Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Naná, hogy van! most fejeztem be a beszélgetést Rossal. ja várj, az Ő meglátásai mostanság nem annyira jönnek be...

Azt írtam, hogy a pályakarakterisztika nem annyira eltérő. Nem azt, hogy megegyező...
Egyébként nem tudom minek kellett ebbe belekötni. Értően olvassatok már. Csak akkor nem igaz, amit írtam, ha gyökeresen különböző a karakterisztika, arról meg szó sincs.De mindenki abból indul ki, amiből akar. Szerintem többet mond a várható tempóról Spá és Kanada, mint a HRing vagy a tavalyi verseny Monacoban...

-
IreN!CuS
őstag
válasz
Qorthral
üzenetére
Míg Spa középső szektora igen aero igényes addig Monzában talán 2 rész van ahol fontos (Vialone+Ascari/Parabolica). Ezért nehéz lesz megmondani péntek előtt,hogy kik lesznek a jók.
Neked biztos van információd kiknek a "legjobb/stabilabb" a féktávja és kik szenvednek ott,szerintem ez lesz az egyik döntő,hogy a sok gyors rész után melyik autó lesz a legstabilabb féktávon.
-
Qorthral
őstag
Dehogy teljesen különböző. Nyilván nagyon más, de mindkettőre speckó alacsony leszorítóerős csomag kell, nagy% fullgáz, stb. Bőven jó kiindulóalap Spá, már csak azért is sokkal jobb Kanadánál, mert az már régen volt...
Amúgy ha megfigyeled, nem írtam olyat, hogy aki jó volt Spában, jó lesz Monzában is, sőt.

-
-
Zoza24
senior tag
akinek most Grojean bent van annak el kell adnia,hogy az esetleges tesztpilótára cserélje,vagy hogy szól a szabály?
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A Sauber gyorsabb volt Spában, mint a Merci. Nem mondom, hogy Monzában is gyorsabb lesz, de ki tudja? A pályakarakterisztika nem annyira eltérő. Szerintem a szabadedzések alapján dönts, mindenesetre szvsz majdnem 20 millió többletet nem ér meg a Merci.
A helyedben inkább a Lotust cserélném le McLarenre, talán pont van rá pénzed. Ha nincs, akkor Maldo kuka vagy RIC->Vergne. -
kukamatyi
tag
nekem,Kimi stabilan szállítja a pontokat...de a másodpilótáimmal eddig nem volt szerencsém
....
+200 pont ez a hétvége
... -
venember83
nagyúr
Ugye jól gondolom, hogy nem butaság kicserélni a Saubert a Mercire Monzára, valamint megtartani a Renault-t, még úgy is, hogy tartalékpilótával mennek majd Monzában...
-
SzalaiG
addikt
Hát ez nagyon gyenge lett.

Schumi behúzza Monzát és talán helyrejövök.
-
DemonDani
addikt
Volt itt csillaghullás mindenkinek úgylátom... Egy mese szerű rajtból meseszerűen elképzelhetetlen bukás lett
már csak nevetni tudok rajta162 pont lett túlélni elég

-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Narain behúzhatja Monzát és akkor visszakapaszkodsz.
-
Motion_Blur
félisten
Na még el is számoltam, 101 pont... ahogy nézem azért az átlag 150 körül simán kapott, nagyon sokat buktam most ezzel.
-
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nah akkor holnap meló után meglesz a program

-
Zoza24
senior tag
jesszus mi folyik itt Gyöngyösön?

tegnap a legjobb kvali eredményem volt 63 ponttal,nah mondom a versenyem is jó lehet...ma hajnalban nyugodtan indultunk el haverokkal Ausztriába Graz mellé,hogy megnézzük Arnold Swarzenegger múzeumát, szülőfaluját,stb...nem akartam semmit hallani a futamról,mondom meglepi legyen
mire jöttem most haza???
Maldonado,Gro,Mclaren,Sauberek!..off...nah ez mind bent volt...s a pláne,hogy a pilótáimat ki kell cserélnem,Maldonado rendes büntit kap,Gro eltiltás...kiket tegyek be helyettük?még jó hogy Button behúzta...

-
-
-Mike-
addikt
Monzára lehet eladom a Ferrarit és a Lotus-t, mind a kettő egy emberes csapat már. Azért meg fenntartani, mint csapatot luxus, veszek belőlük egy jó pilótát.

-
hunnylander
őstag
D'Ambrosio lenne a logikus fair választás, házon belül.
No de induljunk ki abból, hogy ez az autó nem gyenge matéria és a Lotus nagyon komolyan pedálozhat vele egyéniben a bajnoki címre és konstruktőriben pedig előkelő helyezésre (=money). Természetesen egy beugró külsős pilóta pontszerzése is számít a konstruktőribe, ezzel nem mondok itt senkinek újat.
Sutil? Talán/valószínűleg még fizetni is hajlandó lenne a beugrásért (=money). Monzával kapcsolatosan meg jó ajánlólevele lehetne 2009 okán.
-
IreN!CuS
őstag
181 pont elnézve a többieket "kiemelkedő" kis káröröm

-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Kíváncsi vagyok ki ugrik be.
D'Ambrosio esetleg.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hoppá!
Ugyan ki fog versenyezni helyette?
Van egyáltalán a Lotusnak használható tartalék- vagy teszpilótája? Vagy jön Heidi?

-
Motion_Blur
félisten
Eltiltották Gro-t a következő futamról

-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én betettem, de aztán megváltam tőle. Talán hiba volt, bár pont jókor adtam el, a szabadedzések után érezve, hog nem Monacóban fog idén a legjobban menni

Ugyanakkor az is igaz, hogy túlságosan bíztam Grosjeanban, azt hittem, hogy hamarabb kinövi a forrófejűséget. A tempója jellemzően nagyon korrekt egyébként, de rengeteget számít Kimi rutinja, és ahogy írod, nagyon stabil. Alonso és Kimi messze a mezőny két legstabilabb versenyzője. -
McCartman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kimi nagyon drága volt az év elején főleg a teljesítményéhez képest.
-
hunnylander
őstag
Nekem Koba lett volna a húzó pilótám.

Felemás, közepes eredmény lesz ez, a Lotus és a McLaren hoz majd valamit a konyhá(m)ra.
-
Pá
addikt
Nekem 160 pont körül jutott, nem tudom az milyennek számít.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Dettó... 115 pont, idei második leggyengébb hétvége. Az első kanyarban elszállt a pontjaim minimum fele
De madsternél még így is több pontom lett, ami durva. Első kanyarban ütközik a 2 pilótád és elsodornak két másikat a csapataidból... Na ez a priceless 
Így mindketten hátracsúszunk egy helyet és az összetettet V.Anita fogja vezetni. A ligában ki szerepelt jól?

-
-
bobace
addikt
Akkor én a 174 pontommal egy szót se szólok
Az időmérő jó lett, a futam meg elmegy, de nagyjából a fél bandának rosszul jött a sok kiesés. -
McCartman
őstag
Nem foglalkoztam a játékkal a hétvégén így mentés nélkül visszaállt az előző felállás.
Perez , Alonso , Hamilton , Grosjean , Maldonado , köztük 2 pilótám , 3 csapattagom és mind kiestek.
+ Kobayashi második helyről nullázott.
Ezzel véget ért a nagy menetelésem , jól sikerült hétvége.
-
Motion_Blur
félisten
Asszem a 108 pontommal elmehetek a p*csába

Kimit leszámítva minden komponensem kiesett vagy bőven 10-en kívül végzett.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Itt is Hami out perez out Maldo kiugrott Gro out
-
Motion_Blur
félisten
Hamar eldőlt a lényeg számomra..
totál csőd...
-
IreN!CuS
őstag
Asszem a legjobb időmérős eredmény született meg a 61 ponttal

-
törölt tag
Detto, mi is úton leszünk...van még 3 órám eldönteni mi legyen.

szerk:
Mondjuk piszok előrelátó voltam, mivel tudtam hogy csavargós lesz az év második fele, stabil összetevőket választottam. Jövőre viszont nem tudom mi lesz..csak az év első felében szingapur-auszik-újzéland, és vissza hongkong-ra valamikor nyáron..

-
Pá
addikt
Nah, erre a futamra is vakon rakhatom össze a csapatomat, holnap fogunk hazautazni nyaralásról.
Ide is beírom, hátha itt látja meg valaki, hogy aki használja az F1LT appot, nagyon hálás lennék, ha rögzítené az időmérőt és akkor azt még vasárnap délelőtt megnézhetném, futam előtt pont jó ráhangolódás lesz.
-
Motion_Blur
félisten
Hamilton most annyit drágult, hogy eladva össze tudok rakni egy Gro, Williams, Ferrari, McLaren csapatot.
Másnak nem lenne értelme, vagy ez vagy hagyom a mostani csapatot. Ami azért rizikós mert nincs benne Ferrari ami szerintem a legerősebb lesz Alonsoval Spa-ba.
Pá:
"..amikor betettem Schumit, eldöntöttem, hogy többet már ki nem veszem. Lehet, hogy ez az utolsó éve az öregnek, ennyit megérdemel."
Repsect Neked!!

-
Pá
addikt
Nah, hát én beszívtam, hogy a drágább Schumit tartottam meg, az olcsóbb Grosjean helyett.
Persze tudtam, hogy így gyengébb lesz a csapatom, de mivel már nem a győzelemért megyek, gondoltam ennyi belefér, hogy ne kelljen tudathasadással drukkolnom a futamon. Végül is belefér így is, de azt azért nem gondoltam, hogy ekkora különbség lesz.
Pláne, hogy még a szabadedzések előtt véglegesítenem kellett a csapatom.Nah, de végül is mindegy, amikor betettem Schumit, eldöntöttem, hogy többet már ki nem veszem. Lehet, hogy ez az utolsó éve az öregnek, ennyit megérdemel.
-
Qorthral
őstag
válasz
McCartman
üzenetére
2. [= 0]

Nagyon hosszú lesz...

Nem is értem, hogy tudtak 5 hetet beiktatni 20 verseny mellé... Régebben 16-17 mellett is csak 4 volt jellemzően.Btw TOP100 a cél összetettben?
Nekem is, most már remélhetőleg minimum a TOP10 is meglesz. Végtére is lényegében a 2. futam óta rendre ott vagyok.madster: Elkaplak, de legalábbis szoros lesz a végéig remélem!

-
McCartman
őstag
Eddigi legtöbb pontot hozó hétvége , 257 pont.

Ismét egyéni legjobb , 6. hely , 173. hely összetettben.Hosszú lesz ez a szünet.
-
madster
tag
1. [= 0]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hunnylander
őstag
2 651. [↑ 1 309]
Néhány fordulóval ezelőtt még 4529. voltam.
Egyelőre Top1000-be kerülés a reális cél. 
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
428. [↑ 548]

-
DemonDani
addikt
[__Most__] - [__Volt__]
Grosjean. - Kobayashi
Maldonado - MaldonadoSauber.... - Renault
McLaren.. - Mercedes
Force India - Force IndiaVélemény? Talán ezzel a kombóval jobban járhatok
-
DemonDani
addikt
146 pont -.-
Renault kivételével mindenem hatalmasat bukott

-
Motion_Blur
félisten
367. [↑ 377]

Ligában 8. helyre jöttem fel, végre a TOP10-ben vagyok..
Érdekes, tavaly is a Hungaroringen értem el magasan az akkori legjobb eredményemet és akkor is a Liga 8. helyére léptem vele előre

Meglátjuk mi lesz Spa-ban de egyelőre nem biztos hogy változtatnék a felálláson.
-
Qorthral
őstag
Motion_Blur, attisx: Köszi

Jól kijött a lépés év elején, ez részben nyilván szerencse volt, de egyelőre úgy fest, hogy azóta is kb minden hétvégén elég jó csapatot rakunk össze madsterrel. Persze emögött komoly tervezgetés, számolgatás van.
Nektek is grat a season best hétvégéhez!
Egyébként nagyon durva ahogy változnak az erőviszonyok eddig egész évben. Az előző futamon Ferrari, RBR, Sauber volt nagyon jó, most pedig McLaren és Lotus, de a Williams is említhető... -
attisx
addikt
269 pötty. Asszem' ez új egyéni rekord. Idén biztosan...

madster, Qorthral, le a kalappal, nagyon durván nyomjátok!

-
bobace
addikt
Idei legjobb, 214 pont. De látom, a többiek még jobbak voltak. Meglátjuk összetettben mire lesz elég
Végre egyszer kijött minden 
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jó lesz az, látod mondtam.
Nekem 295, ha jól számolom

madsternek 310 körül
De nem adom fel!
V.Anitának 250 körüli lett... -
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
225 nekem ez is kimagasló ,úgyhogy örülök lesz pénzem fejleszteni

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mégse

254 pont, ennyi pénzmagból és a pozíciómat nézve szerintem nem rossz

-
Motion_Blur
félisten
Nagyon úgy néz ki hogy a Gro-McLaren páros jobb lett volna

-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most Hamilton hozhat egy kis pénzt is vissza egy 12 milliós drágulással az amúgy is korrekt pénz mellé, amit a pontokért kapsz. Persze nem azt mondom, hogy egyből el kell adni.

Igen, az elején lévő srácok között sok nagy noob van, a PH! ligából sokatok jobban nyomja náluk, csak pechesebbek vagytok... Az ilyen arcok azért vissza fognak esni, nincs mindig mákja az embernek
Úgy nem lehet majd a végén TOP10ben lenni (remélem), hogy végig kb csak mákja volt az illetőnek.Igazából madstert leszámítva egyedül V.Anita az, akit veszélyesnek érzek, de Ő nagyon ragaszkodik Kimihez szerencsére (nyilván drukker), így, ha Ő nem kezd rendszeresen dobogókat hozni, nincs nagy gond. Persze nem akarok semmit elkiabálni, simán hátra lehet még esni, elég hozzá pár rossz döntés mellé némi pech. Amúgy hihetetlen mennyi Kimi fan van. Egy jobb futam Raikkönennek és máris rengeteg új arc van a TOP100ban, persze Kimivel mint pilótával

Sajnos én is sok pénzt elszórtam már a cserékkel, de ki tudja? Lehet, hogy kevesebb cserével (és így kevésbé az egyes hétvégékre optimalizált csapatokkal) hátrébb lennék. Sokkal előrébb nem lehetnék
Egyébként érdekes kérdés, hogy mi a helyes taktika... Azt gondolom, eleinte a pénzre, de az év 2. felében már inkább a pontokra kell menni. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Qorthral
üzenetére
Az a baj hogy sok pénzt elb*sztam azzal hogy mindig változtattam, és egyszerre nem csak 1-2 komponenst... ezért pl nem tudtam meglépni egy Ferrari-Lotus-McLarent sem. Remélem Hami nyer (ilyet se írtam le még soha
), Kimi dobogó és Gro 6-on kívül de pontszerző 
Nézegettem a tabellát, nagyon nincs kitől félnetek, Madsterrel lemeccselhetitek egymással. Ilyen arcok keverednek pár futam erejéig akár TOP10-be is, ekkora mákhegyeket...
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most végre beléphetsz a TOP10be, főleg ha Hamilton tud nyerni. Nem lesz egyszerű, mert itt a liga elején már mindenki nagyon profi és ahogy látom a legtöbben rátaláltaka nyerő taktikák egyikére, vagyis Lotus, Meki, Will, Ferka komponensekből sokat betettek. De Neked Hamilton van, ez pedig kb 50 pont plusz a Mekihez képest, szóval jó lehetsz. Persze az sem árt, hogy Grosjean és Kimi sorrendje forduljon.

-
attisx
addikt
55 pötty. Jobb, mint egy némelyik teljes hétvégém idén. De amilyen szerencsés vagyok tuti, hogy HAM és GRO is nullázni fog holnap...

-
bobace
addikt
Egyelőre megérte a Lotus-Meki kombó (50 pont környéke), de úgy látom sokan vannak hasonlóan jó helyzetben. Remélem sikerül végre egy jó verseny is

-
madster
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kimit sztem már a rajtnál egyből megelőzi a két ferrari.
Már csak a sauber feltámadását várom a tökéletes hétvégéhez.

-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bízom benne. Látom együtt szoríthatunk neki

Btw egy holnapi dupla Lotus dobogónak nagyon örülnék! Ligától eltekintve egy Lotus győzelemnek is, mert nagyon megérdemelnék illetve nagyon érik már.
Hogy nézne ki év végén, hogy a konstruktőri 2. (vagy 3. ) nem nyer futamot, miközben 5 másik autó igen?
-
Qorthral
őstag
Ja, de Kiminek jobban nézett ki a hétvége. Nem tudom miért nem tudta összerakni a Q3-at. Sajnos madster nagyon jól áll és rendre a legjobb csapatot rakja össze szvsz, amit ráadásul én rendre 2-3 millió híján nem tudok összerakni. Bosszantó

Bízoma holnapban, remélem Kimi feljebb tud jönni, no meg persze Alonso is. -
McCartman
őstag
Fekszik a barcelonai setup.

-
Motion_Blur
félisten
Húú Madster kolléga eddig nagyon jól állsz

Hamilton nagy fölényben, eddig 51 pont

mod: mondjuk így mehetett volna a Gro-McLaren-Ferrari felállás is, többet kaszálnék

-
-
Zoza24
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
a Williamsre én is kíváncsi leszek,majdnem lecseréltem a Saubert rájuk,de végül is nem mertem meghúzni...nem nagyon tudtam volna variálni,kis ugrást meg nem akartam meglépni,majd amennyi lé jön még hozzácsapom a martadékhoz és a gyors pályák előtt próbálok nagyobbat módosítani...aztán lehet ez bukó dolog,de első szezonban még elnézhető

-
madster
tag
-
Qorthral
őstag
válasz
madster
üzenetére
Jajah: szerintem Hamilton a favorit, a Red Bullok pedig Kimivel és Alonsoval dönthetik el a további helyeket. Érdekes lesz, hogy kik esnek ki a Q2-ben, mert a két Williams is nagyon erősnek tűnt! A Merci viszont elég lassú, lehet, hogy már a Q2-ért meg fognak izzadni?
McCartman: Bizony, Grosjean szenved eddig a hétvégén, az FP3ban is kapott Kimitől fél másodpercet. Hockenheimben elvesztette kicsit a fonalat, pedig addigra már nagyon ígéretesnek tűnt a fejlődése. Egészen Barcelonáig visszanyúlt a setupért? Az durva. Mindenesetre ezúttal jó eséllyel már az IMen is kikap Kimitől, akinek eddig nagyon jól megy a hétvége.
-
McCartman
őstag
Jónak tűnik a Lotus , kíváncsian várom Grosjean mit tud kihozni belőle. Talán lesz egy tiszta futama végre.
Állítólag annyira nem volt megbékélve az autóval , hogy visszatért a Barcelonai setuphoz , nem túl bíztató előjelek.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Erősnek tűnik Hamilton, szerintem nem nagy kockáztatás, inkább jó döntés betenni. Beraktam én is. A Ferrarit majd meglátjuk, szerintem Alonso most is jó lesz egy dobogóra, Massa már nagyobb kérdés.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, de nagyon rizikós. Egy hete is jól ment a szabadedzéseken

Massa annyi ligapontot gyűjtött eddig,mint Hülkenberg
-
Motion_Blur
félisten
Most nagyon gondolkozok egy Massa-McLaren-Lotus felállásban...
Eddig biztatóan ment Felipe

-
Motion_Blur
félisten
Egy Ferrari -> Hamilton vagy McLaren csere viszont szerintem jó döntés lehet

Fordítva már nem kivitelezhető, Alo túl drága, Massa túl lassú

-
Qorthral
őstag
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Mint azt már leírtam, nem támogatom a FER -> MCL vagy MCL -> FER cserét, mert kb csak a szerencsén múlik, hogy melyik hoz többet, így felesleges pénzkidobás a csere. Egyébként esőben gyenge a Meki, szóval ha ez a prognózis, a Ferrarit javasolnám amúgy is. Esetedben mindenképp jobbnak érzek egy FI, Caterham -> Sauber, torpedók cserét a FER -> McL (+ Pic -> Maldonado) váltásnál.
-
X3B6O0X
aktív tag
Egy gyors kérdés: Ferrari vagy McLaren? A Meki megközelítőleg 4 millióval olcsóbb, de még számomra mindig bizonytalan, hogy a Hungaroringen jobb lesz-e, mint a Ferrari (mellesleg vasárnap az összes oldal szakadó esőt ígér, külföldi és magyar egyaránt).
-
venember83
nagyúr
Köszönöm a tanácsokat!
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
RIC - MAL - FER - SAU - LOT vagy GRO - MAL - FER - SAU - FI a javaslatom. Maldonado túl olcsó ahhoz (és túl nagy potenciál van benne), hogy eladd. Legalábbis jelen esetben, mivel nem segítene semmilyen komolyabb variáció összerakásában.
Hosszabbtávra a -Mike- féle vonalat javaslom, vagyis ha némi pénzmag összegyűlt, akkor tedd be a Ferrari mellé a Mekit és szépen töltsd fel a vacak helyeket a közepes komponensekkel (WIL, SAU, TR, FI). Esetleg annyi módosítás célszerű, hogy akár a Lotust is érdemes eladni a McLaren kedvéért, mivel utóbbi gyorsabban drágul és egyre nehezebb dolgod lesz, ha be szeretnéd tenni. Pl 2 futam múlva várhatóan kb 70, 4 múlva több, mint 80 milliót kell majd értük leszurkolni, míg a Lotus ára lassan nő. Ez esetben valószínűleg Grosjean visszarakása lesz a célszerűbb, így eljutsz majd egy GRO - Vacak - FER - MCL - Vacak felálláshoz.
Megjegyzés: Ha most a fenti 2 felállás közül a másodikat választod, akkor a következő futamra pont elérheted az előbb írt összeállítást (kis szerencsével). A baloldali verzióval sokkal neccesebbnek tűnik a dolog, minimum 3 futam kellene a Vacak - Vacak - FER - MCL - LOT álláshoz, szóval a jobboldali jobbnak tűnik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

....
...

már csak nevetni tudok rajta

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)