- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
llaszlo
veterán
válasz
unravel #14695 üzenetére
A Maestro kártyákkal sok a gond, főleg azt hiszem a PayPas-szosak. Nem először olvasok ilyet. Volt aki átutalta nekem a pénzt. Bankon belül azonnal megjelent és én rendeltem neki. Szerencsére a mi kártyáinkkal nincs ilyen gond.
A másodlagos biztonsági ellenőrzés vagy micsoda be van állítva? Amikor meg kell adni egy kulcsmondatot meg SMS-ben kapsz egy kódot és azzal tudod jóváhagyni a tranzakciót. Netes kártyás fizetésnél a KH-nál van ilyen. Amikor Alin fizettem kártyával oda ez kellett. Nem tudom, hogy melyik bank ez és milyen biztonsági lehetőségek vannak de ezeknek nézz utána.
Ja és még valami a vásárlási, pénzfelvételi (ez is kell) és átutalási limit sem mindegy, hogy mennyin van. Mert az egyik tranzakció típushoz ez kell a másikhoz meg amaz. -
válasz
unravel #14695 üzenetére
Szerintem a "denied"-re inkább a bank ügyfélszolgálata tudna magyarázatot adni! Ők kellene megmondják, hogy látszik-e a vásárlási (terhelési) próbálkozás, és ha igen, akkor miért van megtagadva...?!
http://itcafe.hu/tema/paypal/keres.php?stext=maestro&suser=&sival=3m
-
-
válasz
unravel #14686 üzenetére
Ez nem egy kötelező dolog, csak opcionális! Ha nem erősíted meg a kártyát, akkor is tudod használni! Állítólag ha felhívod a bankot, akkor azonnal is meg tudják mondani a 4 jegyű kódot, sőt aki kap sms értesítést, abban is benne van, én kivártam a néhány napot, mert nincs sms-em, csak netbank-om, de ott nem látható csak napok múlva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest