Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qgetata
csendes tag
Döntöttem! Alonso Sutil Marussia Caterham Toro Rosso. Remélem bejön.

-
FireKeeper
nagyúr
hát, nem tudom pár rossz szabadedzés miatt dobjam-e a redbullt... sutil/ricciardo/caterham/red bull/marussia helyett meg tudnám venni a sutil/alonso/caterham/toro rosso/marussia kombót, de félek mellényúlok vele :S mondjuk az alonso sutil akár hosszú távra is jó páros lehet, de viszont ha a red bull megy egy jó hétvégét, lehet már a jövő futamra tudnék venni melléjük még valami jó összetevőt (merci/lotus/mclaern?)
-
T0rnad0
addikt
válasz
Armando_19
üzenetére
Szabadedzés alapján most is elég jól mennek. Alonsoval nagyot fogsz kaszálni, ha jól megy, nekem esélytelen megvennem.
-
T0rnad0
addikt
Szerencsére pont befért a Ferrari mellé az FI, remélem most nem nulláznak versenyen

-
Armando_19
őstag
Én megléptem. Nem bízok Webberben. Mikor ezek a kisgyerekkel 2-en házon belül balhéznak, annak soha nincs jó vége. Kínában amúgy is trükkös a rajt, ha közel vannak egymáshoz, abból semmi jó nem lesz szerintem. Ferrari jónak tűnik erre a hétvégére. Alonso nagyon olcsó most.
Nálam úgy nézetek ki a cserék, hogy:
Pic> Alonso
Red Bull>Caterhem
Williams>Force India. -
bobace
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nekem is vagy 100k zseton hiányzik csak a FER-MER-hez, elszomorító. Valszeg marad a hétvégére ez a semmilyen felállás. Esetleg RB-Alonso cserén gondolkozok...
-
venember83
nagyúr
Mennyire ment el az agyam, ha egy Ferrari-Massa cserén töröm a fejem?
update: közben látom, hogy erre sincs zseton, viszont szimpatikus a Mercedes jó szereplése, talán meg kellene őket kockáztatni valahogy. SUT-PIC-FER-TR-MAR plusz 7M a felállás jelenleg.
-
-Mike-
addikt
Pic-et Gutierrez-re (9millióm bánná) vagy várjam meg a hétvégét még?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nekem is ez a tervem. csak ahhoz valszeg 1-2 futamig nekem is a seggemen kéne ülnöm. érzem hogy vannak jó alkatrészek is a csapatban, (sutil-ricciardo-caterham-red bull-marussia), szóval akár nagyon jól is kijöhetek belőle ha mázlim van (vagyis nem bukok ugye eladáson), de kicsit tartok tőle hogy ha betlizem, akkor elhúzhatnak akik bevállaltak valami cserét. mindenesetre kíváncsi vagyok a RB dominancia meddig tart ki...
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bilibe lóg a k.....

-
-
greenmukk
tag
Alonsót berakhatnám a csapatomba ha eladom az redbullt. szerintetrek érdemes megkockáztatni?
-
SzalaiG
addikt
Ötletek a következő futamra?

Bianchi - Pic; Merci - Sauber - Williams + 10,9milla...
-
Pá
addikt
válasz
Armando_19
üzenetére
Ha azt nézed, hogy Kínában 50ezer forint a minimálbér, Angliában meg 300, akkor viszont máris a Kínai jegy tűnik bazidrágának.
-
Armando_19
őstag
Kicsit off, de gondoltam kimegyek a Silverstone-i versenyre, még is nagy múlt, stb stb, kínában teljes hétvégés jegy 120 euro, Anglia: 300 euro. Kedvesek nem? ennyit nem ér az egész...
-
Armando_19
őstag
De közben én már tovább is gondoltam, és mindent eladok...

Megveszem a Vergne-t, Alonso-t, Force India, Marussia, Caterhem.
Alonso 3. időmérő, 3. futam hétvégével hozna annyit, mint a komplett Kút Búl csapatként. Nehéz döntés, de jót lehet rajta húzni. Főleg egy időmérő 2. befutó 1.-el...
-
attisx
addikt
válasz
Armando_19
üzenetére
Dettó. De félek, hogy úgy járnék vele, mint tavaly ilyenkor Buttonnal...

-
qgetata
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
Én most cseréltem le a Ferrarit Alonsóra. Szvsz nem lesz rá még egy ilyen jó alkalom, hogy meg lehessen venni Alonsót.
-
Armando_19
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Én a Williamset a Marussiara cseréltem...
Azok sehol nincsenek most. Maldonadonak eldurran az agya majd úgy is, ahogy szokta, megtolja a sort hátulról...
Egyenlőre a Williams kuka. A Saubert meg meglátjuk, én a kis Gutierezben bízom, hogy nem lefelé megy majd az ára, hanem felfelé. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Armando_19
üzenetére
Williams-re nem cserénék, és a Sauber-ben is bizonytalan vagyok, ezért várom a szabadedzéseket

-
Armando_19
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Neked pont koppra kijön akkor. Ha vesszük a Toro eladásánál jövő buktát az árán, és mennyivel több a Sauber, kb 9 milla a különbség. Bár a Toro nem olyan rossz. 2 futamon is betliztek, volt kiesésük, minden, szóval nem biztos, hogy ott vannak ők, ahol lenniük kéne. Nem úgy mint a Williams. Nem biztos, hogy olyan nagy érdemi csere jönne ki a dologból.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Armando_19
üzenetére
Igen? Akkor elnézést, ezt nem néztem meg, én emlékeztem, hogy nekem gond nélkül kijön, bár +9-em van. Azt hittem nagyobb a rés, elnézést :/
-
Armando_19
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Semmi igazából
Pic>Bianchi
Mar>Caterhemet léphetnéd meg talán. Úgy néz ki a kis Francia verni fogja az alsó házat idén. Bár elég sok szerencse, meg előle kiesés is tarkította a 2 futamot, azért jól szerepelt eddig.Én meg egy teljes átalakításon gondolkodok...
Most van Bianchi,Pic,Red Bull, Toro, Williams, és az ötlet
Gutierez, Sutil, Redbull, Toro, Marussia. Pont ki is jönne.Vélemény?
Mod: Hoffman_ az +7ből nem jön ki sajna neki.

-
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Torro helyett Sauber, talán. Én is ezt szeretném meglépni, de kivárok, ravasz módon majd a szabadedzések alatt fogok dönteni.
-
venember83
nagyúr
SUT-PIC-FER-TORO-MAR + 7 millióra valami ötlet? Nézegetem, de nem nagyon látok olyan opciót, ami megérné a befektetést...
-
Armando_19
őstag
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Anitának idén annyira nem adja...
Betli Betli.
de van ez így.Viszont én annyira nem állok rosszul, gondolkodok is a következő lépésen. A Williamset el kéne adjam igazából... Csak várni, és várni, hogy hoznak valami pontot.. Toro Rosso többet fialt eddig...
Vagy az lesz, hogy Williams- >Force India
vagy marad a Williams, és Pic>Sutil.(Én vagyok a Vizibursi.)
-
X3B6O0X
aktív tag
Ehh, soha többet nem mutatom meg senkinek ezt a játékot. Gondoltam, egy kedves barátomnak bemutatom a játékot, aztán majd a képébe röhögök, hogy meg lett verve csúnyán...
...és most 12. az összesítettben.De legalább jobban állok, mint V.Anita
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
netpeti98
addikt
Caterham->TR csere vagy inkább gyűjtsek másra?
Üdv netpeti98
-
DemonDani
addikt
Ligán belül én javítottam a legtöbbet

Caterham <-> Force India cserével remélem nagyot szakíthatok. Bár lehet hogy jobb lenne a Sutil <-> Bianchi?
-
SzalaiG
addikt
3 785. [↑ 2 146] / 199 pont

-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mennyi időt tölthet ezzel vajon... :S
Beteg, az biztos, ráadásul nem értem miért érzi sikernek, ha többszáz csapatból lesz, amelyikkel az első helyeken szerepel... -
Qorthral
őstag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Szerintem 1 vagy 2. Most a Red Bull erősebbnek érződik mindenkinél (egy hete nem így volt ugye), így hosszútávon szerintem az 1 a legjobb, és Kína után variálni (pl RBR + Merci).
Remélem a Ferrari feltámad, különben megint futhatok majd egész évben a Red Bullos élmezőny után, mint 2011-ben

-
Motion_Blur
félisten
486. [↑ 1 411] / 264 pont

Ligában 4. helyre értem fel, ennek örülök
De érdemes megnézni a közvetlenül mögöttem állókat, akik nem vették meg Sutilt az első futam után, mennyivel jobban állnak anyagilag.Mod: Anita oda került ahová való
-
bobace
addikt
Megtaláltam a mi Anitánkat. Egyelőre nem megy neki túl jól

-
IreN!CuS
őstag
Hát így vakon három variációm van :
1 : Az az nincs variálás minden marad ahogy van.Hátránya nincs pilótám ,kettő közepes egy top komponens.
2 : RBR out Ferrari Merci (vagy a Lotus valamelyik helyére) In többi marad( STR,Pic,Chilton)
3 : RBR out Marci/Sauber/Sutil InVélemény,egyéb ötlet?
-
-
Huá ez a futam már jobb volt. 350 helyet javítottam és 138 pont a második futam!

-
Qorthral
őstag
Holtverseny, de világos, hogy mind ugyanaz az ember... Vagy mi a kérdés?

Szép lassan majd elkezd különböző csapatokat gyártani, már most is van neki biztos egy csomó, csak a java nincs ennyire elöl...Mod.: Bizony, a 2. és a 10-12. oldalakon is találni pl jópár olyan csapatot, melyekről egyértelmű, hogy ugyanehhez a szerencséshez tartoznak. A névről ki lehet szúrni.
Ennek mi értelme?
-
Qorthral
őstag
Mindenkinek javaslom tanulmányozásra az összetett tabella első oldalát, különös tekintettel a 14. helyezettekre!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na többek között ezért érdemesebb a ligán belül egymással versengenünk és egymáshoz mérnünk magunkat, mint az összes játékoshoz...
A 24. helyre zuhantam a ligában
Azt hiszem negatív rekord. Remélem év végére azért minimum a TOP5 meglesz. -
Qorthral
őstag
-
FireKeeper
nagyúr
úgy látszik ha játékokról van szó, Fortuna istennő szeret a combjai közé engedni, mert abszolút újoncként elég jól állok
ligában 8., összetettben 1076, és egyrészt nagyon tetszik a játék, másrészt szerintem egyre jobban is megy a dolog. persze az más kérdés, hogy ezen a futamon Sutil és Ricciardo kiesése ellenére óriási mákom volt a RB 1-2vel, ami tényleg nem volt 100%-ig reális a futam előtt.asszem jövőre már NBA-s fantasy csapatot is fogok csinálni.
-
-Mike-
addikt
85p.
2 553. [↓ 2 402]Nem esett jól.

-
FireKeeper
nagyúr
már frissült a liga oldal.
olyan túl sok anyagi mozgásterem nincs. illetve amit megléphetnék, nem tudom megérné-e meglépni egyáltalán. lehet spórolni kéne egy nagyobb upgrade-re így az elején. williams-eket, saubereket nem érzem annyival jobbnak egyelőre hogy a felárat kifizessem értük. az meg mondjuk elég zsákbamacska, hogy ugyanezzel a csapattal a következő futamon összejön-e annyi lóvé amivel egy mercit vagy lotust tudok-e venni.
-
Qorthral
őstag
válasz
McCartman
üzenetére

T0rnad0: Nem, túl kockázatos volt. Persze jó lett volna valószínűleg, így utólag meg könnyű. De ha Alonso nem esik ki, a mostani jobb csapat lett volna, így szerintem jól döntöttem. A fő ok az volt, hogy egyelőre nem tudom még, hogy mennyire jó a Merci. A Ferrariban jobban bízom, érzem, hogy ők mindig ott lesznek az elejében. Csak egy futamra meg nem szabad fő komponenst változtatni a szezon elején, kivéve ha nagyon indokolt.
-
Qorthral
őstag
-
T0rnad0
addikt
Na ez megint nem lett túl jó...Jó ha 50 pontot kapok majd. Nem jól indul az év

-
hoffman_
nagyúr
Nézegetem a ligákat, mi 54 taggal elég combosnak számítunk
És amúgy pontátlagban se vagyunk vészesek, ebből még jó is kisülhet 
-
SzalaiG
addikt
Ez érdekes futam lett. A Merci végre hozott valamit.
A Williams?
A Lotus?
Nem örülök, h nem Webber nyert.

Button?

-
Qorthral
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Azért írtam TR -> Saubert, mert ezt írtad az első opciódban :
1. Torro Rosso helyére a a Force India-t vagy a SaubertTermészetesen ha befér a Caterham helyett, akkor az jobb!

De valami nem stimmel a számokkal ezesetben. Ha CAT -> SAU megléphető, akkor a DIR -> HUL, TR -> FI duónak is mennie kell, mert az olcsóbb... Ugyanakkor nem biztos, hogy az jobb! -
hoffman_
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, lehet, hogy most nyugton kéne ülni a seggemen.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
én megmaradnék egy FI pilótánál, mert pénzben és pontban jobban hoz, ha az van előkelő helyen, mintha a csapatot használod (persze nagyobb a kockázat is, ha kiesik ugye, bukó van, míg csapatnál a csapattárs még szépíthet).
#2620: erősen gondolkozok hogy nekem megéri-e most ficánkolni, már ha tudok egyáltalán, talán Ricciardo-t le tudnám cserélni valami értelmesebbre, vagy az egyik kiscsapatot, de talán még nincs hozzá elég pénzem hogy érdemi fejlesztést vegyek a csapatnak.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Most jut eszembe, hogy ez nem jó basszus, mert van egy di Restám. Egy di Resta -> Hülkenberg PLUSZ Torro Rosso -> FI meg nem férne bele szerintem a büdzsébe
Na, meglátjuk, ha igen, akkor megejtem, ha nem, akkor így jártam. Bár ezzel a dupla cserével meg lehet, hogy sokat kockáztatnék...Ahogy nézem a dupla cseréhez kb. 300.000 hiányozna...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Hú nagyon karcsú lett, 90 pont, ha jól számoltam

Így két opcióm van:
1. Torro Rosso helyére a a Force India-t vagy a Saubert
2. Caterham helyére a Williams-et.Érdemes meglépni szerintetek valamelyiket? Nem tudom. A FI azért jobb a Torro Rosso-nál, de a mai balszerencse után félek nagyon - meg oké, hogy a Sauber elvileg gyengébb, de azért számít a pilóta is, és szerintem a Hülkenberg - Sutil - di Resta trióbol Hülkenberg a legjobb, hiába gyengébb valamivel az autó. Vagy opció még a Caterham - Williams csere. Nem tudom melyiket lenne érdemes meglépni, ha egyáltalán érdemes.
-
hoffman_
nagyúr
Lotus, Force India bekaphassa.
Osztom

Nekem lehet még annyi se lesz, ezt a futamot most nagyon elbaszarintottam én is, a FI is meg a Lotus is
De az sicher, hogy most nem cserélek semmit, mert megint be fogok fürdeni, egy-két futamot szerintem kivárok di Restával, hátha a FI-nál nem lesznek ekkora malőrök
Nem megy nekem ez a játék elsőre, szerintem nem leszek túl combos az első két eredményemet tekintve 
A másik topicban milyen lincshangulat van, geez.
-
McCartman
őstag
A legszebb az egészben, hogy a Williams -> Force India váltáshoz meg kellett lépni a csapaton belüli Vergne -> Ricciardo cserét is aki szintén kiesett. Nagyszerű hétvége volt.

-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De pl a Hulk, Sutil, Ferrari, Marussia, Toro csapat sem gyenge. netpeti pl meg tudja lépni!

Nekem sajnos a Merci nem fér be a Ferrari mellé
-
Huh ha jól számolom 135 pont?
....sokallom.... -
Motion_Blur
félisten
Akik Hulk + RB-el indultak neki a szezonnak és nem változtattak, talán most ők lesznek a legjobb helyzetben fejlesztésügyileg

-
phobeus
aktív tag
force india nagyon fail volt... sok ment el rajtuk nálam

-
netpeti98
addikt
109 pont. Elment Sutil és Alonso kiesésén, de a VER->HÜL csere legalább bejött.
Üdv netpeti98
-
Qorthral
őstag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Ja.
Hihetetlen mit műveltek ma. Tempó alapján akár a 3. erő is lehetett volna az FI, erre dupla DNF egy rakat szerencsétlenkedés után a mezőny végéről. Mondjuk ki gondolta volna? Mindenki berakta szinte a Force Indiát valamilyen formában és ez nem is volt rossz döntés szvsz, csak pech. -
IreN!CuS
őstag
138 pont eladtam Bottas kollégát az FI-ért mekkora húzás volt nem ?

-
attisx
addikt
147. pötty. Nagyjából erre számítottam. Mondjuk nem egészen ilyen végeredményből kiindulva...

-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nekem 89. Nekem is "lehetett volna" sokkal jobb. Akinek Red Bullja van, szerintem ne panaszkodjon, mert sem a hétvége előtt, sem az IM után nem volt várható/reális a Red Bull 1-2. A gumizabálásuk úgy fest nem olyan vészes illetve hamar úrrá lettek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De érdemes megnézni a közvetlenül mögöttem állókat, akik nem vették meg Sutilt az első futam után, mennyivel jobban állnak anyagilag.

....sokallom....