Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok

Már régóta vásárolok PP-n keresztül Kínából ezt-azt, de eddig még soha nem volt nagyobb problémám.

Most viszont a megrendelt, és kézhezkapott termék nem működött megfelelően, ezért pár e-mail-t írtam az eladó cégnek (pandawill).

"Természetesen" válaszra sem méltattak, ezért jobbnak láttam PP-n disputálni velük (04.21.).
    Itt leírtam a hibát, amit természetesen felvettem/rögzítettem, és az unboxing videoval együtt feltettem, hogy nézegessék.

Erre már persze megeredt a kici nyelvük, és nevetségesen alacsony összeget kínáltak a probléma helyi orvoslására.

Ezt persze nem fogadtam el, erre ők kérték, hogy küldjem el a terméket saját költségen nekik, majd ők
    megjavítják (ja, biztos egyik sarokba bedob, újat fiókból kivesz, nekem elküld).

A PP dispute 11-én le fog járni, a nyomkövetés alapján jelenleg "Shenzhen Henggang postahivatal szállítani" a csomagot.
    A csomagot 04.24-én adtam fel, 30-án megérkezett, azóta ülnek rajta a kici posztászok (lehet, hogy ebben mégis hasonlítanak a mieinkre?).

Szerintetek mi lenne a jó megoldás: claim-re váltani a dispute-t még 11-e előtt, vagy jóhiszeműen várjak még, hogy kici Cseng megírja a termék visszaküldéséről a nyomkövetési számot? Félek, hogy át...k, és akkor nem csak a postaköltséget bukom, hanem a teljes vételárat is.

Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák