- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pszihonaranc #44796 üzenetére
Amit vastagítva írtál az nem kellene kiemelni. És ilyet privátban kell megbeszélni, szóval az a szöveg ne maradjon el, mert akkor hirdetésnek kell vennem a hsz-t.
Munkanapon 15:00 előtt indított utalás az másnap délig azért ott szokott lenni, max 2 nap. -
válasz
Pszihonaranc #44794 üzenetére
2-4 nap is lehet mire könyvelik. Hétfő, kedd a valószínű. Wise számlámról ment.
-
válasz
Pszihonaranc #44792 üzenetére
Én is kipróbáltam hogy az IBAN-os számra küldve könyvelik-e, majd kiderül hogy igen vagy nem és mennyi idő. Ma 06:16 volt az utalás időpontja és 5 mp a PP számlára érkezés.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Pszihonaranc #44791 üzenetére
Megpróbáltam valami halandzsa címmel küldeni 100 forintot, lesz ami lesz. Elméletileg elment, holnap kíváncsi vagyok, hogy megérkezik-e!
-
válasz
Pszihonaranc #44789 üzenetére
A forint utalásnál is IBAN-os a felület?A Revolut forintszámlaszám IBAN kezdetű?, nem hagyományos?
Akkor lehet hogy sztornó amit írtam, az lenne a lényeg hogy országon belüli utalásnak és annak megfelelő számlaszámról kell jönni.
Arról nem tudok hogy működik-e az hogy ugyan IBAN-ra át lehet írni ezt a számot is és hogy ha úgy érkezik azt akkor le tudják-e könyvelni. Elméletben igen.
IBAN HU51109180010000000115050684
Legfeljebb visszautalják. -
válasz
Pszihonaranc #44787 üzenetére
Nem kell, hiszen csak forintot utalsz az Unicredit bankos PayPal forintos számlára, egy a lényeg hogy a közlemény rovatba be legyen írva a transfer id vagy az utalás azonosító mert anélkül nem tudják a PayPal egyenlegeden jóváírni. Az a szöveg van kiírva, hogy előtte hozzá kell rendelni, de nem komoly.
Pl. még úgy is utalhatsz hogy egy Unicredit bankfiókba besétálsz és pénztári utalással töltöd fel az egyenleget megadva bankszámlaszámot az összeget és a közleményt, ilyenkor ugyan mit adnál meg előre? -
válasz
Pszihonaranc #44785 üzenetére
Banki utalással forintot. Ha magyarországi a regisztrációd. Összefoglaló 11. pont.
-
válasz
Pszihonaranc #37690 üzenetére
Készpénz devizában és magyar PayPal fiók egyenlegre a felrakásra nem megoldható.
-
válasz
Pszihonaranc #37687 üzenetére
Nem tudsz,. A PayPal Unicreditnél vezetett magyar bankszámlája amelyen keresztül a felhasználók feltöltik az egyenlegüket az forintos bankszámla. Arra ezért csak forint fizethető be.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Pszihonaranc #29090 üzenetére
Hogy lehet beállítani most, hogy ne a PP váltson, de véglegesen?
Mert hiába állítom be minden vásárlás után visszaáll az eredetire. -
válasz
Pszihonaranc #29090 üzenetére
Relatív az árfolyam mértéke. Az hogy bankkártya nélkül vásárolhatsz devizában a Világ bármely országában és ezt ingyen biztosítják, szerintem kompenzálja ezt.
Ha megadod a bankodat akkor meg tudom mondani.
Mert a devizában történő kártyás vásárlások elszámolása bankonként és adott kártyánként változó.
Elsődleges egyébként a kártyakibocsájtó cég (Visa vagy Mastercard) árfolyama.
Ezért is van az Összefoglaló GYIK 6. kérdésnél a két cég árfolyam linkje. -
zsiz
őstag
válasz
Pszihonaranc #20654 üzenetére
Ha letekersz az oldal aljára, ott van egy "Old account view" link
-
salmiakki
tag
válasz
Pszihonaranc #14288 üzenetére
Hali!
Persze! Az volt, hogy amikor utalod át az összeget, kapsz egy 10 jegyű számot, amit közleménybe kell írnod és 43-al kezdődik. Ennek a számnak véletlenül nem másoltam ki az első karakterét (tipikus hiba) és úgy utaltam el az összeget.
Írtam először a PayPal-nak, akik egy auto. levélben leírták a Trust Pay E-mail címét. Hogy ezt neked ne kelljen megtenni, leírom én: support@trustpay.euItt kaptam egy választ, hogy írjam le az azonosítómat, amit természetesen először azt se tudtam mi, mivel 10 számjegyet kerestem, a közlemény pedig csak 9 volt, aztán jöttem rá, hogy valójában hol is a hiba. Megkértek, hogy fényképezzem le a monitort, hogy megvan nyitva a netbank, azon belül is pedig az említett utalás, és kegyen a képen egy papír, rajta az aláírásom és az a 10 jegyű szám. Ezt követően pár órán belül meg is kaptam a pénzt PayPal-ra.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Pszihonaranc #14250 üzenetére
pár hsz-el feljebb is írta valaki, hogy késlekednek, ill. már korábban is írták, hogy lassú.
Gondolom nyár van a paypalnak vagy hasonló. Az a szívás, hogy hiába teszi rá a Trustpay bank oldalról szinte azonnal a paypal unicredites szlájára a mánit, valahogy úgy van a paypal üzleti feltételeiben, hogy pár napon belül írnak jóvá, összeget a számlákon. Tehát, jó hogy általában gyorsak, de sajnos nem lehet rajtuk számonkérni a késlekedést. -
Kernel
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #11045 üzenetére
Ingyenes mindkétféle feltöltés.
Az instant feltöltésnél belép a láncba egy cseh bank is, ami elintézi, hogy aznap vagy másnap a pénz a PayPal-re kerüljön. Csakhogy erre manapság már nincs szükség, mióta az új Giro-rendszer üzemel Magyarországon, az is épp ennyire gyors. Más kérdés, hogy a topikban előfordulnak problémás esetek, de normál esetben szerintem nem nyersz semmit az instant feltöltéssel.
miben különbözik attól a variációtól, amikor 0 forintom van a paypalon, de mégis tudok vele fizetni, mert ilyenkor egyből a bankkártyáról vonja le a pénzt.
Lesz egy forint egyenleged, abból történik a vásárlás, automatikus konverzióval.
-
válasz
Pszihonaranc #8401 üzenetére
-
int
tag
válasz
Pszihonaranc #8397 üzenetére
Nem tudsz. Ők csak küldeni tudnak, fogadni nem.
linkKeresned kell másik megoldást.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #6403 üzenetére
Köszi.
Viszont kértem tőle megint a címet, de nem akarja megadni.
Ha ezzel a top upolással fizetek, akkor ugyanúgy van 45 napos paypal protection?
Vagy ezzel szeretné kijátszani..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Futás, futópályák
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Apple asztali gépek
- Hobby rádiós topik
- Hővezető paszták
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest