Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hecktor
aktív tag
válasz Winner_hun #4699 üzenetére
húha, és ez mennyi idő?
(a terméket már leütöttem, akartam volna kifizetni, de nem engedte, ezek szerint ezért)
-
hoffman_
nagyúr
válasz Winner_hun #4696 üzenetére
Azt hittem, hogy ez csak szimpla user hiba, és én vagyok a hülye, mert megvan a link valamelyik menüpontban. Ezesetben így teszek, köszönöm.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Winner_hun
titán
válasz Dantenero72 #4690 üzenetére
A kártyamegerősítés miatt van a PayPal accountodon 400 Ft. Ha vásárolsz akkor azt be fogja számítani. A kártyádon lévő összeget nem fogod a PayPal accountodban látni, azt nem mutatja.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
hecktor
aktív tag
üdv
ha nyitok egy GBP fiókot és fontot töltök rá, akkor a fontot mindenféle átváltás nélkül át tudom küldeni angiliai ebay eladónak?
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Elég bosszantó dologba ütköztem, nem tudom megoldani. Megcsináltam az akkuntot, érvényesítettem is, ott csücsül a 400huf. Viszont anno kért egy e-mail confirm-ot, és amikor beléptem a fiókba, az erre mutató linket véletlenül bezártam. Azóta küldi nekem a maileket, hogy érvényesítsem, de ha belépek, akkor nincs meg az erre mutató link. Belemásztam Profile-ban a mailekbe, de ott ha Confirm-ra nyomok, azt mondja kész. Mit tudok ezzel tenni?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Dantenero72
aktív tag
Hali!
Ma verifyoltam a kártyámat és ugye levont 400at amit vissza refundolnak. És most nézem az Avaliavle balance in HUF-t és 400Ft ir. Ami ugyebar ez a refound lehet. De a kartyamon van vagy 3k(internet kártya és direkt ennyit utaltam át hogy csak ennyit tudjanak leszedni rólam) és a total balance is csak 400ftot ir. Most akkor mi a fuk van? -
Hintalow
senior tag
olyasmit kellene keresned, hogy cancel transaction. Viszont ha unclaimed a státusza a fizetésnek, az az én értelmezésem szerint az, hogy nem jutott hozzá az eladó a pénzhez, még elötte törölték.
Amúgy ilyen esetben, ha gebasz van, akkor leírják, hogy mit kell tenned.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Scotch
csendes tag
Sziasztok!
Kérek szépen segítséget.
Ebay-en rendeltem 202 AUD-ért egy dolgot. PayPal-al fizettem is, de időközben az eladót "eBay Note: This user is no longer registered on eBay." valószínűleg kitiltották.
A vásárlásaimnál a fizetés logónál csak egy homokóra van.
A számlámról levonták a pénzt. A PayPal-nál pedig "Status: Unclaimed" van.
Vitát nem tudok nyitni, - nem engedi a PayPal - mert szerintük fizetés nincs befejezve.
Hogy tudom visszavonni a fizetést?Állítólag tíz év múlva véget ér a hét, szűk esztendő.
-
Zirowe
nagyúr
Na, hát ma nyomtam rá egy escalate-t, odaírtam, hogy válasz az eladótól nem jött, még a dispute megnyitása után se, ezek után, mivel majdnem egy hónap telt el, szeretném a pénzem vissza.
Remélem bölcsen dönt a paypal.
Kb mennyi idő?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
M4R1NE
tag
Sziasztok!
Gamersgaten szeretnék paypallal fizetni, e mindig visszadob 10417-es hibakóddal. Eddig sosem volt még ilyen, pedig jópárszor használtam a rendszert. Másnál nem jött ez elő? -
hecktor
aktív tag
üdv
ti hogy szoktatok füzetni valutában?
valuta számlát nyitok, átváltom kedvező helyen az usd t, 181 ért, majd paypallal usd t utalok?
vagy paypal kedvezően átváltja nekem forinrbol usd re?
cib bankal nem szeretnem engedni hogy átváltsa, 20 forint van az adás vétel között.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Hintalow #4681 üzenetére
2font.
De kb nem is reagáltak a claimemre.
Tegnap este mérgemben már escalate-elni akartam, de akkor kiírta, hogy még nem telt el 72óra, és, hogy biztos vagyok-e benne..
Holnap du telik le a 72óra, de nagyon nem akarnak válaszolni, akkor gondolom a paypal az én javamra fog dönteni.
És akkor ez hogy működik?Gondolom az sokat elmond az eladóról, hogy az én két levelemre és a claimre sem válaszolt, szóval remélem a paypal nem fog hezitálni..
Mert két hete ebayen volt vmi hasonló problémám, eladó, miután leütöttem és kifizettem a cuccot paypallal, törölte magát, írtam neki, de semmi, ebaynek jeleztem, adtak egy hét időt, hogy elrendezzük, semmi válasz, escalate, majd mondták, hogy akkor most jön majd a döntés, rá kb 3percre jött a mail, hogy a javamra döntöttek, és 3nappal később a pénz a számlámon volt.
Gondolom akkor itt is így fog menni, nem?Kb 2 font volt a légiposta költség.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Hintalow
senior tag
Az mindegy, hogy ők nem vállalják a felelősséget a célbaérkezésért, ha a paypalon disputeot/claimet kezdeményezel, akkor NEKIK kell bizonyítani, hogy a csomag célbaérkezett.
Amúgy mennyi volt a szállítás? (összegre) Ekkora értéknél azért már illendő valami nyomonkövethető postázás...
[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hintalow
senior tag
Ha paypallal fizetsz, akkor a következő folyamat megy végig: először megnézi, hogy a paypal számládon van-e elegendő pénz hozzá, ha igen, akkor abból történik a fizetés.
(ez a topup része, mert ugye annak az a lényege, hogy pénzt utalsz a paypal számládra)
Ha paypal fizetéskor a paypal egyenlegeden nincs pénz, vagy nem elegendő a vásárlásra, de kártya van csatlakoztatva, akkor közvetlenül a számládról kártyás vásárlásként megoldja a dolgot.Azért jobb kártyával használni, mert:
- nem kell elötte utalgatni
- automatikusan leveszi a szükséges összeget a számláróla topupnak pedig a hátrányai ugyanezen okokból:
- ott előre kell gondolkodni, mert napokba telik amíg átér a pénz, tehát topupnál nincs olyan, hogy találsz egy kedvező vételt, ami lejár pár órán belül, és azonnal megveszed, akár van pénz a paypalodon akár nincs.
- mivel nem tudod előre, hogy milyen árfolyamon méltóztatik majd váltani a paypal, ezért ha nagyon kicentized az odautalt összeget, könnyen kevés lehet.Ergó ha már regisztrálsz egy kártyát, onnantól felesleges topuppal szerencsétlenkedni.
[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
hecktor
aktív tag
üdv
füzetni szeretnék PAYPAL al ebayen. a kártyámon forintban van a pénz, fontban füzetnék
milyen árfolyamon dologzik a paypal, egy 200 gbd s cuccért mennyit vonnak le?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Nagyon örülnék ha tudna nekem valaki segíteni, elég sűrgős a dolog.
Hogyan lehet a PayPal fiókomon lévő "pénzt" átküldeni a bankszámlámra?
Még évekkel ezelőtt egyszer csináltam ilyet, de most próbálkozom egy órája és nem jövök rá, hogyan kell
A paypal-os fiókom premier (ha ez számít)
Megköszönöm, ha valaki részletesen leírná mit kellene tennem!
Valamint kb hány nap mire átjön az összeg a számlámra?
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, kb 23 napja vásároltam egy angol oldalról, lowpricememory, kb 17k értékben, amit paypallal fizettem ki rögtön.
Angol bolt, Angliából szállítanak légipostával, gondoltam megbízható.
Vásárlás előtt még kérdeztem is tőlük párat a termékekről, kb másnapra válaszoltak.
Külföldre való szállításnál 3-7napot írnak.Ma van a rendeléstől számított 23. nap, de még mindig semmi nem jött meg, ennyi idő alatt kb Hong Kongból is meg szokott nekem jönni az árú, Anglia meg kicsit közelebb van, no meg EU.
Múlt héten már írtam nekik, hogy mi a helyzet, de semmi válasz, ezen a héten is írtam, de szintén semmi, szóval eljutottam oda, hogy paypalon nyitok egy dispute-ot.
Na most, ilyenkor mik a kilátások?
Én szépen leírtam a bajomat, amit föntebb részleteztem, de persze az eladó oldalán van egy ilyen kis megjegyzés a szállításnál:
"We will not be held resonsible for any International orders that go missing in transit. There is always an added risk when sending items overseas. Unfortunately we cannot offer an insured service for International orders at present."Ami annak fényében is mókás, hogy eddig minden cuccom megjött HKból (legalább 30csomag), és pont az angliai veszne el?
Tehát, a paypal ilyenkor mit szokott csinálni, hogyan ítéli meg és hasonló dolgok?
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
MODERÁTOR
Lenne pár kérdésem nekem is, mint új PayPal tagnak.
Korábban létrehoztam már egy PayPal regisztrációt, de nem csatoltam hozzá a kártyámat. Ma ezt is megtettem, meg is történt az aktiválás (400Ft levonódott, majd felkerült a PP-ra), a állapotom is átváltott Verified-ra.
Ha jól értem, két módon fizethetek PP-on keresztül:
- ha feltöltöm Top Up módszerrel,
- vagy vásárolok valamit pl. Ebay-ről és akkor a kártyámhoz kötött számlámról levonódik a pénz.Utóbbi dolog hogy működik?
A Top Up módszert azért nem ajánljátok, mert akkor a bank váltja a valutát és esetleges plusz költségeket is felszámolnak érte?
Harrrr!!!!
-
Winner_hun
titán
válasz Real_Necro #4673 üzenetére
Saját címedet regisztráld be. Fizetésnél a PayPal felületén meg lehet változtatni a szállítási címet, az eladó úgy fogja látni hogy az a beregisztrált címed.
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Most szeretnék regisztrálni Paypal-on de kicsit elgondolkoztam.
Hongkongból szeretnék rendelni pár dolgot, nem ebay-en keresztül. Mivel napközben dolgozom és UPS-el küldik a csomagot, így célszerűnek tartanám céghez szállíttatni, otthon sajnos nem tudnám átvenni. Ehhez viszont a céges címet kellene beregisztrálnom, viszont Personal profilban csak nevet tudok megadni. Hogyan lenne célszerű regisztrálni? Ha jól tudom sok bolt nem foglalkozik megjegyzéssel, hanem a Paypal által adott címre küldi a csomagot.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
atirag
őstag
Paypal account-ban nem lehet lekérdezni a bankszámla tartamát igaz?
Mert van egy számlám angliában és jo ideje nem használtam és nem tudom lekérdezni mennyi pénz lehet rajta(barclay)
És mostanában nem terveztem angliai utazást,hogy benézzek egy bankba. -
szeva000
addikt
válasz Winner_hun #4668 üzenetére
A PayPal váltotta át.De hogy a t*kömbe lehet 2000ft-nál 963ft árfolyamingadozás .
-
-
Winner_hun
titán
válasz krisztianAMG #4665 üzenetére
Csak kártyát tudsz hozzáadni az accountodhoz.
-
krisztianAMG
senior tag
Sziasztok!
Paypalen csak a bankkártyát lehet regsiztrálni vagy lehet számlaszámot is?
-
H1N1
tag
Honlapra hogyan lehet kitenni a paypal ikont,hogy azon keresztül tudjanak fizetni?
-
thesound
addikt
válasz Winner_hun #4662 üzenetére
Megnéztem, nem láttam ott ilyesmit. A PayPal-ba belépve az account overview / Get verfied linkre mást hoz elő.
köszi!Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
thesound
addikt
Ez valós? Nem régen regisztráltam, de nekem gyanús, így nem csináltam meg a mail cím megerősítést... neten kerestem, de az info.paypal.com-ra halászós dolgokat hozott ki....
from PayPal paypal2@info.paypal.com
reply-to PayPal <reply3@info.paypal.com>
date Mon, May 23, 2011 at 02:53
subject please confirm your e-mail for safer transactions
mailed-by info.paypal.com
signed-by info.paypal.com
How do I confirm my e-mail address?
1.
Log in to your PayPal account at https://www.paypal.com
(Forgot your password? Click here).
2. Click on the ‘‘Confirm e-mail address'’ link.
3. You will receive a confirmation e-mail. Click on the 'Confirm' link in the e-mail to go back to https://www.paypal.com and log in by entering your password.
CONFIRM MY EMAIL ADDRESS NOWVannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
kungzi
veterán
sziasztok
valaki tudna nekem segíteni privátban paypal account ügyben? ha igen, légyszi írjon már rám
előre is köszi
-
Jim320
újonc
Hello!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, ha egy weboldalról pénzt utalok egy olyan paypal accountra amelyhez nincs hozzárendelve bankkártya, akkor ezt a pénzt át tudom utalni paypal hálózaton belül olyan paypal accountra amelyhez van rendelve bankkártya?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy hány JMF-ért vált a Paypal jelenleg USD-re?
Köszönöm!
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Úgy hallottam, hogy bankból tudok közvetlenül befizetni paypal-ra. Igaz ez, hogy működik? Köszönöm.
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
Hintalow
senior tag
Azokat a 400Ft-okat valóban jóváírják a paypal számládon, de bele is számítanak a regisztrálást követő első vásárlásába (ha paypallal vásárolsz, először mindig a paypal számla egyenlegéről próbálja rendezni, ha ott nincs/nem elég a pénz, csak akkor terhel a számlára kártyás tranzakcióként.)
Ergó azokat már valószínűleg "elköltötted"Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
gabo9201
senior tag
válasz 000milan000 #4647 üzenetére
Mivel én is Csütörtökön utaltam még nem jelent meg a számlatörténetemben viszont ma már tudtam vásárolni a PayPal-al. Eddig úgy néz ki működik a dolog (el ne kiabáljuk).
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
Ayg0
senior tag
sziasztok!
ha jól vettem ki a paypal bankkártya regisztrációkor levon 400ft-ot az adott kártyához tartozó számláról amíg vissza nem igazolom a plasztikot a fenti tranzakcióhoz küldött jelszóval. ezt követően gyakorlaitlag visszakapom a zsetont a paypal számlára. az én esetemben ennek 800ft-nak kellene lennie (mert az idők folyamán két kártya is regelve lett) és annyi is volt, de most amikor ki akartam utaltatni a bankszámlára, nem találom. létezik, hogy a paypal benyelte valami f*sz levonás címén?
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
Winner_hun
titán
-
Lotusomega
senior tag
Gyerekek, kérlek sürgősen segítsetek!!
Olyan gondom lenne, hogy vettem iofferen egy cuccot, amit az eladó álíltása szerint el is küldött, ki lett fizetve paypallal, na most ennek lassan 2 hónapja, de a cucc sehol.
Lett már írva neki de nagyon nem akar egyezkedni, azt mondja várjak, de a tracking number szerint itt van az országban, de itthon senki nem tud semmit róla.Ilyenkor hogy lehet paypalon a lóvémat vissazszerezni? Vagy buktam az egészet?
Kérlek segítsetek!!!!
Köszi!!!
[ Szerkesztve ]
-
000milan000
csendes tag
-
gabo9201
senior tag
válasz 000milan000 #4645 üzenetére
Na odáig eljutottam, hogy a 400Ft-os díjat nekem is legombolták. Erről meg is kaptam az értesítést az OTP-től. Most valami 4 jegyű kódot kér. Viszont azt nem tudom ezt honnan tudhatom meg
-
gabo9201
senior tag
Hello!
Szeretnék Kínából erről a honlapról rendelni. Bankkártyám van és a PayPal honlapján is regisztráltam már. Viszont nem tudom, hogyan kell a PayPal-t használni. Hogy tudok vele fizetni?
A dealextreme honlapján mikor rámegyek a kosaramra ott három lehetőség közül kell választani. Már itt elakadtam, mert nem tudom melyiket kell választani.
Egyébként OTP-s Junior számlám van. A banknál kell-e valamit engedélyezni?A segítségeket előre is köszönöm!
Üdv! Gábor
-
000milan000
csendes tag
válasz Winner_hun #4642 üzenetére
nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
-
Winner_hun
titán
válasz 000milan000 #4641 üzenetére
1-2 napon belül elintézték. Írj az eladónak addig hogy mi van.
-
000milan000
csendes tag
válasz Winner_hun #4636 üzenetére
még annyit szeretnék, h esetleg nem tudod h mennyi idő amíg ezeket jóváírják, mert már sürgős lenne utalnom. Választ előre is köszönöm
-
Winner_hun
titán
válasz 000milan000 #4637 üzenetére
Ha nem elég akkor írnak. Én anno személyit + számlát küldtem nekik ha jól rémlik.
-
000milan000
csendes tag
válasz 000milan000 #4638 üzenetére
-
000milan000
csendes tag
Itt feltöltöttem egy két dolgot amit kértek de viszont nekem nincs hitelkártyám , tehát ha köv.nek kérnek azt is akkor nem tom mit lépjek
-
000milan000
csendes tag
Feltöltöttem az űtlevelemet + egy számlakivonatot, szerinted ez elég lesz? segítségedet nagyon szépen köszönöm
-
Winner_hun
titán
válasz 000milan000 #4635 üzenetére
Meg kell csinálni. Csináld meg amit kérnek. Egyszer kell megcsinálni.
-
000milan000
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni !
Az a problémám h már hozzá rendeltem bankkártyát a paypales számlámhoz már a 400ftot le is vonták és aktiváltam. A paypales számlámat fel is töltöttem de azt írja ki h limitálva van. Ahogy olvasom felkellene tölteni fényképes igazolványt lakcímet igazoló kártyát is. Ezeket minden esetben kell? Vki segítsen sürgősen kérem, mert már 1 hete fizetnem kellene. A segítséget előre is köszönöm -
syler
aktív tag
Sziasztok. Van itt olyan ember aki van Pokerstarson és paypalon is? Kellene egy kis help, ha van ilyen ember itt akkor pls pm. Köszönöm.
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
Flashcash
Közösségépítő
Bonyolultabb picit a téma:
1, Amennyiben a Paypal végzi a devizakonverziót és FT-ban terheli meg a bankkártyádat, akkor refund esetén is ugyanannyit fogsz visszakapni a bankkártyához tartozó számládra mint amennyit fizettél.
2, Ha a bankod végzi a devizakonverziót akkor refundnál ugyanannyi devizát kapsz vissza a számládra mint amennyit fizettél, így a FT-ban jóváírt visszatérítés összege az aktuális devizaárfolyamtól függ. (akár több is lehet mint amennyit fizettél, ha az adott deviza árfolyama felmegy)
3, Vannak olyan bankok amelyek a fenti 2,-es pontot még megfűszerezik azzal, hogy refund esetén a visszakapott deviza összeget csak vételi árfolyamon számítják be a visszatérítés összegébe. Így ebben az esetben az árfolyamváltozás kockázata mellett a bank deviza eladás és vételi árfolyama közötti marzsot biztosan bukod refund esetén.
[ Szerkesztve ]
-
Restart®
tag
válasz weresgyufa #4631 üzenetére
Szia!
Természetesen ilyen esetben visszakérheted a pénzed, ha nem érkezik meg az árú (ezt a dispute). Ha jól tudom, 45 napod van erre. Utána a PayPal 30 napig "gondolkodik" azon, visszaadja-e a pénzed (magyarán megvizsgálják, jogos-e a követelésed).Legalább is én így tudom. Bár még nem csináltam ilyet
[ Szerkesztve ]
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
weresgyufa
tag
válasz weresgyufa #4617 üzenetére
Sziasztok,
Esetleg van valakinek tanácsa mit is tegyek?- www.bolondsagokboltja.hu -
-
HXY
addikt
válasz Winner_hun #4611 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
válasz Winner_hun #4626 üzenetére
Ma kaptam egy levelet, hogy teljes hozzáférésem van az accomhoz és megkaptam a 10$-t. Nem tudom, hogy mi történt, de gyors le is kértem a számlámra
-
nixon88
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata olyan témában, hogy pl. kínai "csodakütyüket", hogyan lehet itthon számlával árusítani?
A paypal fizetési bizonylatot elfogadják számlának? (én is kiállítok 1 számlát a vevőnek, majd a paypalos és az én számlám különbözete után kell fizetni?)Addig amíg a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek mintha jól dolgoznék.
-
maathe
senior tag
válasz Winner_hun #4624 üzenetére
2 részletben fizette ki a cuccot, ha tényleg kamu lenne a gyerek akkor már az első részlet után koccolt volna. Szerintem. Végül is nem egy nagy összegről van szó ($20), szóval nincs nagy para.
Tudja törölni ezt a claim-es dolgot?
-
maathe
senior tag
válasz Winner_hun #4622 üzenetére
Beszéltem a gyerekkel és elvileg nem claimelt csak a haverja PayPal-ját használta ami limited lett stb. Ő maga sem érti, hogy mit mondd. Ezt az egész ügyet tudja törölni?
-
Winner_hun
titán
Ja hogy már lefoglalták. Ha PayPal-en pénz van azzal ez jár, akkor már mindegy. Tisztáznod kell magad hogy ne adják neki vissza az igényelt összeget. Ha már claim és semmit nem csinálsz akkor igen, bukod a pénzed.
Akkor a negyediket válaszd. Nem mindenre van refund úgy tudom. Lehet valótlan lehetőséget választott ki a dispute indításakor. De hogy a negyedik kiválasztása után hogyan tovább azt nem tudom.
-
maathe
senior tag
válasz Winner_hun #4620 üzenetére
Az a helyzet hogy már "lehúzták" a pénzt, pontosabban Temporary Hold a státusza, így ez nincs a PayPal-omon csak ezenkívül kb 60$, ezt kikérjem a számlámra vagy ezzel nem fognak semmit se csinálni?. Ha nem reagálok semmit a claim-re, akkor 6.-án ő kapja meg ezt az összeget?
Megnéztem a Respond lehetőségeket és ott ezek vannak:
- I have not shipped the item and I would like to refund the payment.
- I can provide proof that the item was shipped through an approved shipper to the address on the Transaction Details page.
- I have refunded the payment for this transaction.
- None of these apply to me.Az a helyzet, hogy ez nem egy fizikai dolog volt, így az első kettő kiesett.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Igen, lehet hogy le akar húzni. Nem írt semmi megjegyzést a PayPal felületén? Tőleg egyszer 60k-t akart így valaki lehúzni, buktam is azt az accountom, nem kapta vissza a pénzét. Regisztráltam másikat, azt használom. Ha nem számít a PayPal accountod akkor a PayPal-hez adott számlán NE legyen pénz mert akkor nem tudják neki visszaadni.
Eladni nem adtam el, ilyenek miatt nem is fogok és pont ilyenek miatt nem is fogadok pénzt a PayPal-emre.Az egész egy dispute-tal kezdődik, 10 napja van claim-mé eszkalálni. Ha nem teszi akkor bukja a vitát és utána nem tud semmit se tenni. Ha claimmé eszkalálja akkor már a PayPal emberei is vizsgálják az ügyet. Gondolom itt már ez van.
-
maathe
senior tag
Tegnap volt egy eladásom (nem eBay) és ma kaptam egy mailt amiben ezt írják:
A review of recent transactions indicates that you might have received a
payment that the PayPal account holder did not authorize.To protect you from problematic transactions, we sometimes request
additional information about PayPal payments.We need more information about this transaction. Please log in to your
PayPal account, click the "Resolution Center"tab, and provide more
information by 5/6/2011.Nem igazán értem, hogy mi lehet ez. Resolution Center-ben az van, hogy Claims requiring your action (1). Ezen belül ott van a tranzakció, aminél van egy Resolve Claim Now gomb. Ha erre klikkelek, akkor visszakapja a pénzét? Viszont ha nem csinálok semmit május 6.-áig, akkor ugyan ez fog történni? Mit kéne tennem?
Amúgy ez a hülye gyerek vissza akarja kapni a pénzét? Lényegtelen, hogy mit adtam el, de még hálás is volt, hogy ilyen olcsón megkapta és, hogy minden rendben van a dologgal.
-
weresgyufa
tag
Sziasztok.
Egy érdekes szituáció lépett fel nálam.
Szerettem volna venni egy PC-t E-bay-en keresztül Angliából 300Font értékben, az aukció lejárt, de megkérdeztem a srácot hogy a gépe megvan e még esetleg. Ő válaszolt hogy megvan természetesen és ha kell akkor küld a Paypal számlámra egy számlát amit ki kell egyenlítenem és akkor küldi is postán a cuccot.
Nos, engem az érdekelne hogy mi a garancia arra hogy mondjuk nem egy doboz téglát kapok? Ha esetleg nem azt kapnám amiről a számla szól, vagy ami a számla leírásában szerepel akkor lehet reklamálnom a Paypal felé hogy nem stimmel a dolog? Az eladó 100%-os 81 adás/vétellel amiből az utolsó 6 hónapban 4 eladása volt.
Nem tudom mit tegyek, mondjam azt neki hogy tegye fel ismét és megveszem úgy, bár igaz így neki jutalékot kell fizetni az ebay-nek is, vagy merjek belemenni ebbe a sima Paypal-lel történő fizetésbe?
Köszi a tanácsokat előre is.[ Szerkesztve ]
- www.bolondsagokboltja.hu -
-
HXY
addikt
válasz Winner_hun #4615 üzenetére
de abból aztán hogy vásárolok az ebay-en ?
valami ilyen ehhez hasonló számlacsomagra gondolok: [link]
tényleg kész van már a cd foteled?
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
válasz Winner_hun #4613 üzenetére
Most hogy ilyen erős a forint-vagy gyenge a dollár jó lenne egy kis pénzt dollárban tartani.
Hogy tudnám ezt ingyen, vagy a legolcsóbban megoldani? -
HXY
addikt
válasz Winner_hun #4611 üzenetére
És CIB/Erste/MKB netbankból lehet utalni a PayPal-ra?
Mert a PayPal oldalán azt írják, hogy csak bankból, személyesen indított átutalással lehet feltölteni (Top Up).Ha küldök forintot, akkor az a PayPal oldalomon dollárban vagy forintban fog tárolódni?
-
HXY
addikt
De jó hogy megtaláltam ezt a topicot! Remélem tud valaki segíteni!
Volt az Ebay-en egy téves vásárlásom, és az eladó azt mondta, hogy visszaadja a pénzt.
De én nem akarom, hogy a PayPal vissza küldje a magyar bankszámlámra, mivel dollárban lett véve, és akkor még a dollár 190 volt, most meg 180 Ft, így a dollárt visszaváltva forintra buknék pár ezer forintot.
Azt nem tudnám valahogy beállítani, hogy a dollár maradjon a PayPal egyenlegemen?
-
XenHai
senior tag
hi!
Kérdés otp direktről lehet paypalra utalni??Nem adtam még hozzá a kártyát a pp-hez. -
maathe
senior tag
Keresek egy olyan embert akinek vállalna egy kis exchangelést. 11$ kellene AlertPay-re. A kártyámat hozzáadtam, de akinek küldenem kellene a pénzt az nem tud kártyás fizetéseket fogadni. Valaki esetleg tudna segíteni?
-
Ybron
senior tag
Most ismét megpróbáltam ebből a webshopból vásárolni. Paypalon keresztül, pénzt le is vonta számlámról. Kaptam sm-ben értesítést a levonásról+ webshopból a számlát a vásárlásról és payplaon is ugyan ez, de.... miért írja paypalon statusnak hogy pending ?
A múltkor ugyan nem figyeltem ,de ott az volt a baj hogy a webshop azt mondta ők pénzt nem kaptak, paypal meg azt írta hozzájuk nem érkezett pénz, pedig kaptam számlát akkor is mindkettőjüktől(egyszer csak azt vettem észre rengeteg smsm hogy sikertelen vásárlás ebből a webshopból és törölte paypal és webshop is a kifizetést/rendelést). Írta paypal hogy kérdezzem meg banktól, erre otp írta kivizsgálják, hogy hova tünt a pénzem, szombaton ismét a számlámon volt a lové.Ismét valaki valami ötlet esetleg, lehet megint így járok....
-
ebay11
csendes tag
válasz Winner_hun #4604 üzenetére
tehát akkor eleve mindig csak a második opció választandó, hiszen így a bankom adja a currency change rate-t, és nem a paypal (=olcsóbb)?
Köszönöm
>>>>
The PayPal currency conversion process
The MasterCard and Visa currency conversion process
Please select your option below:1. Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
Both the original transaction currency and the converted amount that I will be charged are disclosed for my convenience. I understand that MasterCard and Visa have a currency conversion process. I have chosen not to use the MasterCard and Visa currency conversion process, and I will have no recourse against MasterCard and Visa with respect to any matter related to this conversion.2. Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer. -
bnorbert989
tag
Sziasztok.Ma vettem egy szolgáltatást.Paypalon keresztül fizettem.
Akitől vettem mondta hogy a payment e-mail címre érkezett "Blokkot" szóval az e-mail-t küldjem már át neki.
De az e-mail nem érkezett meg,viszont a paypalon én már látom hogy az átutalás sikeres.Ilyen sokáig tartana amíg Megjön az e-mail?
valaki tudna ehezz mit írni aki tisztába van ezekkel.Az átutalás Paypalról->paypalra ment.(Küldföldre)
Annak elvileg azonnal meg kéne érkezni,gondolok itt a pénzre és az e-mail-re is
nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest