Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpm
senior tag
Nem rossz
Összesített tabellán is 15. vagyok
Innen már lehet építkezni.
vagy Sutilt veszem meg, vagy a force indiát veszem meg 2 harmat pilótával. -
werszomjas
addikt
válasz
hoffman_
üzenetére
Köszi.
Sajnos végül is sehogy sem sikerül betenni a meglévő Lotus mellé a Mercit, talán Bahrein után, szóval Force India lett, de legalább végre kukáztam a Caterham.et

Pilótának sajnos csak Gutierrez-t tudtam megvenni, többire vagy nincs pénzem, vagy a csapatnál van a márka.
Grosjeanal meg nem tudom mi a fene van idén, igazán hozhatná a pontokat, a Lotust nem nagyon akarnám eladni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
mindegy a sorrend

-
werszomjas
addikt
Egyébként mind1, hogy motor, karosszéria, személyzet kategóriában mely csapatokat veszem meg?
Tehát ha akarok egy Lotus/Mercedes párost, akkor van jelentősége, melyik kategóriában melyiket veszem?
Vagy ugyan annyi pontot és pénzt hoz bárhogy van a sorrend

-
Plutor
aktív tag
29 hely zuhanás a ligában,és több mint 2000 a tabellán.

Szinte minden rosszul alakult. -
Armando_19
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én egy picit belenyultam. Bianchi>Ricciardo Toro>Marussia. (és még több pénzem is lett.) Tavaly Ricsi 6. időmérőt futott bahreinben. Egy próbát megér. Én is a mercire hajtok, de nekem kevesebb is hiányzik hozzá, mint neked...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Alonso-val a zsebedben csak annyit fűznék hozzá, hogy pukkadj meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Armando_19
üzenetére
Szerintem semmit, Merci/Lotus-ra várok

Persze marha nagy rizikó azért Alonso, mert ha nem végez dobogó közelben akkor sokat bukunk vele. De pont azért vettem mert mert Bahrain-ben és Barcelonaban nagyon erős versenyt várok tőle (és mindkét helyen ritka az eső). Ha úgy vesszük, a Kínai volt az első tiszta verseny, és nagyon magabiztosan húzta be.
A lényeg hogy Monacora mindenképpen meglegyen a Merci, oda őket várom erősnek.
hoffman_: reméljük hozza a tavalyi stabilitását, csak gyakrabban végez első helyen
-
netpeti98
addikt
Megint nem tudom, hogy mit változtassak. Vagy valamelyik kis csapatot cserélem ki Torro-ra vagy Williams-ra (bár egyik se megy valami jól). Vagy kihajítom mindkét pilótámat és GRO, RIC párossal indulok. Bár ez az utóbbi azért kétséges mert Hülkemberg is elég jól ment az utóbbi futamon és Sutil is jól megy idén, ha nincs technikai probléma.
Üdv netpeti98
-
Armando_19
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És te változtatsz valamit?

-
hoffman_
nagyúr
összetettben 1525 helyet javítottam, annyira nem lett rossz mégsem ez a hétvége, és legalább már a pontszámítás is pöpecül megy, mert annyi lett, amennyit számoltam
jó lesz ez, szép lassan alakul, remélem a liga nagyon jó helyet ér el majd!mod:
de az, hogy csak 1,5m milla hiányzik a Torro helyére a Mercihez, az nagy érvágás, nagyon bosszant, mert azzal akkorát szakíthatnék volna basszus...
-
bobace
addikt
Azt kaptam amit megérdemeltem. 106p, még szerencse, hogy bíztam RIC-ben, és nem dobtam ki. Pénteken este mikor hazaértem, már elfelejtettem berakni ALO-t (szombat reggel aludtam
), most meg már nem is tudom... Maradt a FER-MER kombó. -
T0rnad0
addikt
Ligában 7 hely, összetettben 2077 helyet javítottam, remélem így tudom folytatni

Ahogy nézem most nem nagyon tudok fejleszteni, ki kell várni egy Mercedesre...Vagy Ferrari-->Webber, de annak nem látom értelmét. -
DemonDani
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nagyon erősek vagyunk

865. [↑ 274] de ligában 13. [↓ 4]

115 ezret küldhetne valaki, hogy végre túl tudjak lépni a Williams-en... Nagy reményekkel jöttek ide, működő változtatásokkal és csak éppen nem előzte meg őket Bianchi...
-
Zoza24
senior tag
ligában 27 helyet,összetettben 3300- at javítottam

lesz ez még rosszabb is... -
Motion_Blur
félisten
Liga 2., összetett 57. hely. Végre nem balszerencsésen indul az év

-
venember83
nagyúr
A legutóbbi bő ötszáz helyes visszaesés után most sikerült nyolcszázat a jó irányba lépni összetettben, a ligában hármat, de még mindig úgy érzem, hogy a senki földjén vagyok fejlesztés szempontjából. A SUT-PIC-FER-TOR-MAR kombináció és 14 millió normális fejlesztésre kevés, Lotus-Merci-Meki elérhetetlen, max. egy nagyon-nagyon kockázatos SUT-MAS-CAT-TOR-MAR opció...
-
Hmmm rosszúl számoltam. (elfelejtettem, hogy el tudtam dobni végre a Caterhamot) így azért összejött 136 pontocska. A rettenetes kezdés után (első futam 72 pont) már 20 helyet javítottam a ligában!

-
Armando_19
őstag
Nekem sehogy semmi értelmes nem jön ki, aminek lenne értelme. Viszont néztem a tabellát, a Merci-Ferrari-Lotus trióból akinek van 2, az elég jól kaszált, meg kell, hogy mondjam. Várok még 1 futamot, csak érjen be végre a Sutil, és essen ki megint a Rosberg
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
hét évet ne ülj a hátsódon, az biztos túlzás

A Button téma szerintem korai, én nem lépném meg. RB -> Merci/Ferrari csere kicsit toporgás, nem tudni melyik lesz a legjobb, vagy max péntek alapján lehet érezni. Inkább gyűjts szerintem, hogy a Red Bull mellé beférjen valami. Vagy majd cseréld a Red Bullt pl Lotus+Mercire akár. Lényeg, hogy inkább 2 erősre kell hajtani, aztán 3ra stb, mint a gyenge és közepes komponensek cserélgetésével szórni a pénzt. Persze lehet FI-re vagy Hulkra stb fejleszteni, de legyen célja. Én pl most pont azt szúrtam el, hogy megvettem Hülkenberget úgy, hogy tudtam, a futam után el fogom adni. Valsz így is lesz, ráadásul pechemre még pontban is buktam a cserével.

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
qgetata
üzenetére
na, csak a 20. helyig estem vissza, azt hittem rosszabb lesz

a betlis hétvégém ellenére nekem is van mozgásterem, gondolom azért mert vettel 4. helye miatt a redbull-t, és ricciardo-t is drágábban tudom eladni mint vettem. nem tudom merjek-e húzni egy bátrat sutil-button-caterham-toro-marussia kombóval, vagy maradjak ricciardo-nál, és cseréljem le a RB-t mercire vagy ferkára, esetleg üljek a hátsómon még egy hétévét... na majd a szabadedzések alapján meglátom mi legyen. -
qgetata
csendes tag
Jelenlegi csapatom: Alonso, Sutil, Caterham, Marussia, Torro Rosso +9,5 MM
Melyik utat válasszam?
- Alonso el, és helyette Lotus + Mercedes
v. Caterham helyett Williams
v. Torro Rosso helyett Sauber
v. Sutil helyett Hulk
v. ülök a seggemen és várok a következő futamig. (maláj nagydíjnál nem jött be)
Nem szeretnék rögtön messzire leszakadni az élmezőnytől. Mindenesetre esőre nem kell számolni.

-
X3B6O0X
aktív tag
Nem tudom, mennyi pontom lesz (a 100 is csoda lenne), de egy Hülkenberget, vagy egy Force Indiát megpróbálok becsempészni. Esetleg Mer>Lot vagy Mer>Fer. Majd holnap meglátjuk.
-
Armando_19
őstag
válasz
Qorthral
üzenetére
Én alapból vele kezdtem. Ferrari tesztpilóta volt, nem is lehetett számomra kérdéses. Most már én is csak a Top komponensekre, vagy még 1 jó pilótára koncentrálok. A Merci még elég olcsó ahhoz képest, amit nyújt, minél hamarabb le kell csapni rá. Nem fogok megfontolatlanul cserélgetni, főleg nem így Bahrein előtt. Megint Finger Cross Alonsonak!

-
T0rnad0
addikt
147 pont lett, végre látszik az alagút vége

-
Qorthral
őstag
válasz
Armando_19
üzenetére
"És a kis csapatok közül csak a Bianchi jöhet szóba. Másik 3 kuka."
Bármilyen ügyes is a srác, azért az 1-2 helyezésért, amivel jobb pl Chiltonnál teljesen felesleges rápazarolni a plusz 1-2 milliót. Persze te tudod, de máshol többet hozó fejlesztésekre kellhet az a pénz nagyon. Gyakori hiba azoknál, akik nem elég rutinosak még, hogy a csapatuk gyenge komponenseit is "erősnek" választják ahelyett, hogy minden pénzt a lényegre koncentrálnának.
-
jpm
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Ezzel én is csak egyet tudok érteni.
Most már érdemes Sutilra hajtani jó ár/érték aránya lesz! Bár ennek ellenére lehet maradok a csapat erősítésnél a pilótáknak meg a legolcsóbbakat rakom
-
IreN!CuS
őstag
187 pont not bad

Házibuli alatt hajnali 3 kor vetettem be magam a csapatépítésbe , elég bátor voltam meglépni Alo-t és bejött

-
Affene...106 pont. De kár, hogy Rosberg nullázott....
-
Qorthral
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Ja, hogy a pályán kívüli viselkedésére céloztál

Szerintem amíg józan, a pályán a habitusából nem lesz sok gondja. A szerencséje meg vissza fog térni, és fut egy erős versenyt Bahreinban, miután meglátta, hogy eladtam (ahogy Ricciardo is tette).
Az egész FI peches, de főleg Sutil. Neki a 3-ból már 2 versenye szállt el úgy, hogy nem tehetett róla, Di Restának csak 1.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
arra alapozom, hogy annyi pont hidegvér van benne, hogy leüssön valakit egy pezsgősüveggel, csak mert nem tetszett neki, amit az illető mondott. eszénél van, ennyi. pusztán erre
nem Sutil peches, az egész FI idáig.Zidane reakciója is megkérdőjelezhető volt Materazzival szemben, más kérdés, hogy nem ítélem el, de a pezsgősüveg egy kicsit más tészta

az, hogy milyen pilóta, megint más. gyors, és ügyes, ezzel gond nincs. csak nem bízom a vérmérsékletében.
-
Qorthral
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Sutil mit rontott el az eddigi 3 futamon? Én azt láttam, hogy egyszer bravúros 7. helyet szerzett, egyszer a csapat miatt, egyszer pedig Guti miatt esett ki, utóbbit meg is büntették a "manőver" miatt. Mitől is hülye szegény Adrian?
Ha Di Restával mérem össze: Ausztráliában Sutil volt a gyorsabb, Malájban Di Resta, itt Kínában pedig Sutil tűnt gyorsabbnak, amíg ki nem esett (de minimum fej-fej mellett álltak tempóban). Nem értem a kritikádat. Di Restával jobban jártál, de ez mázli volt, semmi több. Szvsz Sutil még jobb döntés is volt, mert olcsóbban adták, az más kérdés, hogy extrém peches a srác, így megszívtuk páran.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Armando_19
üzenetére
Bianchi for president. RoGro helyét adnám oda neki azonnal, vagy Webberét*. Massáét pedig a leginkább, csak Massát szeretem
de a Ferkánál lesz ez a srác, csak idő kérdése.*Webbert nagyon bírom, csak hát neki tuti, hogy lőttek a redbullnál
FireKeeper:
amúgy jogos igen, én is csak játszom a gondolattal, de asszem felesleges lenne ezekre cserélni. az FI boxmunkája pedig egy vicc, Sutil meg hülye, szóval ott Di Restával jártam a legjobban.
-
Armando_19
őstag
Ez a Gutierez egy kiló kenyeret nem ér. Én is agyaltam rajta, de hál istennek inkább a FI-t vettem meg. Akiket abszolút nem vennék meg:
Bottas
Maldonado (az autó miatt)
Gutierez
Perez
Groejan.
És a kis csapatok közül csak a Bianchi jöhet szóba. Másik 3 kuka.Ezek a szóba se jöhetnek pilóták.
-
Qorthral
őstag
Ami mindenkinek szívás, az az, hogy az árfolyamrendszert nem igazították hozzá az eggyel kevesebb csapathoz. Így kevésbé és ritkábban lesznek olcsóbbak a komponensek...
Pl a Red Bull a mostani, nyugodtan mondhatjuk, hogy vacak hétvégéje mellett sem lesz olcsóbb, sőt, kicsit még drágul is. -
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
Pilótát nem fogok tudni venni ilyen ütemben, szóval ki kéne várnom egy-két futamot, és becserélni egy erős csapatot. Vagy esetleg bízni a szerencsében, és a Sauberre cserélni, hátha hozzátesz a dologhoz, és akkor 3 futam alatt becsúszhat egy Ferrari, és akkor a csapatok legalább jól hoznának.
-
Qorthral
őstag
válasz
Armando_19
üzenetére
Pont ez a jó benne. Bár néha nagyon bosszantó, ha nincs szerencséd. A szerencsének kicsit túl nagy a szerepe, de ezzel együtt is jó játék.

-
Armando_19
őstag
válasz
Qorthral
üzenetére
Nem sietek. Hát ha végre Sutil is beér már 1x... Bár ez sokaknak, akiknek pilótaként szerepel, még jobb is lenne, mint nekem FI-vel, de hát... Szívem szerint a Toro-t cserélném majd a Mercire, bár arra elég kicsi lesz az Oddsom szerintem. Bár Mercinél kétséges ez a sok meghibásodás. Button is kezd feltámadni. Jajj de bonyolult ez a játék, annyit lehet agyalni, hogy félelmetes.
-
netpeti98
addikt
válasz
Armando_19
üzenetére
Érdemi változtatást nem csináltam a csapaton és még elfelejtettem menteni is. Az előző csapatra megadja a pontot igaz? Végül így is meglett a 130 pont.
Qorthral:

Üdv netpeti98
-
Qorthral
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Igen, vagy egy Pic -> Alonso csere is szép lenne, ha valakinek befér.

Viccet félretéve az árfolyamra figyelj. Olyan komponensekre hajts, melyek sokat fognak drágulni (értékben, nem %-ban), különben lemaradsz a közepes komponenseiddel és nem nagyon fogsz tudni fejlődni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
bosszantó, hogy nem tudok érdemben fejleszteni még mindig

van egy Di Resta - Bianchi - Lotus - Torro - Caterham összeállításom, és ha kifizettek, akkor 17m pénzem.
a Torro helyére a Merci 2m híján nem fér be... a Lotus helyére a Ferrari-t lehet, hogy érdemes, de nem szívesen lépném meg egyelőre. marad még a Caterham helyére a Sauber, azt talán érdemes meglépni. bár akkor a következő futamon nagy váltásra nincs pénzem, márpedig a Caterham helyére egy Mecit vagy Ferkát berakni szebb lenne. passz.
-
Qorthral
őstag
válasz
Armando_19
üzenetére
Ne várd, nem fog beférni, megnéztem neked.

Az kéne még, így is brutál erősek lesztek elöl az ALonso + FI-vel.
Nem sok hiányzik, de a FI értékvesztése és a Merci kis drágulása miatt nem fogod tudni betenni. Viszont ahogy írod, egy futam várakozással Bahrein után befér és baromi jól is hangzik, nagyon nehéz lesz megfogni. Ha nem lesz nagy pech (pl még egy ALO bukta) a közeljövőben, akkor hosszabb távra tervezhettek az élen. -
Armando_19
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Alig várom az éjfélt, meglátjuk, befér e. Hamiltonban nagyon bízok. Minden más csere értelmetlen lenne. Jön megint a napokig tartó matekozás...
Amúgy ha meg nem a Bahreinire, a következő futamra biztos tudnék egy komolyabbat bővíteni. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Armando_19
üzenetére
az szép. én is ebben reménykedtem, hogy altat a RB, és be fog férni még melléjük valami jobb darab. na de akkor lassan elkezdhetek futni az élmezőny után...
még egy-két futamot megyek logikusabb választásokkal, de ha tartósan lemaradok, akkor sajnos el kell kezdeni kockázatosakat húzni, mert máshogy nem lehet behozni a hátrányt ilyen merci-alo szupercsapatokkal szemben... -
Armando_19
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Sajnálom..

Ha szerencsém lesz, és jól számoltam, lehet befér egy Top komponens... De várom már, hogy megnyíljon a piac. Kis trükközéssel beférhet a Mercedes, Alonso mellé.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Armando_19
üzenetére
(sajnos) szándékosan indultam ugyanazzal a csapattal (úgy tudom ilyenkor mindegy, hogy mentek-e vagy sem, mert automatikusan az előző futamos csapatot veszi), viszont ez így terített betli lett ez a hétvége, nyamvadt 98 ponttal, ha a következő futamon akár egy szabadedzésen is szar lesz a red bull, kivágom őket a francba.
pedig basszus meglett volna a pénzem alonsóra, de túlzottan besz.ri voltam eladni a red bullt 
-
hoffman_
nagyúr
149 ponttal elégedett vagyok asszem, az eddigiek után pláne. ott volt a babszem a seggemben rendesen amikor Vettel rámászott Hamiltonra
jó kis futam volt 
-
Zoza24
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
nálam 177 pont,pedig Rosberg kiesése nem jött túl jól...

sajnos nekem Alonso messze nem fért be az első két futam pechjei miatt,s valószínű,hogy még most sem fog
-
Armando_19
őstag
válasz
Qorthral
üzenetére
Még majd meglátom, hogy alakulnak az árfolyamok. Ez a Gutierez gyerek pl sehol se ér annyit, mint amennyibe kerül. A williamsek is csak buknak az árukon, a 2 kis csapat előtt kullognak. Nem sok érdemi módosítást tudnék csinálni. Max Toro>Marussia Bianchi > Hulk.
Viszont Firekeeper és Netpeti betliztek a futamon, nem mentettek... -
Qorthral
őstag
válasz
Armando_19
üzenetére
Csak az olcsóság egy újabb hátrány azoknak, akiknél már bent van!

A Toro -> RIC cserével vigyázz. Bejöhet, de az első két futamon pl Vergne volt a jobb. A tavalyi tapasztalatok és az általános elvek (és a Toro ereje) alapján a Torot nem érdemes Toros pilótára cserélni. -
Armando_19
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
187 pont.

Qorthral, nekem az lesz a következő csere szerintem. Toro Rosso>Ricciardo. Sajna ez a Sutil betli tényleg nem vicces... Bár ez most nem az ő hibája volt. Legalább olcsó marard/olcsóbb lesz. -
Qorthral
őstag
válasz
Armando_19
üzenetére
Azt én is. Franc essen ebbe, Sutil hatalmas húzásnak tűnt az első futam után, erre 2 DNF, egyik sem a saját hibájából. Ráadásul a RIC -> Hulk csere is tiszta ráfizetés volt, Ricet 2 halvány helyről történő DNF után adtam el, olyan futamokon, ahol Vergne tönkreverte amúgy is, erre most 7.

Jó ez az év, asszem nem a dobogóért leszek harcban idén

Gratula mindenkinek, aki meglépte Alonsót, szép húzás volt!

-
Armando_19
őstag
Igen Igen Igen!

Bejött az RBR Alonso Csere!!
Egyedül Sutilt sajnálom... -
jpm
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Köszi. Meglátásom szerint az elején érdemesebb egy top csapatot bevenni ami valószínüleg hozza majd a pontokat, valamint olcsó de meglepire képes pilótákat. Később meg a pilótákat cserélgetni.
Valamint szoktam nézni hogy az előző évben hogy ment ott az adott csapatnak... Most csak azért adtam el a red bullt hogy megvehessem a ferkát meg a mercit.
-
T0rnad0
addikt
A mostani időmérőn már több pontot szereztem, mint az előző kettőn együttvéve
Érdemes volt Ferrarira váltani, remélem futamon is hozzák a jó helyezést. -
Qorthral
őstag
válasz
Armando_19
üzenetére
Nem bánnám!

-
Qorthral
őstag
válasz
Armando_19
üzenetére
Ric biztosan, de a 11. helytől lefelé nem hiszem. Mivel nem jutottak a Q3-ba, szabadon választanak és inkább arra tippelnék, hogy közepessel kezd ott a java. Számomra is Alonso az elsőszámú kedvenc, tavaly pedig felküzdötte magát 2. helye Lewis, pedig korábban nem igazán szerettem. Vettelt nem szeretem, de elismerem.
jpm: Ez bonyolult, de ha visszaolvasol/keresel, sokszor írtunk ilyesmiről. A lényeg, hogy a pénz mellett az árfolyamra is figyelj nagyon oda, főleg az elején, illetve hogy ne cserélj túl sokat, mert minden cserével pénzt dobsz ki az ablakon.
-
jpm
senior tag
Ki milyen taktika szerint építi fel a csapatát? (azon kívül hogy pénz beszél)
-
Armando_19
őstag
válasz
Qorthral
üzenetére
Azok is lágyon rajtolnak nem?
Én sem szeretem Vettelt, de tavaly is úgy voltam vele, ha 18. helyről megnyeri a VB-t, megérdemli. Nekem itt figyel mind a 2 official Alonso sapka a polcon, nálam ő az abszolút favorit. Bízom abban, hogy nem lehet mindig szerencséje is a tudás mellé. -
Qorthral
őstag
válasz
Armando_19
üzenetére
Ha valakinek rendszeresen szerencséje van, azt tudásnak hívják. Mondom ezt úgy, hogy nem bírom Vettelt.
Holnap szerintem sem fog amúgy nagyot alkotni, kivéve ha a lágyak nagyon hamar elfogynak és így az előtte lévők visszaesnek a Force Indiák/Torok stb mögé átmenetileg... -
Armando_19
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Meglássuk, sajnos a kisgyereknek sokszor van nagy szerencséje. Bár ne így legyen.
Massát csak valami kerékcserés trükkel fogja tudni csak átugrani, pályán ellenfele lesz, ez nem kétséges szerintem.Webber meg még hajlamos beragadni is. Én a 14. helyes rajtjából következtettem, nem olvastam akkor még, hogy utolsó lesz. A pontszerzést is erősen megfontolom vele kapcsolatban. Tuti frusztrált, kiszúrt vele a csapat, hátulról is indul, nem is áll jól a szénája, nem hiszem, hogy valami ordenáré nagy villantást látunk tőle. a 2 force india mögött fog végezni.
Bízom a jó rajtban, Kiminek és Hamiltonnak stabil a keze, nem fogják összecsukni egymást ott 3-an elől. Az első csiga kanyar veszélyes, de áthidalható. állandóan a Start>Restart gomb jut eszembe a Kínai rajtról singleben, Multiban meg valamelyik tódor úgyis megtolja a sort... -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
..vagy Kimi

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Armando_19
üzenetére
Szerintem Vettel 5. helynél előrébb nem tud jönni, Webber utolsó helyről szerintem max. 10. hely. Most nem érzem az erőt RB-ban és a más gumi-taktika se fog segíteni szerintem, túl sokat látunk bele ebbe.
Kimi pénteki versenytempója nem volt valami erős, Mercik ahogy írtad megeszik majd a gumit. Így nem nyerhet más csak Alo
FireKeeper: nekem is csak 25 pont
-
FireKeeper
nagyúr
hát ez a hétvége eddig nagyon szopóálarc nekem, remélem a futamon legalább valamit tudok szépíteni...

aztapicsa, 22 pont, lol...
és még webbert is hátrasorolták. el kellett volna adnom a tetves red bullt
-
Armando_19
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
1 biztos, te ugyan annyi pontot fogsz kapni, mint én.

És lehet, hogy jönnek majd előre a Redbullok, Sőt, a kisgyerek biztosan. De pozitív gondolkodás!
A Mercinek elfogy a versenytempója. (szerintem pont pár kommentel feljebb méltattam Hamilton és Rosberg teljesítményét... khm, 5-ös lottó számok jöhetnek? ) Hajrá Alonso! Gyerünk Force India! Webber-t mondjuk 7. helyre rakom, ha nem csukja össze a vasat! Vettel 3-4,de Alonso előtte marad. -
X3B6O0X
aktív tag
32 pont, nem rossz.
-
jpm
senior tag
Ezt a fórumot se láttam még.
jó hogy megszabadultam a red bulloktól (legalábbis eddig) -
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ilyet is ritkán hallani Tőled

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Armando_19
üzenetére
"Finger Cross Alonso!!!"
Bizony-bizony

-
Zoza24
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
azért azzal még várjunk...holnap nem biztos,hogy nem jönnek előre

-
Armando_19
őstag
Hopp a Red Bull betli. Most azért ez kicsit átrendezi majd az erőviszonyokat. Finger Cross Alonso!!!
-
phobeus
aktív tag
Na sok sikert mindenkinek

-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Rendőrök a tévében meccset néznek, beront a társuk, izgatottan kérdi:
- Na, mennyi az állás?
- 3:0-ra vezetünk.
- És ki rúgta a gólokat?
- Egyet a Détári, kettőt meg a Replay...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
de balfék vagyok ez még a második szabadedzés eredménye.... lol

-
FireKeeper
nagyúr
basszus a ferrarik nagyon erősnek tűnnek, főleg Massa...
Button pedig megint 6... úgy néz ki ezt stabilan tudják mostmár talán.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
gombos hatodik lett mindkét pénteki szabadedzésen. ez azért az idénnyitóhoz képest óriási fejlődés, egy hónap alatt. ha nem lesz balhé/baki a futamon, a dobogóra nem is, de a környékére (4-6) simán beférhet Button. azt mondjuk remélem hogy betliznek még párat mert akkor olcsón megvehetem őket

-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Majd meglátjuk. Szvsz a McLaren egyre erősebb lesz és fejlesztés terén jobbak lesznek a Mercinél és a Lotusnál. De ebből az ötből könnyen lehet, hogy mind fog idén futamot nyerni. Kicsit sem lennék meglepve.
Mivel hosszútávra érdemes ilyen komoly komponenseket választani, nem biztos, hogy olyan rossz választás a Meki. De vasárnap kiderül, szerintem előrébb lesznek, mint sokan gondoljátok. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Armando_19
üzenetére
jogos. de én mondjuk titkon bízom buttonban. igaz, elfogult vagyok mert már elég régóta ő a kedvenc pilótám a mezőnyben
ha a meki össze tudja kapni magát és kap a segge alá egy jó autót, okozhat még meglepetést. persze nyilván nem most, meg nem a következő futamon, és azon sem lennék meglepve ha a merci megelőzné őket, de valamiért titkon hiszek benne hogy felállnak a padlóról. -
Armando_19
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy a MClarenben nincs már ott az erősebbik pilóta. Szeretem a Gomb Jenőt, de 20ból 3 futamon tud villantani. Ellenben Hamilton... Ő mindig ott van, és küzd. A Mercit ezáltal többre tartom személy szerint mint a Mclarent. A másik 2 pilóta, Rosberg vagy Perez? Rosberg.

-
FireKeeper
nagyúr
-
-
qgetata
csendes tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az benne van.
De ettől szép az a játék. Én bízom Alonsóban hosszabb távon. De a RB 1-2 már szerintem nem reális, mert szerintem hamarabb hoznak össze egy 2010 török futamot, mint egy múltkorit. 
-
qgetata
csendes tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Szinte semmi. Mert én a Ferrarit dobtam ki Alonso miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Összesített tabellán is 15. vagyok

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jó lesz ez, szép lassan alakul, remélem a liga nagyon jó helyet ér el majd!
), most meg már nem is tudom... Maradt a FER-MER kombó.