont, nem is rossz.
-
IreN!CuS
őstag
63 Egész jó egész jó , holnap 200 jön mellé elégedett leszek

-
Motion_Blur
félisten
65 pont, örülnék egy hasonló befutóval holnap is.
Mondjuk egy WEB, RIC OUT befigyelhetne
-
attisx
addikt
67.
Mondjuk, amilyen "szerencsés" vagyok, holnap úgyis GRO lesz az első kieső, és hogy ez ne legyen elég, még magával viszi az egyik Mercit, vagy RBR-t is...

-
M3oH
addikt
54pont, egész jó kvalim lett.
-
FireKeeper
nagyúr
50 pont, not bad.
-
Motion_Blur
félisten
Eddig nagyon jól alakul. De "sajnos" szinte mindenkinek

-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Abszolút jó lépés. Bármennyire is mást mond a szíved (szívünk), ez nem a Ferrari hétvégéje lesz, vagyis nagyon úgy fest. A Merci és a Lotus is jobbnak tűnik, a Red Bullról nem is beszélve.
jpm: Reménykedsz, reménykedsz, hogy bent hagyja Alonsot?
A helyében én is ezt tenném, most már tényleg be kell rakni a Red Bullt, annyira dominánsak. -
jpm
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
"Figyelj, nálam 1 dolog van ami szent és sérthetetlen, és az Alonso. Nagy Alonso drukker vagyok, megvettem, végéig marad"
Ahoz képest jelenleg mégsincs a csapatodban Alonso, csak nem beáldoztad a redbull kedvéért
-
venember83
nagyúr
Ferrari - Mercedes csere logikus lépés a szabadedzések után, igaz? Veszítek a Ferrari eladásán, de ők nemigen szoktak szárnyalni az év vége felé, finoman fogalmazva, ráadásul most a Merci határozottan jobban megy.
Régi csapat: Sut-Bot-RBR-Fer-Tor
Új csapat: Gro-Chi-RBR-Mer-Tor -
qgetata
csendes tag
Sziasztok, újra itt a hétvége.

Nektek mi a tervetek?A Merci elég jónak tűnik, így első blikkre.
Jelenlegi csapatom:
Sutil, Ricciardo, Ferrari, Lotus, RBR + 26,7 misi.
Nagyon gondolkodom, hogy be kéne rakni a Mercit, csak nincs rá zsé vagy túl nagy áldozattal jár.
Opciók a következők instant cserével:
- Sutil, Ricciardo, Ferrari, Merci, RBR
- Perez, Vergne, Ferrari, Lotus, RBR
- Perez, Ricciardo, Mercedes, Lotus, RBRA Hamilton, Chilton, Caterham, Lotus, RBR csapathoz 110.000 hiányzik.

A többi varáció meg túl nagy áldozattal jár.De lehet dobom az egészet, és maradok a seggemen. Pénzgyűjtés Rosbergre???. Meg persze figyelem a többieket.

Na majd holnap meglátjuk... -
DemonDani
addikt
Persze akinek több léje van, de 99%ban biztos, hogy azoknál kötött most ki a legtöbb.

(#3661) Qorthral
oh
Hát igen összetetthez viszont alkotni kell valamint, minden döntés egyre nehezebb, jobban kell figyelni, fura ez nekem mert sosem voltam ennyire elől
. Mjuk szerencsére most adott volt, hogy visszateszem RIC-et, de a legutóbbira majdnem Meki-RIC párossal jöttem a Ferrari helyett. -
DemonDani
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Oh most látom hogy alakul a csapatod. Gondolom nem kell meglepődnöm, ha a következő futam után ugyan azt a felállást látom nálad mint az enyém (CHI -> RIC?).

-
DemonDani
addikt
Ahogy arra számítottam, össze is jött a korai Ferka beruházás miatt eladott Ricciardora ismét a pénz, szóval egy kör kimaradás után ismét a csapatom tagja. 255 pontot sikerült menteni végülis Grosjean óriási hajrájával

Voltak akik többet szedtek össze azt látom. Gondolom Hulkenberg volt a dolog nyitja (nem néztem a csapataikat). Nekik gratulációm!
Én pedig ismételten előre ugrottam 7 helyet a 32.-ről már összetettben 25.-re. Sosem hittem volna, hogy ennyire be fog jönni idén az élet a siralmas első futam és az azt követő folyamatos Williams szenvedés után. Még egy ilyen kör, és átveszem a ligában a vezetést
Persze nem kiabálok el semmit, csak úgy megjegyeztem
Kisebb a hátrányom mint Alonsonak 
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Merci simán visszajön szerintem. Sőt, még most Monzában is minimum a Ferrari és a Lotus sebességét futották, csak az elrontott IM és a lassú defekt (Ham), illetve a gyenge végsebesség miatti beragadás (Nico) miatt ez nem annyira látszott.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nekem a Ferrari nem fér be sajnos, és Webber is mindenképp marad, mert a Web-RB cserére is rá kéne költenem súlyos milliókat, annyit meg nem ér.
kíváncsi leszek hogyan alakulnak az erőviszonyok az ázsiai futamokon. remélem a Mercedesnél Monza csak valami mélypont volt, és visszatalálnak a Top3 csapatba. a konkurenciát látva meg szintén remélem hogy Ferrari gyengülni fog
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
WEB-GRO-MAR-FER-TOR kombináció nekem is beférne, 7,6 millió is maradna, de "talán" okosabb egy GRO-CHI-RBR-FER-TOR kombináció 4 millió euróval.

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ez azért elég durva. egy ferrarival előrébb vagy hozzám képest
(Gro-Web-Merc-trágya-trágya) -
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
köszi,de nekem nincs még Grojean-om

meg azért még van egy kis előnyöd,bár az utóbbi időben próbáltam faragni belőle...
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát azért van előnyöd bőven , nekem Sutil kiállása ,talán 12 to 17 vagy hogy volt illetve Vergne kiesése tett be . Lehet volna 230 körüli hétvégém is. Ferkát én addig nem vagyok hajlandó berakni amíg Massa ott tolja. Drága egy pilótás csapat , főleg hogy szerintem az Ázsiai túrán RBR Merci küzdelem lesz többségben.
-
törölt tag
259 pont, még úgy is hogy bent volt a FI. Következő futamra kéne egy Lotus valahogy, mert RB+FER+MER-re esélyem sincs 
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ez így egész jó kis csapat

-
Motion_Blur
félisten
GRO-RB-FER-MER pont megvan így

-
bobace
addikt
+16 hely, de azt hogy
Én se értem, sajnos Ferka nem fog beférni sehogy. -
jpm
senior tag
zuhanás
-12 hely
Várható volt sajnos. -
venember83
nagyúr
SUT-BOT-FER-RBR-TOR mellé még huszonkét millió, de még mindig nem fér be a Merci.
A Lotus befér Sutil és az amúgy nem sok pontot hozó Bottas lecserélésével. Az egyetlen normálisabb opció Sutil cseréje a Lotus francia pilótájára, de ahhoz Bottas is helyet kell cseréljen Chiltonnal. -
T0rnad0
addikt
97 pont, kockázatos csapattal...Már az előző versenyen is bepróbálkoztam, akkor még úgy ahogy jöttek a pontok.
-
Motion_Blur
félisten
238 - tűrhető, főleg ilyen gyenge csapattal

SUT, HAM azért még hozhatott volna még 20-25 pontot.
-
Zoza24
senior tag
263 pont szintén
nem volt ez rossz 
-
jpm
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Óó ne óbégass már! Nehogy megsajnáljalak
így is hoztál rajtam bőven.
kb 200pont. -
Beerwolf
senior tag
263 pont. Ezzel talán megint lépek előre néhány helyet.
-
Qorthral
őstag
220 pont körüli hétvége. Anyagi helyzetemet figyelembe véve kifejezetten elégedett vagyok vele.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Örültem neki én is.

-
Motion_Blur
félisten
Adrian Sutil

-
FireKeeper
nagyúr
a FI szépet nullázott, megérte bennhagyni őket, meg a mercit is
már megint, éreztem hogy jó lehet a ferrari de nem mertem meglépni. 186 lett így is, de a ferrarival meglett volna a 200 
-
bobace
addikt
-33pont, amiért variáltam, így kell bűnhődni
Marad 220 környéke. -
Armando_19
őstag
Mekkora Bukta Te Jó Isten!

-
Armando_19
őstag
Neeeee. Vergne...
-
Armando_19
őstag
Szevasztok Direstások

-
törölt tag
61 pont, köszönhetöen ric+hulk-nek. Sajna a ferrari is jo es erre szamitani is lehetett, de nem mertem lecserélni a mercit. Holnap már nem lesz ilyen jo napom, a pilotaim vissza fognak esni, remélem legalább Hami elöbbre jön és RB hozza a kötelezöt.
-
jpm
senior tag
Akkor holnapra egy Perez győzelem jó is lenne, na jó egy dobogóval is elégedett lennék.

+red bull dobogó. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a Lotus szerintem csak ezen a pályán gyengélkedik, de a FI konzisztensen gyenge, amióta lecserélték a gumikat.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nekem is az, más nem. Ki se merem számolni.
A FI és a Lotus rém gyenge....
-
venember83
nagyúr
RBR - Ferrari most hozott pár pontocskát.
-
Qorthral
őstag
válasz
DemonDani
üzenetére
A Ferrari így is többet hoz neked, mint a Meki + Ric hozott volna. Az árfolyamkülönbségről nem is beszélve. De a lényeg az, hogy jól döntöttél.
40 pont jött össze. Sajnálom, hogy Hamilton így elszúrta ezt az IM-et. Mondjuk a Merci szinte mindenkinek bent van. Legjobb lett volna, ha WEB + GRO + SAU + TR + FER csapatra váltok, de talán így sem lesz olyan rossz.
-
M3oH
addikt
45pont. Lotus ejnye, FI no comment. Szerencse, hogy megléptem a Sutil>Ric cserét. Kár, hogy a FIt nem váltottam Sauberre. Mindegy, versenytempó csak jobb lesz.
-
DemonDani
addikt
Nagyszerű GRO meg a LOT gyenge szereplése... Szerencse hogy betettem a Ferkát a RBR mellé, mert HAM miatt a Merci is eléggé gyenge lesz gyanitom.
Egyelőre ez a hétvége úgy látom hogy sokaknak a kármentésről szól (nekem is) és az szakíthat akinek HULK bent volt.
(#3591) Qorthral
Meki úgy jött volna szóba amúgy, hogy akkor maradhatott volna RIC, így viszont VDG-vel kell bénáznom. Bár végül RIC sem lett annyira elől, mint még a Q2ben is állt.
-
FireKeeper
nagyúr
végül nem nyúltam hozzá semmihez, az a pár extra pont nem érte volna meg a pénzt amit a cserélgetéssel bukok. 38 pont így.
-
jpm
senior tag
52 pont
nem rossz ezzel a felállással.
P. Maldonado, S. Perez, Red Bull, Toro Rosso, Mercedes
Ebből még bármi lehet.
Egyelőre örülök hogy kihagytam a lotust , force indiat és persze a ferkát. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Armando_19
üzenetére
köszi! ja, tegnap én is erre jutottam, be is raktam a mekit a marussia helyére. viszont szerintem kimi nem megy a ferrarihoz, akármilyen hülye pletykák mennek mindenhol, egyszer volt már ott, szarul érezte magát, nem fog visszamenni. szerintem

FireKeeper:
mert pilótában perezről előrelépni nem nagyon tudok. csapatot meg az ő eladása nélkül is tudok variálni, annyira meg nem rossz, hogy szabadulni akarjak tőle

-
Armando_19
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Te fater, nem akarok beleszólni, de a Picket miért nem vágod ki a fenébe, és teszed be helyette a Ricsit?
-
Armando_19
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Én a helyedben inkább egy Ricciardo-Massa cserét csinálnék, vagy Marussia Mclaren. Az apró pontosokat kéne kicsit felduzzasztani. Massa most tolni fogja, harcol az ülésért(bár remélem inkább a finn vedelőgépet szerződtetik). Button biztos jó lesz, fekszik neki monza, Perez tavaly itt futotta élete versenyét, én ezért is tettem be a Mekit.
-
hoffman_
nagyúr
elég keveset cserélgettem, egy-két futam erejéig nem figyeltem oda rendesen a cuccra, csúsztam is vissza kicsit... kérdésem a következő Srácok

most van: ricciardo, di resta, lotus, merci, marussia + 52millio
amit ebből tuti megtartok, az di resta és a merci - kérdés, hogy mi jöjjön a többi helyre? egy lotus -> ferrari csere nekem időszerűnek tűnik már, viszont túl jól akkor se tudom feltölteni a maradék két helyet... ötlet?
-
FireKeeper
nagyúr
áhh, nincs elég pénzem normálisan semmire

vagy benn marad a RB Webber, vagy csapat formájában, de akkor csak 1 top komponens fér be mellé, azt meg ugye tudjuk hogy a McLaren-től lefelé mennyit ér a többi csapat....
vagy kihagyom a RB-t, és akkor befér a Lotus-Merci-Ferrari kombó valamilyen pilóta-csapat kombinációban, de pl amilyen űridőt ment ma Vettel, nem nagyon merem kihagyni őket... -
Armando_19
őstag
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem rossz, de a Red Bullt nehéz lesz visszatenned és kissé így meg fogsz akadni a fejlődésben. Nem jobb inkább várni, míg a Red Bull + Ferrari mellé befér a Merci vagy pilótának Grosjean?
Esetleg most összerakni egy RBR + FER + MER (ha befér) csapatot és a gyenge pilótákat lassacskán fejlesztgetni? -
venember83
nagyúr
Hmm, SUT-BOT-RBR-FER-TOR helyett SUT-BOT-MER-FER-LOT?
-
SzalaiG
addikt
Fejlődési gát van. Pénzhiány miatt nem tudok előbbre jutni....

-
jpm
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Jó lehet ez a felállás is. bár most ugyan nem volt semmi különösebb akció a versenyen, pedig sokan számítottunk rá. Monza pedig viszonylag nyugis, gyors pálya, viszont az első sikánban a rajt után lehet vmi jó kis kocc. Ó egy versenyzőt már 2x megvettél micsoda tragédia
(ráadásul pont Sutil aki viszonylag olcsó, bukni nem sokat lehetett rajta) Nézz meg engem, a kurváknál nincs annyi visszatérő vendég mint nálam 
Ha meg mersz előzni..., akkor nyerd is meg az egész versenyt!!!!
IreN!CuS Nem kell azt neki tudnia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(több pontot hozott volna mint a ferrari)

).

asszem a hétvégével együtt lassan az egész idényt is lehúzhatom a retyón.

. Mjuk szerencsére most adott volt, hogy visszateszem RIC-et, de a legutóbbira majdnem Meki-RIC párossal jöttem a Ferrari helyett.