Új hozzászólás Aktív témák

• Tamy
    őstag

Sziasztok!

Szeptember 28-án rendeltem egy laptopventilátort ebay-en, amit ki is fizettem PayPal-on keresztül. Ahogy az eladó a leírásban is írta másnap már postázta, erről e-mailben tájékoztatott. Azt írta kb. 20-30 munkanap a szállítási idő Szingapúrból, ezért vártam türelmesen. Telt-múlt az idő, már a 30. munkanapon is túl voltam, de a termék nem érkezett meg. Gondoltam elkezdem kerestetni a postán, de akkor vettem észre, hogy a feladásról írt levelében nem szerepel semmilyen postai azonosító. Eddig inkább a DealExtreme-től szoktam rendelni, de ők mindig ajánlott küldeményként postáztak, nem tudom, elképzelhető, hogy ő sima levélként adta fel? Lehet így postázni külföldről?

Csütörtökön írtam az eladónak, hogy nem kaptam meg a terméket, és küldje el a postai azonosító számot, de eddig még válaszra sem méltatott. Rémlett, hogy a PayPal garanciát vállal a pénzemre, így ma rákerestem, hogy ezzel miként élhetek, de erre csak 45 naptári napon belül van lehetőségem. Most akkor így jártam, vagy van még valami lehetőségem? Az a baj, ha kivárom a 30 munkanapot, akkor letelik a 45 nap a reklamációra. Persze nem kizárt, hogy ideér még, de egyre kevésbé tartom valószínűnek. Ma írtam neki ebay-en keresztül is, de válaszra ezek után már nem nagyon számítok. Esetleg még fenyegetőzhetek a negatív értékeléssel, attól állítólag baromira tartanak, bár abban nem kételkedek, hogy valóban feladta, így inkább a posta hibája, hogy nem érkezett meg.

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

Új hozzászólás Aktív témák