- Fórumok
- Gazdaság, jog
- PayPal
- (kiemelt téma)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
13100 - 13001
49024 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:35 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
PayPal nem csak a jutalékon, de az átváltásokon is keres.
Bankszámlának ehhez semmi köze, arról nem fog leemelni a PayPal semmit (nem tud).
Ha bankkártyát hozzádsz és beállítod, hogy a bankod váltsa neked az eurot, akkor kedvezőbb árfolyamot kapsz, mint a PayPalé.
És egyébként 307 a középárfolyam, neked nem azt kell nézned, a legjobb vételi árfolyam most kb. 313.49 Ft, ami még így is jobb kb 6,5ft-tal a PayPalénál. -
hidroponi
tag
-
Fredo78
aktív tag
Sziasztok!
Másodszor járunk úgy Paypal-lal (business account), hogy a forintos számláról külföldi vásárlás esetén az Euro váltást 320 Ft körül csinálja (ma 307ft az Euro).
Van valami extra díjtétel vagy tényleg ilyen borzalmasan vált?
Olvastam olyat hogy ha nincs a paypal számlán elegendő pénz (és természetesen be van állítva bankszámla) akkor leemeli arról normál váltással. Ez így van? -
snooze
veterán
-
Mister_X
nagyúr
-
Hintalow
senior tag
Amúgy feleslegesen töröd magad, a legtöbb banknál a zárolási határidő 2 hét körül van. Mire sikerülne kiharcolnod valami igazolásfélét a paypaltól, hogy nem tartanak igényt a pénzre/nem fogják levonni, addigra felszabadul magától is (alapból kétlem, hogy sikerülne bármilyen igazolást kicsikarnod belőlük, az már csak hab a tortán, hogy a legtöbb bank ÍRÁSOS formában, faxon fogad el ilyeneket) legalábbis abban a bankban, ahol én foglalkoztam ilyenekkel, csak így fogadták a bankkártyások az igazolásokat, ha zárolásban maradt valami, és a T.ügyfél szerette volna felszabadítani idő elött.
-
hidroponi
tag
-
aytukabozs
addikt
-
Mister_X
nagyúr
Valaki segítene megfogalmazni egy levelet a PayPalnak, hogy oldják fel a zárolást a számlámon? Ennyire sajnos nem tudok angolul.
-
aytukabozs
addikt
-
zuzu000
őstag
Sziasztok!
Hogyan tölthetek fel CIB bankról pénzt a paypalemre, ha más néven van a bankszámla és a paypal account?
(apukámé a CIB, enyém a paypal) -
Kernel
nagyúr
Csak saját valutában lehet lehet feltölteni a PayPal-re. Ez egyértelműen le van írva valahol a fiókban is, meg a témával foglalkozó oldalakon is, csak néha a fórumozók próbálkoznak mással is, rejtélyes okból.
De aki mással próbálkozik, azt az Unicredit Bank azért is átkonvertálja forintra és úgy írják jóvá a számládon.
-
Hun91FaTe
csendes tag
-
cashback
őstag
Üdv.
Kérdés:
Vásárolni szerettem volna Origin Store-ból - már vásároltam náluk korábban. PP-on keresztül. PP-n nincs elegendő összeg... bankkártyán van. Eddigi vásárlásaimkor (egyéb webáruház) ha nem volt elég pénz PP-n akkor az egész összeget kártyáról húzta le. Most viszont PP összeget levonja és a kártyáról húzná a hiányzót... Ezzel csupán annyi baj van, hogy ezt a bankszámlám nem engedni - Transfer From / Credit Card / Denied. Teljes összeget pedig nem tudom beállítani, hogy csak a kártyáról vonja.Ez valami Origin egyediség lenne... vagy a PP-bankártya kapcsolat nem működik mert húsvét van?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hidroponi
tag
-
randras
veterán
Régen volt a PP oldalán hivatalos magyar ismertető információkkal, ezt levették?
-
Zimmi91
addikt
-
veze
őstag
én is otp-s vagyok, vissza fog a pénzed érkezni, a wbkártyás számládra, csak bele telik 3-4-5 nap..
Más:
Be lehet valahol azt állitani, hogy ha visszaküldenek pénzt, amit kártyárol leemelve fizettem ki, azt ne utaljak vissza a kártyára, hanem maradjon a paypalon?Magyarországon, a paypal magyar bankjánál.. befizethek valutátában is a paypal számlámra?
Ha igen, akkor az valutában is lesz a számlámon jóváírva, amig fizetésre fel nem használom? -
horvathd
aktív tag
-
D.Orion
veterán
Láma vagyok.

Elfelejtettem a jelszavamat, a biztonsági kérdésre se emlékszem és nem tudom mi az az IBAN szám. Pls help. Honnan tudom meg az IBAN számomat?
Hátha sikerül valahogy életet lehelnem a paypal accomba.Szerk.:
Az alkohol pusztítja a memóriát és fogyasztása közben ne kreáljunk paypal fiókot.
-
sbwolf
aktív tag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Szia!
Szerintem húsvétkor nem is lesz! Eddigi rövid paypal-os tapasztalataim alapján, bár nem OTP-s, hanem ERSTE-s kártyával, az utalgatások eltartanak egy-két napig, amíg a másik számlán megjelenik! Én is múltkor hétvégén utaltam, és csak hétfőn kerültek helyükre a dolgok! Szerintem! De majd jön valaki, aki már régebbi motoros, és megerősít ebben! Vagy megcáfol...

Eltűnni egész biztosan nem fog a pénz, sem a paypal, sem a bank oldalán!
-
Zicky
csendes tag
Sziasztok!
Egy megnyugtató hozzászólást kérnék a következő témában:
Vásároltam ebay-ről 500$ -ért PayPal -lel ki is fizettem. Majd másnap jött a levél az eladótól, hogy nem tudja küldeni, majd csak húsz nap múlva, mert nyaral. A pénzt pedig vissza is küldte már PayPal-en.

Ekkor vágott szét az ideg, mert OTP Webkártyával vagyok beregisztrálva a PayPal-en, ami -ha jól tudom- csak a lakossági folyószámláról (LAFO) tud pénzt fogadni (egyébként teljesen érthetetlen és meg nem magyarázott okok miatt
)!!!A PayPal-es számlakivonat nem mutat semmilyen hibát, a Credit Card -ra utalás is Completed, de az OTP-hez persze nem érkezett meg és ott sincs visszautasított tranzakciónak nyoma.
Most akkor hol van a pénz ???

-
pontyos
senior tag
Köszönöm a választ, sejtettem. Szerettem volna gyosran vásárolni, de az a csíra Paypal a Pay Now gomb után kis gondolkodás után elutasít állandóan. Arra hivatkozva, hogy a kártya kiadója nem fogadja el. Micsodaaaaa, nem értem... a bankom felhívva minden ok, limit beállítva, netes fizetés ok.... háhhhh, idegbeteg vagyok, mert akciós terméket vettem volna 149 dollálért. Holnaptól 299...

-
Stanley-B.
őstag
bankszámlát hozzáadva mindig utalhatsz pénzt a PayPal egyenlegedre, amit aztán elkölthetsz. Instant top up-ot választva ha legkésőbb 16 óráig utalsz, még aznap meg is érkezik 4 órán belül. ha hozzáadod a kártyád, akkor viszont nem kell feltöltened a PayPal számlát, lehet rajta 0Ft is, mert amit vásárolsz azt rögtön levonja a kártyádról.
-
Stanley-B.
őstag
nem kötelező megadnod, de ha azonnal kell a verified státusz, akkor hozzá kell csatolni a kártyát, függetlenül attól, hogy PayPal egyenlegedről vásárolsz e vagy nem. Fórumon írták többen is, hogy ha csak bankon utalt payPalra párszor és vásárolt 1-2 dolgot, utána akkor is verified lett (csak ugye ez nem azonnali). Másik dolog, hogy ha nincs hozzáadva kártya, nem tudsz vásárolni ha a PayPal egyenleged 0.
Ha már a PayPalodon van a pénz, akkor nyilvánvalóan a bank nem vált semmit. Ez akkor működik, ha hozzáadod a kártyád a fiókodhoz és mikor megterhelik ettől függ majd, hogy PayPal rátái alapján történik a levonás , vagy a bankod rátái szerint.
-
nexusking
aktív tag
-
pontyos
senior tag
Esetleg azt tudja valaki ha nem a credit cardot adom hozzá, hanem a bankszámlát akkor az működne? Lehet úgy vásárolni, vagy csak bank kártya?
-
hidroponi
tag
ha valoban giftkent kuldte azt nem lehet visszavenni.
a konkret esethez nem sokat tudok hozzaszolni, de altalanossagban ha nem akarod hogy atverjenek, akkor emailben sosem kattintasz linkekere, foleg nem loginra es ewallet cegek emailjeinel.
mindig te magad irod be az url mezobe a login cimeket.
igy biztosan tudod ellenorizni, hogy megerkezett-e a penz es nem csak a jelszavadat akarjak lenyulni egy hamisitott weboldalon.amit latok, hogy eur-ban kaptal penzt de neked nincs EUR alszamlad. ilyenkor ha jol remlik (regen volt) el kellett fogadnom a penzt es a PP az alapertelmezett devizara konvertalta a bejovo devizat.
esetleg megprobalhatod, hogy nyitsz egy EUR alszamlat. (my account - my money - paypal balance - currencies - add currency )de a legbiztosabb hogy rakerdezel a PP-nel a dologra. igaz rohadt lassu a valasz, de legalabb biztos helyrol jon.
-
Zimmi91
addikt
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy utaltak nekem Amerikából 75 eurót, de még nem írták jóvá a pénzt!
Payment statusnál az szerepel, hogy Marked as paid!Még annyi, hogy Paypal Gifttel küldte a srác, ez mennyi idő míg megérkezik vagy lehet átverés a dolog? Vissza tudja kérni a pénzt?
Ha valaki találkozott már ilyennel kérem írjon!
Köszi!
-
nexusking
aktív tag
Sziasztok!
Nem értek valamit a PayPallal kapcsolatban, remélem el tudjátok nekem magyarázni.
Egyrészt, ha a bankszámlámról utalok pénzt a PayPal számlámra, akkor miért kell megadnom egy bankkártyaszámot is (hiszen nem ezzel fizetek mert már a PayPal-omon van a pénz)?
Másrészt, ha azt az opciót választom, hogy "Bill me in the currency", vagyis a bankom váltsa át a pénzemet, akkor hogy tudja ezt megtenni a bank azzal a pénzzel, ami már nem a bankszámlámon van, hanem a PayPal-ban? (Vagy a bank kiad egy hivatalosan általa elfogadott árfolyamot, és ezek után ezt fogja nézni a PayPal? Vagyis az alapbeállítás tulajdonképpen szívatás?)Köszönöm előre is a válaszokat.

-
pontyos
senior tag
-
hidroponi
tag
-
pontyos
senior tag
-
hidroponi
tag
-
pontyos
senior tag
Srácok!
Megőrülök , K&H banknál vagyok, Paypal konfirmálva, olfogadta OK - vásárláskor ez fogad a Pay Now megnyomása után We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card felhívtam a bankot nincs gáz, elektronikus vásárlás százezerig engedélyezve. Ilyenkor mi van??
Help!! Köszönöm
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Craigslist Scams - Spoofed PayPal emails
http://www.scamwarners.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=2623
paypalsupportteam@mail2consultant.com
fundsnotifications@mail2consultant.com
transaction_dept@mail2consultant.com
stb...PayPal does NOT use "mail2consultant.com" as its email service. That's a free email service!
Erről ennyit!
-
ollie
MODERÁTOR
-
phanfantom
senior tag
Ma végig csináltam újra és most hibátlanul végig ment a tranzakció.
Úgy hogy tegnap valami egyszeri hiba lehetett a rendszerben. -
Hintalow
senior tag
Csak félve jegyzem meg, hogy jó eséllyel a kérdező soha semmilyen pénzt nem is kapott, ha a küldött levelekből kattintott linkekre, akkor valószínűleg egy csalók által csinált paypal másolatra irányították, ott látta csak, hogy megkapta a pénzt.
De inkább ne legyen igazam. -
axioma
veterán
Kizartnak tartom, hogy valos tranzakciokrol lenne szo a leirasod alapjan. Sorry, de sztem nulla eselyed van penzt vagy a termeket visszakapni, eleg valoszinutlen, hogy a pp valoban benne van barmilyen szinten..
Sajnos sok mindent nem tudsz most mar tenni, de egyre nagyon figyelj: semmi pluszt, egy forintot se vagy ket szalmaszalat keresztbe se tegyel mar ebben, mert csak meg jobban belelovallod magad, es nagyobb lesz a buko. Eddig ha jol ertem me'g csak az elkuldott cuccot buktad, tanulopenz sajnabocs, nem lapoztam...
-
hidroponi
tag
-
aytukabozs
addikt
[kifutottam a szerk. időből]
...továbbá;
a @mail2consultant.com mailcím végződés az ingyenes http://www.mail2world.com/ szolgáltatóhoz tartozik (kb mint itt a freemail), és az első találat amit a shipping_infos@mail2consultant.com-ra dob a google, az tök véletlen egy internetes csalásokkal foglalkozó oldal.Ne vedd sértésnek, de ezzel a felkészültséggel előbb-utóbb bele fogsz szaladni valami hatalmas buktába, a javaslatom tehát az hogy olvasgass sokat a témában,
NAGYON SOKAT! -
aytukabozs
addikt
-
Dizhin1
csendes tag
-
Dizhin1
csendes tag
-
Dizhin1
csendes tag
azon nem látom mert ott csak az pénzt látszik amit a csajtól kértem az adás vételért.Még csak az van letétben.De nem fogom átutalni pénzt,mert utána velem fizetettné a rezsit is és ott lenne talonban vagy 100 dollár.De már írtam az ügyfélszolgálatnak azt írták válaszolnak 24 órán belül.
-
hidroponi
tag
-
Dizhin1
csendes tag
-
pontyos
senior tag
HellÓ! Ma megvolt a confirm, 4 jegyű kódot beírtam, elfogadta, ok. Mégsem enged vásárolni, az oldal ahonann csatlakoznék a Discgocs. OO fizetnék, de elutasít... Elképzelhető, hogy várni kell?? help, Thx
-
hidroponi
tag
-
Dizhin1
csendes tag
Hello. Eladtam valamit Amerikába paypal-len fizette volna csaj a pénzt.Elvileg letétben van a pénzt elküldtem a csomagazonosítót a paypalnek. Vissza is írták hogy kb 24 óra amíg a számlámra kerül a pénz.Erre másnap érkezett egy email hogy a csaj még küldött egy kis pénzt az anyának amit úgy gondolt hogy majd én fizetem az anyának.Csak erről szó sem volt.Az a lényeg,hogy pénzt össze kapcsoltál az előző összeggel és arra várnak hogy elküldjem az befizetői azonosítót emailben .Írtam levelet a paypal-nek hogy egészhez semmi közöm hogy mit akart a csaj az anyával.De semmi válasz nem jött csak hogy várják az azonosítót.Hát azt várhatják mert nem fogok a saját pénzemből befizetni az anyának meg hát hülye voltnék.Ilyenkor mi a teendő.
Mert még vitát sem tudok nyitni a paypal en mert ahogy olvastam azt csak vevő tud. Ott marad a pénz letétben örökre vagy előbb utóbb megkapom? -
sbwolf
aktív tag
-
Crytek
nagyúr
-
Hun91FaTe
csendes tag
Ha Paypal-en váltanék pénzt. Jár valami extra költséggel vagy levonás nélkül megy?
Illetve a Send Money-ban nézem az átváltást, gondolom ez megfelel a tényleges átváltási árnak? -
sbwolf
aktív tag
-
aytukabozs
addikt
-
czombos
tag
A mai napon vásárlást kezdeményezem az ebayen.
A vásárlás során hiba történt "We couldn't process your PayPal payment..."
Megpróbáltam még kétszer mire rájöttünk a hiba okára.
A bankkártyán vásárlási limit volt beállítva és ezért nem működött a vásárlás.
A terméket nem tudtuk kifizetni, de a szállítást, vámkezelést igen.
Ez 3x56.882 Ft lett a végére és ez le is van jelenleg zárolva a bankszámlán.
A pénzt a PITNEY BOWES vonta le.
A PayPal-en nem regisztrált felhasználóval vásároltam, hanem csak megadtam a banszámla adatokat.
Már írtam a PayPal customer support-nak de még nem válaszoltak.
Szerintetek mit lehet tenni ez ügyben még, hogy tudom a leggyorsabban megszüntetni a zárolást? -
ferob
őstag
Értem, ez jónak tűnik, viszont utána a pénz továbbra is maradt az alszámlán vagy a bank automatikusan áthelyezte a főszámlára?
(#13026) Hintalow: Úgy néz ki, hogy akkor ez működhet, viszont mit lehet arról tudni, hogy utána a pénz automatikusan visszakerül-e a főszámlára?
Esetleg van valaki, aki ezt már végigjátszotta egyszer PayPal-on keresztül és tud valami konkrétummal szolgálni?
-
axioma
veterán
Sztem forditva van, ha a dispute-ban azt irtad, hogy full refund a keresed, es o full refund-ol, akkor automatice zarodik... de lehet hogy rosszul emlekszem, javitson ki akinek mostanaban volt.
Az hulyeseg, hogy csak akkor tud refund-olni, ha nincs nyitva dispute, viszont ha becsukod, akkor ujra nem nyithatsz, akar megjon a penz, akar nem. Szoval neki ezert erdeke lenne. Kovetkezik, hogy neked meg nagyon nem... -
Crytek
nagyúr
Telefon után csinálnék refundod de angol tudásom kb a nulla közelében stagnál:
Ezeknél miket kell bejelölni???
A leírás az oké oda elsírom mi a bánatom ,de a többi miket kell kipipálgatni és bejelölni?
(Mobiltelefonnal van a gond melynek a hibái, folyton eldobálja a térerőt a hangerő gomb befelé van süllyedve, és töltés közben szinte használhatatlan a telefon mert megörül az érintőképernyő)
-
czmarek97
csendes tag
Sziasztok!
PayPalon megegyeztünk az eladóval a pénzvisszatérítésben, szóval nem kell claimet nyitni. Az eladó azt írta, hogy szüntessük meg a disputot, és akkor tudja csak utalni a pénzt. Valóban így van? Vagy ilyenkor mi a teendő? -
Mister_X
nagyúr
-
ollie
MODERÁTOR
-
Mister_X
nagyúr
-
phanfantom
senior tag
Sajnos már nem tudom rekonstruálni a dolgot, mert már ki sem tudom választani a fizetési lehetőségek közül a paypal-t, de ez volt az a kis üzenet: "Your payment failed. Check your payment details and try again later or use another payment method." Amúgy a voip szolgáltató oldalába volt beágyazva az üzenet, de ettől még inkább az lehet a probléma amit írsz.
Most várnom kell 1 napot, aztán ha holnap is ez fogad, akkor felhívom a bankot, ha azt mondod, hogy visszautasítás esetén őket kell.
Csak tényleg 3 hónapja használtam ilyet először, azóta se használtam a paypal-t, akkor ment, most meg ez fogad, érthetetlen számomra. -
ollie
MODERÁTOR
Mi írja, hogy failed? A PayPal vagy a VOIP szolgáltató? Amúgy mindenképpen a bankodat kéne megkérdezned, mert gyanús, hogy az utasítja vissza a tranzakciót.
-
phanfantom
senior tag
Üdv! Voip telefon egyenlegemet szerettem volna feltölteni paypal-on keresztül. Pár hónapja elsőre sikerült, akkor a kártyám számát is hozzárendeltem a paypalhoz. Most újra töltenék, de "failed" tranzakció jön ki, pedig át vagyok irányítva a paypal fizetési oldalára, lát is mindent(írja, hogy mennyi az összeg, kártyát is mutatja), de nem csinálja meg, sikertelen
Először azt hittem a voip szolgáltatónál van a gond, de egy másiknál is megpróbáltam és ott is ez fogad. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet? 
-
Hintalow
senior tag
Ha jól emlékszem, nálad az volt, hogy paypalhoz rendelt kártyával fizettél, de azonnal (még aznap?) cancelled lett a tranzakció nem?
Ha így történt, akkor a paypal nem tud mit visszaküldeni, mert nem is hagyta el a számládat a pénz, hanem ott ül zárolva. (de ez csak tipp)ferob:
szerintem ha refund van, akkor simán visszairányítja a bank az összeget a webszámlára.
Ezzel a webszámla dologgal olyan probléma szokott inkább előfordulni (amivel már többször találkoztam)
hogy sima withdraw-nál is a webszámlára akarják kérni az összeget, na az hibára fut (és meg is vámol érte a paypal 1500Ft-ra, mert külső utalást nem tudnak ezek fogadni) -
mtibi55
tag
Nem is írtam hogy tegnap du 4-kor a Paypal vissza küldte a pénz.
-
mtibi55
tag
-
hidroponi
tag
-
mtibi55
tag
Nem numbered van hanem a regisztráláskor megadott email címed egyben a felhasználó neved és a paypal címed.ezt az email címet kell megadni ahhoz hogy neked tudjanak a paypalra fizetni. De szerintem inkább refund-al kérd akkor nem kell ez a cím egy részt másrészt a paypal is fogja tudni hogy vissza kaptad a vétel árat.
-
vFerko
tag
Sziasztok!
Aliexpressrol rendeltem egy holmit ami nem mukodott megfeleloen, az eladoval megegyeztem, h visszautalja a penzem de csak paypalra, ehhez kellene a pay pal number-em, de fogalmam sincs mi lehet az. Tudtok segíteni az ugyben?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
mtibi55
tag
Az Ebay-on vásároltam de tévesen adták meg a postaköltséget. Ezt jeleztem az eladónak erre küldött emailban egy számlát amin a helyes összeg van viszont ezt közvetlen a Paypal-on kellett fizetni, Az Ebay tudta nélkül. Írtam az eladónak hogy a fizetés megtörtént (mert kérte hogy majd jelezzem) de azt írta vissza hogy még nem kapta meg. Lehetséges ilyen vagy ezzel a külön számlával át b..ta a fejem. Ebben az esetben is vissza lehet követelni a pénzt ha nem kapom meg a cuccot?
-
sbwolf
aktív tag
-
KamuMazsola
őstag
-
Mister_X
nagyúr
-
ferob
őstag
Már régen többször benéztem a topikba, hogy mi a helyzet a webkártyára való visszafizetéssel, de eddig úgy néz ki, hogy vagy elkerülte a figyelmemet, vagy senki nem járt még úgy, hogy webkártyával fizetett a PayPalon keresztül és utána vissza kellett kérnie a megvásárolt termék árát valamilyen okból.
Ezért mióta létezik ez az egész webkártya dolog, ettől tartok és egyben ezért is nem vettem igénybe eddig, mert mi van akkor - mivel a PayPal arra küldi vissza az összeget, amiről jött - ha valaki virtuális kártyával fizetett?
A bankok erre vajon fel vannak készülve, és az ellenérték a főszámlán automatikusan jóváírásra kerül, vagy külön köröket kell futni az ügyfélszolgálattal, hogy jóváírják a számlán az összeget ilyen esetben?
-
randras
veterán
-
Atke
senior tag
-
hidroponi
tag
-
Mister_X
nagyúr
Mikor kezdhetek aggódni, hogy eltűnt a pénzem? Még mindig nem érkezett vissza a Zenimax canceled orderje

-
mtibi55
tag
Igaz hogy a Paypal idő hozzánk képest 9 órával le van maradva úgyhogy elméletileg ott a mi időnk szerint 17 órakor lesz reggel. Gondolom meg kell várni amíg bemennek a bácsik és nénik dolgozni.
-
Atke
senior tag
Sziasztok!
Ahogy visszaolvastam, úgy értelmeztem hogy a refund az pár napot is igénybe vehet. Ugye ezt jól vettem ki, és nem kell aggódnom hogy a tegnap reggeli refund nem érkezett még vissza?
-
Stanley-B.
őstag
-
mtibi55
tag
A Claim lejárta után mennyi idő kell a Paypalnak a következő lépéshez? Mert tegnap volt a 10. nap és még most is az a státusz van hogy várakozás a másik fél válaszára.
-
Hun91FaTe
csendes tag
Na így már kerek minden, köszönöm a választ

sbwolf: Első külföldi rendelésem előtt állok és már nem volt lelki erőm ezen a fórumon is megkeresni a választ, így az egyszerűbb, bár láma lehetőséget választottam, megkérdeztem 100x-ra is

-
aytukabozs
addikt
-
sbwolf
aktív tag
Csak egy pár hozzászólást kellett volna vissza olvasni. (#12976) kalapacsolok)
-
Hun91FaTe
csendes tag
-
sbwolf
aktív tag
-
Hun91FaTe
csendes tag
Sziasztok!
$235.98 vásárlás esetén a PayPal mekkora összeget von le?
Új hozzászólás Aktív témák
-
13100 - 13001
49024 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- PayPal
- (kiemelt téma)
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI RX 6750 XT Gaming X Trio videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 17 Pro 256 Gb. Független 2 ESIM.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog STRIX RTX 2080 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor Red Devil RX 6800XT videókártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hátha sikerül valahogy életet lehelnem a paypal accomba.

Először azt hittem a voip szolgáltatónál van a gond, de egy másiknál is megpróbáltam és ott is ez fogad. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet?

V/