- Fórumok
- Gazdaság, jog
- PayPal
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
14300 - 14201
49024 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:35 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehiñito
senior tag
Egyik ismerősöm pp-jére ment a pénz az én számlámról. Eddig nem volt ilyen problémánk. Nem ez volt az első ilyen pénzküldés, eddig nem volt probléma, de már egy hete hogs elutaltam és semmi. Ma írtunk a ppnek, higy ilyenkor mi a teendő.
Egyedi azonosítót nem változtattuk, meg semmi adatot csak az összeget. El van mentve h ne kelljen mindig bé írogatnagyon
-
aytukabozs
addikt
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
A segítségetekre lenne szükségem.
Utaltunk netbankról egy hete pár ezer ft-t a paypal számlánkra, de a mai napig nem jelent meg az átutalt összeg.
A bankunkat már hívtuk és az utalás tuti elment.
Járt már valaki így? Mi a teendő? -
Samus
addikt
Ötödikén elvileg megjött, rögtön meg is történt a "Credit to Credit Card" tranzakció, de még mindig nem jelent meg a bankszámlámon. PP szerint Completed az állapot. Neten olvastam, hogy akár 30 nap is lehet, mire visszaér, főként a bankkártya szolgáltatójától függ. Ezért kérdeztem.
-
llaszlo
veterán
Van olyan bank amelyik a valuta középárfolyamával vált PP fizetéskor?
Eddig amiket megnéztem, mind deviza eladási árfolyammal számolnak. Persze ez is lenne a logikus.
Viszont volt aki azt állította, hogy neki valuta középpel számolnak.thefreeman: Én már vásároltam így és csak a különbözetet vonta le a kártyáról.
-
aytukabozs
addikt
Elméletileg az 1. verzió...
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok ha a paypal számlámon van 0.96 usd és rendelnék valamit mondjuk 2 dollárért akkor a 0.96-t levonja onnan és a többit a bankkártyámról vagy azt csak úgy tudom elkölteni ha csak 0.96 dollár értékben vásárolnék?
-
cimbi186
aktív tag
-
Samus
addikt
-
cimbi186
aktív tag
Akkor ,jól megnyugtattam magam

-
aytukabozs
addikt
-
salmiakki
tag
Hali!
Persze! Az volt, hogy amikor utalod át az összeget, kapsz egy 10 jegyű számot, amit közleménybe kell írnod és 43-al kezdődik. Ennek a számnak véletlenül nem másoltam ki az első karakterét (tipikus hiba) és úgy utaltam el az összeget.
Írtam először a PayPal-nak, akik egy auto. levélben leírták a Trust Pay E-mail címét. Hogy ezt neked ne kelljen megtenni, leírom én: support@trustpay.euItt kaptam egy választ, hogy írjam le az azonosítómat, amit természetesen először azt se tudtam mi, mivel 10 számjegyet kerestem, a közlemény pedig csak 9 volt, aztán jöttem rá, hogy valójában hol is a hiba. Megkértek, hogy fényképezzem le a monitort, hogy megvan nyitva a netbank, azon belül is pedig az említett utalás, és kegyen a képen egy papír, rajta az aláírásom és az a 10 jegyű szám. Ezt követően pár órán belül meg is kaptam a pénzt PayPal-ra.
-
Pszihonaranc
senior tag
helló
"Ezzel párhuzamosan volt egy olyan problémám is, hogy a PayPal Instant Top Up-ra utalt összeg véletlen elkavarodott az én hibámból. Írtam a Trust Pay-nek, akikkel olyan 3 levélben sikerült is megoldani a problémát és visszakapni a pénzem."
Kicsit bővebben kifejtenéd nekem ezt a történetet? Mert nagy valószínűséggel velem is ez történhetett. Múlthét csütörtökön csináltam egy "instatnt topupot" és a mai napig nem jött meg a pénz, annak ellenére, hogy a számlámról rögtön le lett volna.
Mit értesz az alatt, hogy a te hibádból kavarodott el?
Ha neked is ez volt a problémád, le tudnád írni kérlek lépésről lépésre, hogy mit hogyan csináltál?Köszi
-
salmiakki
tag
Ha a hegy nem megy Mohamedhez, várjunk csak, jön!

-
cimbi186
aktív tag
Az email: No reply....
PP üszf-nek írtam,de az is csak valami automata maszlagot küldött,de már arra is válaszoltam,hogy mi fenéért nem tudok valakivel kapcsolatba lépni.Mondjuk most így ebéd után átgondoltam:
Vár ugyan a válaszomra,de a válaszom az két lehetőség lehet:
Az egyik,hogy zárom mert megérkezett(If you've resolved this problem, you can cancel this claim at any time.)
A másik,hogy megérkezett,de nincs rendben az áru(If you received the item but it's not as described by the seller, you can change the reason for your claim.)És ha ezek közül nem választok,és mivel már Escalation-ban van az egész akkor a claim-ba leírt utolsó igényemet fogják figyelembe venni,ami a full refund volt, és ez alapján döntenek.És akkor ez így lehet ,hogy még is csak automatán lefut,mivel nem szakítottam meg a claim-ot
Vélemény?
-
Anonymus23
veterán
Nem fut le automatán.
Mondjuk ha Ebay, akkor ebayen kell nyitni aktát, ott jól ismerem a dolgokat, mivel ott már jó pár volt, csak PayPalon most volt egyszer, de azt meg nekem ítélték, mivel a feladó nem válaszolt semmit.
Az ímélben, amit kaptál, az NO REPLY, vagy lehet rá válaszolni?
Ha lehet rá válaszolni, akkor küld el ott, vagy vedd fel a PP ÜFSZ-el a kapcsolatot, hogy ilyenkor mi van, ha sehol sem enged válaszolni! -
cimbi186
aktív tag
Nem tudok ott hozzászólni,csak kilistázza a levelezést.
Megírnám én,de hova?
Olyan mintha claim-ben sehol nem lehetne levelezést indítani,vagy válaszolni.(#14283) aytukabozs
Igen PP-n nyitottam disputát,és ott már nem tudok levelezni.Lehet,hogy Claim teljesen automatán fut le?
-
aytukabozs
addikt
-
Anonymus23
veterán
Ha rákattintasz a view dispute comments, ott sem tudsz hozzászólni?
Ahogy látszik régen feladta, de még mindig valahol a világban van. Nézd már meg, hogy mit ígért a vásárlási oldalon, azaz ha nem érkezik meg, akkor mennyi idő után full refund. És ezt be kell írni, hogy ez volt a vásárlási feltételeknél, még mindig sehol semmi, és kéred a jogos visszatérítést. -
cimbi186
aktív tag
A "Transaction Details"-ra navigál,de itt sem tudok válaszolni.
Mert ugye most itt tartunk,hogy az eladó küldött egy TN-t a vita keretében (ami persze áll vagy 60 napja)és PP várja az én válaszom.De hol ,vagy hogyan kéne válaszolni,hogy megerősítsem,hogy nem jött meg az áru és továbbra is kérem a full refundot. Emailre is válaszoltam,supportnak is írtam,de mindenhol csak automata válaszol.
-
aytukabozs
addikt
-
cimbi186
aktív tag
-
cimbi186
aktív tag
-
salmiakki
tag
Szidják emberek a Google-t, mert robotokat alkalmaznak, hogy segítsenek az embereknek. Gondolom nem használtak még PayPal-t...
Olyan 6 hónapja, amikor megkaptam a bankkártyámat, és regisztráltam egy PayPal fiókot, hozzá is akartam csatolni azt. Ment minden rendben, egészen amikor jött az a rész, hogy kapnom kellett volna a banktól egy SMS-t, egy kóddal, ami valahogy így néz ki: PP*1234, viszont az SMS-ben csak 2 szám volt. Beírtam a kódot 3x rosszul, letiltotta a Bankkártyámat a rendszer. Kérték, hogy küldjek képeket személyigazolványról, jogosítványról, banki kivonatról, vagy hasonlókról. Elküldtem. 2x is. Nem jött válasz egészen a mai napig, viszont 3 napja kiírta a PayPal, hogy meghaladom a limitet, és jó lenne ha csatolnék egy bankkártyát a fiókomhoz. Itt már kezdett idegesíteni a nemtörődömségük, így írtam is nekik egy levelet. kaptam egy automatikusan generált választ, melyben találtam választ még talán arra is, hogy miért haltak ki a dinoszauruszok, de a problémámra nem. küldtem még egy levelet, szintén nem jött válasz. Küldtem egy harmadikat is, aztán arra válaszként egy negyediket, amire végre kaptam egy szintén automatikusnak tűnő levelet, de talán azt már egy ember tallózta be.
Gondoltam kibaszok velük és regisztrálok még egy PayPal fiókot, és majd megint egy másikat, meg megint minden ilyen limit átlépéskor, csakhogy a 2. utalás után egy semmitmondó hibaüzenetet kezdett dobálni minden alkalommal, amikor pénzt akartam küldeni. Megint írtam a supportnak, meg megint és a 3. levelemre sikerült eljutni odáig, hogy talán már 2db olyan választ is kaptam, aminek hanem is sok, de köze volt egy hús-vér ember közbeavatkozásához. Aztán elküldtem őket a ***** **** ******* ****-ba.Ezzel párhuzamosan volt egy olyan problémám is, hogy a PayPal Instant Top Up-ra utalt összeg véletlen elkavarodott az én hibámból. Írtam a Trust Pay-nek, akikkel olyan 3 levélben sikerült is megoldani a problémát és visszakapni a pénzem. Az ottani ügyfélszolgálat minden levelet kézzel írt, sőt még azt is megmutatták, hogy hogyan fényképezzem le a monitort a netbankal és egy papíron az aláírásommal együtt.
Senkinek, SENKINEK nem ajánlom a PayPal-t, valószínűleg én is elkezdek hamarosan egy alternatív megoldást keresni, pl. Google Wallet.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
llaszlo
veterán
A PP vagy inkább a bank visszautasíthat azért egy bankkártya regisztrációt, mert nincs épp fedezet a kártyán? Most épp szinte nulla az egyenleg.
A banknál azt mondták, hogy ellenőrzésképp a PP lefoglal egy bizonyos összeget. És ha nincs rajta elég pénz, akkor elutasítja.Más:
Maestro kártyánál KH nálunk működik a PP. Ez a sima elektronikus kártya, semmi extra. Viszont másnál akinek valami extrább kártyája van, ott én is hallottam, hogy nem jó.
Amit még tapasztaltunk igaz nem PP-nél, hogy a KH-nál van egy extra biztonsági funkció. Azt be kellett kapcsolni ahhoz, hogy aliexpress-szen tudjak vele fizetni. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
takessz
senior tag
De maestro kártya

-
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
A PP Claim-om "Requiring your action" státuszba lépett, itt elég az emailre válaszolni amit a PP küldött?
(még mindig nem érkezett meg a termék)
Mert a PP oldalon sehol nem lehet, hiába nyomom a Resolution Center oldalon a Respond gombot, visszadob "Requiring your action"-hoz -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
pepe091
MODERÁTOR
-
takessz
senior tag
-
pepe091
MODERÁTOR
-
takessz
senior tag
Miért csinálja mikor megadom a kártyámhoz a csc kód-ot 232 ft akar levonni és van a számlámon 2000 ft de folyamatosan törli a bankom 232 ft ot ez miért van??
-
Mister_X
nagyúr
-
Samus
addikt
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
PayPal azonnal áttolja a pénzt még hétvégén is? Utalnék másik usernek. Számlámról leveszi a pénzt és még abban a percben megkapja a másik fél?
-
KamuMazsola
őstag
A valutaváltásról:
Most vettem több apró dolgot az ebayen, amit pp-al fizettem ki, összérték kb 2350 Ft, (volt benne USD, CAD és EUR is) paypalos váltással 125 Ft lett volna a váltás költsége, de a bankom váltotta a pénzt, így ez a költség 51 Ft-ra jött ki. Tehát egy 10 ezres fizetésnél a pp kb 500 forintot, míg a bank kb 200 forintot számol a váltásért. Szóval érdemesebb a bankkal válttatni! (Persze ilyen kis összegeknél nem egetverő a megtakarítás.) -
salmiakki
tag
Hali!
Megint egy PayPal probléma, valamiért haragszik rám a rendszer... Szóval: Amikor szeretnék pénzt utalni bárkinek, bármennyit, bárhogyan, ezt az üzenetet kapom: We're sorry, but we can't send your payment right now.
Napok óta ezt írja, de semmi előjel nélkül, mivel azelőtt működött simán minden. Mennyibe kerülhet vajon egy híván feléjük? Esetleg Skype-on is meg lehet oldani, ha töltök fel Skype egyenleget? elvileg külföldre azzal olcsóbb.Köszi a segítséget előre is!
-
Pszihonaranc
senior tag
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
PP hogyan váltja most a USD-t? -
Kolondrum
félisten
-
Kolondrum
félisten
Éjjel megjött a zsé!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Kolondrum
félisten
Igen! MEg valaki azt mondta (illetve ki volt írva angolul is), hogy 3-4 nap mire odaér. Azaz jelen esetben szerda magasságában?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Kolondrum
félisten
Üdv! Tegnap beléptem a PP-osok táborába. Most ott tart a dolog, hogy elutaltam az unicredit felé 1000ft-ot amit szeretnék a PP számlámon viszont látni. Kérdeznék én, de nem tudom még azt sem mi fán terem ez. A BlackBerry world miatt regeltem, hogy tudjak vásárolni.
-
Samus
addikt
A refund mennyi idő alatt ér vissza a számlára (kártyára)? Tegnap reggel jött a refund, de még nem jelent meg a számlámon. PP azt írja, átküldve a kártyára.
-
Pszihonaranc
senior tag
-
Hintalow
senior tag
pár hsz-el feljebb is írta valaki, hogy késlekednek, ill. már korábban is írták, hogy lassú.
Gondolom nyár van a paypalnak vagy hasonló. Az a szívás, hogy hiába teszi rá a Trustpay bank oldalról szinte azonnal a paypal unicredites szlájára a mánit, valahogy úgy van a paypal üzleti feltételeiben, hogy pár napon belül írnak jóvá, összeget a számlákon. Tehát, jó hogy általában gyorsak, de sajnos nem lehet rajtuk számonkérni a késlekedést. -
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Tegnap küldtem pénzt magamnak instant topuppal a paypalra, és máig sem érkezett meg ( pedig már több mint 24 óra eltelt). Csináltam már instant topupot nem is egyszer és ilyen még nem volt. A netbankom feldolgozottnak jelzi az utalást, pénz még sincs sehol.
Szerintetek mi történt, illetve mit kell csinálni, hogy megérkezzen paypalra a pénz?Köszi
-
Siriusb
veterán
-
axioma
veterán
-
Siriusb
veterán
Üdv!
Lecseréltem az OTP-nél a Meastro kártyát Mastercard Online-ra. Paypalon töröltem a régit, hozzáadtam az új kártyát (megerősítésre nem végeztem el), s $2,48-ra 829 Ft-ot zárolt a bankszámlán a tranzakció. Ez hogy jött összeszerintetek? -
salmiakki
tag
-
Hintalow
senior tag
Ez simán érthető

Csak azért írtam, mert a kérdező valószínűleg nem nézett netbankot, nem várt könyvelésre, ahogy rányomott a megerősítésre, rögtön kapott sms-t a tr-ról, csak abban kevést volt a szám.
-
Kicsirics77
veterán
-
Hintalow
senior tag
A kérdezőnél is ott jelent meg (könyvelés után) amúgy simán rendben lett volna a dolog, ha van az adott banknál sms küldő szolgáltatás, az azonnal, a tranzakció megtörténtekor mutatja az adatokat.
A kérdezőnél az lehetett a bibi, hogy egy sms 160 karakter, és bankfüggő, hogy mennyit, és milyen bontásban gyömöszül bele az ilyenkor elég bőséges adatokból: bank neve, kártyaszám, időpont, összeg, devizanem, elfogadóhely neve, tranzakció közleménye (itt van ugye a paypal által várt kód, de mivel a bank/ügyfél szempontjából ez a leglényegtelenebb adat, gondolom csak a végére szúrják oda, amennyi belefér, így simán lehet, hogy lemaradt a kód vége, mondjuk én ilyen esetben nem "próbálkoztam volna")John_Scott:
Sajnos nem sok lehetőséged van a limit megemelésére, vagy lebokszolod a paypallal levélben/telefonon, vagy kérsz egy új kártyát a bankodtól (ez sem anygai csőd, mert kártya megszüntetésekor az éves díjból fentmaradó összeget részarányosan jóváírják, és rendelsz egy új kártyát)
mást nem nagyon tudok elképzelni.
Bár az is érdekes, (és szomorú) hogy miután megkapták az általuk kért doksikat, nem csináltak semmit, hogy megoldják a helyzetet, gondolom akkor tovább kellett volna forszírozni keményen, hogy végül rendeződjön -
Kicsirics77
veterán
-
salmiakki
tag
Hali!
Az lenne a problémám, hogy kb. fél éve hozzá akartam rendelni a bankkártyámat a PayPal fiókomhoz, de amikor kérte a vásárlási azonosítót (valami ilyesmit, hogy PP*1234), akkor az SMS-ben csak 2, vagy 3 karakter volt 4 helyett, és mivel 3x rosszul próbáltam beírni, letiltotta a kártyám őfensége. Írta, hogy küldjek be dokumentumokat, viszont azt már megtettem 2x és nem történt semmi.
Tegnap figyelmeztetett a PayPal, hogy hamarosan túllépem a limitemet és jó lenne, ha igazolnám magam ennek elkerülése érdekében, vagy ha nem teszem,törlik az accountomat. Amikor rányomta, hogy lift limit, az első lépés az volt, hogy adjak hozzá a fiókomhoz bankkártyát...
Na, most ha megint beküldtem azokat a képeket, de megint nem csinálnak vele semmi, mi a teendő? Tudom, hogy ha felhívom őket akkor reagálnak is valamit általában, de külföldre nem szívesen intéznék telefonhívást, angolul meg nem beszélek annyira, hogy bármit is el tudjak vele érni. -
aytukabozs
addikt
-
LadyLorien
tag
-
Samus
addikt
Jött refund egy eBay-es vételből, amit a PP egyből átutalt a kártyámra (mivel anno azzal fizettem, és most is az van csatolva a fiókhoz). A bankhoz még nem ért oda, de gondolom kell neki pár nap.
Lényeg: nem lehet valahol beállítani, hogy ami jön vissza (refund), az az accounton maradjon?
-
aytukabozs
addikt
A bankodnál meglesz, hisz odáig tuti eljutott. Menj be egy fiókba és ott átvezetik az új számládra.
-
LadyLorien
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mivel egy termék nem érkezett meg ebayről, visszafizetést kértem az eladótól. Még a visszafizetés előtt hozzáadtam az új bankkártyámat a paypalhoz, de automatikusan a régi kártyára küldte el a pénzt. :S Nem tudom ilyenkor mi a teendő, törődjek bele, hogy elveszett az a pénz? Köszönöm a válaszokat előre is. -
törölt tag
Köszönöm... Sajnos kényszerből kellett ezt tennem... Nem vagyok büszke magamra ez miatt...

-
aytukabozs
addikt
-
törölt tag
Ez jó?
Hello, please cancel my order (# 2014080415544413). The paypal account, please return the money. Thank you for your understanding!
-
törölt tag
sajnos igen...

-
aytukabozs
addikt
és erre 2 nap alatt sikerült rájönni?
MI változott azóta?
Őszintén szólva az effajta viselkedés.. hát hogy is mondjam csak, gyerekes!Ha frankó akarsz lenni akkor megírod a boltnak hogy meggondoltad magad, töröljék a megrendelést.
Ezt arra a levélre válaszolva tudod megtenni amit a rendeléskor kaptál.
Ekkor ŐK visszautalják a pénzed, és így nem a PP-t kéred arra hogy vegyék vissza.
A PP dispute nem arra való hogy a saját határozatlaságodat leverd a bolton, hanem hogy védjen ha a bolt nem fair veled!!!
Esetleg ha nem válaszolnak a rendelés törlést kérő leveledre akkor tudsz PP-n keresztül dispute-ot kezdeményezni.... -
törölt tag
-
törölt tag
-
SKyle
tag
Szóval kicsit kombináltam fejben, mi is történhetett, bár lehet, hogy nincs igazam... Bocs, kicsit hosszú lett

Amikor a PayPal-on elindítottam a feltöltést, akkor nem a "Top Up Account (in a few days)" menüpontot választottam, hanem a "Top Up Account (instantly)" menüpontot.
Ez a menüpont elvisz a paypal.com oldalról (nem szól, csak úgy "sutyiban") a paypal-topup.hu oldalra, ahol fent balra az van hogy PayPal, jobbra pedig hogy TrustPay.
Itt következik az a lépés, ahol ki lehet választani a saját bankodat, hogy az "instant" feltöltés működjön (bankon belül egyik számláról a másikra az ugye majdnem azonnali): OTP, K&H, Erste, stb.
Ekkor viszont (mivel az én bankom nem szerepel a listában) az utolsó "Más bank" menüpontot választottam, megadtam az összeget, bepipáltam a használati szabályokat, és Tovább.
Egy új kicsi ablakban beléptetett a PayPal-ra (ugye az előbb elnavigált onnan!) a felhasználó nevemmel és jelszómmal, leellenőrizte, és Folytatás gomb.
Ekkor a kicsi ablak eltűnt, visszaadta az előző ablakot, ahol kitette azokat az infókat, amik szükségesek az utaláshoz: Számlaszám (1040-es), kedvezményezett neve: Trust Pay,a.s. (nem PayPal!) összeg és a közlemény, ami csak egy kód.
Na ez a közlemény nem olyan, mint amikor a PayPal-nak utalsz az Unicredit-es számlájukra, mert ez csak 10 számjegy, a PayPal-nak meg hosszabb, és betűk is vannak benne.
Szóval az egészből csak azt akartam kihozni, hogy szerintem - de mondom lehet, hogy nincs igazam - a Trust Pay magyarországi ügyintézői ugye magyarok és szépen átnézik a Közlemény rovatot (ahol az én esetemben az volt megadva amit a TrustPay kért, és a nevem, plusz a számlaszámom) és ha mindent rendben találnak, akkor szépen küldik a pénzt a PayPal-nak. Ebben a feltételezésemben erősít meg az a tény is, hogy a tranzakción, ahol elvileg az én nevemnek kéne szerepelni, mint küldő félnek ez áll:Business Name: Trust Pay a.s. (The sender of this payment is Non-U.S. - Verified)
Buyer email: paypal.hu@trustpay.euA lényeg, hogy ezután is működjön ez a módszer

-
SKyle
tag
-
SKyle
tag
El se hiszem! Megérkezett a pénz a PP-re! 1 nap kellett neki!

-
Hintalow
senior tag
Nincsen valamilyen, (akár ugyanannál a banknál, akár máshol) normál folyószámlád?
Ez így elég túlbonyolított, szerintem ott bukik meg az egész, hogy nem te leszel a küldő, hanem a pénzintézet, mert saját kezelésű számlájukról van szó.szerk: úgy látszik, akkor felesleges volt problémáznom

-
SKyle
tag
-
horvathd
aktív tag
-
SKyle
tag
Köszi a gyors választ
szobakutyavagyis aytukabozs
Majd akkor pár nap múlva kiderül, hogy rendben volt-e így, elfogadták-e. Ha nem, akkor dispute? Vagyis hogy hívják ezt a PP-on? -
aytukabozs
addikt
A paypal fiókodban semmit nem kell csinálnod topup esetén, ha mindent az oldalon leírtak szerint csinálsz meg kell érkezzen az összeg.
DE ez a rész aggályos 'kicsit' "az utalás nem az én számlámról, hanem a bank központi gyűjtőszámlájáról történik."
ugyanis a pénz célbaérkezésének feltétele hogy a megjegyzés rovatban szerepeljen az azonosítód (ez még végülis lehet nem lenne gond hogy nem csak az van ott), DE az is feltétel hogy a számlatulajdonos neve amiről az összeg érkezik megeggyezzen a PP account tulajdonos nevével... -
SKyle
tag
Kedves Fórumtársak,
Régóta majdnem üresen tátongó (200 Ft) PayPal számlámra tegnap banki utalásos feltöltést indítottam.
Olyan Maestro hitelkártyám van, amihez a szerződés szerint nem jár web-bank utalási lehetőség, viszont tudok utalni telefonon keresztül. Felhívom a bankot, beazonosítom magam, és a kezelőnek elmondom a szükséges adatokat (cél számlaszám, kedvezményezett, összeg, közlemény, stb). Az utalás általában 2-3 napon belül megtörténik. Sajnos a közlemény rovatba alapértelmezetten bekerül az én számlaszámom (ezen nem lehet változtatni), ugyanis maga az utalás nem az én számlámról, hanem a bank központi gyűjtőszámlájáról történik. 27 karakter áll rendelkezésemre a közlemény rovatban, ez bőven elég lenne a PayPal ID számára.
Az a 2 kérdésem, hogy
- Szerintetek befogadja-e majd a PayPal ezt az utalást / feltöltést, vagy fognak-e problémázni, hogy nem csak az én ID-m van a közlemény rovatban?
- Ezen kívül kell-e nekem valamit csinálnom a PayPal fiókomban, hogy beérkezzen a pénz? -
ayo
veterán
-
rizso
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
5 munkanap alatt került vissza a pénzem.
Sose volt még ennyi, de legalább megvan

-
ayo
veterán
-
rizso
veterán
Ejj de gyorsak...
-
horvathd
aktív tag
-
unravel
őstag
Heló
Szeretném hozzáadni PayPalomhoz a friss K&H Maestro Paypass kártyám. Jó látni, hogy sokaknak gondja van a Maestroval.

Ez a hibaüzenet fogad:
"The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue."
Mi az oka?
- A számlán nincs összeg. Ez a baja?
vagy az, hogy:
- Még nem is volt használva a kártya és amiatt? (az e-bank azt írja, hogy "Élő" a kártya)Köszönöm
-
Graphics
Jómunkásember
Hát nekem múlthéten jött vissza a pénz paypal-ra, ott látszik is ,hogy transfer to card... De semmi, az egyenlegem a számlán változatlan...
-
Hintalow
senior tag
Csak annyit tudok az elmúlt 1-2 hónap tapasztalataiból, hogy hol megy maestroval, hol nem.
Lehet hogy közve van a vásárlás helyéhez, de konkrét infót senki nem tud mondani, a bankok, ahogy írták páran nem is látják az elutasított próbálkozást, valahol bank-kártyatársaság-paypal vonalon lehet bibi.
Én azon a véleményen vagyok továbbra is, hogy aki rendszeresen rendelne külföldről, az ne maestrot használjon, mert hiába nyomják, hogy már jó online, meg hírdeti a paypal is, hogy elfogadja, teljesen random működik még mindig. -
aytukabozs
addikt
-
törölt tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy:
Ha a paypalomra felregisztrálok egy bankártyát felteszek a paypalomra x összeget. Akkor utána le lehet ''törölni,, a bankártyát és utána fizetni.
-
rizso
veterán
Sziasztok!
Történt valami változás mostanában a paypal számlára utalással? Pénteken kora délután az OTP-s számlámról utaltam egy kis pénzt (mentett űrlapból, ahogy korábban is mindig csináltam), és még nem íródott jóvá a PP egyenlegemen. Kéne aggódnom, vagy ma-holnap megjön a pénz?
-
®Sapphire
csendes tag
-
®Sapphire
csendes tag
Regisztrálom a kártyát Paypalon,ezután a számlámon zárolt tételek listában megjelenik a terhelés,majd fél óra múlva már nincs ott.
-
aytukabozs
addikt
-
®Sapphire
csendes tag
Üdv!
Regisztrálnám Paypalon az új Erste Maestro kártyámat,de nem sikerül vele fizetni Ebayen.
Vissza igazoló emailben ezt írja
n Jul 31, 2014, you added a card ending in XXXX to your PayPal account.
You are receiving this email notification because this email address is listed as the administrative contact email for your PayPal account.
Ebay vásárlásnál pedig ezt
e couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-XXXX.
To pay instantly, link a debit or credit card to your PayPal account or choose another way to pay.
Paypal menüben ezt írja
ou have successfully added a credit or debit card. Please note that this card is now your primary card. For more information on your primary card, please refer to your Profile.
Elvileg sikerült az új kártya hozzá adása.
Mi lehet a gond? -
ayo
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Ha valaki visszaküld pénzt nekem / refund / hány nap mire visszakerül a rendes számlámra a pénz?
Paypal-on látom , balance-om se változott, viszont a számlámon nincs több pénz..
-
axioma
veterán
Parszaz Ft-tal nem erdemes szorakozni... %-ban buksz, de forintban szinte eszrevehetetlen. Vasarold le, ha jol ertem ugyis vannak aprosagok amit akartal, aztan utana mar a kartyanal valaszd a banki valtast (nagy esellyel az a jobb, kiveve ha fixen dollar elszamolasu kartyara euroval, vagy forditva akarsz terhelni, es felesleges ketszeres valtas van).
Új hozzászólás Aktív témák
-
14300 - 14201
49024 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ RTX 5060 GARANCIÁS GYAKORLATILAG ÚJ!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

n Jul 31, 2014, you added a card ending in XXXX to your PayPal account.
V/