Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz ReFleXx #15594 üzenetére
En is megkaptam. Barki aktivalhatja ITT
Ami kimaradt, hogy 14 napon belul kell a Refundot kerni a visszakuldestol. Az elado (ceg) visszakuldesi idejet nem lehet tullepni. Mindehhez persze tartsuk meg a postai szelvenyeket, szamlakat!
Kulone megjegyeznem, hogy ha a visszakuldesi cim/nev nem egyezik a PayPal rendszere altal regisztraltal, akkor azt is oda kellene irni szvsz, mert a PayPal nem biztos hogy elfogadja.Bar a rendszerre azt irjak ingyenes, en azert dec 31-el visszaneznek ra, hogy jovore is az lesz-e...
-
-
pakriksz
őstag
válasz Hintalow #15596 üzenetére
jaj ne mentegessük már... a paypal minden fogadott pénzből is lehúz 1-4%-ot. Ezen kívül még többet lehúz a kötelező és kikerülhetetlen devizaváltással. Nekem pl összesen ha jól emlékszem 12%-ot lop el a bevételeimből, úgy hogy nem sokat nyújt érte, mert pl support az kb nincs.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Hintalow
senior tag
válasz pakriksz #15588 üzenetére
A paypalnak "muszáj" pofátlannak lennie árfolyamok terén, mert míg egy banknak az árfolyamnyereség, csak nagyon elhanyagolható része az összbevételének, addig gondolom a paypalnak a marzs az egyik fő bevétele.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
ReFleXx
addikt
Hogy itt is meglegyen:
Paypal egy órája küldött nekem egy levelet, hogy ha esetleg vissza kell küldenem gariba bármit akkor annak postaköltségét állják (12 alkalommal).
We can refund your return shipping costs in 2015*.
Shop online with us in 2015 and, thanks to our Refunded Returns service, you don’t need to worry if something’s not quite right. We can refund your shipping costs when you return something you’re not happy with, on any website you pay with us, even from international websites.
*See conditions. The Refunded Returns service is offered by PayPal Pte. Ltd, in partnership with Telus International Europe, the service manager. There is a cap per Refund request. The amount of this cap depends on your country of residence: 30€ maximum for Greece, Finland, Slovakia, Slovenia, Latvia, Estonia, Cyprus and Malta, 820 CZK maximum for Czech Republic, 9,300 HUF maximum for Hungary, 130 RON maximum for Romania, 55 LV maximum for Bulgaria, 100 LTL maximum for Lithuania and 220 HRK maximum for Croatia.
Emailben vagy egy link amire ra kell bökni, hogy ezt aktivaljak, nem értem miert ne lehetne ez default mindenkinek.
You can now shop online with PayPal and if your purchase isn’t quite right, return it, your postage will be refunded. Worldwide.
You can make twelve returns through December 31, 2015. It’s as simple as 1-2-3. Just don't forget to keep your posting receipts.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Cheesus
senior tag
válasz KamuMazsola #15592 üzenetére
Köszönöm szépen, nekem is sikerült megtalálni
Viszont lehet most haldoklik a PP, mert miután beállítottam, megvettem Humble Bundlen az egyik csomagot, és még mindíg feldolgozás alatt van, a bankom meg levont 1Ft-ot 1$ helyett. De majd csak rendbeszedi magát.https://www.twitch.tv/csehla
-
Cheesus
senior tag
válasz KamuMazsola #15590 üzenetére
Én azt értem hogy a banki jobb, de hol tudom megnézni hogy egyáltalán arra van-e állítva?
https://www.twitch.tv/csehla
-
pakriksz
őstag
válasz horvathd #15587 üzenetére
nem a legtöbb esetben, hanem mindig. Nincs olyan pofátlan bank ami még csak a közelébe is érne a paypal pofátlanságának átváltási árfolyamban.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Cheesus
senior tag
Hali
Lenne egy elég összetett kérdésem, de lehet csak én bonyolítom túl. A napokban tervezek nagyobb összegben vásárolni (100e Ft körül, € - £ a webshop pénzneme), ami PayPalon keresztül történne. Nekem alapból hozzá van kötve a bankkártyám a PP-hoz, de ezúttal nincs rajta akkora összeg, amekkorára nekem szükségem lenne. Viszont nekem van itthol kp-ban €-m. A mostani árfolyamokat nézve hogyan járnék jobban?
A) Beváltom az €-mat, majd azt befizetem a folyószámlámra és vásárolok
B) Van olyan lehetőség, hogy közvetlen az €-mat uatlom a PP-számlára (ezzel az átváltási költség szűnne meg)Illetve még egy ehhez kapcsolódó kérdés, hogy mi a megfelelőbb, ha a bankom végzi az €/£ átváltást, vagy ha a PP?
Ha bonyolultan fejeztem ki magam elnézést kérek
https://www.twitch.tv/csehla
-
pakriksz
őstag
válasz HollyBoni #15581 üzenetére
egyébként 1x kell top upolni a bankszámláról paypalra, és akkor azok infoi alapján hozzáadja a bankszámlákhoz, így withdrawolni is lehet rá, anélkül hogy ezt eljátszanád.
-
HollyBoni
veterán
Sikerült végre bankszámlát adni paypalhoz, megy is a withdraw. Aki azzal szívna mint én, a bankot PONTOSAN kell beírni. Azt írta ki a számlaszám a rossz, mégis a bank névvel volt baja. Szóval pontosan kell, esetemben UniCredit Bank Hungary Zrt.
[ Szerkesztve ]
-
max-11
tag
axioma összofoglata a lényeget. Kis odafigyeléssel - ez nálam kb annyi h havonta 1x utalok, kp-t pedig nem erről veszek fel - 1 max1,5 hónapig kamat nélkül használom a bank pénzét. A visszatérítés pedig akár több % is lehet és vannak egyéb kedvezmények pl 10 havi kamat mentes hitel stb. Mindezt a 'sima bankkártya nem tudja. Off
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
A bank penzet koltom, egy honap csuszassal visszafizetem, es meg kedvezmenyt is ad. A bank arra szamit, hogy majd jol lehuz ha minuszban maradok, vagy kp-t veszek fel, vagy a keret fole tudja vinni koltseggel, en meg jol figyelek arra, hogy ne legyen ilyen. Es a villanyszamlatol kezdve a 2 dollaros pp szarsagig mindenre kapok 1% visszateritest minimum.
-
válasz max-11 #15577 üzenetére
Megeszi, vagyis elfogadja, erre gondoltam. De a Steam fórumban nem egyszer szóltak, hogy vásárlásnál gondba voltak, elutasította a Steam a PP fizetést, mondván nincs fedezet.
Technikailag nincs különbség a kettő között, nincs apró betűs rész sem.
Bár továbbra sem értem, hogy lehet úgy hitelkártyát használni, hogy nincs kamatod. Ha vissza tudod fizetni egybe egy hónapon belül, akkor minek a hitel?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
max-11
tag
Hitelkártyával persze h ésszel kell költeni, időben visszafizetni és akkor inkább előnyös. Azt h "megeszi a pp" pontosan nem értem. Elfogadja rendben a maestrot, ha erre gondoltál. Az érdekel, h hitelkártya-paypal viszonyltban kell e figyelni vmi kedvezőtlen körülményre (van e vmi apróbetűs szívatás), vagy nincs ilyen...?
-
axioma
veterán
válasz Drenadar #15575 üzenetére
Hat amig ki nem vettek a diszkont kincstarjegy vasarlast a visszateritesek kozul a legtobbnel, addig eleg jol mukodott... ill. ha van egy felmillas hitelkartyad es a havi kamat (MAK) egy-ket ezrelekkel meghaladja a kiutalas dija't - ez most nincs igy, de volt hogy volt, foleg amig ingyen lehetett kiutalni -, akkor mar a kamat kifizeti a kartyakoltsegeket. De ez itt nagyon off.
-
Drenadar
veterán
válasz axioma #15574 üzenetére
Nagyon nagyon kevesen fogják fel, hogyan is kell egy hitelkártyát használni, sokan felelőtlenül használják, és csak eladósodnak mellette... Szerintem ezért nem ajánlotta a kolléga.
Technikailag egy sima debit card és credit card között nincs sok eltérés. (PP szempontjából nem releváns hogy hitel van a kártya mögött vagy tőke)
Magyar honban a legdurvább hitelkártya is csak valami 4-5%ot ad vissza, de gyakoribb a 3%/1% Erre felhasználói üzleti modellt építeni ha csak nem több száz ezret mozgat meg az ember havonta, felesleges.
-
axioma
veterán
Mar bocs, de hulyeseget mondasz. Az elmult 15 ev ota van mindig legalabb egy hitelkartyam, es egyszer nem fizettem kamatot (sot, en kaptam toluk visszateritest). A hatrany legfeljebb az eves dija (ha nem termeled vissza), de most mar az se jelentos kulonbseg (tekintve hogy ebbe nem epitettek bele az "ingyenes" felvetelt). Na meg persze hitelkepesnek kell lenni hozza.
Raadasul a dombornyomottnak semmi koze ahhoz, hogy beteti vagy hitel. -
válasz max-11 #15572 üzenetére
Különbség nincs, de hitelkártyával nem vásárolgatnék össze-vissza, mert komoly kamatok vannak ott. A Maestro kártyát kerülném (megeszi a PP, de sok a panasz, hogy bizonyos helyeken mégsem megy végbe a fizetés), igazából minden más jó.
A hitelkártya is csak egy kártya (többségében dombornyomott MaesterCard, amit biztos, hogy mindenhol elfogadnak a világon online), ami egy bankszámlához kapcsolódik, annyi a különbség, hogy az nem a Te pénzed, csak kölcsönben kapod.
Én saját bankkártyát adnék hozzá.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
max-11
tag
Üdv!�a pp-ban bankkártyával, vagy hitelkártyával érdemes regisztrálni? Vagy mindegy? Van különbség? Köszi!
-
pakriksz
őstag
válasz HollyBoni #15568 üzenetére
hétfőig nem is nagyon fogsz látni semmit, ugyanis addig nincs munkanap.
-
HollyBoni
veterán
A withdraw pontosan hogy működik? Tegnap 150ft-al próbáltam meg, a paypal azt írja hogy completed, viszont Unicredit webes felületén nem látok róla semmit. Nem is ír ki semmit, csak feljebb megy az egyenleg a bankszámlámon?
-
-
Drenadar
veterán
Vagy csak elfelejtetted hogy ott is volt hasonló.
Nem mindegy? Le van írva mit kellene tenned, és mikor rákattintottál hogy szeretnéd hozzá adni a kártyád, akkor is leírta. Fura?Sajnos nem tudsz vissza menni az időben, lehet 4 év alatt csiszoltak kicsit a visszaélések visszaszorításában
[ Szerkesztve ]
-
-
Drenadar
veterán
How to confirm your card:
Check your summary of financial activity provided by your card issuer and look for a charge from "PayPal" with a 4-digit code next to it.
Log in to your PayPal account and click Confirm Credit Card.
Enter the 4-digit code to confirm your card.Ezt megkaptad emailben is fényképes illusztrációval...
De ha nem kaptad meg, akkor hajrá, ez alapján megcsinálhatod.
+1 DE : ezt a confirmnál is kiírta.Egy jó tanács, máskor olyan dologgal ami a pénzedhez kapcsolódik legyél sokkal körültekintőbb és figyelmesebb. Ugyan nem vesztettél SEMMIT, de ha mást is így intézel ami a kártyáddal kapcsolatos az túl sok jóra nem vezethet...
[ Szerkesztve ]
-
-
Helló, hozzáadtam az OTP Simple bankkártyámat a Paypalhoz, rá is terhelték az 1 USD-t /látom az OTP felületén/, de a Paypal felületén nem látszik az az 1 dollár. Ennek kell valamennyi idő, vagy ez hogy működik?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
HollyBoni
veterán
Nos lehet megoldottam a bankszámla gondomat. (Paypal ügyfélszolgálat 2 napja nem ír vissza amúgy)
Eddig azt írtam Unicredit, vagy Unicredit Bank. Most azt írtam be Unicredit Bank Hungary Zrt., elfogadta, és checkelik a számlát. Aztán lehet rossz lesz és levonnak 1500ft-ot. De eddig még sosem jutottam el.
-
blue eyes
tag
Megszeretném kérdezni hogy most ez az összeg végleg rajt van a PyaPal számlámon!
Itt van egy kép róla.
Boldog új évet minden kedves fórumozónak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz z123456789 #15546 üzenetére
Pontosan.
-
válasz z123456789 #15544 üzenetére
Azt mondja add meg nekik a PP címed. Rég volt már (gondolom a biznisz), most nem találja. Illetve a végén még egyszer megkér, hogy küldd el, majd megköszöni.
Simán a PP email címed kéri, ami ugye a PP-s számlaszámnak felel meg.
OK,please let me know your paypal address,right now we couldn't find it,its really a long time ago,please send to me ,thanks."
OK, légyszíves tudasd velem a PP címed, most épp nem találom. Nagyon régen volt már [az üzlet], kérlek küldd el. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
-
HollyBoni
veterán
a számlatulajdonos nevének is egyezni kell a PP fiók tulajdonosának nevével!
Ezzel kapcsolatban kérdeztem, de nem kaptam választ. Ugye legtöbb országban először van keresztnév, aztán vezetéknév. Amin a magyar számlám van ott van egy vezetéknév, két keresztnév. Na de ugye paypalnál beírtam first name-hez a két keresztnevet, second name-hez a vezetéknevet, szóval pont fordítva jön ki. Így már nem fog menni a bankszámla hozzácsatolása?
-
válasz HollyBoni #15538 üzenetére
Akkor vonnak le 1500 pénzt, ha nem tudják elutalni a pénzt, mert nem passzol valami adat (a számlatulajdonos nevének is egyezni kell a PP fiók tulajdonosának nevével!), ekkor visszautalják a PP számládra, és veszik le a sápot.
-
HollyBoni
veterán
Nem tudja valaki, tényleg még mindig levonnak 1500ft-ot ha bankszámlát akarsz paypal-hoz adni, de elrontod az adatokat?
-
Hintalow
senior tag
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen üzit egy régi történettel kapcsolatban:
"OK,please let me know your paypal address,right now we couldn't find it,its really a long time ago,please send to me ,thanks."
Itt most mit is kell megadnom neki? Nem egy számlát kell kiállítanom?
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
lenne egy olyan kérdésem hogy van e itt valaki akinek van skrill-e?
ha igen tudna e segiteni ? küldenék paypalon 1 eurot és skrillre kérném cserébe az 1 eurotHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
concret_hp
addikt
eh ebayes vásárlás után mindig ebayen indítsatok reklamálást és ne paypalen... ugyanattól a csókától rendelve ugyanakkor ebayen reklamálóknak 1 hete visszaküldték a pénzt, én meg még decisionra várok...
vagy fullba vagy sehogy :D
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #15525 üzenetére
Szia!
Tudtommal sima Juniorhoz nem lehet webkártyát kérni, csak Jump-hoz, ahhoz viszont be kell töltenie a 18-at. De pluszban a Jumpnak már van számlavezetési díja is 242 Ft (ha nem kérsz postai kivonatot akkor 187 Ft) pluszban a 2. évtől már a kártyának is van éves díja... Nekem is sima Junior van, és egyszer bementem megkérdezni, hogy lehet-e webkártya hozzá, de egyből a Jump-ba akartak rakni..
Egyébként van OTP topik is.[ Szerkesztve ]
-
blue eyes
tag
Sziasztok.
Egyik ismerősömnek ezeket hibákat írja ki a paypal.
The amount you are trying to withdraw is greater than your withdrawal limit. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.
Itt az lehet hogy nem Status: Verified és elérte a limitet szerintem.
We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents.
A második-nál el elküldeni dokumentumokat ha jól gondolom, pontosan milyen dokumentumot kell küldeni?
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz KamuMazsola #15524 üzenetére
A hozzárendelt bankkárytám? áhh nem... használom is netes fizetésre pl steam-nél
-
MODERÁTOR
Hi!
PP-hez csak igen távolról kapcsolódó, tehát OFF kérdésem lenne, nem akarok erről hosszan társalogni itt, de ha valaki pont van ilyen cipőben, és tudja a választ akkor írja már le egy sorban legyen szíves, bevallom lusta vagyok átolvasni az OTP fél weboldalát emiatt!
Szóval, fiamnak OTP Junior számlája van, jelenleg csak egy valamilyen kártyával, a típusa most mindegy is! Mostanában kezdett eBay-en vásárolgatni, meg úgy egyáltalán bank ügyekkel foglalkozni! Ez a számla ugyebár díjmentes jelenleg! A kérdés az lenne, hogy ehhez a netbank (OTP Direkt?) és valamiféle webkártya szolgáltatás fizetős lenne-e, és ha igen mennyi az annyi?
Ha valaki tudja a választ, azt megköszönöm, én ERSTE-s vagyok, nem ismerem az OTP szolgáltatásait igazán!
Bocs az OFF-ért!
-
bacsis
Közösségépítő
válasz HollyBoni #15522 üzenetére
OTP-s... jó volt, aztán lejárt a kártyám... hozáadtam az új kártyám, ment a bankáártya ellenőrzés át is léptem verified állapotba, de mégis ha utalni szeretnék akkor ezt kapom:
We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct.
Ugyanúgy Master Card-om van, csak annyi hogy nem 2014-ben hanem majd 2018-ban fog lejárni[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz bacsis #15521 üzenetére
Azon gondolkoztam lehet nemzetkozi IBAN szam kene, nem itthoni szamlaszam. Viszont az tobb mint 24 jegyu, paypal pedig azt irja max annyi lehet. Kiprobalnam, de tobb oldalon azt olvastam ha elcseszed a bankszamlaszam adatokat akkor is levonnak 1500ft-ot.
Te is unicredit-es vagy?
[ Szerkesztve ]
-
-
Nem. Rengetegszer volt már erről szó. Oda jön a refund, ahonnan a pénz jött. Ha kártyával fizette, akkor az ahhoz tartozó bankszámlára megy vissza, ha PP egyenlegből lett fizetve, akkor oda. Ebbe nem tudsz beleszólni, automatikus.
PP-re szinte azonnal odaér a refund, bankkártyára néha hosszú idő is lehet.
-
-
pakriksz
őstag
válasz HollyBoni #15515 üzenetére
1 kártyát csak 1 accounthoz lehet. Akkor is ha törlöd. Ugyanazt a kártyát te már nem regeled be más paypal accountra.
-
croli
aktív tag
válasz Gerzsi #15512 üzenetére
Ha visszafizetést kérsz akkor a Paypal számládra (Paypal egyenleged) utalják vissza a pénzt.
(#15513) HollyBoni
A másik Paypal fiókból töröld mert valószínűleg azért nem fogadja el. Több helyen tudtommal ugyanazt nem lehet használni. -
Gerzsi
tag
Ha PayPal-on megadom a kártya adataim és úgy vásárlok ebayen akkor pénz visszafizetés hogy müködik?
-
HollyBoni
veterán
Ha csinálok még egy PayPal számlát már arra a névre mint a magyar bankszámlám akkor a nevet hogy írjam? Először vezetéknév, aztán kereszt, mert a magyar számlán is úgy van? PayPal azt írja pontosan egyeznie kell a névnek.
-
HollyBoni
veterán
Üdv!
PayPal-on eddig sosem fogadtam pénzt, csak utaltam. Nos most fogadnom kéne. Itt a pénz, csak rá kell menni hogy accept. Ezt kérdezi: Do you plan on withdrawing funds from your PayPal account to your bank account?
Ugye ez azt jelenti hogy a magyar Unicredit-es számlámon szeretném e visszalátni a pénzt, nem PayPal-on?
Viszont itt vannak gondok. Azt írja adjak hozzá egy bank account-ot. Viszont a PayPal és a bankszámla más néven van, felül az van pontosan egyeznie kell. A vezetéknevet nem tudom megváltoztatni. Így nem tudom visszaküldeni a bankszámlámra a PayPal-os pénzt?
-
pakriksz
őstag
alapból nem. De lehet átváltatni, és a legpofátlanabb lehúzós árfolyamon fogja váltani, sokkal rosszabbon mint bármelyik bank.
-
croli
aktív tag
Ha barátom 10 dollárt küld nekem azt a Paypal átszámítja forintba? Ha igen meg lehet nézni hogy mennyit érne az adott napon?
-
mno
tag
Sziasztok!
Van régóta paypalom, bankon keresztül utaltam ha vásárolni akartam. Közben lett K&H-s Maestro kártyám, amit csatoltam paypalnal. Most azzal küzködök, egyik játéknál vásárolni akarok mert karácsonyi akció van, és érdekes 4,99dolláros csomagot engedi, 9,99dollárost már nem, ezt dobja ki: "PAYPAL MESSAGE:This transaction couldn't be completed. Please redirect your customer to PayPal" Azért nem értem, mert 4,99dollárosnál sikeres voltam, így valami beállítási dologra gondolok, lehetséges ez?
üdv
Joe
-
Drenadar
veterán
we're sorry but we can't send your payment right now.
Ez milyen idióta hibaüzenet már? Olyan nehéz lenne kiírni hogy mi a baja? Vagy írnák ki azt, hogy sorry we are closed! 4 napja ezt írja ki nekem, google sem nagyon adott megoldást erre...
Karácsonykor nem működik a paypal? Ennyire egy megbízhatatlan sz@r?Gondolom ti sem tudtok megoldást, mert akik itt ezt bekérdezték nem is reagáltatok rá. Azért gondoltam megpróbálom én is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest