- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
-
max-11
tag
axioma összofoglata a lényeget. Kis odafigyeléssel - ez nálam kb annyi h havonta 1x utalok, kp-t pedig nem erről veszek fel - 1 max1,5 hónapig kamat nélkül használom a bank pénzét. A visszatérítés pedig akár több % is lehet és vannak egyéb kedvezmények pl 10 havi kamat mentes hitel stb. Mindezt a 'sima bankkártya nem tudja. Off
-
axioma
veterán
A bank penzet koltom, egy honap csuszassal visszafizetem, es meg kedvezmenyt is ad. A bank arra szamit, hogy majd jol lehuz ha minuszban maradok, vagy kp-t veszek fel, vagy a keret fole tudja vinni koltseggel, en meg jol figyelek arra, hogy ne legyen ilyen. Es a villanyszamlatol kezdve a 2 dollaros pp szarsagig mindenre kapok 1% visszateritest minimum.
-
axioma
veterán
Mar bocs, de hulyeseget mondasz. Az elmult 15 ev ota van mindig legalabb egy hitelkartyam, es egyszer nem fizettem kamatot (sot, en kaptam toluk visszateritest). A hatrany legfeljebb az eves dija (ha nem termeled vissza), de most mar az se jelentos kulonbseg (tekintve hogy ebbe nem epitettek bele az "ingyenes" felvetelt). Na meg persze hitelkepesnek kell lenni hozza.
Raadasul a dombornyomottnak semmi koze ahhoz, hogy beteti vagy hitel. -
HollyBoni
veterán
a számlatulajdonos nevének is egyezni kell a PP fiók tulajdonosának nevével!
Ezzel kapcsolatban kérdeztem, de nem kaptam választ. Ugye legtöbb országban először van keresztnév, aztán vezetéknév. Amin a magyar számlám van ott van egy vezetéknév, két keresztnév. Na de ugye paypalnál beírtam first name-hez a két keresztnevet, second name-hez a vezetéknevet, szóval pont fordítva jön ki. Így már nem fog menni a bankszámla hozzácsatolása?
-
BaLee
addikt
Köszönöm. Pont ettől féltem.
Szerencsétlen eladó ígért nekem egy részbeni refund kedvezményt, direkt paypal-el konvertáltattam, fizettem érte pár 100Ft-al többet, erre egy nap múlva rendeltem még1et azt már USD-ben erre nem arra nyomott refundot? A refund dupláját fogom elbukni emiatt.
-
Hintalow
senior tag
Az 1 dollár zárolva lesz kb 2 hétig (ennyi szokott lenni a bankok zárolási határideje) aztán visszakerül az egyenlegedhez.
A kártya módosítás azért esélytelen, mert ahogy te is írtad, kártyaszámot nem enged. Ez valószínűleg ismét egy olyan dolog, ami amerikában evidens, és a paypal elsődlegesen a hazai igényeknek kíván megfelelni.
A hazai bankrendszerben inkább az ritkaság, ha kártyacserénél marad a szám, így ha lejárt a kártyád, akkor új hozzáad, régi töröl a menet, amit végül is abszolváltál -
-
szmyky
aktív tag
Én Maestro kártyával fizettem PP-on keresztül, majd aug. 4-én kaptam egy 154$ refund-ot, ez a 154$ még szintén aug. 4-én a PP visszautalta a kártyámra...azonban én a mai napig nem kaptam meg, azaz 16 napja!
A PP erre csak annyit ír, hogy akár 30 nap is eltelhet mire visszakerül a bankszámlámra az összeg!Bezzeg ők pillanatok alatt hozzájutnak mindenhez!!!
-
Anonymus23
veterán
Azt azért hozzátenném, amit tegnap is leírtam, hogy az egyenlegből és a kártyáról EGYSZERRE akkor lehet fizetni, ha a PP váltja a devizát.
Ha az van beállítva, hogy a bankod váltsa, akkor vagy csak az egyenleget, vagy csak a bankkártyádat használhatod.
Pl, nekem van a PP-n EUR és HUF is.
Ha a bankom vált, akkor csak a bankkártyával fizethetek.
Ha átállítom, hogy a PP váltson, akkor felajánlja, hogy leveszi a PP számláról a HUF egyenleget, és a fennmaradó HUF összeggel megterheli a bankkártyámat, ami mondjuk egy 11,97 dolláros cumónál (ezt néztem most meg tesztnek) kb 120-130 Ft plusz költséget generálna: ~2800 Ft (ennyi lenne kb a 11,97 USD) helyett ~2930 Ft-t vonna le a PP HUF-ban.SymbianOS
Csináltatni kell WEB kártyát, és arra annyit teszel át, amennyi kell, vagy csak minimális össszeget tartasz rajta. 7/24 lehet áttenni pénzt neten, ingyen van, legalábbis az OTP-nél.
Gondolom megéri nekik, semmint fizetni a sok bankkártyával való visszaélés költségeit. -
DX-es rendelésnél van valami amire oda kell figyelni? Mert változott a téma és én rendelek mivel aki intézné az nem tud belépni pedig jó a jelszó meg minden, de eldobja rossz jelszó üzenettel és a türelmem meg véges induljon a dolog átvettem én. Várom a zsét a számlámra és neki is ugrok. Ez egy 56 dodos cucc free postával és ha jól olvastam lesz regisztrált posta száma.
-
-
Mister_X
nagyúr
-
Oliverda
félisten
Ezzel tisztában vagyok, de már a PP számlán volt az összeg, és amire visszavezettem volna a magyar számlámra, addigra valószínűleg ugrott volna az akció.
Félbeszakítottam a vásárlást, beléptem, átváltottam az összeget, így kb 20 dollárral olcsóbban jöttem ki, mintha nagy kegyesen a PP csinálta volna ezt meg helyettem.
-
Kernel
nagyúr
Ha egy fióknak nincs tartozása, függő ügye, be lehet éppen zárni (close account). Én már csináltam ilyet, de az csak egy próbafiók volt, nem volt csatolva hozzá semmi.
Ha nekem ilyen gondom lenne, szerintem nem állnék le velük kínlódni, várni a bizonytalanra, inkább magam venném kézbe az ügyet. De ez csak egy saját szempont.
-
Kernel
nagyúr
Mint valahol írják azt is, hogy PayPal és eBay-ről olyan leveleket kapsz majd, amiből problémád is lehet, ha nem olvasod el, ezért olyan cím ajánlott, amit folyamatosan követni szoktál. (Bár én egyébként a POP Peeper segítségével igen sok email-fiókot is "felügyelni" tudok.)
Ettől függetlenül én a hivatalosabb célokra használt egyik címemet adtam meg, mindkét helyen. Spam elvileg nem várható, legalábbis nekem nem volt még.
Másik dolog, mint az eBay-en is is írják a nickválasztással kapcsolatban, hogy lehetséges a szakmára utaló elnevezés (teacher007, service stb.), mert néha nem árt, ha a partner kapásból tudja, kivel áll szemben. Például szakmai ügyekben ne nézzék hülyének az embert stb. Ugyanez alkalmazható az email-címre is, mint én is tettem egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest