Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellAbove
tag
Sziasztok. Egy nem általános témával fordulnék hozzátok, remélem tudtok rá válaszolni.
Kérdés röviden: Paypal után hogy s mint kell adózni?
Hosszabban: Nem dolgozok sehol (pályakezdőként nehézkes elhelyezkedni mostanság) és ezért interneten keresem a "kenyerem". Mint értesültem, 600e ft jövedelem még adómentes. A probléma ott kezdődik, hogy paypal-on limitet kaptam, hogy hamarosan elérem a maximumot és limitet raktak rám (megoldva). Mivel ezután beérkező pénz már adóköteles, azt szeretném kérdezni, hogy ezután hogy tudok/kell adózni, mikor és mennyit? A bevétel forrását (ha kell), hogyan tudom megjelölni? Mert gondolom ezt valamilyen úton bizonyítani is kell, elég a bankkártyám forgalmát lekérni részletesen vagy minden paypal tranzakciót egytől egyig (kicsit nehézkes lenne így)? Remélem nem vagyok nagyon "eltévedve".A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Rendszergazda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS routerek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
V/