- Fórumok
- Gazdaság, jog
- PayPal
- (kiemelt téma)
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
13500 - 13401
49024 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:35 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxx
MODERÁTOR
-
lupus_l
aktív tag
Mindenképpen írd be a dispute-be a tracking numbert, illetve azt is, hogy a https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction.action oldalon követhető a szám beírásával. Ha azt jelzi a USPS is, hogy kézbesítve, akkor a javadra hozzák a döntést.
Illetve a címet is érdemes Google Streetview-ben leellenőrizni illetve ráGoogle-zni. Ha nem lakás, hanem irodai környezet, akkor mellé írhatod, hogy levél továbbító céghez kérte a csomagot. Ha a Google találatot ad ki a címre (sok csalás esetén pl.) érdemes ezt is leírni.
-
Minstrel
senior tag
-
atala
addikt
-
Minstrel
senior tag
Ha refundot kapok akkor mitől függ, hogy az összeg visszamegy-e a bankkártyámra vagy nem?
Mert pár hete volt egy refund 4-5USD és az maradt a paypal egyenlegen, ma jött 66USD ami átváltozott forinttá és azonnal vissza is utalták a kártyára, ezzel vesztettem is majdnem 1000 Ft-ot.
Mar 29, 2014 Charge From Credit Card Completed Details 15,435 HUF
Mar 29, 2014 Currency Conversion Completed Details -15,435 HUF
Mar 29, 2014 Currency Conversion Completed Details $66.00 USD
Jun 2, 2014 Refund From 侯 红霞 Completed Details $66.00 USD
Jun 2, 2014 Currency Conversion Completed Details -$66.00 USD
Jun 2, 2014 Currency Conversion Completed Details 14,310 HUF
Jun 2, 2014 Credit to Credit Card Completed ... -14,310 HUF -
koxx
MODERÁTOR
Ma nyitottak rám egy dispute-ot
- eladtam egy napszemüveget viszonylag nagy értékben
- egy olyan vevő ütötte le aki nem volt benne az engedélyezett országlistában (Peru)
- mondtam, hogy oda nem küldöm el, ok akkor megadott egy Floridai címet, paypalon is ezt a címet kaptam meg hivatalosan, aznap kifizette, rá 2 napra fel is adtam
- a csomag május 20.-án kézbesítve lett a megadott címre, de itt sír nekem, hogy ő aztán nem kapta meg
- most már értem miért nem küldenek az ebayes eladók Dél Amerikába csomagokatAzt gondolom, hogy szimplán le akar húzni azzal, hogy visszakéri a vételárat. Mivel nem kevés pénzről van szó így ez szóba sem jöhet. Feladóvevénnyel és a tracking numberrel tudom bizonyítani, hogy megérkezett a csomag. Paypalon megírtam a case-be, kíváncsi leszek mi sül ki belőle. Zárolta a PP az összeget, de mivel csak 40 usd volt rajta így sokra nem mennek vele, annyi, hogy most mínuszban vagyok.
Vkinek ötlet, hogy mire számítsak? -
Csongii
csendes tag
-
atala
addikt
Unicredit bank, és Maestro kártya. Igazad van, benéztem. Amit visszakaptam a közleményben az eladó nevét egybe írták az összeggel, és az zavart be. (JOININJOY207,49 AUD) Ezt néztem 207,49-nek, közben meg 7,49 AUD. Megnéztem Amcsi dollárban a vételi árat, és 6,97 USD volt. Tehát amit vissza kaptam az 217,98-al számolták el. Aznap vettem egy ugyan olyan terméket egy másik eladótól azt meg 227,98-al vonták le. 10 Ft a különbség.
Egyébként nekem ha nem euróban vásárolok, akkor a dollárt átváltják euróra, és annak az árfolyamával számolják el. Tehát az én bankomnál (vagy ez kártya függő) kettős konverzió van.
De még így is jobban járok, mint ha a paypal-el váltanám. -
axioma
veterán
-
atala
addikt
"...mert a paypal csal forintot fizet ki honi regisztráció esetén, így muszáj lesz használnod a nem-túl-jó árfolyamukat."
A hazai bankodnál is tudsz nagyokat bukni. Vettem valamit amit nem kaptam meg, ezért vissza adták a pénzt. A bankom eladási árfolyamon váltotta be a vissza fizetett összeget. Kb 204 Ft volt egy USD. Amikor meg vásárolok, akkor meg vételi árfolyamon váltja. kb 227 Ft.
-
Hintalow
senior tag
Igen visszatartja a pénzedet visszajelzésig a paypal (vagy adott ideig, ha esetleg nem készülne visszajelzés)
Ha eurót vársz, akkor a paypalon egy kattintással létrehozol euró alszámlát, ha még nem lenne, és azon tárolódik az összeg. Ha ki akarod kérni bankszámlára, sok választásod nincsen, mert a paypal csal forintot fizet ki honi regisztráció esetén, így muszáj lesz használnod a nem-túl-jó árfolyamukat. -
Hintalow
senior tag
Na várjunk csak, utalásnál nem nagyon kell személyi számot megadni, meg hasonlók.
Nem inkább befizettél közvetlenül az unicreditnél a paypal számlájára?
Mert az viszont megmagyarázhatná, hogy miért késlekednek. Ugyanis hivatalosan csak utalással lehet feltölteni a paypal számlát, pénztári befizetéssel nem. Sajnos sokszor elfogadják a befizetést is, ami hamis elképzeléseket generál, de néha meg nekilátnak betartani a saját szabályaikat, és ezt eredményezi.
Próbálj kapcsolatba lépni velük, de előbb-utóbb magától is meg fog oldódni jó esélyel. -
mert_csokis
senior tag
Valaki a 13476-ra?
-
Csongii
csendes tag
Idő közben rá jöttem mi lehetett a probléma, meg változott a szémélyim ezzel együtt a személyi azonosítóm is, azonban mikor az Unicreditnél fel töltöttem még a régi volt rá írva, lehet hogy ez az oka annak hogy május 13. óta sehol sincs a pénzem? Képet hogy tudnék küldeni nekik a bizonylatról?
-
cekkk
veterán
Persze egyezkedtem vele. 2 hétig nem írt semmit, majd írtam, hogy mi van semmi reakció. akkor írtam neki, hogy akkor negatívat adok neki, erre írta, hogy vissza a adja a pénzt.
1 hétig vártam, aztán nyitottam egy ilyet, erre is semmi reakció egy hete. Most meg meguntam
-
aytukabozs
addikt
Ezek közűl egyik sem, ill az utolsó a más ok (other reason)
ha arra nyomsz akkor elvileg lesz egy mező amiben leírhatod hogy konkrétan b@szik rád 1 hete.
dispute előtt levélben próbáltál egyezkedni vele?
(igazából ezek lennének a reklámáció lépcsői 1. közvetlen az eladóval 2 dispute 3 claim)
Bár nem hiszem hogy ez számítani fog hisz dispute-ra nem reagálni az fél beismerés hogy vaj van a füle mögött. -
royalka
őstag
Felhívtam a bankot és azt mondja náluk nincs nyoma se hogy próbálkozott volna a paypal levenni cash-t. Ugyan ezt a kartyat ujra tudom regelni vajon?
-
cekkk
veterán

Ezek lennének!
-
cekkk
veterán
-
aytukabozs
addikt
-
cekkk
veterán
Üdv!
Van egy kis problémám!
Vásároltam az ebey-en, az eladó nem adta fel az árut paypalen nyitottam egy vitát amire nem válaszol az eladó.
70 dollárról van szó.
Több mint egy hete nem válaszol.
Ilyenkor mi a tenedő?
Erre nyomjak, hogy:
Escalate this dispute to a PayPal claim? -
lolka1980
aktív tag
-
royalka
őstag
Sziasztok.. ugyan az a problémám mint a 13453. 4 napja zökkenő mentesen szórtam a pénzem, de most ezzel a szöveggel elutasít a rendszer és hogy csatoljak másik kártyát. Budapest banknál vagyok, mastero karival. Valami ötletetek van?
"We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-."
-
mert_csokis
senior tag
Értem, köszi.
Jól sejtem, hogy a pénz addig nem lesz hozzáférhető, amíg a vevő nem ad visszajelzést róla a rendszernek, hogy megérkezett hozzá a cucc?
Vagy itt nincs ilyen?
Lenne még pár kérdésem, nem szeretném elrontani az invoice küldést.
Gondolom a Select currency-nél azt a pénznemet kell beállítani, amit ő küld. Esetemben eurót.
Mi az a tax? Kell nekem azzal foglalkozni?
A Terms and conditions részhez kell valamit írnom? Vagy ezek kitöltése csak opcionális?
És még egy kérdés.
Ha megérkezik euróban az összeg, akkor a paypal automatikusan váltja forintra? Az átváltást be kell valahol állítani, vagy a saját bankom aktuális árfolyamán fogja váltani?
Nem szeretnék még ezzel is veszíteni a pénzből, ha rosszul váltaná. -
aytukabozs
addikt
Az invoice-szal gyakorlatilag elektronikus számlát is kap a vevő, míg request money- val csak egy fizetésre felszólító levelet a teendőkkel.
A 4%-ot szerintem mindenképp leveszi a PP.
Hogy tud e trükközni a vevő azt nem tudom, de mindenképp úgy juttasd el hozzá az árút, hogy bizonyítható legyen az átvétel. -
mert_csokis
senior tag
A vevő arra kért, hogy paypal-on keresztül küldjek neki egy invoice-t, hogy fizetni tudjon.
Mivel ilyet még nem csináltam, így nem tudom, jár-e ez valamilyen plusz költséggel.
Nézegettem az opciókat, és ez a Create Invoice elég körülményesnek tűnik.
Sokkal egyszerűbbnek tűnt a Request Money opció.
Miért így kérte? Ezzel csak magát védi? A beérkező pénzből a paypal fog levonni jutalékot?
Egyáltalán mi a különbség a két opció között?
Át tud ezzel vágni valahogy? -
mert_csokis
senior tag
-
Csongii
csendes tag
-
hidroponi
tag
-
hidroponi
tag
ha jol toltotted ki a regisztraciot akkor nem lehet problema (vezeteknev, keresztnev).
egyebkent arra szamits hogy hiaba lesz a szamladon az osszeg uj eladokent meg nem rendelkezhetsz vele azonnal. Payment process for new sellers -
Csongii
csendes tag
Sziasztok egy kicsit más jellegű kérdésem volna, fel töltöttem a PayPal fiókomat május 13. án bankból, de az összeg azóta sem érkezett meg a fiókomra, mindent adat egyezik. Valaki járt már hasonló képen? Próbáltam írni is neki de nem reagáltak rá, voltam a bankba is de azt mondták az már az nap el lett küldve. Lehet hogy rossz helyre írtam a pp nek hogy nem válaszolnak?
-
mert_csokis
senior tag
Akkor ez csak régebben volt gond?
Ez egészen biztos, ugye?
Mert jelenleg van ebay-en aukcióm eladóként, és ha esetleg valaki megveszi, és paypal-re küldi a vételárat, csúnya lenne akkor szembesülni vele, hogy az összeget nem engedi a bankszámlámra tenni.
Csak mert a regisztrált név nem egyezik a bankszámlán szereplő névvel.A paypal is ezt írja:
"Enter your name exactly as it appears on your bank account statement. If the names do not match exactly, the withdrawal will fail and a return fee will be charged." -
horvathd
aktív tag
Nem igaz,
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A paypal-on regisztrált nevem fordítva van.
Tehát a keresztnevem van elől, a vezetéknevem pedig utána. (Jakab Gipsz)
Mint ahogy általában a külföldi helyeken szokás regelni.
Most viszont azt olvastam, hogy a paypal-ra küldött pénzt nem fogom tudni átrakni a bankszámlámra, mert a magyar bankszámlán a nevem, ugye a magyar sorrend szerinti vezeték majd keresztnév. (Gipsz Jakab)
És emiatt állítólag nem lehet áttenni a pénzt. Ez igaz?
Mert próbáltam paypal-on belül a névmódosítást, de nem engedte. -
aytukabozs
addikt
-
esztpan
újonc
Köszi a az választ, most már én is tudom azokat, amiket leírtál, de első pár alkalommal nehézkesen mozog az ember . Azt írták, hogy fizessem ki június 1.-ig, mert fel is függeszthetnek.
Ha kizárnak, utána lehet másik fiókot csinálni? -
gabri83
csendes tag
hali!
azután szeretnék érdeklődni, hogy én rendeltem egy csomagot paypalon keresztül úgy hogy bankkártyás fizetés volt és még nem vonták le a bankkártyámról a pénzt, hogy az mennyi ideig tart?! már a 4 számjegyű kódot beírtam de még mindig azt írja hogy tiltott. előre is köszi a választ.
-
aytukabozs
addikt
Kérhetsz törlést (cancel order), pontosan mit írtak?
Volt már ilyen nekem is de felfüggesztéssel fenyegetésre nem emlékszem.Mondjuk az valóban nem fair ha összevissza kattintgatsz.
Az egy online piactér, nem játszótér. Előbb kell körbenézni árak miatt és ha tudod mit akarsz akkor kell megrendelni... -
esztpan
újonc
Sziasztok!
Segítenétek, hogy mit csináljak? Nagyon kezdő vagyok az e-bay-en. Rákattintottam egy táskára, amit most már nem szeretnék megvenni. Írtak egy levelet, hogy fizessem ki, vagy fel is függeszthetnek. A táska 5000.- Ft, azóta láttam jóval olcsóbban is, de azt nem éri meg, hogy felfüggesszenek.
Tudnátok javasolni valamit? Köszi -
tomic
addikt
-
hidroponi
tag
-
tomic
addikt
-
hidroponi
tag
-
tomic
addikt
-
hidroponi
tag
-
almos94
aktív tag
Tiszteletem!
Egy hete fizettem PayPalon keresztül, akkor minden simán ment erről a kártyáról, ma viszont ez a hiba fogadott: "We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card MasterCard x-****."
Valaki tudna segiteni, tapasztalt hasonlót? Előre is köszi!
-
execute93
őstag
-
Kernel
nagyúr
Azt szokták / szoktuk mondani, hogy ha még ennyi sem megy, akkor jó lesz vigyázni, mert később is gondjaid lehetnek, de te tudod...
Kattintani kell: Link Now, utána megadod a PayPal belépési adatokat, ahogy itt a videóban látható: [link]
Miután sikerült a PayPal és eBay fiók egymáshoz linkelése, így kell kinéznie:
-
rozsi71
tag
-
execute93
őstag
Felakarom tölteni a steam egyenlegem 5 euróval, de nem engedi.
"Váratlan hiba lépett fel. A vásárlás nem fejeződött be."
1700 ft van rajta és 1181-et vonna le a steam.Ötletetek van?
-
adrian87
tag
-
execute93
őstag
Én most probléma nélkül hozzáadtam a maestro kártyámat.
Elvileg feltöltöttem a kártyámat 1300 ft-tal. Mikorra várható az összeg megérkezése a paypalra?
Trust Pay,a.s.-nak utaltam.(#13446) maj-viktor Értem.
Szerk.: Köszi!!
-
maj-viktor
őstag
2 "egyenleg" van... van a PayPal egyenleg és a bankkártyádon ami van pénz...
ez ugyabár különbözik...Ha a PayPal egyenlegen lévő pénz kell, akkor "kifizetést kell" kérned és az átmegy a számládra!
(elvileg - talán - gondolom ennek van valami tranzakciós költsége)Ez angolul Withdraw-nak hívják a jól emlékszem!
-
hzx0
aktív tag
-
szabogabor10
veterán
-
execute93
őstag
Sziasztok! A paypalomon lévő pénzt áttudom utalni a számlámra? Vagy egyből a számlára megy?

-
hidroponi
tag
-
Dilikutya
félisten
-
hidroponi
tag
-
Dilikutya
félisten
Az mitől lehet, hogy több hónap kihagyás után újra akartam használni a PayPal-t, és a rendszer nem fogadta el a bankkártyámat? Maestro kártya, 2015-ben jár le, és van rajta pénz, jó is, azzal veszem a parizert a közértben.
-
SamSem5812
csendes tag
Kösz! Az Aliexpresszt egyébként is kihagyom, mert az áraitól a falnak megyek - a 157 dolcsis telefon nála 180 dolcsi, a gyors szállítás meg 43 dolcsi... Még mit nem!
-
aytukabozs
addikt
Az aliexpress nem webshop, inkább olyan mint a mi vateránk, ott nem az oldalra hanem az egyes eladók értékeléseire nagyon fontos figyelni.
Ebben a topicban vannak hasznos infók hol szabad, meg hol nem vásárolni...
Lenovot pl minidealnél bátran vehetsz
(melyik modellt nézted ki?) -
SamSem5812
csendes tag
-
aytukabozs
addikt
-
hidroponi
tag
2 dolog lehet. vagy annyira "becsuletesek" hogy amig nincs raktaron nem fogadjak el a penzed.

vagy mar annyi embert atvagtak, hogy feladtak a "boltot", de elfelejtettek torolni a weboldalt.ha tudod akkor mindenkepp torold a tranzakciot es nezz vmi normalis boltot, ahol legalabb lenyuljak a penzedet.

-
SamSem5812
csendes tag
-
hidroponi
tag
a PP transaction historyban nezd meg a statusat a rendelesnek.
meg az is lehet, hogy nem fogadtak el a penzed. -
SamSem5812
csendes tag
A Lenovót áruló társulattól semmilyen levelet nem kaptam. Hiába írtam nekik többször is, rás e bagóznak a levelemre, nem válaszolnak. A PayPal a következő üzit dobja, ha disputot akarok nyitni: "This transaction cannot be disputed at this time. This is usually because the transaction has not yet been completed. If this is a completed transaction, please double check that the Transaction ID you selected refers to a payment that you sent." - vagyis a PayPal szerint még nem zárult le ez a tranzakció.... Ez mind szép és jó lenne, de május 12 ótó lóg a levegőben a pénzem... sem telefon, sem pénz . az egyik rám se ba..ik, a másik meg finoman eltanácsol... Mi van akkor, ha a PayPal-nál törlöm az egész kifizetést??
-
aytukabozs
addikt
Hát ennek a bagázsnak köze nincs a lenovohoz csak lenovokat árulnak... :/
Ettől még persze nem feltétlenül kell bef#sni, csak jelzem.
Kaptál a vásárlás vagy a teljesítés napján levelet a bolttól?
Én arra válaszolva szegezném nekik a kérdést hogy hol a francban van már a telefon?
Ha arra sem válaszolnak, akkor már nyitnám is a dispute-ot Paypalaon, akár már holnap reggel.
HA ott sem reagálnak, akkor 3-4 (max 7) nap múlva nyomnám át Claim-be az ügyet. -
SamSem5812
csendes tag
Hali,
Itt vásároltam: https://www.2lenovo.com/customer/account/login/ - ez a belépő oldaluk...
Tény, hogy kicsit zavaró, az, hogy oldalon kinyomtatott számlán mebay logó szerepel... -
aytukabozs
addikt
Milyen lenovotól?
Nem rémlik hogy lenne saját, MO-ra is szállító websopjuk.
Ott lesz a baj szerintem.
Belinkeled hol 'vásároltál'?
Meg 5 nap alatt sikerült leemelni az összeget? Ez realtime szokot menni szerintem.... -
SamSem5812
csendes tag
Sziasztok,
A PayPallal gyűlt meg a bajom, ugyanis május 7.-én telefont rendeltem a Lenovótól ennek az árát május 12.-én a PayPal lekapta a számlámról. A telcsinek már rég itt kéne lennie, mert DHL szállítást kértem, ám a státusom még mindig Unclamied...
A PayPalnál keresni akartam az árut, hogy mi történt vele, ám azt írja, hogy még nem lehet, mert ez aváásrlás folyamatban van, keresem az eladót. Írtam a Lenovónak is, rá se bagóznak, nem válaszoltak és nem válaszolnak a levelemre. Ilyenkor mit kell, mit lehet tenni? Futhatok a pénzem után (utol is érem talán, vagy nem de az biztos)???Előre is kösz a segítséget!
SamSem5812
-
csab2
veterán
Tegnap meglepődtem kicsit.
Facebookon szoktam két játékkal játszani. Az egyikkel úgy elakadtam, hogy hetek óta nem tudtam továbbmenni. Mérgemben vásároltam extralépéseket. Meglepetésként ért, hogy a Facebook közölte velem, hogy a vásárlás megtörtént a Paypal számlámról. Namost az én Paypal számlámon 0 forint van már évek óta, mert az ebayes vásárlásaim ugyan szintén Paypalon keresztül történnek, de ott bankkártyával történik a fizetés. A megadott bankkártyám netes kártya, tehát csak a megadott limit erejéig engedi a vásárlást. Ha a limit kevés, meghiúsul a vásárlás.
Tegnap viszont a Facebook simán leemelte a számlámról a kérdéses összeget, anélkül, hogy én megadtam volna a limitet. Magyarul nem kártyára vásároltam, hanem simán a számlámról.
Ez mióta van így? Illetve hol tudom azt megadni, hogy a Facebookos vásárlásaim is kártyáról történjenek? Azt biztonságosabbnak érzem, mert csak annyit tudnak levonni maximum amennyi a limit. -
MPowerPH
félisten
Hali!
Hogy van az, hogy egy 21.-en kapott refund(kifizetes utan 2 perc mulva jott is vissza a penz) akkor meg nem terhelte a szamlamat, ma pedig(27.) a paypal leemelte az akkor kifizetett osszeget, ami meg is jelent a szamlamon?! A refund utan a temporary hold status all, es hogy hamarosan contactolnak. Paypalon keresztul nem tudok infot talalni, szar a rendszeruk, es nem jelenit meg semmit sem. Irtam nekik email-t, hogy mi az, hogy 6 nap utan leemelik az osszeget, na meg az, hogy kinek emeltek le?!
-
szabogabor10
veterán
-
hzx0
aktív tag
Tegnap vásároltam 5 aproságot ebyen. Reggel ismét akartam venni valamit de azota sikertelen minden fizetési kisérletem. Ezt az üzenetet dobja pp: Bank elutasitota a füzetést. Tudom 5 tranzakcio van 24 oránként de az tegnap este ota eltelt. Mi van ilyenkor? Erste letiltota a kártyás vásárlásamat? Járt valaki már igy?
-
Kernel
nagyúr
-
Csongii
csendes tag
Az UniCreditnél nincsen bankszámlám, csak be megyek meg adom a transzfer id-t meg a számla számot és fel töltik, eddig már vagy 20x csináltam és a papíron minden adatom egyezik a korábbiakkal, olyanra is volt példa hogy el írták a ID-t én sem vettem észre, mégis rajta volt a pp fiókomon párnap múlva. Az a baj hogy hiába írok a ppnek nem is válaszolnak.
-
Kernel
nagyúr
-
Csongii
csendes tag
Sziasztok egy kicsit más jellegű kérdésem volna, fel töltöttem a PayPal fiókomat május 13. án bankból, de az összeg azóta sem érkezett meg a fiókomra, mindent adat egyezik. Valaki járt már hasonló képen? Próbáltam írni is neki de nem reagáltak rá.
-
margithid
veterán
-
atala
addikt
Az ebay-en egyezkedtem egy kínaival. Tölthető tinta patront árul, és nekem csak a chippek kellenek róla. Meg is egyeztünk, és kérdeztem, hogy hogyan oldjuk meg. Azt írja, hogy paypal-el ki tudom fizetni. A paypal account kér. (Your PP account please ?)
Ha kifizetem neki paypal-el, akkor is tudom érvényesíteni a visszatérítést, ha nem jönne meg a csomag?
A PP accunt-ot hol találom? Azt megadhatom? -
Hintalow
senior tag
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Megadtam egy állandó utalás, midnen hónapban egy fix összeg megy egy emberkének.
Kérdésem az lenne, hogy ezt az állandó átutalást, hol tudom törölni, mert nem látok erre semmilyen opciót...
Köszi -
NORBl
aktív tag
-
Hintalow
senior tag
nem lényeges a sorrend, ahogy fentebb írtam lehet próbálkozni a módosítással is (nálam nem hozott eredményt, bár lehet, hogy pont akkor váltottam kártyatípust is, de már nem emlékszem, vagy 6 éve volt)
de ha törölsz-újjathozzáadsz, akkor az új kártyán is végig fog menni az 1$ +400Ft megerősítés vonal. -
Hintalow
senior tag
-
maj-viktor
őstag
Lejárt bankkártya esetén, mi a helyes mód egy új bankkártya beregisztrálásnak!?
(még ~2évig érvényes a kártyám, csak előre gondolkozok és nem akarom, hogy letiltson majd a paypal)Szóval mittudomén régit törölni és újat bergelni vagy újat beregelni és régit törölni, így valami ilyen sorrend érdekelne, hogy hogy nem lesz vele probléma majd!?
-
NORBl
aktív tag
-
Hintalow
senior tag
Igen, így tudod megcsinálni. Elméletileg van módosításra is lehetőség a jelenlegi kártya adatainál, de az nálam annó nem nagyon működött (és másoktól is halottam ilyen tapasztalatot)
Ami még fontos lehet: ha törlöd a régit, és újjat adsz meg, mindent újra kell csinálni, tehát a kártyaadatok megadásakor lesz ismét egy 1 dolláros próbatranzakció, és ha megerősített felhasználó szeretnél lenni, akkor a 400Ft-os kódos mókát is újra végig kell csinálni. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
NORBl
aktív tag
Ha hozzáadtam már a bankkártyámat a PayPal - hoz, de viszont most új kártyám lesz, új számmal, akkor az előzőt tudom törölni PayPal - ból, és az újat hozzáadni?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ettől már csak az rosszabb, ha azt is elfelejted, hogy valaha volt paypal-od! Na de mindegy, inkább nem mondok semmit!
Egyébként feltételezem, hogy ha írsz nekik, akkor esetleg az ott regisztrált bankkártyád fotóját beküldve, esetleg személyazonosító okmány fotója, bankszámlakivonat, stb... segíthet!
-
Kernel
nagyúr
-
re_mod
tag
Üdv.!
Mi van akkor ha elfelejtettem a jelszót és hiába küldi mailban a jelszó megváltoztatást mert a biztonsági kérdésre sem emlékszem már. Ez az email jelszó visszaállítás máshogy nem müködik ill. nem-e lehet törölni a fiókót vagy valami mert nem szeretnék e-miatt egy másik címet is fenn tartani.
Eléggé hülyén van megoldva így mert elvileg azért kellene a jelszó emlékeztető hogy ha elfelejti a jelszót a felhasználó de mi van ha a biztonsági kérdést felejti-el?
-
Kernel
nagyúr
-
Kurwich
újonc
Üdv mindenkinek!
Csak érdeklődnék, néhány éve nyitottam egy PP számlát, utaltam néhány ezer forintot.
Vásároltam az Ebayen és minden rendben történt, utaltam, megkaptam a terméket, pár ezer forint maradta a számlámon.
De néhány évig nem néztem a számlámra, aztán pár hónapja újra vásárolni szerettem volna, de a számlámon nincs semmi. Ilyenkor mi történik, zárolják a maradt pénzt, vagy mi történik?
Előre is köszönöm! -
aytukabozs
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
13500 - 13401
49024 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- PayPal
- (kiemelt téma)
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Háztartási gépek
- Medence topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4501, 100% AKKSI
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/