Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpm
senior tag
most hogy Hamit hátra zavarták így még több pontom lett

-
Qorthral
őstag
válasz
madster
üzenetére
Így van, Maldonado már kb megszolgálta, hogy bent hagytam.
Igazságtalan volt a sors vele eddig idén, 2 versenyt is műszaki hiba miatt adott fel a 4ből. Itt az ideje egy tiszta hétvégének! Ugyanez áll Schumira.
Ami Grosjeant illeti, nos 2x kiesett, majd 2x célbaért. Világos, hogy mi következik
-
-Mike-
addikt
Monacora remélem betudom tenni a csapatomba Bottas-t Senna ellenében. Kipróbálhatnák már.
-
bobace
addikt
33 pont, közepes, de ennek is örülök a múltkori után..

-
IreN!CuS
őstag
Amúgy így utólag mondjon le ez az egész mert 200 ezeren múlt egy STR->Sauber csere ami most jól jött volna

Igaz csak 6 pont,de versenyre jobbak a kilátások a Saubernek. -
jpm
senior tag
40 pont hála Maldonadonak meg a lotusoknak
Maldonado nyerje meg!! 
-
IreN!CuS
őstag
41 ponty nem rossz de Buttonon elment pár sajnos

-
-Mike-
addikt
Ki kockáztat egy esetleges Ferrarival?
Egy tuti tipp: aki kitudja spórolni az vegye meg Webbert.
-
Pá
addikt
haha, majdnem bevettük
fogadjunk, hogy köv futamtól Mike csapatában befigyel a merdzsó![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-Mike-
addikt
válasz
McCartman
üzenetére
Merci nem lesz jó szerintem. Tavaly is villantottak azzal a fostalicskával Kínában, mert az feküdt akkor is nekik meg most is. Ha csak Kínában lenne 20 futam akkor vb esélyesek lennének, így nem azok. Egy 4. erő a Meki, Red Bull és a Lotus mögött, nagy szerencsével ill. zivatarral tarkított versenyhétvégén kijöhet nekik a lépés de erőből nem. Max egy jó monacói qualy után még esetleg pódium esélyesek aztán ennyi.
-
McCartman
őstag
Remélem a Merci újra összekapja magát Barcelonára mert csak őket tudnám betenni Raikkonen mellé két középcsapat kárára.
Vagy Schumit ha merész akarnék lenni , mindjárt lenne 2 világbajnokom.
Igazán járna már neki egy normális versenyhétvége. -
Zoza24
senior tag
163 pötty
nekem mázli is volt a két sok pontos hétvége (maláj 162 pont),de az elején nagyon nem vágtam mire érdemes tenni,nem is vettem túl komolyan,bár ez most sem változott

maláj előtt épp azért tettem be Perezt,mert jól bánik a gumikkal a Sauber s ő is...ott meg ugye pokoli meleg van...most meg a Lotusnál Raikkonenre nem volt pénzem,így pilóta fronton Grosjean-ra tettem...csapatnál meg összejöt a pénz a Mercire,másra nem futotta...most javítottam 13 helyet ismét,de vmikor eljön az idő mikor ennyit bukom is

-
Qorthral
őstag
válasz
Sanya595
üzenetére
Számomra annál jobb hír, mivel ebből a pozícióból én csak lefele tudnék mozdulni.

Ráadásképp az összetettben sem sokat buktam, ám a kép csalóka, mert sokan nagyon megközelítettek. A ligában is már hárman vagyunk nagyon szorosan az elején, és az eddigieket látva ez még simán nőhet.
-
törölt tag
De nem fognak..

Sztem az mindenki számára meglepő volt hogy olyan tempót mentek amit...az idei gumik elég viccesek...gondolok itt arra hogy olyan különbségek lesznek semmissé és teremtődnek ami kicsit komikus.
A Sauber feltámadása.., a Williams feltámadása.., a Lotus feltámadása..mint egy ZS kategóriás mozi.
A Lotus-ban van potenciál de azért nem az első helyre.Én tartom magam az első piaci törvényhez, olcsón vásárolni és drágán eladni

Grosjean-t amúgy is kedvelem, a két bukott futama után egyszerűen kötelező volt megvenni, Scumacher szintén ilyen eset volt, bár nála azért ennél jobbra számítottam
Szal itt középcsapatok mint a Force India, Williams, Sauber (a Lotus valahogy azért állandóbb), és lassan a Toro is, akkorákat hullámoznak mint ház, ami egy komoly gumiproblémát sejtet a szezon elején.
-
Sanya595
senior tag
Most néztem a ligát.
Rajtam kivül csak egy ember maradt az eredeti poziciojában.
Ö peddig a lista vezetö Qorthral...
Mindenki más mozgott fel-le,csak mi nem,ami számomra nem túl jó hir. -
Qorthral
őstag
Aki az elején rosszul kezdett (mert nem volt bent a McLaren nála), az most feljött (mert nem volt bent a McLaren nála).

Rettentő szoros a mezőny.
Sem a 4 nagyból, sem a 4 kicsiből nem világos, hogy kiket kell választani. Egyedül az biztos, hogy a Ferrarit érdemes mellőzni, de még ez is könnyen változhat. -
McCartman
őstag
132 pont , végre a betlik után hozott valamit Kimi a konyhára.

-
attisx
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Psssszt... Ne adj nekik tippeket...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hadd dobálják csak kifele...

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nyugodtan dobáljátok csak kifele a McLarent, legalább majd relatívan is nagyot tudok kaszálni egy barcelonai McLaren 1-2-vel.

Komolyra fordítva a szót, a McLarenen nem működtek az abroncsok, egyáltalán nem mutatták meg a valós képességeiket. Barcelona egyébként meg pont a McLaren erősségének kedvez, és ott minimalizáltabb lehet a beállítási tévedés is, tesztpályáról lévén szó.
-
bobace
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is annyira gondolkozok mit kéne csinálni.. A Mercitől nem várok sokat, Shumitól meg főleg nem, bár ő a kedvencem.. A McLaren nálam is kuka, csak nem tudom, mit vegyek helyette. Nézegetem az eredményeket, próbálom kiszűrni a mákos dolgokat (bár ezzel lehet sokat keresni), és valami megbízható csapatot összerakni, aztán kiderül, mi lesz.
Tavaly bejött a teljes revamp, reméljük idén is
-
bobace
addikt
Akkor én már nem is dicsekszem a -920 helyemmel, ezzel sem nyerek hangszórót
Én gyakorlatilag a teljes csapatom kivágtam/kivágom (majd a szabadedzés dönt teljesen), valami újat kell kezdeni.
A Force india elég gyengusz idén, már csak tőlük hiányzik valami meglepő eredmény, csak nyuszi vagyok őket húzni.
-
hunnylander
őstag
válasz
DemonDani
üzenetére
Sok mindenben hasonló is ahhoz, ahogy a pályán zajlik. Nem kell kétségbe esni, mert nincsenek egyértelmű favorítok, nagy a körbeverés, nagyon szoros a mezőny. Csak vetettem egy pillantást az összesített tabella legelső lapjára (biztos van számos más példa is), itt van ez a fazon akinek eléggé gyenge volt az első három futama, de egyetlen hétvégével több, mint 1000 helyet ugrott be a Top40-be. Szóval idén nehezebb leszakadni, illetve könnyebb elérni kiugró eredményt még akár egy előzetesen átlagosnak tűnő összeállítással.
-
DemonDani
addikt
válasz
venember83
üzenetére
ott változatlan szinte év eleje óta... leszarják hogy nyert valaki ugyan úgy a meki a favorit és alacsony szorzoval ők mennek többieké elég magas.Ohh mégsem, most Vettel tiszteletére változott, a legalacsonyabb neki van 3,5

Kova nyer: 126.0
Massa nyer: 151.0 OMG azért ennyire nem jó Kova, vagy mi történt itt a b365ön
-
DemonDani
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
nekem +2000
63 pont 
Kegyetlen egy idény ez

-
hunnylander
őstag
73 pont (majdnem a felét az időmérő hozta), 1000+-os zuhanás.

-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Első ránézésre én a 141 pontos hétvégémmel sem tudok érdemben fejleszteni.
-
attisx
addikt
Höhö... -16 hely a PH ligában, -1832 összetettben... Na, ki a kirááály?!!

Bezzeg, mikor két futammal ezelőtt beraktam Gombost még mekkora terveim voltak. Na mindegy, lehet váltok Hamira, oszt' követve b-type példáját, hanyagolom a szkizoid-életérzést...
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
67 pont. Fejlesztési lehetőség semmi.

-
Motion_Blur
félisten
84 pont... egy helyben toporgás, semmi fejlesztési lehetőség

-
-
Qorthral
őstag
Elég jó döntés lett volna!

bobace: Látom Neked mindig mákos az, aki Nálad jobban eltalálja, hogy ki lesz jó a hétvégén.
Nem mondom, hogy nincs szerencséje most a Grosjean/Lotust berakó játékosoknak, vagy Maláj előtt a Sauber/Perezeseknek, de tudom jól, hogy nem csak mákról van itt szó.Elég fekete hétvége lett ez mindenkinek szvsz. Kivétel a Lotus komponenseket használók

Közülök is azoknak nagyon jó, akik nem az eleje óta Lotusosok, csak 1-2 futam óta.
Tele lesz a TOP Grosjeanosokkal. Várható volt, hogy belejön és ár/értékben elég jónak is tűnt, de ilyen eredményre kevesen számíthattak azért. RBRes nem sok lehet, mert akinél eleve bent volt az már lemaradt, akinél nem, annak pénze/más komponense nem sok van...McLaren, Sauber, TR, Williams mind leszerepelt, FI, Ferrari nem, de ők megint keveseknél vannak.
Mercedes meg so-so.Eddig is nehéz volt jól fejleszteni, mostantól meg végképp nehéz lesz... Múltkor sem tudtam meglépni azt, amit futam előtt terveztem, hogy fejleszteni fogok, és most sem tudom (Lotus berakása 3. erős komponensnek). De ettől (is) szép a játék, hogy nem teljesen kiszámítható.
-
Zoza24
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
sauber nekem is bent van,lassan lehet ki kell őket tenni

-
venember83
nagyúr
Egyedül Hamilton hozott pár pontot a csapataim közül, a két Williams kiállt, Sauberek meg sehol. Így elszúrni ezt a versenyt, ahogy a McLaren tette.

-
Zoza24
senior tag
én most regeltem először ebbe a játékba,az első hétvégének,csak úgy lazán nekiálltam,nem gondoltam át,hogy mivel lehetne a legtöbb pontot szerezni...azóta a megszerzett pontokat próbáltam jól felhasználni,most úgy néz ki megint 160 pont körül zártam ezt a hétvégét...

-
Qorthral
őstag
Fuh, hát nem volt semmi futam... Sajnos így tényleg nagyobb mértékben szerencsejáték a szezon, mint szokott lenni... Ez pedig nem jó. Nekem is rossz hétvégém volt, bár sokaknak még rosszabb az elejéből... Hiába a nagy előny, máris elbuktuk kebaaval, madster lesz az új ligaelső. Fordulatos szezonnak ígérkezik...

-
attisx
addikt
A zagyam eldobom... Harmadik éve játszom, de ilyen extrém sz*r hétvégém még nem volt...

39 pötty...
-
Motion_Blur
félisten
Grat a Kimi/Gro/Lotus-t használóknak!

nálam hatalmas bukta, de mivel kiszámíthatatlan minden verseny, ezért nem akkora baj. ez inkább szerencsejáték lesz így, mert ügyes taktikázás

-
IreN!CuS
őstag
Williams off....Button off....így már nem lesz kimagasló pontszámom....
Motion_Blur kösz

-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem Gro nagy húzás lett,ha nem történik semmi extrém koppkoppkopp
-
Motion_Blur
félisten
Na én már most buktam a hétvégét. Ilyen totógyilkos egy szezont gyerekek..

-
McCartman
őstag
Schumi büntetés , 22. hely.
Most kéne betenni , ennél már csak szerencsésebb lehet.
-
greenmukk
tag
'szameg elfelejtettem elmenteni a dolgokat,de látom nem gáz mert akkor ugyanazzal a felállással vagyok ezen a hétvégén is,ami végülis nem is baj úgysem tudtam volna változtatni ahogy akartam

-
IreN!CuS
őstag
Na eddig tűrhető 35 pont nem is rossz

-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jah, én is főleg liga szemmel nézem.
De azért hajrá Alonso! 
Másik rögeszmém: Mindegy, hogy a 2 RB hol végez, mert senki lényegesnél nincsenek bent
Persze ez nem teljesen igaz, mert értékes pontokat vehetnek el a riválisok versenyzői elől pl. -
Zoza24
senior tag
ahh,lecseréltem a TR-t a Mercire,erre Schumi kiesik,s Rosberg sem hiszem,hogy megváltja a világot

-
Qorthral
őstag
Reméled, mi?
Azért én bízom egy erős versenyben, a Williams elég jól kezeli a gumikat, és ez itt (is) kulcskérdés lehet.
Btw Maldonado kényszermegoldás volt, a TR-t erősnek, a Saubert közepesnek éreztem, ezért lett TR + Maldonado a Koba + Marussia helyett. Eddig úgy fest, hogy nem döntöttem rosszul. -
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Reméled?
Nem pont Vettel drukker vagy véletlenül?
Az egy dolog, hogy én nagyon remélem.
Jól éreztem, hogy a TR itt sokkal jobb lesz, mint Kínában. Látszott a szabadedzésseken is.
Vergne sajnos elszúrta, de holnap még bőven feljebb jöhet, Ricciardo viszont gyönyörűen ment, nem is értem miért nem igazán foglalkoztak vele Wéberék. Így Neked és Mike-nak is nagyon jó hétvégéje lehet.
Na meg nekem sem jön rosszul.Nekem 32 pont eddig, Mercitől értelemszerűen többet vártam. Schuminak mindenképpen TOP10be kell jönnie holnap.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Meglátjuk, akad az élen pár különböző stratégia.

Szerintem Te is jól döntöttél, lépkedhetsz felfele. -
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Látom nem csak én vagyok nagy gondban

-
Motion_Blur
félisten
Önmagcangolásom tárgya:
Ricciardo-Williams-McLaren-Sauber
vagy
Rosberg-Williams-Torro-Sauber -
-
-
törölt tag
válasz
McCartman
üzenetére
pontosan, ha nem az eredmény számít, akkor azt tedd be akit szeretnél....ez nem lesz teljes mértékben elérhető, ha élmezőnybe tartozik akkor drága, ha nem akkor pedig már hozzászoktál ehhez a helyzethez

Én is hasonlón mentem át, és gyökeresen megváltoztattam a hozzáállásomat, így is lehet jól játszani, tudom.
De nem lehetsz top, viszont értékes és aktív tagja leszel a csapatnak, ennyi ami elérhető. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Zavar, hogy nem tudom úgy nézni a versenyt ahogy eddig. Pontok alapján teljesen másnak kell szurkolnom, mint akit szeretnék, hogy nyerjen. Biztos van, aki ezt ki tudja zárni, és csak a saját favoritjára gondol, de én nem, nekem a pontok is ott keringenek a verseny alatt a fejemben.
-
-
-
-
Mi van akkor, ha üresen hagyok minden helyet a futamig? Visszaállít mindent automatikusan amikor lezárul a nevezés, vagy érvénytelenít engem?
-
X3B6O0X
aktív tag
Komolyan mondom, ilyen nincs. Kidobom a Mercit Ferrarira, erre nyer Rosberg (amit amúgy nem bánok, mert kedvenc pilóta
). 104 pont. -
IreN!CuS
őstag
válasz
Qorthral
üzenetére
Én is félek a meleg időtől és,hogy a Mercedes újra szenvedni fog,és azzal sokat buknék.Esélyes,hogy qualin ott lesznek a top10-ben bőven,de ugye a versenyen több pont gyűjthető,ott meg talán jobb lehet a Lotus.De ha a TR-t lecserélem a Lotusra/vagy a Williemst a Mercedeszre akkor még mindig normális pilóta nélkül leszek.Ezért sem tudom eldönteni,mi lehet a jobb.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem jobb lesz Bahreinben a TR, mint most volt. Ennél mondjuk nem nehéz. Persze sokat nem várhatunk tőlük. Te esetleg Sauber -> Lotus cserében nem gondolkozol? Mondjuk a Saubertől én sem szívesen szabadulnék, elég jók.
Igen, mi elöl elég jól állunk, viszont az élboly már elég szoros
Egyébként nekünk most rengeteg hasonlóan jónak tűnő lehetőségünk van, ami jó, de választani nehéz lesz és a szerencsén sok múlik majd. A dolog kockázatos is, mert Bahrein egy dolog, de a teszt és javítócsomagok után lehet, hogy rendesen felborul az erősorrend. De szerintem nem merek tartalékolni...
Jaja, a Lotus is komoly esélyes nálam. Csak pár komolyabb lehetőség értékes komponensei (McLarent leszámítva, mert az fix...):Koba - Merc
Maldonado - TR - Merc
MSC - Maldonado
Perez - Lotus
Koba - Lotus - TRNagyon nehéz eldönteni, hogy Merc vagy Lotus fele induljak. Lotus küszködik még a fejlődéssel, Merci pedig melegebb pályán esélyes, hogy ismét a gumikkal fog.
IreN!CuS: Williams - Mercedes csere? Szerintem átgondolandó!
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szégyen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Vicces, amikor az ember már 124 pontnak is örül. Idei legjobb versenyhétvége.
-
IreN!CuS
őstag
Karthi,Pic,Williams,Mclaren,TR a jelenlegi csapatom,szerintetek egy TR csere Lotusra vagy egy Pic gyere Grosjean-ra lehet a jobb?Vagy esetleg egy TR-> Sauber és Karthi-->Vergne?
-
DemonDani
addikt
feljöttem valamennyit a hétvégén de nem sokat, bár a mérgemben radikálisan átépített csapattal még elégedett is lehetek/kell lennem aszem

f1tippjatek már jobban ment 83.>7. hely

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igazságtalan volt a sors vele eddig idén, 2 versenyt is műszaki hiba miatt adott fel a 4ből. Itt az ideje egy tiszta hétvégének! Ugyanez áll Schumira.

Kb életem hétvégéje lett volna, durván 2500 helyet léptem volna előre.