- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerio
őstag
Felkeresett egy Kínai arc, hogy ebay-en kivűl olcsóbban adná a termékeit. Adott egy mail címet. Egyszerűen csak arra a mailre át kell küldenem a lóvét?
-
mesimama
csendes tag
Sziasztok kedves sacco és dbius!
Megoldódott a problémám!
Megfogadtam a tanácsotokat és 1 rokon angol tanárnő lefordította az e-maileket!
Igazatok volt, az a fordítás nem fordítás!!!!
A számlaszám pedig az utolsó 16 szám! /a 8 nullát is kéri/ az első 8 számot nem!
Tehát az első 8-at nem kéri!Nagyon köszönöm a segítségeteket!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Winner_hun #5196 üzenetére
Köszi.
Arra most egy darabig akkor várnom kell, ilyen dollár/euró/angol font árfolyamok mellet nem fogok vásárolni. -
tjb007
nagyúr
válasz
Winner_hun #5194 üzenetére
Ok, thx.
És ezt ezentúl mindig meg kell majd tennem vagy az első ilyen után visszaáll/visszakapom ezt a lehetőséget a beállításoknál ? -
tjb007
nagyúr
Lenne egy kis problémám.
A My checkout settings -nél sikerült okosan elállítanom fizetésre vonatkozó részt (How to pay when you don't have a PayPal balance:)
Jelenleg így néz ki:A kérdésem az, hogy mikor lesz újra választható, hogy közvetlenül a bakkártyához tartozó számláról vonja lesz az adott összeget ?
-
-
zolka78
senior tag
válasz
Benyaking #5188 üzenetére
Sehogy nem kell rá pénzt tenni, ez közvetlen a számládhoz csatlakozik mint egy bankkártya csak éppen nem tudod használni máshol csak internetes fizetés esetén. Alapból 1 forinttal tudod használni, de vásárlás előtt tudod módosítani a limitet a netbankon keresztül és akkor érdemes annyit beállítani amennyiért vásárolsz. Nincs illetéktelen leemelés.
-
Merlini
tag
válasz
Stalker-2572 #5172 üzenetére
Deviza számlámon van (a jelenlegi árfolyamnál kedvezőbben váltott) dollár abból szerettem volna vásárolni.
Arra jutottam akkor ehhez a dollár számlához kell(ene) bankkártyát igényelni.
De az idő míg elkészül a kártya + Paypal-nak lehet plusz díja, költség átvállalástól függően. -
Winner_hun
félisten
válasz
PowerBuldog #5185 üzenetére
- Send money résznél beírod hogy 1, kiválasztod a valutát és átkonvertálja neked Ft-tá
- fizetésnél ha beléptél a PayPal oldalára van egy Other conversion options link, ott lehet átállítani
- PayPal számládon lesz. withdraw -
PowerBuldog
veterán
Hol lehet megnézni, hogy mennyi a PayPal aktuális árfolyama? Meg elvileg lehet állítani, hogy ne a PayPal váltsa a pénzt, hanem a bankom, azt hol lehet beállítani? Ja meg még annyi, hogy ha kapok pénzt egy eladásból, akkor az marad a számlámon, vagy megy egyből át FT-ra és a kártyámra?
-
Slownz
senior tag
Hali!
Lehetséges, hogy triviális dolgot kérdezek, ez esetben megerősítést várnék csak:
Van nekem 120euróm Paypalon.
Úgy döntöttem most jött el az idő, hogy be kéne váltani Forintba, és a bankszámlára küldeni, hiszen jelenleg gyenge a forint, tehát megéri.
Két opció van ugyebár:1.) Átváltja nekem a Paypal: 120euróra 34,1K Forintot ír, ami azt jelenti, hogy durván 1FT=285 euró alapon vált.
2.) A bankom váltja át. Na most ebben az esetben vagyok bajban. Az én logikám szerint az eladási árat kell ilyenkor nézni. (hiszen Eurót adok el és veszek Forintot) Nem? Itt 299 FT-ot ír, szóval az én logikám szerint, akkor ez érné meg jobban.Valaki erősítsen meg légyszi!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Benyaking #5177 üzenetére
Ha nem múltál el 18 ne regelj.
Van interneten használható kártyájuk -
zolka78
senior tag
válasz
Benyaking #5177 üzenetére
A postabank már évek óta Erste bank. A legcélszerűbb ha igényelsz virtuális bankkártyát ami Visa alapú. Ehhez kell telebank és netbank szerződés, ezeket pár perc alatt elintézik és 1 hét alatt megérkezik a bankkártyád, ezt csak netes fizetésre tudod használni és Visa kártyaként működik. Minden tranzakció előtt te tudod beállítani neten keresztül a limitet amit 24 óráig tudsz mozgatni, majd vissza áll 1 forintos limitre. A paypal elfogadja és egyszerűbb is fizetni ha hozzá rendeled a paypal számládhoz. Arra figyelj, hogy szerződéskor olyan telefonszámra regisztráld a telebankot ami mindig nálad van, különben nem tudod az átutalásokat és a módosításokat megcsinálni, ugyan is a bank minden belépés és módosítás előtt sms-ben küld kódot.
-
Benyaking
aktív tag
Hello! Szeretnek paypal os regget csinalni! Az lenne a kerdesem hogy barmelyi magyar bank jo hozza? Konkretan engem a postabank erdekel!
-
ObamaHD
csendes tag
Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.
Tudja valaki, hogy miért kapom ezt a hibaüzenetet? Kösz
-
kraftxld
félisten
válasz
Stalker-2572 #5163 üzenetére
Én is ezért hívtam őket, a válasz annyi volt: mert csak.
USD-ben kaptam pénzt és USD-ben szerettem volna kikérni. -
mesimama
csendes tag
helló
-
Merlini
tag
Magyar banknál van USD devizaszámlám.
Ez megadhatom fizetéskor és nem fog USD -> forint -> USD konverziót csinálni?
Honnét tudja, hogy ez USD számla? -
Scani
újonc
válasz
Winner_hun #5169 üzenetére
Naggyon köszi
-
Scani
újonc
Sziasztok, egy kissegítség kellen, ha tud valaki...
iOfferen vásároltam, elvielg PayPal-alErre az eladó az alábbiüzit írta az oladlon:
"Friends, please tell me your paypal e-mail, I send paypal invoice, you pay directly to paypal.
"
Ezt nem egészen értem, most küldjem el neki a mail címem, amin a PayPal fiók van regisztrálva? - és utána majd ő lehívja a termék árát, vagy az alapján tudok fizetni, hogy elküldi nekem paypal-ra számlát?
Ez a Pay Pal nekem még túl magasElőre is köszi, ha segíteni tudtok.
-
friss01
csendes tag
üdv!
ha egy ebay-es eladó értesít, hogy paypal refund-ot kaptam, mennyi időn belül kell megérkezzen a pénz a számlámra (nap)?
Köszönöm
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Winner_hun #5164 üzenetére
visszaszívtam, nem is rossz áron váltottak
sry
-
Winner_hun
félisten
válasz
Stalker-2572 #5163 üzenetére
Hagyd a PayPal accountodon és költsd el.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Winner_hun #5160 üzenetére
Your bank account in Hungary must contain only Hungarian Forints
What is this bullshit??!
most komolyan kötelező náluk váltanom uzsora árfolyamon??
-
kmisi99
addikt
válasz
Winner_hun #5157 üzenetére
Kösz de már rátaláltam a Currency converter re a szerint 1 dolcsi 203 forint ami viszonylag jó.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Stalker-2572 #5159 üzenetére
Profile / Add or Edit Bank Account
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Winner_hun #5158 üzenetére
van devizaszámlám, eszem ágában sincs paypalos interbank árakon váltani
a kérdés az, hogy hol van az a gomb / funkció / akármi ahol megadnám a bankom adatait és oda tudni visszautalni ????
-
Winner_hun
félisten
válasz
Stalker-2572 #5156 üzenetére
-
Stalker-2572
veterán
Valaki elárulná hogy kell paypalról bankszámlára visszautalni?
-
kmisi99
addikt
Nem tudjátok hogy a paypal most mennyiért vált? kb 3 hete vettem utoljára akkor 190ft volt 1 dollár de most a forint gyengülés miatt mennyi kb a paypalnál? Holt tudom ezt megnézni?
-
ObamaHD
csendes tag
-
kraftxld
félisten
Na, ma iszonyat módon felbaszott a paypal telefonos ügyfélszolgálata.
Indítottak azzal, hogy a web id-t kb hatszor próbáltam és egyszer se ismerte fel.
Aztán eljutottam valami biorobothoz, úgy tizedjére le tudta írni a t-online-os mail címem, mert közben valami zenét hallgatott a háttérben, és totál bepipult mikor mondtam neki, hogy esetleg ha nem a nótaszót hallgatná akkor talán értené azt amit mondok
Persze a gondomon nem tudtak segíteni fél órás beszélgetés eredménye a "mert csak" válasz volt. -
ObamaHD
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a hibaüzenetet kapom, amikor rányomok az "Add funds"-ra. Aktiváltam az accountot. Kártyámat hozzáadtam. A számlaszámom, és a bankom nevét ugyan úgy. Nemértem, h miért ugrik be állandóan ez a hiba. Le tudnátok írni a lépéseket részletesen? Megköszönném
Lehet, hogy már előttem leírtátok jó egypárszor, de nincs időm utána nézni. Köszönöm. -
zolka78
senior tag
válasz
Hintalow #5147 üzenetére
Köszönöm a válaszod, nagyjából én is erre tippeltem, csak eddig először pénzt utaltam a paypal számlára ami 1-2 nap volt és csak akkor jelent meg, viszont akkor már rendesen látható volt a számlatörténetben. Tényleg gyorsabb és egyszerűbb akkor a netkártyát rendelni a paypal számlához. Viszont reggel rendeltem egy olcsóbb tételt és már négy óra múlva jött a pozitív visszajelzés az eladótól és az, hogy feladta. Tehát tényleg egyből megkapja a pénzt.
-
Hintalow
senior tag
válasz
zolka78 #5145 üzenetére
Az eladó azonnal megkapja az összeget.
A bankkártyás tranzakciók úgy működnak, hogy amikor végzed, akkor csak zárolják, majd pár nap múlva könyvelik, akkor jelenik meg a számlatörténetben, mint könyvelt tétel (ez amúgy csak technikai dolog, neked az a fontos, hogy megtörtént a tranzakció)
Amit a paypalon látsz kis "postázva" ikon, azt az eladó jelöli be ha éppen kedve van (nem kötelező)
Nekem volt olyan, hogy a vásárlást követően 3 percen belül be volt jelölve (gondolom nem a postán lakik) de olyan is volt, hogy eltelt 1 hét mire bejelölte, másnap meg is kaptam a cuccot, amit már 5 nappal azelött feladott.
Ergó nem sok információt hordoz.
A legtöbb eladó küld levelet amikor feladta, de ez sem általános, nekem volt olyan vásárlásom, hogy csak a paypal automata visszajelzését kaptam meg, hogy megtörtént a fizetés, aztán 1 hét múlva megjött a cucc, az eladó semmilyen levelet nem küldött nekem.
Ha már eltelt pár nap a vásárlás óta, szerintem nyugodtan rákérdezhetsz.
(Amúgy a legtöbb eladó leírja a terméklapon, hogy milyen gyorsan postáz a fizetéstől) -
zolka78
senior tag
Sziasztok, hozzárendeltem az erste bankos netkártyámat a paypalhoz, hogy egyszerűbb legyen a fizetés ebayon. Vásároltam is vele ami már így egyszerűbb, egyből le emeli a pénzt a számlámról minden utalgatás nélkül de csak annyit amennyit én előtte beállítottam a számlámon. Ezzel nincs is gondom. De, ebayen nézem, hogy még napok óta nincs feladásra jelölve a csomag a kis ikonoknál. Nézem az erste számlám és még ott sincs feltüntetve az összeg levonása a számlatörténetben. Ezzel szemben a számlaegyenlegem annyival kevesebb mint amennyit a paypal levont. A zárolások címszó alatt találni olyat, hogy 1 hónapra zárolva van az összeg. Az erste szerint ez azt jelenti, hogy a zárolások az adott időpontban a bankszámlához kapcsolódó, már végrehajtott, de még el nem számolt tranzakciók. Az ebay szerint fizetve van és a paypal szerint is fizetve van. Már a vásárlás időpontjában jött az email, hogy a sikeres tranzakció megtörtént, mind a paypaltól, mind ebaytól. Létezik, hogy mégsem kapta meg az eladó az összeget és ezért nem adta fel a csomagot?
-
mesimama
csendes tag
köszi.még járatlan vagyok.
Azt hiszem már tudom miért nem fogadja el egyik számlaszámot sem!
Még nem biztos,de nemsokára kiderül!
Amikor regiztem a PayPal-ra azt üzente,hogy a számlakivonaton lesz egy aktiváló 4 jegyű szám.
Ezt kellett volna nekik visszaigazolni .
Sajnos én ezt nem tettem meg!
De pár nap múlva kiderül!
Üdv. -
lorcsi
veterán
válasz
Winner_hun #5142 üzenetére
bankkártyám jött maestro
ha lesz egy pici időm utána nézek..de mintha nekem is így rémlene, kérdeztem az ügyintézőt direkt és ez is tud mindent -
lorcsi
veterán
válasz
Winner_hun #5139 üzenetére
na fasza...pont maestro-t kaptam
no mindegy, ha lehetőségem lesz váltani meg fogom tenni -
lorcsi
veterán
paypal-hoz és netes vásárláshoz miylen bankkártya kell?
chipes, dombor nyomott vagy..?hogy van ez ?
-
dbius
veterán
válasz
mesimama #5133 üzenetére
Kár volt az egész emailt bemásolnod, főként azt a linket nem kellett volna nyilvánossá tenned, mivel az csak rád tartozna....
kértem egy moderátort, hogy törölje a levélből a közvetlen linket.
Máskor, főként ilyen, pénzügyi dolgokkal kapcsolatos ügyekben figyelmesebben kellene nyilvánossá tenned a levelezésed tartalmát, mert csak problémát okozhat!
-
mesimama
csendes tag
Ezeket kellene megoldani!
How to reset your PayPal passwordDear Laszlone ****,
To get back into your PayPal account, you'll need to create a new password.
It's easy:
Click the link below to open a secure browser window.
Confirm that you're the owner of the account, and then follow the instructions.Reset your password now
Link not working? Copy and paste the one below into your browser:
https://www.paypal.com/hu/****************************If you didn't ask us for help with your password, let us know right away. Reporting it is important because it helps us prevent fraudsters from stealing your information.
Yours sincerely,
PayPalItt kéri a regisztrált számlaszámot, hogy ezzel igazoljam a számlámat!
De akárhogy írom be, nem fogadja el![ Módosította: ollie ]
-
mesimama
csendes tag
itt a következő.
Dear Laszlone Kovacs,Thank you for contacting PayPal regarding your payment attempts. It is
my pleasure to assist you today and resolve your query.I have reviewed your account and see that you are unable to send money
at the moment as your account is limited. We have reason to believe that
your account was accessed by a third party. We have limited access to
sensitive PayPal account features to protect your account and ensure
that it is not being used by a third party. We understand that having
limited access can be an inconvenience, but protecting your account is
our primary concern.Here's how to complete the steps necessary to have your limitation
reviewed:1. Log in to your account at www.paypal.com
2. Click on 'Resolution Center' near the top of the page.
3. In the 'Begin a limitation review' box, you will see a list of steps
waiting for your response. Click 'Resolve' under the Action column
beside each step.When you have completed each step, your account will be reviewed and you
will receive an email updating you on your account status. As soon as we
have confirmed that you have regained access and secured your account we
will remove the limitation.Please let us know if you require any further assistance.
Yours sincerely,
Carolyn
PayPal -
mesimama
csendes tag
küldök egy eredetit!
Dear Laszlone Kovacs,Thank you for contacting PayPal regarding your payment attempts. It is
my pleasure to assist you today and resolve your query.I have reviewed your account and see that you are unable to send money
at the moment as your account is limited. We have reason to believe that
your account was accessed by a third party. We have limited access to
sensitive PayPal account features to protect your account and ensure
that it is not being used by a third party. We understand that having
limited access can be an inconvenience, but protecting your account is
our primary concern.Here's how to complete the steps necessary to have your limitation
reviewed:1. Log in to your account at www.paypal.com
2. Click on 'Resolution Center' near the top of the page.
3. In the 'Begin a limitation review' box, you will see a list of steps
waiting for your response. Click 'Resolve' under the Action column
beside each step.When you have completed each step, your account will be reviewed and you
will receive an email updating you on your account status. As soon as we
have confirmed that you have regained access and secured your account we
will remove the limitation.Please let us know if you require any further assistance.
Yours sincerely,
Carolyn
PayPal -
mesimama
csendes tag
SEGÍTSÉG!
Kérlek,ha valaki tud segítsen!
Előzmény,azt hitték,csalás történt és ezért letiltották a számlámat.
Közölték,rendben,lépjek be az oldalamra.Menj www.paypal.com és jelentkezzen be a fiókjába.
Kattintson? Profil? közel az oldal tetején.
Kattintson? Módosítása? mellett? jelszó.?
Válassza ki a számla adatokat módosítani szeretne, majd kattintson a? Szerkesztése.?
Írja be az új jelszót, vagy a biztonsági kérdéseket és válaszokat, majd kattintson a
? Mentése.?
Ezek után klikkeltem az elfelejtett jelszóra!
Küldött 1 e-mailt,hogy adjak meg biztonsági adatokat!Nem tudok belépni a PayPal számlámba,mert akárhogy írom be a számlaszámomat,nem fogadja el!
Az a másik baj,hogy kipróbáltam a fiaméval is és ott sem fogadta el!!!!!
IBAN számot kér!
Még azt el kell mondanom,hogy a fiam biztonsági kérdésével be engedett,mert azt leírtam!
De az enyémet nem!SAJNOS!Tehát az lenne a kérdésem,hogyan írjam be a számlaszámomat?
Segítsetek! Sok pénz van a számlámon!
Előre is köszönöm! -
Saccco
nagyúr
válasz
Winner_hun #5122 üzenetére
Biztos olvassa ezt a topicot.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #5028 üzenetére
Kiírta hogy honnan van meg hogy ki a szerző, így már ok.
-
Winner_hun
félisten
válasz
lsebestyen #5120 üzenetére
Nincs.
-
lsebestyen
addikt
nem ide tartozik, de ugye eu-n belül nincs vám?
-
Piwi
veterán
most nézem amit paypal küldött mailt,ez áll benne:
Shipping address - unconfirmed
természetesen a cím ami alatta van jó. kell ezzel foglalkozni? -
Piwi
veterán
válasz
pumatom #5111 üzenetére
Azt hiszem meg is jött amire gondoltál
Hello piwike,
Thanks for shopping on eBay. To help you keep track of your purchases, we're sending you this order update.You can also keep track of all your purchases in My eBay.
View your updatesRecent updates to your order
Your item(s) has been marked as dispatched. -
Piwi
veterán
válasz
Winner_hun #5113 üzenetére
Okok
-
pumatom
aktív tag
Elvileg kapsz e-mail-t, arról, hogy vásároltál egy adott terméket.
A nyomon követés kb. addig tart, hogy kapsz egy e-mailt, hogy a terméket feladták.
Ezt a purchase history-ban is megtekintheted, a megvásárolt termék mellett 4 kis ikon van, amelyek eleinte inaktívak, majd ahogy kifizetted a terméket, és minősítettétek egymást az eladóval úgy lesznek aktívak! -
Piwi
veterán
válasz
pumatom #5107 üzenetére
Elnézést hogy érthetetlen vagyok,én értelmeztem akkor rosszul.
Azt hittem a kártya felregisztrálása után ugyanúgy a paypal számlára kell vásárláshoz utalni pénzt,ami a felregisztrálás után már nem 2-3 nap alatt érkezik meg rá,hanem azonnal,de ezek szerint most már nem kell utalgatni,hanem egyből az Erstésről vonja le ha vásárolok.
Ezt nem tudtam,de így nagyon tetszik a dolog -
pumatom
aktív tag
Ha a credit card-ot hozzá adtál, akkor arra kellett a 4 jegyű kód.
De az előző hozzászólásodba azt írtad, hogy utalni akarsz a számlára...Ha regisztráltad a kártyát, akkor már nem kell utalgatni, ha fizetsz vele, automatikusan levonja az adott összeget az itthoni számlaszámodról!
-
Piwi
veterán
Végre lekönyvelte a bankom,így tudtam aktiválni a számlám,most már a statushoz ezt írja: Status: Verified
mostantól akkor a top up alatt lévő számlára utalva,rögtön jóvá is írják a paypal egyenlegemre az összeget?
-
pumatom
aktív tag
válasz
lsebestyen #5100 üzenetére
Ezt sosem értettem mit csinálnak itt vele ennyi ideig... Átvilágítanák simán, és már jöhetne is
. Bár amikor a Apple macbook-ra is azt írják, hogy 4$ konyhamérleg
.
Viszont az Angliai csomagok milyen gyorsan megérkeznek az hihetetlen
. Komolyan gyorsabbak, mint itthon a belföldi csomagok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Le Mans Ultimate
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest