Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
hogyan lehet beállítani hogy ne a paypal váltsa át a valutát vagy ilyesmi légyszi segítsetek mert nagyon lehúzósan váltja át a forintot

-
syler123
veterán
Sziasztok!
Hol tudom megnézni hogy milyen árfolyamon vált át a paypal? Forintról dollárra kell váltani, 150 dollár lenne a telefon amit rendelnék, érdekelne mennyire jönne ki. Kisebb összegnél nem érdekelt, de ekkora összegnél ha van más megoldás, ahol jobban jövök ki, akkor úgy vásárolok. A kártyám hozzá van rendelve a paypal acchoz.
-
just
aktív tag
Csak engem nem enged vásárolni a paypal ebayről pár napja? Mindig kiírja hogy a kártya kibocsátója letiltotta, de eddig semmi baja nem volt, kéri hogy adjak hozzá új kártyát, megcsinálom, levonja az 1 dollárt, aztán törli, aztán megint nem enged vásárolni. Évekig nem volt baja, most mi lett?

-
execute93
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Oké, köszönöm.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
execute93
üzenetére
Nem véletlen adják az azonosító számsort,szerintem mivel nemtudja majd lekönyvelni a bank pár nap múlva visszakerül a számládra a pénz.
Legközelebb meg ne felejtsd el a megjegyzés rovatba betenni az azonosítót.
Egyébként sima utalással nálam másnap reggel már rajta szokott lenni mindíg a pénz. -
execute93
őstag
Sziasztok.
Tegnap du. 2 óra felé rátöltöttem a paypalomra 3 ezret, az összeg azóta sem érkezett meg.
Az instant feltöltést választottam, nem a pár napon belülit. Az lehet probléma, hogy a megjegyzésbe nem raktam bele azt a számot, amit adtak? Arról a fiókról utaltam, amivel a paypal össze van kötve.
Egy kártya stb. Ötlet?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Amikor PayPal accountot hoztam létre, akkor a bakkártyámat hozzákapcsoltam. Elvileg ha tényleg bankkártyával fizetek a neten, akkor SMS-ben kellene kapnom 4 számjegyű kódot, hogy megerősítsem a tranzakciót. Így mondták a bankban, amikor a kártyás internetes vásárlásról beszélgettünk. De a kártyával még nem fizettem a neten. Eddig csak PayPal-el fizettem ha neten vásároltam (ami eddig csak ebay-en történt). Sosem kaptam SMS-ben 4 számjegyű kódot a tranzakció megerősítésére és még is a vásárlások során a vételárat a PayPal kifizette a kártyámmal.
Ez hogy lehetséges?
-
Simi37
őstag
-
Dexar007
veterán
Na most mar csak az lenne a kerdesem,hogy milyen arfolyamon valtanak az Erstenel?
Mert ahogy elosztottam 313.4 ft-ra jott ki, deviza kozep nem lehet,valuta sem,es szamlakonverzios sem. -
Dexar007
veterán
En is szeretnek megosztani veletek egy rovid tortenetet,hatha valakinek segitseget nyujt.:
eBay.de-t szoktam altalaban hasznalni,mivel nemetes vagyok,itt ki szerettem volna fizetni 2 termeket,es eddig ugye ugy volt,hogy ha paypal-os fizetest valasztod,akkor atvisz a paypal oldalara ahol be tudod allitani azt is,hogy ki valtsa at a penzed.Na most az ebay.de nalam vagy bugos,vagy direkt igy van megcsinalva,de sehogy sem lehetett beallitani a valtast, alapjaraton pedig ugye ugy van beallitva,hogy a paypal valtson,ami nekunk nem jo.
A megoldas az,hogy ebay.com-on fizeted ki a termeket,ekkor ugyanugy atkuld mint eddig a paypal oldalra,ahol mar van beallitasi lehetoseged.
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Írtam már, de nem válaszolt. :/

-
V.Dave
senior tag
hogyan lehet beállítani hogy ne a paypal váltsa át a valutát vagy ilyesmi légyszi segítsetek mert nagyon lehúzósan váltja át a forintot

-
Bembee12
aktív tag
Sziasztok
E miatt írok: [link]
Sajnos nem lett megoldás ezért Paypal dispute-ot indítok.Szeretném a segítségeteket kérni, hogy mit írjak Paypalon? "Compose Message to Seller"
Olyasmit szeretnék hogy (persze angolul kéne):
"Megvetettem ezt a tabot, de másnap reggel amikor bekapcsoltam ez a kép fogadott:
(itt egy yt link lesz majd). Újraindítás nem segít
Úgyhogy szeretném visszaküldeni gariba." (szerintetek ezt próbálják megjavítani (szerintem javíthatatlan), vagy kapok egy ugyanilyet, esetleg egy levásárlás?) -
aytukabozs
addikt
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Írj az eladónak az ebay felületén.
Annál frankóbb infót senki nem adhat itt mint amit tőle kapsz.
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Valaki esetleg?
Köszi!!! -
Bembee12
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék tanácsot kérni tőletek.
Vettem egy tabletet a Pandawilltől. De most már nem működik. Részletesebb leírás [link].Tehát szeretnék Paypal Dispute-ot indítani.
Még nem csináltam ilyet. Egyáltalán mi kell hozzá?
Szerintetek van esélyem bárminemű kártérítésre? -
gari24
tag
A paypal számlának vannak fentartási költségei ?
-
-km-
újonc
Sziasztok!
SOS segítséget szeretnék kérni limit beállítással kapcsolatban!!
Eddig 21000 ft-ot tudtam levenni a paypalrol. Most azt írja állítsam be a limitet. Elkuldtem ujra a kártya adataimat,kaptam is sms-t hogy a paypyal levont -1 usd-t. Ezt én a számlakivonatomban mikor fogom látni?Abban lesz a 4 jegyu kod? vagy vmit nem jól csináltam...
-
atesss
addikt
Üdv !
Mi kell ahhoz, hogy PayPal-ban Street Address-nek egy angliai címet tudjak megadni ? -
ricsiii01
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm!

-
ricsiii01
tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Úgy gondoltam, hogy regisztrálok paypalon, utána pedig bemegyek a bankba és ott megadom a paypal fiókom majd ráutalok.

-
aytukabozs
addikt
válasz
ricsiii01
üzenetére
Kicsit pontatlan a kérdés.
Mit szeretnél pontosan?
Saját PP accra természetesen lehet utalni, de ahhoz semmi köze a kártyádnak.
Másvalaki PP egyenlegére ellenben bankból utalni nem tudsz, azt a saját PP bapanszodból tudod megoldani.(#15068) motor12
Az ok hogy copy paste de kötőjel sem lehet benne és space sem, nem lehet hogy utóbbiból ha nem is hözépen, de elől vagy hátul mégiscsak megbújt egy?

-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Lehet banki átutalással egyből a paypal számlára utalni? Vagy csak bankkártyáról lehet?
Köszi előre is, bocsi ha már kérdezték, de nincs időm keresgélni.
-
motor12
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
PayPal-ról szeretnék a banki számlaszámomra visszautalni pénzt. Ezt ugye a withdraw menüpont alatt tudnám megtenni, azonban még nincs beállítva banki adat.
Próbáltam beállítani, de nem fogadja el, ezt a hibaüzenetet írja ki:
"You have entered an invalid Bank account number for a bank account in Hungary. Please make sure the number contains no dashes or spaces and is between 16 and 24 digits."
Az UniCredit banknál vagyok, így Bank Name-hez ezt írtam be: UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT
az Account Numberhez pedig a netbank kezdőoldalán megjelenített számlaszámomat. Biztosan nem tartalmaz egyéb karaktereket, copy paste volt. Illetve próbálkoztam csak simán UniCredit-tel a bank nevéhez de sehogyan sem akar működni.Hogyan tudnám ezt a problémát kiküszöbölni?
-
TestamentDNR
senior tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy kinéztem egy terméket ebay-en, az eladó szállít is Magyarországra, de nincs hozzákapcsolva a szállítási díj az árhoz, csak táblázatban tünteti fel, hogy mennyi a szállítási költség.
Namost, ha rányomok a rendelésre és végig kattintgatom, akkor nem csatolódik hozzá a szállítási költség így.
Van rá mód, hogy pluszban még hozzáadjam a szállítási költséget a fizetendőhöz?
Próbáltam google-ben rákeresni, nem jártam sikerrel. :/Nagyon köszönöm!
-
horvathd
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Profile -> My settings -> Account type -> Close account
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
erre vki?!
-
csƵ
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor össze kellene szednem a nem létező angoltudásomat.

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Szia!
PP support tud segíteni a dologban, telefonon, esetleg emailben, de ez utóbbi elég hosszadalmas lehet, minden bizonnyal kérni fognak különböző dokumentumokat, amivel igazolod a személyazonosságodat, és a fiók tulajdonodat! Személyi igazolvány, bankszámla/kártya szerződés, stb...
-
csƵ
addikt
Üdv!
Pár éve van már accountom, de össz-vissz vagy 3x használtam eddig, és ma újra szükségem lett volna rá.
Viszont nem tudtam belépni, elvileg nem tudom a saját jelszavam, ami vicces, mert évek óta ugyanazt a 3 darabot használom mindenhova.. A biztonsági kérdésekkel sem sikerült belépnem. Ezért csináltam egy új regisztrációt, minden klappol azóta is, viszont az év eleje körül megváltoztattam az e-mail címemet a a régi PayPal-emen belül. Az lenne a kérdés, hogy hogyan tudnám törölni a régit? Azt már valószínűleg sose fogom használni és ne is lógjon ott a levegőben, főleg a fő mail címem miatt. (az új acc-omhoz szeretném használni azt.) -
Hintalow
senior tag
válasz
secler07
üzenetére
Ha vendégként, reg nélkül használod a paypalt, minden vásárlás elött csinál egy 1 dolláros próbaterhelést, ezt nem könyvelik, a zárolási határidő után (sacc 2 hét) visszakerül az egyenlegedbe.
Ha reggel használod, akkor nincs ilyen, viszont amikor a paypal regedhez hozzáadod a kártyádat, csinál egy ugyanilyen 1 dolcsis próba tranzakciót, de az csak 1x, és ugyanúgy visszakapod majd.
Szerintem a kártya hozzáadásakor történtet láthatod, több ilyen nem lesz, ha már van fiókod. -
törölt tag
Sziasztok!
Ez a paypal új szolgáltatása hogy fedezi a visszaküldés költségét ha nem tetszik a termék ez már működik itt is.
A korábban megrendelt, de még a 45 napból ki nem csúszott rendelésekre is érvényes? -
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Elutalni sajnos nem tudom senkinek mert:
"To pay, add a debit or credit card to your PayPal account."
Donate-re ránézek.
-
CloZee
aktív tag
Érdekes problémám van.
Van a Paypal számlámon 108Ft. El szeretném utalni és megszüntetni a számlát (csak úgy lehet ha nincs rajt pénz). De mivel nem él már a VISA kártyám (amivel össze volt kapcsolva) ezért nem tudom elutalni az összeget, mert kéri a VISA kártyám adatait. Megoldás?
-
-
kippedli
tag
Ma kellett fizetnem PP-n 17025ft-t és top uppal 17:40kor el is küldtem, meg is érkezett a feltöltött 17000ft és ami volt rajta azzal összesen 17410ft lett. Azért tettem "balance"ba mer magyar pp-re akkor nincs "fee". (Küldtem már 1000x így neki és semmi probléma nem volt.) Szokásos "Send money" aztán email, "amount", majd "family and friends" aztán "continue", következőnél fee:0 és rámentem ,hogy "send". Erre jött a hiba üzenet közben az sms ,hogy nincs fedezet. Mondom sebaj biztos buggolt, újra küldöm. Vissza a "my account"-ra és sehol egy forint se, mind elment. Ok, vártam 1percet, kezdtem megfogalmazni ,hogy mit írjak nekik. Mentem a "contact"-ra és látom rajta van 16584HUF és van egy "Denied" fizetésem ami 1110ft-be került. A kérdésem ez most mi volt?

-
hanso
tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni.
Gyorsba a probléma:
1.rendeltem telót coolicool tól.
2.későn adta fel(ajándék lett volna),kb 3 hét múlva érkezett az országba,refuse-oltam.(ezt egyébként leveleztem az ügyf.szolgálatukkal)
3.nem akarja a pénzemet visszaadni.
4.okt 15.-óta az náluk van(szingaprúrban a cucc)
ehhez van egy track számom is.5.Paypalnál disputeoltam, ott is ment a rizsa,hogy vegyem át,ad engedményt,stb,de a cucc már rég nem volt MO-on.
6.claimeltem(amikor kb 5x re írta ugyanazt a dispute-ban.
7.most kaptam egy levelet a PP-tól,hogy a kínai megadta nekik a track számot(amin egyébként az látszik,h MO-on van a cucc)Kérdés: hol tudom most leírni én a PP-nak az én track számomat,amin visszaszállította a DHL a cuccot:
Köszönöm szépen a segítséget
kép:
-
secler07
tag
Sziasztok !
Ha vendégként használom a paypal-t ebayen, tehát nem vagyok regisztrálva, akkor levon nagyjából 1$ körüli összeget ? Tegnap vásároltam két terméket, és mind a kettőnél levont nagyjából ekkora összeget, illetve egy múltkori vásárlásnál is, és utána visszakaptam (sajnos nem emlékszem mennyi idő múlva). Ezt megelégedve inkább regisztráltam acc-ot, ott viszont az egyiknél nem látok semmi plusz költséget, a másik tranzakciónál pedig -286 Ft 'Charge from credit card' fogad. Tehát tudni, hogy miért von le, illetve visszautalják-e egyáltalán ?
Köszi előre is
-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Siker, love visszajott
-
Na üdv mindenkinek.
Paypalon keresztül fizettem egy premium letöltéssel kecsegtető oldalnak ,de sunyi módon ismétlődő fizetést hozott létre.
Ezt megszakítottam és töröltem is ezt. Viszont a tranzakció megtörtént. Dispute-t nyomtam.
Kérdés melyik fülre érdemes nyomni: unauthorized avagy simán dispute item
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Ha ugy vasarolok valamit, hogy az eladonak(person, tehat nem bolt, hanem forumon, majd emailben beszeltuk meg) paypalon keresztul kuldom a penzt a csomagert "Pay for goods or services", akkor lesz buyer es seller protection cover? Amivel ot leterhelik, az 3,4%+20p lesz, ez korrekt? Mert szeretnenk ezt is megosztani.
-
satazz
csendes tag
Üdv!
Top up instantly módszerrel átutaltam tegnap este fél8kor a pénzt (otp). A kérdésem az lenne, hogy kb mennyi idő míg megjelenik ez a pénz a paypal fiókomon?
-
calamites
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne. A mai napon vásároltam ebayen egy tételt 1 AUD-ért free shippinggel. a paypall küldött egy levelet, hogy 224 forintot vonnak le, majd levontak a számláról 3.96 EUR-t, ami 1200 ft KB.
Ez miért lehet?
-
Myers
senior tag
Helló!
Vásároltam az everbuying.com-on egy lámpát. Mindenféle akciókkal kijött 30 dollár alá, de nem kértem hozzá track numbert, mert úgy már 30 dollár felett lett volna.Ez volt sok napja, a 43. napon dispute-ot nyitottam. A bolt írta, hogy várnék még, visszavonnám a dispute-ot? Válaszaim: igen, nem.
Gondolom a cucc nem fog megjönni, és közeledik a dispute 20. napos vége. Ha nem történik semmi, mehet a claim, hiába sajnálkozik a bolt?
-
Sziasztok.Az alábbi problémával küszködök...

A bank kódot nem fogadja el. Mi lehet a hiba? Szinte az összes formátumot próbáltam már...

-
vityax82
tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Az rendben is lenne de van még egy pár meg nem érkezett cuccom és ha azzal valami gond van akkor a visszatérítésem megy a levesbe mert ez a fos Paypal szórakozik!
És ha kedve támad akkor letíltja majd az új kártyámat is?
Elmennek a büdös p****ba! -
vityax82
tag
válasz
vityax82
üzenetére
Ezt az üzenetet kaptam arra hogy miért tiltották le a kártyámat:
Ha jól értem akkor nem eggyezett valami a kártyaadatokban pl cím vagy a név?
Mit lehet ilyenkor csinálni hogy aktiválják a kártyámat?
Thank you for contacting @AskPayPal via Twitter. If you did not initiate this contact, please let us know immediately by replying to this email.The card is permanently disabled for use in our system.
As a security precaution, when you add a card to your PayPal account, we cross-check the information that you've provided with the information your card issuer has on file, such as your billing address and CVV code. Your card has failed our cross-check on several occasions because the card information you provided to us didn't match those of your card issuer.
This is an irreversible decision. However, to fund your payments you can still:
•Add a different debit or credit card to your account. (Even prepaid cards can be used, but we only advise using a prepaid card on PayPal if it offers a statement service)
•Add and confirm your bank account.Thank you for choosing PayPal.
Please let us know if you require any further assistance.
-
repvez
addikt
Abban tud valaki segiteni, hogy olyan oldalról ahonnan még nem vásároltam oda mindenképp kell regisztrálnom, hogy megkapjam a csomagot vagy elég ha a paypalon megvan adva a postázási cim?
Mert a bangood.com-ról akarok rendelni és paypallal fizetni,de regisztálni nem tudom, hogy muszáj vagy csak kiválasztom a terméket rányomok a paypalra és minden megy mintha ebayről vásárolnék? -
axioma
veterán
válasz
szasza90
üzenetére
Nem probaltam, de menni fog, mindaddig amig azonos devizanemben vagy. Ugyanis ha egyszer a pp-n "Bill me..." opcio van, akkor a bankod fog usd/eur/stb. terhelest kapni, pont ugyanugy, mintha kulfoldon vasarolnal. Persze ha a bankod muszaj valtson a szamla eltero devizaneme miatt, akkor fog, de ha nem ter el, akkor nincs ilyen tetel. (Mas kerdes, hogy tr.ado miatti vasarlasi dij van-e, mert azzal egyutt akar rosszabbul is jarhatsz.)
-
szasza90
újonc
válasz
horvathd
üzenetére
"Illetve most jutott eszembe egy lehetőség:
A bankodnál az adott devizaszámládhoz kell kérned egy bankkártyát, és ha ezt adod meg a Paypalnek, akkor nem lesz szükség konverzióra, de cserébe a bankkártya éved díját fizetned kell."Ezt kipróbálta már valaki? Mert most én is ezt a variációt szeretném megpróbálni
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Van egy email,amiben egy ilyen témát kell kitölteni...

a beillesztés továbbra sem megy majd,bocsi...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
aytukabozs
üzenetére
(#15016) ateszm
Ez (nekem legalábbis) egy elég semmit mondó, általános üzenet, azt írja, hogy pillanatnyilag nem tudják teljesíteni a kérésed, lépj vissza az eBay-re, és válassz másik opciót!
aytukabozs, bocs, természetesen a válasz tartalma nem Neked van szánva!
-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszi.
konfirmáljama "kredit kárdom" ... az megvan,a 4 jegyű kóddal,le is kapta a 400ftot,be is irtam neki. Ma jött az email hogy fasza minden. Mondom vasarolok,erre ez... töröljem a sütiket? Vagy csak egyem meg a hűtőből? :-)) -
aytukabozs
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Sziasztok. Vásárláskor ez a hibaüzenet fogad:

Mit rontottam el? Régen ment,de az új policy óta nem...angol tudásom silány.
Segítségeteket köszönöm. -
llaszlo
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Ez kérdés vagy válasz? "Ez a pp eredeti címe"
Mert nekem is az EU oldalt dobja be. Máskor viszont mindig a service címről jöttek az emailek. -
FIREBLADE78
addikt
Beneficiary name BofA re: PAYPAL PTE LTD
Bank Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám 10918001-0000000115050684
Ez lenne az új paypal befizetéshez szükséges adatok? Régen k&h volt? Jól emlékszem,ha pénzt akarok feltölteni akkor top up és ott ezeket adom meg illetve a transfer id-t a közleményben? -
aytukabozs
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
My money menüpontban valahol...szerk, nem, ott pont nem

akkor currency converter-rel próbálkozz
-
FIREBLADE78
addikt
Meglehet valahol nézni,hogy mennyiért váltja a paypal az eurót? Most 308 kb a közép
-
axioma
veterán
Ket dolgot tudsz tenni.
1. visszakered a regi szamladra erkezo penzt a megfelelo magyar penzintezettol
2. bevallalod az utalasi koltseget (pp-n beluli nem termekert fizetesre vonatkozot), es megkered, hogy utalva kuldje, ha meg a regi kartyarol fizetted -- ez nyilvan nem muxik ha a buyer protection itel neked, akkor csak refund modjara mehet
A refund az egy tranzakcio visszamenoleges torlese, nem tud mashova "menni", mint ahol elindult.
Egyebkent sokszor nem is engedik emiatt (persze nem jovairas hanem terheles miatt) a bankok hamarabb megszuntetni a szamlat, mint a kartya visszaadasa + 30 nap. Igen, paypalnal ez is keves, de attol meg a bank akar a szamla megszuntetese utan is ki kell adja a penzed (ujra visszaforditani nem tudja, de azert normal esetben jo lenne ha legalabb ertesitene teged, hogy penz erkezett -- bar lehet hogy a dijaikat arra is fel akarjak szamolni es ha kis osszeg, akkor az nulla lenne). -
llaszlo
veterán
Ezt a levelet kaptam ma a PP-től.
"One less thing to worry about.
Your return costs refunded.
Now when you shop online with PayPal, your return shipping costs can be refunded if you change your mind. You don't have to worry anymore. Valid also on international purchases. To benefit from this new service* for your next purchase, activate it now in one single click.
By clicking the activation button, I agree and consent to the Refunded Returns service terms and conditions and privacy policy."Valaki tudja, hogy mik a pontos feltételek? Tudom ott van a policy csak az angolomat kéne fejleszteni.
Azt már látom, hogy 9300HUF-ig fizetnek. Ami szerintem nagyon jó. -
Zolás
addikt
Üdv.
Fél éve bankot és kártyát váltottam. Paypalról töröltem a kártyát, hozzáadtam az újat. Nemrég hibás terméket kaptam ebayen, és kaptam refundot is, de a paypal a régi kártyámra küldte.
Miért kaptam a régi kártyámra a pénzt? Mit tudok csinálni, hogy ez ne forduljon elő többet? Vissza tudom szerezni azt a pénzt? -
horvathd
aktív tag
válasz
Anthony001
üzenetére
Ha az a cel, hogy az itthoni PayPal-rol felvedd forintban a penzt, akkor a PayPal nem a legjobb valasztas, mert rossz arfolyamon valtanak. Kulfoldi bankszamlarol a Transferwise-zal [link] tudsz aranylag olcson magyar szamlara utalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Milyen okostelefont vegyek?
- Starlink
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független kopott keret
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/