- Fórumok
- Gazdaság, jog
- PayPal
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
17700 - 17601
49024 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:35 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V/
Topikgazda
-
Oliverda
félisten
Nem feltétlenül arra gondoltam. Jelezted nekik hogy bizonyos tranzakciókat nem te kezdeményeztél?
-
AMDaZERG_1
senior tag
-
kaszaking
tag
Jelszót meg lehet változtatni paypal fióknál?
-
Oliverda
félisten
Azért ez kicsit más. Ha a pulton felejted a lakáskulcsodat, azzal még nem hatalmazol fel senkit arra, hogy bemenjen és elvigye a berendezést.
A bankot is felhívtad?
-
AMDaZERG_1
senior tag
Ez egy pofonkíséretével jó kis tanulópénz volt számomra.
Azonban, ha jól tudom és márpedig jól tudom a pulton felejtett pénztárca nem annak a tulajdona, aki ott felejtette! -
V/
Topikgazda
-
Oliverda
félisten
Egyrészt nem kellene letöltögetni ilyeneket, másrészt a kritikus oldalak jelszavait jobb nem elmentetni a böngészővel, hanem inkább egy olyan jelszót beállítani ami fejből is megy, vagy legvégső esetben leírni valahova (telefonba, papírra).
V/: Rossz példa. Nem hagyta nyitva a kocsiját hanem ellopták a kulcsot, miközben a fizetős parkolót nem őrzik megfelelően.
-
V/
Topikgazda
Szívás, mert a TC-ben nincs system.exe. De TC oldaláról biztonságosan letölthető, az a korlátozás, hogy belépéskor 1 vagy 2 vagy 3-t nyomom meg, nem annyira zavaró. Nem torrenteztem volna ezt.
-
V/
Topikgazda
a lényeg az, hogy pofon egyszerűen lehet illetékteleneknek pénzt leemelni, és úgy látom hogy ez téged kvázi teljesen hidegen hagy
Igen, vigyázzon mindenki a pénzügyi adataira, ne engedjen hozzáférést a technikai eszközeihez az illetékteleneknek. Ha mind ezek ellenére, hozzáférnek az nem hagy hidegen, de ha a saját lehetőségeit nem használja ki, akkor megérdemli.
Nyitva hagyod a kocsidat a városközepén a fizetős parkolóban és ellopják, biztos az önkormányzat a felelős, mert neki fizetted ki a parkolási díjat. -
AMDaZERG_1
senior tag
Először is köszönöm, hogy segítetek!
A probléma túlságosan nyakatekert.
Desktop számítógépről van szó, melyre tegnap feltelepítettem egy programot, Total Commander, amit sajnálatosan egy magyar torrent oldalról töltöttem le. Abban a csomagban volt egy system.exe, amely indításánál a tűzfal bejelzett, de én tudatlan arra gondoltam, hogy az illegális programra hepciás és engedélyeztem a fájl munkálkodását. Gyanítom ez elküldte a jelszavaimat tartalmazó fájlt a firefoxból, mert ugye abban tárolom. Innen már nem kell nagy tudás, hogy az eseménysorozatot végigvigye akár egy tudatlan kezdő is.
A jogosítváy lehetőséget választottam és oda illesztettem be a személyim másolatát. Jelenleg ellenőrzés alatt áll... -
Oliverda
félisten
Tök mindegy hogy miként kaparintották meg a belépési adatait, a lényeg az, hogy amint a fenti sajnálatos példa is mutatja, pofon egyszerűen tudnak illetékteleneknek pénzt leemelni, és úgy látom hogy ez téged kvázi teljesen hidegen hagy, ergo szerinted ez így teljesen rendben van.

Én már leírtam, hogy mit kell tennie.
-
V/
Topikgazda
De megint vitázunk és nem tudjuk, hogy miként fértek hozzá az adataihoz. Tovább lépést javaslok.
Abban egyetértünk, hogy ha belép, akkor nem engedélyezett tranzakciót kell jelezni mindegyikre és details bejegyzésnél beazonosítani, hogy honnan, ki, hova vásárolt és ha lehet sztornózni. -
Oliverda
félisten
Teljesen mindegy. A lényeg hogy az ilyenek ellen kvázi tökéletes védelem (lenne) a filléres költségű SMS-kód.
"Van megfelelő azonosítás, de ha nem vigyázol az adataidra, jelszavaidra, cseszheted a 18 faktorost is."
Baromság. Hiába ismered a fiók azonosítóját és jelszavát, ha a tulajdonos telefonjára érkezik majd meg a belépéshez szükséges végső kód.
"A bankkártyához van SMS értesítés, miért nem használod? Ne fárassz már."
És mit ér vele ha már megtörtént a tranzakció? Legfeljebb hamarabb tudomást szerez a lopásról, de a tortúrát ugyanúgy végig kell csinálnia.
-
V/
Topikgazda
A bankkártyához van SMS értesítés, miért nem használod? Ne fárassz már.
Hacker nélkül is lehetnek jóakaróid. Nem hiszem egy mezei magyar felhasználó lenne egy hacker célpontja.
Inkább a közeli ismeretség, a mobilt ,tabletet, notebook-ot ellopó tolvaj.
Se tűzfal, se kémprogram figyelő, semmi nem volt a gépen?
Csak belementél.
Van megfelelő azonosítás, de ha nem vigyázol az adataidra, jelszavaidra, cseszheted a 18 faktorost is. -
Oliverda
félisten
Úgy hogy hozzád még épp nem kopogtatott be egy kedves és ügyes hacker, ergo egyszerűen csak szerencséd volt.
Ha lett volna olyan kegyes a PayPal és nálunk is alapértelmezetten elérhetővé tette volna ezt, akkor most a fenti kolléga valószínűleg nem lenne 60 000 forinttal rövidebb. Ennek fényében gondold át, hogy tényleg szükség van-e erre a funkcióra egy kvázi netbank esetében vagy sem...
-
V/
Topikgazda
OTP- hívtad és letiltottad a kártyát? Ez az első, nem a Paypal.
Küld a személyi igazolványod arcképes verzióját, de csak a belépés után az azonosító feltöltési lehetőségnél.
Nincs e-mail.
"hogy hozzáfértek a PayPal számlámhoz"
Hol történhetett? Hol férhettek hozzá az adataidhoz?(#17682) Oliverda, ne nyissunk vitát a két faktorról, de eddig az én adataimhoz hogy francban nem fér hozzá senki?
-
Oliverda
félisten

Ezért lenne égető a two-factor authentication (SMS kód) jelenléte mindenhol, amire sajnos magasról tesz a PayPal.
"A PayPal megmutatja a 16 számjegyű kártya azonosítót és a három kiegészítő azonosítószámot?"
Nem mutatja meg.
Csináld végig az azonosítási folyamatot és indíts reklamációt az összes tranzakcióra mihamarabb, illetve jelezz a bankodnak is!
-
AMDaZERG_1
senior tag
Sziasztok!
Elég nagy gondban vagyok. Valószínűsítem, hogy hozzáfértek a PayPal számlámhoz, mert az éjjel több tranzakciót végeztek a rajta elmentett bankkártyámról. Kettő bankkártya van rajta rögzítve, de az egyiken nem volt pénz, míg a másikról ~60ezret elvásárolgattak weboldalra. Godaddy hozzáférésem is megszerezték meg valószínűleg minden a számítógépen egyéb elmentett jelszavam. A kérdés, hogy, ha vissza tudom szerezni a PayPal oldalam lehet további károm a rajta elmentett bankkártyákkal kapcsolatban?
A PayPal megmutatja a 16 számjegyű kártya azonosítót és a három kiegészítő azonosítószámot?
Nem dombornyomott OTP PayPass MasterCardról van speciel szó.
Jelenleg a PayPal ezzel fogad:
We’re concerned about potential unauthorized activity
After you confirm your identity, we’ll walk you through steps to make your account more secure.
Ezután útlevél, jogosítvány, katonai azonosítót kéri, hogy küldjem el képformátumban.Aki tud, kérem segítsen, mert már az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot...
Aki segít segítségét előre is hálásan köszönöm! -
Graphics
Jómunkásember
-
V/
Topikgazda
Mi nem egészen? Pontosan úgy van ahogy írtam. Ha meg nincs ötleted akkor?
A saját számládra küldöd? A saját nevedre?
A first name az utóneved, a last name a család neved, a kártyán is úgy van, csak a magyar írásmód szerint.
Mi a francért fordítva írtad a regisztrációnál?
De mindegy, lemaradtál, mert nem rég írtuk, pár nappal ezelőtt, hogy már nem lényeges a név sorrend, mivel a számlaszám az azonosító.
Az két oldal akik a név marhaságot írták évekkel el vannak maradva, hülyék és ráadásul nem elérhető a felelős, mert kérni akartam, hogy frissítsék a hülyeségüket.
Ez:
http://paypal.galsshop.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=23:paypal-p%C3%A9nzkiv%C3%A9t&Itemid=143#itemCommentsAnchor
meg ez:
http://users.atw.hu/ptcinfo/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=4&Itemid=4 -
Graphics
Jómunkásember
-
V/
Topikgazda
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv

Paypal-ra érkezett pénzösszeg, és szeretném a bankszámlámra helyezni, nem csináltam még ilyet és nincs ötletem rá
-
Vgabor92
tag
-
Vgabor92
tag
-
V/
Topikgazda
Töltsd fel a személyi fényképes oldalát, max 150-es felbontással, elég lesz ez több okmány nem kell és a felbontás miatt meg nem lehet visszaélni vele. Ha jelölni kell, hogy mit küldtél, akkor: Valid photo ID
Gondolom a két cím közül az egyikre megy: paypal@e.paypal.com, service@intl.paypal.com -
Vgabor92
tag
We’re concerned about potential unauthorized activity
After you confirm your identity, we’ll walk you through steps to make your account more secure.
Just to be safe, we want to make sure that this is your account.
ez fogad belépéskor.
ez a főoldalon:
Your account access is limited.
Learn how to remove this limitationHa rámegyek, hogy learn how to.. akkor ami kivan pipálva mert megcsináltam az a jelszó módosítás, biztonsági kérdések módosítása, bankkártya újra "aktiválása".
És marad ez:
Appeal limitation and fix your account
PayPal requires a copy of certain documents for verification purposes to return your account to regular standing.Please submit each of the following documents: Help
Valid photo ID
Passport
Driver's License
National Identity Card
Please make sure that the documentation you provide is up-to-date and legible. The name and address on your documentation must correspond with the information registered on your PayPal account. Your documentation cannot be older than 6 months. Send only documents received by mail (online statements cannot be accepted). Send all the information and documents required as soon as possible to complete the review process.Alatta van egy olyan h upload file, és akkor ugye értelemszerűen ott lehet feltölteni a dokumentumot
-
V/
Topikgazda
-
Vgabor92
tag
Sziasztok!
pár hete korlátozták a paypal fiókom, lépéseket megcsináltam, most vettem észre, hogy még egy maradt..
Az iratok másolatának elküldése, valaki csinálta már? lehet hülyeség de azért na, nem szívesen küldözgetem el az irataim másolatát akárhová.
mondjuk kapásból útlevelem nincs, személyi, jogsi, lakcímkártya okés lesz? -
Oliverda
félisten
Egy Angliában élő cimborámnak délután küldtem 50 fontot PP-ra, hogy majd vezesse át a bankszámlájára és hozza haza nekem készpénzben. 2 órája írt, hogy már le is tudta venni ATM-ből. Azért van némi különbség...
-
V/
Topikgazda
Valahol az a rész, amikor azt írják, hogy segítséget nyújtanak a felhasználónak, hogy a próbaidőtartam lejártával, automatikusan hosszabbodik az előfizetés és így az előfizetőnek nem kell semmit sem tenni, nem kell az adatait megadni. És ez olyan jó nekem.

Utána fele akkora betűkkel, hogy hosszabbítás már pénzbe kerül és az hogy csak ha írásban jelzed 15 nappal a lejárat előtt, akkor szűnik meg a próba előfizetés. -
Predator2
addikt
Valahol sajnos, tényleg én voltam figyelmetlen. Bár fogalmam sincs hol lehetett eldugva.
Most már kikapcsoltam. Azt az 500Ft-ot meg tanulópénznek veszem!
-
V/
Topikgazda
-
Predator2
addikt
-
V/
Topikgazda
Leiratkozol róla, mármint a G2A account törlése.
Majd amikor már nem von le pénzt, újból regisztrálsz, csak figyeled a "kisbetűs" részt, valójában néhány ottani eladó szokott ilyen bombákat beépíteni.
Egy adalék. -
Predator2
addikt
-
V/
Topikgazda
Nem az engedélyed nélkül fizetett, bejött egy számla a G2A.Com-ról. Előfizettél egy játékra, kódra, hírlevélre, bármire ami havi díjas. Keresem mi lehet az.
Ugye egyáltalán nem jártál a g2a.com oldalán és nem kattintottál semmire sem? Vagy a családból valaki?
Megoldás, talán:
Belépsz,
History
A július 26-i tranzakció Details-ra kattintás
Alul You can still report the problem in the Resolution Centre within 180 days. Kattints és válaszd a
Unauthorized transaction: I did not authorize a recent transaction. -
Predator2
addikt
-
Laraxior
titán
-
V/
Topikgazda
Korábban megadott számlaszám / tulaj / bank névét helyesen adtad meg!?
(azonos a tulaj PayPal és bank között?)Automatikusan feladja, mit rontana el? A név sorrend meg tökmindegy, számlaszámokat azonosít.
Az én bankom is ma 27-én könyvelte a 23-án délelőtt withdraw pénzt.
-
V/
Topikgazda
-
Laraxior
titán
Igen withdraw.
Nem ez az első, már elég sok pénzt küldtem, eddig mindig megérkezett a második napon.
Több mint 20ezer forintról lenne szó, úgyhogy nem szeretném ha a levegőben kötne ki
-
maj-viktor
őstag
-
Laraxior
titán
22-én küldtem a számlámra pénzt Paypalról, kiírja, hogy completed, de még nem érkezett semmi. Hol lehet érdeklődni, hogy merre jár az a pénz?

Most is küldtem, arra azt írja, hogy pending, oké, az majd holnapután érkezik, de azért már 27-e van...
-
hyrex
tag
Sziasztok!
Ma reggelre megjött a pénz, köszönöm szépen a segítséget!
-
V/
Topikgazda
-
rasky
senior tag
Aki használta már a paypal visszaküldési költség visszatérítést, a formanyomtatványban az amount of return és a country of return mezőkbe mit kell írni?
-
törölt tag
Köszi a választ!
Ezzel kezdtem én is. Mivel nem láttam semmi utalást a history-ban, ezért fel is hívtam a német paypalt, hogy csalásra gyanakszom, és rögtön kérték is, hogy továbbítsam az emailt, mert valószínűleg átverés.
Most várom a hivatalos válaszukat, de biztosan nem adom fel a csomagot, mert 99%, hogy átverés.
-
V/
Topikgazda
Az általam ismert hivatalos Paypal e-mail címek:
paypal@e.paypal.com
service@intl.paypal.com
paypalreturns@telusinternational.com ( Ez a Telus International Europe, ami a visszaküldés dolgait intézi, a másik címük claimspaypalreturns@telusinternational.com)
Ha számlát küld egy eladó a Paypal-n, akkor még ez fordulhat elő: member@paypal.com -
V/
Topikgazda
Csak egy kérdés, miért nem ellenőrzöd?
Ilyenkor számomra az a megfelelő lépés, hogy belépek a Paypal fiókomba, a My recent activity bejegyzései közt lehet látni, hogy van-e valami, illetve a PayPal balance:-nél lehet valamit látni. ha nincs nyoma akkor nem fizetett.
Valaki más is megerősíthet, de én nem emlékszem ilyen e-mailre, hogy küldene, bár változik a világ.
Ha elküldted, akkor mind az eBay-n, mind a Paypal-n írd be a nyomkövetési számot.
Ha nem fizetett akkor indítsd el az eBay-n a Nem kaptam meg a pénzt case-t, mert 48 órán belül -ha te nem adtál több időt a fizetésre- fizetnie kell."Van a Paypal-nek olyan felülete, ahol a függőben lévő tranzakciókat tudom ellenőrizni?"
Hogy lenne már? Ha fizet van nyoma, ha nem fizet nincs semmi!
Az eBay-n adtad el, ott láthatod a függőben lévő dolgokat! -
törölt tag
Sziasztok!
Eladtam ebayen 3 napja egy macbook pro-t, és most jött egy email a Paypal-től, hogy csomegküldési azonosítót kérnek az eladott áruról. Az emailben benne van, hogy amint megadom ezt a számot, tolják is tovább az accountomra a pénzt. a kérdésem a következő lenne: ugye, ez azt jelenti, hogy valóban elküldte a pénzt, és ez nem csak egy automatikus paypal szöveg minden eladás után x idővel? És miért vagyok gyanakvó? Hát, az email cím...
Nem tetszik az email cím, ahonnan a levél jött... ----> cuspayment198(kukac)post.com
Formailag rendben van, de nem innen szoktam kapni a paypal-es leveleimet.Van a Paypal-nek olyan felülete, ahol a függőben lévő tranzakciókat tudom ellenőrizni?
-
hyrex
tag
-
hyrex
tag
Elméletileg átjött a pénz, ugyan is a Pendingből Completed lett alul.
De még nem látom az OTP-nél, gondolom holnap lesz rajta. -
SLYM
veterán
-
prokxy
veterán
Sziasztok!
Gyors infó kellene!
PaYPal-ra raktam át pénzt Top Up instantly-val K&H-s számláról, mikor várható a megérkezése a PP számlára? Elvileg azonnal, de még nem látom. A K&H-s számlámról már levette a zsét.

szerk, meg is jött a zseton, tárgytalan!

-
V/
Topikgazda
Szia!
Ha csak a tényleges lépéseket tesszük bele, akkor sok reklamáció nem igazán lesz. Sok elavult infó kering, nagy mértékű változásra nem kell számítani, az év végéig nem változnak a jutalékok sem, lehet egy alap információs csomagot összeállítani. Gondolom más is bekapcsolódna és úgy azért megoszlana a munka. -
axioma
veterán
En terveztem hogy irok osszefoglalot, csak nem volt vegul sehogy idom ra... pedig hasznos lenne nagyon.
Ha segitesz valogatni, akar csak hsz-szamokat es linkeket osszegyujteni, hogy mi kell bele, a szovegezest - ide beszurast megoldom. Aztan persze meg lehet kopkodni, es javithatok bele (ugyse mindenben vagyok biztos).
Lesz a nyaron par nap mikor nem leszek gepnel, de alapvetoen azert naponta nezem, legfeljebb kis turelmet. -
V/
Topikgazda
Nem kell. A Paypal is ezt a két lehetőséget írja. 16 számjegy, ha az utolsó 8=0 v.agy 24 számjegy
-
hyrex
tag
Sikerült hozzá adnom, megpróbálok 1500FT-ot kikérni.

-
Kicsirics77
veterán
-
V/
Topikgazda
-
hyrex
tag
Na, kifutottam a szerkesztési időből.
Számlaszám megadásánál kötőjel kell (ennél is tévhitbe vagyok)? -
hyrex
tag
-
V/
Topikgazda
Nyilván készíteni kell ehhez a topik-hoz is egy téma összefoglalót, ami tartalmazza az aktuális információkat.
A Paypal fiók nyitás, kártya hozzáadás meg néhány egyéb apróságot képekkel illusztrálva már összeírtam, hogy hogyan kell csinálni, valami pdf formátumba fogom önteni és felajánlom az összefoglalóba. Mert tényleg némi összevisszaság van, aa nem aktuális bejegyzéseket nem törlik, nem frissítik az oldalakat, legalább itt legyen meg. -
V/
Topikgazda
Közben találtam a neten egy olyan magyar leírást, ahol a név használatot fordítva magyarázza a saját számlára utalásnál, ő szerinte firstnek a családi névnek kell lenni, mivel akkor nekem "nem jó" akkor nem fogom megkapni amit most utaltam ki és bukom az 1500 Ft-ot, vagy nem. Kíváncsian várom a fejleményt
Amíg írtam addig (#17632) Oliverda is megerősített.
Ezt írta egyébként: Sajnos szinte az összes PayPal témájú oldalon hibásan írják regisztrációkor a Vezetéknév és Keresztnév kitöltését. A rossz és jellemző forma, hogy “First Name”-nek írják a Keresztnevet és “Last Name”-nek a Vezetéknevet: ez HIBÁS!
Ez az oldal a hibás inkább:
http://paypal.galsshop.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=23:paypal-p%C3%A9nzkiv%C3%A9t&Itemid=143&tmpl=component&print=1 -
Oliverda
félisten
-
hyrex
tag
-
V/
Topikgazda
-
hyrex
tag
-
V/
Topikgazda
-
hyrex
tag
-
V/
Topikgazda
Hát mert a first name a keresztnév, a last a családnév. Így egyezik?
Bank: OTP Bank Nyrt.
Elég az első 16 szám, ha csak 0-ák az utolsók, de ha beírod mind a 24-t akkor is jó (végén 8 db 0)
A számlaszám alapján azonosítanak, mindegy hogy hívnak, persze van az a szöveg, hogy úgy írd be mint ahogy a számlakivonaton van. -
hyrex
tag
-
pakriksz
őstag
-
V/
Topikgazda
-
hyrex
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Jött egy kisebb összeg a PayPal számlámra (1500FT), amit szeretnék át utalni rendes számlaszámra.
Meg is találtam a kifizetés opciót, viszont itt el akadtam.
Régebben a nevemet fordítva írtam be regisztrációkor, olvastam hogy ezért levonhatnak még x ezer ft-ot. Ez még mindig igaz?
OTP-s vagyok, a Bank névhez mit kell beírni?
Továbbá az Account Number gondolom a számlaszám. Cib-ről OTP-re nekem úgy utaltak át, hogy a 16db szám után még 8db 0-át kellett írni. Itt is hozzáírjam a 8db 0-át?Bocsánat a sok kérdésért, csak még kezdő vagyok a PayPal-hoz.

-
Oliverda
félisten
-
kaszaking
tag
V/
Bocsánat nincs szerkesztési időm. Továbbiakban privát üzenetben mondom el a dolgokat ahogy elkezdtünk most privátban beszélgetni és akkor nem szemetelem tele a topicot

-
kaszaking
tag
-
V/
Topikgazda
-
kaszaking
tag
-
pakriksz
őstag
-
kaszaking
tag
-
V/
Topikgazda
-
kaszaking
tag
-
V/
Topikgazda
Most nagyon komoly vagyok.
Amikor hozzá akarsz adni egy bankkártyát, ajánlott, hogy legyen rajta minimum 400 Ft.
A társítás során a PayPal mint ha vásárolna, beterhel 400 Ft-ot, ha nem tudja "leemelni" akkor nem társul a Paypal fiókodhoz a kártyád. Hogy honnan és milyen hiba üzenet jön, tökmindegy. 2 fog jönni, egy jó esélyel SMS-ben a bankodtól. -
kaszaking
tag
-
V/
Topikgazda
-
kaszaking
tag
Ha a paypal nem tud levenni 400 magyar pénzt a bankkártyáról akkor hibaüzenettel dob vissza amikor szeretném társítani a kártyámat hozzá?
-
V/
Topikgazda
-
Oliverda
félisten
"Azt állítod hogy nincs több szintű védelem a Paypal-n, pedig van ezek szerint is van."
Tudom használni? Nem. Ugyanannyival húznak le mint azokat akik megkapják ezt a szolgáltatást is? Igen. Szerinted ez így rendben van? Mert szerintem baromira nincs.
"Én a Paypal app-ról beszéltem, ami nem csak telefonon biztosít illetéktelen elleni hozzáférést, nem a telefon működtetéséhez használhatóra gondoltam."
Én is. A biometrikus azonosítással pedig ugyanúgy egy szintes a védelem, ugyanis vagy jelszó vagy ujjlenyomat.
"Meg azt is mondod, hogy ami a felhasználó kötelezettsége az adatai védelme érdekében, azt is a szolgáltatónak kell biztosítani."
Aha... mert az egyszeri júzer majd ötszintes tűzfalat fog használni a 100 ezer forintos kis laptopján, hogy biztosan ne jöjjön be a hacker (aki úgyis bejön ha nagyon akar és profi). Ez nem elvárható
"Én sem értem azt, hogy miért vagy negatív irányba elfogult."
2007 óta használom a PayPal-t, és már kvázi minden szolgáltatásukat többször kipróbáltam, ergo bőven van rálátásom az egészre, hogy reálisan meg tudjak ítélni dolgokat.
-
Hintalow
senior tag
Nincs olyan hogy feltöltéses fiók.
Két módon lehet használni a paypal számlát, vagy pénz odautalásával, vagy bankkártya hozzáadásával.
A 400Ft-os dolog a bankkártya megerősítése, ha annak a közleményéből beírtad a 4 jegyű kódot a paypaba ahová kérte, akkor már felesleges utalgatni, normál kártyás vásárlásként tudsz fizetni. -
V/
Topikgazda
-
szabszab
csendes tag
Sziasztok, Segitsetek lécci!
Tegnap regisztráltam ebay-re ls paypal fiókra. Sikerült is minden, este visszautalták a 400 ft-ot, és elvileg nem a feltöltéses fiókra regisztráltam mégis fel kellett töltenem a balance-t, este elutaltam e-bankon keresztül, (budapest bank) 9000 ft-ot, reggel 7:00 órakkor jött az sms hogy sikeresen megtörtént az átutalás, és most másfél órával később is a paypal balane 400 ft-ot mutat. Hozzáteszem lépésről lépésre regisztráltam amit youtube-n magyarul kommentáltak! Mikor érkezik meg a 9000 ft a paypalra? és ezt mindig igy töltögetnem kell majd? köszönöm! És be lehet állítani hogy a kártyám összegével azonnal rendelkezzek, ne kelljen töltögetni? mert én nem erre akartam regisztrálni. É licitáltam ami nemsokára lejár, így mi lesz ha nem tudja levonni az összeget és én nyerem meg -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Ha a kártyaszám nem változott, akkor csak a dátumot kell átírni a:
Profile
Add or Edit Credit Card
Edit
SaveHa változott akkor Add a card.
A tárolt adatokat feladja, hanem változtak -név, cím- akkor hagyni, kiválasztani a kártya típusát beírni az adatokat és menteni.
Megy rá próbaterhelés, ha az rendben, akkor ezt kell elsődlegessé tenni, ha arégi kártya lejárt, azután törölni, általában az adott hónapvégéig érvényes, de ha megjött az új akkor azzal vásárolni inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
-
17700 - 17601
49024 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- PayPal
- (kiemelt téma)
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem ez az első, már elég sok pénzt küldtem, eddig mindig megérkezett a második napon.

Valamivel már sikerült negatív irányba menni