Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyirigo
senior tag
Sziasztok PP használók!
Kerestem itt a topicban a saját esetemhez hasonlót, és látom nem vagyok egyedül.
A problémám a következő: Utaltam hétvégén K&H számlámról pénzt (nem először), de a TransferID-t nem írtam be a megjegyzés rovatba. A számlám hozzá van rendelve a PP-hez.Szeretném megkérdezni a hasonló hibába eső fórumtársakat, hogy a pénz megérkezett a PP számlájukra?
Illetve ha tudtok mondani nekem valami biztatót, akkor ne tartsátok magatokba kérlek!Segítséget előre is köszönöm!
Üdv:
sanyirigoPixel 7
-
aytukabozs
addikt
válasz rayoliviero #16398 üzenetére
hmm, ezesetben szorri vagyok..
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
rayoliviero
veterán
válasz aytukabozs #16397 üzenetére
Azt írta, hogy küldésre, fogadásra stb. is vonatkozik.
-
aytukabozs
addikt
válasz rayoliviero #16396 üzenetére
Az a másik irányra vonatkozik
Annyi pénzt fogadhatsz...Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
rayoliviero
veterán
Nemrég lett PayPal accountom és találtam benne egy olyat, hogy Account limits. Ha bankártya hozzá van adva a PayPalhoz, akkor számít ez a limit? Tehát túl is léphetem ezt a limitet, mert úgyis a kártyáról vonja le a pénzt, ha a limiten felüli összegben vásárolok?
-
Dolphine
addikt
válasz Hintalow #16394 üzenetére
havri1 ; Oliverda
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, most néznek utána a dolgoknak, mert lehetséges, hogy valami kommunikációs hiba (a kedves információs kollegina ezt mondta) lehet a probléma.Hintalow
A bank látja a terheléseket és azt is, hogy először sikeres, majd utána törlésre kerül, ezekről én is mindig kapok SMS-t. Remélem hamarosan kiderül, egy-két nap és visszahívnak.
Majd beszámolok az eredményekről.[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Hintalow
senior tag
Az történhetett, hogy amikor edit menűponttal megadtad az új lejáratot és biztonsági kódot, de értelemszerűen maradt a kártyaszám (mert az nem is lehet változtatni) akkor ahogy próbálkoztál, azok a kísérletek eljutottak a bankig, de ott a nem megfelelő adatok miatt (régi kártyaszám - új lejárat+cvc kód) hibára futott.
Közben meg a paypal rendszerében is összezagyválódtak az adatok, és amikor megadnád teljesen újonnan az új kártyát, hibára fut, mert már "regisztráltál" egy kártyát részben ezekkel az adatokkal.Valszeg ott van a kutya elásva, hogy a paypal szinte minden lehetősége az amerikai szokásokhoz igazodik, ott pedig nyilván az a módi, hogy lejáratkor a kártyaszám nem változik, csak kitolják a dátumot + új biztonsági kód van. Ezért nem tud mit kezdeni a rendszerük, amikor a jó magyar bank teljesen új kártyaszámmal újítja meg a kártyát, a gyanútlan user pedig megpróbálja edit menűpontban végrehajtani a kártyacserét, mert az való arra...
Long story short: itt szerintem semmi más lehetőség nem maradt, mint kérni egy új kártyát (lehetőleg nem maestrot) és azt hozzáadni a paypalodhoz, mert szerintük ez a kártya már hozzá van adva, közben csak részben (és nem használható módon) de ezt megértetni jó ég tudja hogy lehetne velük.
Dolphine:
ott a maestro kártya lesz a gyenge pont, és a bank jó esélyel a próbálkozásokat sem látja
Random adnak ilyen hibaüzeneteket, de nem a bank utasít el, és nem mindenütt.
elvben már ez a kártyatípus is jó online vásárlásra, de közel sem mindenütt nemzetközi szinten.[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert a PayPal fiókomnál valami nem kerek!
Adott egy Unicredites bankkártya (Maestro - ez tudom, hogy sose jelent jót!), ami a fiókhoz van rendelve, Status:Verified. A 400 Ft-os díjat le is vette. Viszont amikor meg fizetni szeretnék, akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-5011.Ez mi a bánat?
Szoktam neten vásárolni (igaz, itthon), tehát ez nem lehet akadály, de akkor mi?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
zodo
nagyúr
válasz Hintalow #16383 üzenetére
Erről a kártyatípusról van szó és ha akarom ha nem 3 évente újat küldenek.
Amúgy mi változott a kártyán? kártyaszám, lejárat, hátsó biztonsági kód?
Nem emlékszem a régi biztonsági kódjára de úgy gondolom, mindhárom megváltozott.
Kínai oldalon szerettem volna vásárolni, fizetéskor átléptetett a PP oldalára ahogy szokás.
Bejelentkeztem és kérte a xxxx-xxxx-xxxx-xx25 kártyaszámhoz tartozó lejárati időt és biztonsági kódot.
Megpróbáltam megadni az új kártya, ezen adatait de nyilván nem fogadta el mivel az a kártyaszám nem létezik.
Edit card menüben töröltem a lejárt kártyát erről érkezett mail:On April 13, 2015 you removed a card ending in **25 from your PayPal account. Any approved authorisations made on this card prior to April 13, 2015 will be completed; however, no new authorisations on this card will be processed.
If you didn't make this change, please log into your PayPal account and review your information as soon as possible. If you notice any unusual activity, please contact us immediately by clicking the Help Center link at the bottom of this email.Új kártyát pedig képtelen vagyok hozzáadni.
-
Hintalow
senior tag
Amúgy mi változott a kártyán? kártyaszám, lejárat, hátsó biztonsági kód?
Csak mert a paypalnak az a nyígja, hogy szerinte már társítva van(volt?) ez a kártya más accounthoz...
A kártya megújulásnál meg az a gond, hogy a paypal módosítani csak lejáratot, meg talán cvc-t enged emlékeim szerint, viszont vannak olyan bankok, ahol a kártyaszám is módosul ilyenkor, ott meg nincs más lehetőség, mint régi törölni, újjat felvinni.Itt két lehetőség van:
- kérni egy új (nem maestro lehetőleg) kártyát, mint írták
- felvenni a kesztyűt, és kiverni a paypalból, hogy mi a problémájuk (mert az nonszensz, hogy létezik a világban egy másik kártya ugyanilyen számmal)Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
zodo
nagyúr
válasz agroman #16378 üzenetére
Megkérdeztem, látják is többszöri próbálkozásaimat de csak annyit tudtak mondani hogy valószínűleg elütöttem a számsorokat.
PP fiókban töröltem az eddigi lakcímemet mivel költöztem.
Nem tudok angolul de megfejtettem hogy a papír alapú értesítési címet kell a kártyatársításkor megadni.
Megtettem mint (Home) de azóta is más kártyát szeretne pedig tuti nem gépelem el a számokat. -
zodo
nagyúr
Üdv.!
Tudom hogy nyűgös a "Maestro kártya" téma de nem találtam választ.
Eddig is Maestro kártyám volt (fizetni is tudtam vele) de lejárt, töröltem (erről mail-t is kaptam) és az új kártya társításakor az alábbi üzenetet kapom:
We're sorry, but that credit card can't be linked to additional PayPal accounts. Please link a different credit card.
Fiókom: Account Type: Premier Status: Verified
Otp-s, Chipes, paypass, Maestro kártya.
Pénz van rajta.
07/17 -ig érvényes.
16 jegyű kártyaszám és 3 jegyű CSC kódot is megadtam.Mi a teendő?
-
agroman
senior tag
-
ot93
senior tag
Hellósztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy rendleni szeretnék tablet fóliát ebay-ről <1000 ft értékben viszont ezért nem szeretnék paypal-t regisztrálni. Érdekelne, hogy - akinek van paypal - vállalná-e, hogy megrendeli az én címemre és én meg átutalnám neki az összeget... (Már olvastam valahol, h valaki csinált ilyent)
Előre is köszi! :-)
CRF300L
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok.
A pay pal számlám meg haladta a limitemet. Küldtek is levelet, hogy küldjek másolatot a személyes irataimról. Ezt meg is tettem. Kb mennyi idő míg "elbírálják?"
-
VMatteo
őstag
sziasztok!
Febr 22én kaptam 10e Ft-ot paypalon.Akkor el is fogadtam a pénzt. Most viszont hiába akarom átutalni otp számlámra, nem látom hogy ott lenne paypalon a 10e Ft. Withdraw menüben se látom. Paypal egyenlegem 2800Ft. Az lehetséges, hogy megkaptam a pénzt, de mivel nem utaltam számlára tovább, a paypalon maradt? Én meg ahogy ebayről vásárlok cuccokat, ezt a 10e Ft-ot éltem fel szépen lassan?Tisztelet a Gépésznek!
-
Hintalow
senior tag
Fölösleges hozzáadni-törölgetni a kártyát, ráadásul jó esélyel az x-edik ilyen kör után letiltaná a PP a retekbe, mert gyanús.
A payapalon meg nem fogna visszaélni, csak pár apró játékszabályt kell betartani:
- oprendszeren frissítések be
- normális, rendszeresen frissített IS
- nem megnyitogatni dolgokat, amikről nem tudjuk mire való
- erős, mástól eltérő jelszó PP-hoz, és mailhez is.
- soha nem belépni levélben kapott linken keresztül, még ha tuti is a PP küldteHa meg bármilyen gáz van, akkor meg paypal/banknál chergeback + előzetes jóváírás, aztán megoldják
-
agroman
senior tag
válasz aytukabozs #16365 üzenetére
nekem egyszer sem
orulj neki..
nekem mar nyultak le es annyi volt a valasz,
hogy nem az o rendszerukben volt a hiba.es igen, azota sokkal ovatosabb vagyok.
a kartyamon csak annyi penzt tartok, ami nem faj ha ellopjak.
amig olyan banknal voltam ahol volt ra lehetoseg kulon kartyaszamlat hasznaltam.ringathatod magad csaloka biztonsagba, de csak azt a penzt nem tudjak ellopni toled,
ami nincs is...------
-
aytukabozs
addikt
válasz agroman #16363 üzenetére
van illetéktelen használat elleni reklamáció is.
hányszor nyúlták le az adataidat/pénzedet?
nekem egyszer sem,
sőt kb. biztos vagyok benne hogy itt a 16363 hozzászólás közt nem fogsz 1 ilyen példát sem találni.ennyi erővel ne használj elektronikus számlát/bankkártyát mert juj mivan ha valaki megszerzi az adataidat.
(#16362) goli11
Erre a kérdésre nem tudok válaszolni mert eszembe nem jutna ki-be regelni a kártyámat....
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz goli11 #16362 üzenetére
a régi kártyám és a mostani is hozzá van rendelve,plussz a bankom vált valutát.
pp számlán meg van vgy 165 ft.
így élesbe a hozzárendelt kártyáról vonja le a pénzt ha fizetek pp-al és eddig semmi gond nem volt vele..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
agroman
senior tag
válasz aytukabozs #16361 üzenetére
azert nem kellene tultolni a pp biztonsagat..ha megszerzik a belepesi adataidat es nem teljesen hulyek, akkor a PP sem tud csodattenni.
------
-
goli11
tag
válasz aytukabozs #16361 üzenetére
Mert még nem csináltam ilyet.
És nem tudom, hogy mennyire lehet megbízni a PP-ben, mennyire kezeli biztonságosan a kártya adatokat.
Ezért kérdezek előtte. Utólag már hiába kérdeznék ...Tudom jobb volna egy virtuális bankkártya, de az is idő mire hozzájutok a bankomnál. Nekem meg most kellene.
Akkor inkább úgy kérdezem, ha egyszer törlöm a kártya adataimat akkor mennyire tuti, hogy az nem kerülhet ki másnak?
[ Szerkesztve ]
Minden jo, ha vége .... azaz még működik.
-
goli11
tag
Sziasztok!
Van egy PP-s regem amihez eddig nem volt csatolva bankkártya, mindig utaltam a PP-re és a PP-s számláról fizettem. De igy drágább az átváltás dezivára.
Van-e arra lehetőség, hogy hozzárendelem a kártyámat 1-2 tranzakció lebonyolítására, majd törlöm a kártyát? Ezután ha ismét szükség lenne rá újra hozzárendelem, majd törlöm.
Van ennek értelme?
Biztonság szempontjából jobb ez így mintha állandóan hozzá lenne rendelve?Minden jo, ha vége .... azaz még működik.
-
aytukabozs
addikt
válasz kriszti_s1 #16353 üzenetére
Valahogy így.
Az actions fül alatt lehet elfogadni ha pénz érkezik.
De mégegyszer; ez nem refund, ill. nem szabályos.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
BryceHU
újonc
válasz pepe091 #16357 üzenetére
A türelmemet, csak az említett múltévi eset miatt váltotta fel az aggodalom. Mondjuk annak a történetnek még annyi csavarja volt, hogy a digitális bolt, ahol vásároltam nem is kapott tranzakciókérelmet a Paypaltól (így "Order"-t se kaptam), de miután kiderült, hogy a boltnál volt valami gond, a Paypal egyszerűen törölte a a folyamatot, és _elvileg_ visszautalta a pénzt. A K&H online felületén viszont semmi jelét nem láttam ennek.
Na mindegy. Várok pár napot, de bizakodok benne, hogy most nem lesz ilyen gond.
-
BryceHU
újonc
Üdvözletem!
Egy problémával fordulnék hozzátok. Történ ugyanis, hogy 2015.03.31-én vásároltam két játékot (szoftvert), egyet meg előrendeltem. Előbbiekkel nincs is semmi gond, a utóbbiról viszont kiderült (2015.04.07-én), hogy nem olyan verziójú lesz, amit ígértek, így inkább visszakértem a pénzemet. Ezzel nem is volt semmi gond, 8-án kaptam is az emailt, hogy visszaküldték a pénzt, amit a Paypalon is jelezve van. Na már most a problémám az lenne, hogy hasonló dolog már a múltévben is történt, bár ott a Paypal is "Cancel"-t jelez, és nem "Refund'-ot, ami viszont a lényegen nem változat a pénznek vissza kéne kerülni a számlámra. Az a mai napig nem történt meg. Írtam a Paypalnak is, de a válaszuknak maximum annyi haszna lett volna, ha kinyomtatom, és WC papírnak használom. Kisebb összegről volt szó, így nem csaptam ki a balhét. Most viszont egy teljes árú játék áráról van szó, amit nem szeretnék, ha benyelnének. Valakinek valami ötlet?
Adalék információk:
- A K&H-nál vagyok.
- Maestro kártyám van.
- A Paypalon csak a Maestro kártyám száma van megadva, de a pénz visszaküldésnél is azt írták, hogy a "Credit Card"-ra küldik vissza. -
ratgab
tag
Uraim egy kis segítséget kérnék. Paypalról szeretnék a bankszámlára pénzt utalni. Ki is töltöttem a szükséges adatokat: a Bankom pontos nevét és a 24 jegyű bankszámlaszámot. Viszont annak idején, mikor regisztráltam paypalra ugye helyesen vezetéknévnek beírtam a vezetéknevem és keresztnek a keresztnevem.
A banki adatok megadásakor olvastam, hogy fontos, hogy a bankszámlához tartozó pontos nevet adjam meg, hogy az utalás végbe mehessen. Azonban a paypal ugye angol szabvány szerint keresztnév vezetéknév szerint jeleníti meg a nevem (legalábbis ezt láttam a banki adatok megadásakor és a profilomban is)
A kérdés az lenne, hogy jelenthet-e ez problémát a paypalról a bankszámlára történő utalásnál? Érzékelheti-e úgy a rendszer, hogy mivel a magyar banknál vezetéknév keresztnév alapján vagyok berögzítve a rendszerbe az adott bankszámla nem az én nevemhez tartozik és pontatlan adatok miatt visszautalja a pénzt.
Vagy az adatokat úgyis a magyar banki alkalmazott fogja ellenőrizni és ő tudni fogja hogy miről is van szó tulajdonképpen?
Segítségeteket előre is köszönöm és nagyra értekelem.
Üdv
Ratgab
-
kriszti_s1
újonc
válasz aytukabozs #16352 üzenetére
Azt irta refunddal küldte a pénzt vissza, meg is írta a refund Id, akkor mégis miért nem jelenik meg a paypalon a pénz? mit kellene csináljak?a pénzt automatikusan beérkezik a pazpal számlára vagy én kell valamit csináljak? már egyszer elküldte a pénzt és 30 nap után azt írta nem igényeltem a pénzt ezért visszakerült hozzá. hogyan kellett volna igényeltem a pénzt?
-
aytukabozs
addikt
válasz kriszti_s1 #16351 üzenetére
Alin nincs paypal fizetés, így azzal ki sem fizethetted, ergo refundolni sem tud.
Ha simán pénzt küld (az technikailag) nem refund. Így nem is lehet a paypalon nyoma.Az email címedet add meg neki ami regelve van a PP-on, de nehogy a request money-t használd az ugyanis visszahúzható ha trükkös az embered, sima send money-val küldje, annak nem tud utánanyúlni.
[ Szerkesztve ]
-
kriszti_s1
újonc
Kezdő vagyok a PayPal használatában...vásároltam az Aliexpressről a kisfiamnak egy rugdalózót, átutaltam a pénzt. Az eladó el is küldte postán, de azt írta 2 hónap után, hogy visszakerült hozzá a csomag. Mondtam akkor küldje vissza a pénzt. írta Refund-dal visszaküldi a pénzt, kérte a Paypal account-ot. A kérdésem hogy mi a paypal account-om? Amivel belépek a Paypalba?
és ha visszaküldte a pénzt miért nem szerepel az összeg a refunded között? én kell valamit csináljak, talán a request money?köszönöm a segítséget -
LadyLorien
tag
Sziasztok,
Lenne egy Paypalos kérdésem. Nem tudjátok, hogy tudok Premiumra váltani Personalról? Néztem, próbáltam is, de mindig a Business-re akar váltani. Vagy ha össze van kötve bankkártyával, tehát Verified a Paypalom, akkor nincs limit? Mert lassan kevés a havi limitem Valaki valami tipp, tanács? Köszi előre is.
Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
havri1
félisten
válasz rayoliviero #16345 üzenetére
Az 1$ az minden hozzárendelésnél jelentkezik. Ezért is számít 1 tranzakciónak. Gyanítom ezzel ellenőrzik, hogy nem fake kártya.
havri
-
agroman
senior tag
2 het utan majd megszunik a foglalasa es akkor visszakerul a kartyaszamadra.
------
-
Oliverda
félisten
Azt csak zárolták. Majd feloldódik idővel.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
rayoliviero
veterán
Megerősítettem a PayPal credit kártáyt, de levont egy dollárt és 400 Ft-os is. És az egyenlegemre ezután 0 Ft-ot ír.
Szerk: 400 Ft már ráment. De nem kellene az egy dollárnak is?
[ Szerkesztve ]
-
-
Hintalow
senior tag
válasz prokxy #16335 üzenetére
Akkor patthelyzet.
Másoknál is előjött már a probléma, de nem tudom mi okozza
lehet, hogy "verified" tehát megerősített felhasználóknak engedi csak, kártya csatolása nélkül pedig nem lehetsz olyan tudtommal.közben utánanéztem, (bár sok találatot nem engedett megnyitni a céges háló) de úgy látszik nem usa regisztrációs felhasználók CSAK linkelt kártyával tudnak paypalos fizetést eszközölni a blizzard store-ban
esetleg meló után utána nézek jobban, bár nem hiszem, hogy sok kiskapu lenne itt....[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Oliverda #16334 üzenetére
"Valószínűleg a kártya hiánya lesz a gond" => ez ok, de nem fogom megadni azt a kártyát, amire a fizu megy, amin ott van a Család pénze. K&H-nál pedig nincs online, virtuális, mittudomén más számla, amin lehetne ezt korlátozni.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Oliverda
félisten
válasz havri1 #16332 üzenetére
Egyszer fizettem a Blizzardnak PP-vel, tehát mennie kell. Valószínűleg a kártya hiánya lesz a gond, mivel a drága Blizzard szépen beállítja magát szolgáltatónak, aki később havidíj szerűen sápolhasson a tulajdonos jóváhagyása nélkül.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
prokxy
veterán
válasz havri1 #16330 üzenetére
Persze hogy van, 2x annyi van kb rajta, mint amit akarok vásárolni.
Amikor belépek a blizzard oldalról a PP-ra, akkor a kártyás oldalt hozza fel, mást nem.Ezt találtam: link
A Bank Accountom kellene jóváhagyatni? Mert van aki szerint az sem megoldás. :/
Nem erősségem az angol, sajnos.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Amikor fizetni akarok PayPal-lal, akkor bankkártya adatokat kér, holott nem adtam hozzá, hiszen a K&H-nak nincs olyan netes számlája, amihez van külön kártya és nem akarom megadni a főszámlához tartozó kártyát.
Szóval Blizzard Shopon akarok vásárolni, Paypal-t kiválasztom, belépek PayPal oldalra és a kártya adatokat kéri.
Van neki vmi virtuális kártyája vagy hogy kell számlán lévő összeggel fizetni?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Azt jól gondolom hogy amennyiben nem a társított bankkártyáról fizetek hanem a létrehozott számlámról akkor ugye a PayPal általi pénzváltási lehetőség van csak ugye?!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
havri1
félisten
válasz paolinho #16326 üzenetére
Ha kártyával fizettél, pontosabban a hozzárendelt kártyáról vonta le vásárláskor, akkor oda is kerül vissza.
Ha paypal egyenlegről került levonásra, akkor pedig oda. 2-3 nap kell, mire megjelenik a folyószámlán, de ebben az esetben a historyban ott kell lennie, hogy transfer to Credit card.[ Szerkesztve ]
havri
-
paolinho
őstag
Szerintetek, ha a kínai eladó nem teljesítés okán ápr. 6-i PayPal-os érkeztetéssel visszautalta nekem a pénz, akkor én kb. mikor fogom azt az összeget a számlámon is látni? (mert gondolom, odautalják vissza az elküldött összeget, ahonnan a tranzakció indul?!)
-
Oliverda
félisten
válasz rayoliviero #16321 üzenetére
Hívd fel az ügyfélszolgálatot.
-
agroman
senior tag
válasz rayoliviero #16318 üzenetére
van-e rajta elerheto penz? limit nem 0? ha latszolag minden ok, akkor holnap otp felhiv es megkerdezni oket, mi a problemajuk.
------
-
Oliverda
félisten
válasz rayoliviero #16318 üzenetére
Pontosan milyen kártya? Maestro?
-
rayoliviero
veterán
Regisztráltam egy PayPal accountot és hozzá akartam adni egy bankkártyát, de ezt írja ki:
The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.
Csak munkanapon tudná levonni a pénzt? Ezt nem nagyon hiszem.
Vagy valami cuccot engedélyezni kell az OTP honlapján?
Oliverda: MasterCard
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
C0RVUS
tag
válasz aytukabozs #16311 üzenetére
Igen.
-
C0RVUS
tag
Üdv!
A minap regisztráltam PayPal-ra, hozzárendeltem a bankkártyámat minden probléma nélkül, verifikáltam, és mégsem sikerül steam-en vásárolnom. A fizetés státuszánál csak annyit ír: "denied".
Esetleg tud valaki arról, hogy el kell telnie némi időnek, hogy használhassam? Vagy a bank szórakozik?
Netán valami jól elrejtett helyen valamit állítani kell a profilomban? -
törölt tag
Sziasztok!
Hogyan kell állítani azt, hogy ne a paypal váltson devizát, hanem a bankom. Azért ne 319-ért váltson már a paypal, ha a bankom 308-nél adja az eurót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest