Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Paypal-os számláról paypal-os számlára való pénzküldésnél mennyi az árfutási idő?
-
beldeczki
aktív tag
válasz aytukabozs #12797 üzenetére
Mivel másik felhasználó fogja küldeni, akkor ez a költség ráfog jönni. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
Laza...
addikt
válasz aytukabozs #12797 üzenetére
+90ft
A % sávosan csökken, fejből nem tudom az összegeket, talán 700.000-től 3% és így tovább
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
MODERÁTOR
válasz sbwolf #12763 üzenetére
A hitelesítés még nem történt meg, mivel még mindig nem látok semmilyen kódot a netbankban, csak zároltként jelzi egyelőre a 400HUF-t! Na de, nem is emiatt írtam, hanem, hogy az imént lecsaptam egy 375Ft-os elemlámpára, a paypal számlámon volt még 360Ft, és kiírta, hogy akkor levesz még 15Ft-ot a kártyáról! Na mondom erre kíváncsi leszek, belőttem a 20Ft-os limitet, és levette! Tehát most (vagy már, ezt nem tudom), de működött a virtuális kártya! Kíváncsi leszek, hogy ezek után akkor már mindig jó lesz-e...? Remélem!
"Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete."
-
beldeczki
aktív tag
Üdvözletem!
Ha nekem a paypal számlámra küldenek 1100ft-ot, akkor azt ingyenesen áttudom utaltatni a bankszámlámra vagy van neki plusz költsége? Valahol azt írják ingyenes, valahol pedig azt, hogy fizetni kell érte, ezért kérdeztem meg itt.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
sziasztok!
ebay-on vásároltam,de nem jött meg a termék,igy a paypalra visszautalta a pénzt az elado..meg is jelent a paypalon,ott azt kértem utalják a bankkártyára..ma nézem nincs a kártyán a pénz,viszont áttette a recent activityba,ahol azt irja a payment statusnál,hogy nem fogadtam el..ilyenkor mi a teendö?köszi..GO Gunners!!!
-
-
MODERÁTOR
válasz a.t.t.i. #12787 üzenetére
Sorry, akkor tényleg nem értettem! Ezt viszont akkor még inkább nem értem, mert mondjuk a paypal-ra ráutaláshoz még kártya sem kell, elegendő egy sima bankszámla is! Na már most, ha már Neked rajta is van a pénz, akkor nem tudom mit akar a paypal egy bankkártyával... De majd valaki jön aki jártasabb a témában, és segít!
Még valami! Itt olvastam, hogy egyes eladók is válogatnak a fizetési módok közt, van aki nem is fogad el bankkártyás fizetést, csak paypal számláról tudod rendezni a cuccot! Ezzel kapcsolatban jutott eszembe, nem lehet, hogy az eladó megkötése a dombornyomott kártya? Vagy több helyen is próbáltad, és mindenhol kéri a paypal?
[ Szerkesztve ]
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz Intruder2k5 #12786 üzenetére
Nem érted a gondom.A paypalon már rajta van a pénzem,de nem enged fizetni,kéri egy kártya adatait.
Amit megadok nem fogadja el!
Számtalanszor fizettem már így,most ezt elkezdte és nem tudok tovább menni. -
MODERÁTOR
válasz a.t.t.i. #12785 üzenetére
Szia!
Utalhatsz pénzt a paypal számládra, azzal tudsz fizetni! Bár ez eltart 1-2 munkanapig, amíg rákerül! Egyébként meg nem kell dombornyomott kártya, nekem se az van, sima VISA Electron, és tudtam vele fizetni, csak a virtuális kártyával küzdök még, de az is folyamatban van!
Pénzt visszautalni tudtommal csak mastercard-ra lehet!
[ Szerkesztve ]
-
a.t.t.i.
senior tag
Sziasztok!
1-2 éve van paypal-om,de a minap utalásnál kéri hogy adjak meg bankkártya adatokat.
Dombornyomott kártyán nincs,amiket beírok nem fogadja el!
Mit tudok csinálni hogy tudjak utalni,vagy visszakapjam a pénzem? -
palesz102
csendes tag
Üdv.
E-Bay-roll rendeltem egy cuccot és nem jött meg felvetem a kapcsolatot az eladóval megegyeztünk hogy mindent vissza fizet.
Jött is e-Bay-tol üzenet hogy:
Refund information:
A full refund of AU $19.84 was issued on Apr 02, 2014. The refund includes the purchase price plus original shipping and was issued to your PayPal account. Please log in to PayPal and view the History page if you don't see it in your PayPal balance.
De Pay-Pal tol nem jött semmi és az egyenleg se változott.
Ilyenkor várni kell vagy mit kell tenni? -
Hintalow
senior tag
válasz ben400 #12779 üzenetére
Ahogy írtam, nemrég említette valaki, hogy bizonyos eladók csak paypal egyenlegről érkezett fizetést fogadnak el. Jó esélyel nálad is ez a helyzet, akkor pedig mindegy, hogy mit állítgatsz a saját beállításaidban, mert AZ ELADÓ TILTJA LE a felé történő kártyás fizetéseket.
Utalj fel az egyenlegedre annyi pénzt, amennyi kell a vásárláshoz, onnan már jó eséllyel el fogja fogadni.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
csubuka
addikt
Sziasztok! Esetlegesen ha belekezdek egy disputeba es jol megindoklom hogy miert nem szeretnem visszakuldeni a kutyut akkor kaphatok partial refundot ha kishibas a szerkezet de egyutt lehet vele elni?
[ Szerkesztve ]
-
ben400
újonc
válasz Hintalow #12741 üzenetére
Üdv Facebookon szeretnék de most az a problémám van, hogy nem tudom mit csináltam de ha előjön a kis PayPal os fizetős fül kihozza, hogy jelentkezzek be bejelentkezek és eddig azt jelenítette meg, hogy
Paypal balance: 46FT
Credit Card XyXyX-1234Most olyat ír ki, hogy your paypal balance doesn't cover .... és azt akarja, hogy adjak az egyenlegemhez bizonyos összeget ami én kiválasztok 1500Ft 2000Ft.... de akkor miért nem a kártyámról szedi le a pénzt?
Nincs valami reset gomb paypal on ami minden eddigi módosított beállítást visszaállít?
Előre köszönöm a válaszokat. -
sbwolf
aktív tag
válasz KamuMazsola #12775 üzenetére
Gondolom megoldás lehet, ha a főszámlát adod meg, nem a web kártya számláját.
Működik levonás nélkül. Kipróbáltam.[ Szerkesztve ]
-
horvathd
senior tag
Ha jol emlekszem akkor az otp-nel a webkartyahoz tartozo szamlara nem lehet utalni, mindenkeppen a foszamlad szamat kell megadnod. Az 1500 Ft dij a hibas adatok miatt van, a visszautalas alapesetben ingyenes.
"The Kid just rages for a while."
-
Kernel
nagyúr
Az OTP Webkártyások tipikus problémája. A webkártya csak egy főszámla alszámlája, a PayPal viszont csak a főszámlára tud utalni. Azt "látja". Ha viszont téves számlára utalsz, a pénz visszafordul, 1500 Ft kezelési költséget számítanak fel.
Normális esetben ez nem így lesz, a visszautalás ingyen működik, miután az is csak egy belföldi utalás, valójában az Unicredit Banktól kapod vissza a pénzed.
Konkrét megoldást viszont passzolnám, nincs OTP-m egyáltalán, csak olvastam erről a témáról. Gyakori szívás tárgya.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
Nemrég regisztráltam a PP-re, sikerült is rendesen társítanom az otp-s webkártyámat, amiről levontak 621 Ft-ot 400 Ft-os próbavásárlásra a kártya társításakor. Ezzel még nem is lett volna bajom, de valahol azt olvastam, hogy ezt a pénzt visszakapom és én balga lélek vissza akartam tenni a 400 Ft-omat a webkártyára, hogy legalább ezt is kipróbáljam. Valami refund lehetőségre rányomtam, majd kérte az adatokat és itt ronthattam el valamit, mert a számlaszámhoz a webkártya számlaszámát írtam, de arra technikai okok miatt nem tudták elküldeni a kis pénzikét. Lett is negatív egyenlegem -1100, -1500 lett volna, de az át nem utalt 400 Ft-tal csökkent.
Kérdéseim, hogy milyen számlaszámot kellett volna megadnom? A "Profile-> Add or edit bank account"-nál ezt javíthatom? Vagy esetleg nem is a számlaszámot kellett volna megadnom, hanem a webkártya kártyaszámát? Ezt az "ezerötös büntetést" a helytelen adatok miatt kaptam, vagy minden ilyen visszautalásnak ennyi a díja? Ilyen kis összegnél mint ez a 400 Ft, nem olyan nagy probléma, ha a PP számlán marad, de ha véletlen többtízezer forintot szeretnék visszatenni az otp-be, akkor annak mindíg ilyen költségei lesznek? Ill ha ebayen vásárolok és refundolnak (pl.: párszáz Ft-ot) az is ezerötszázba fáj?Üdv.: KamuMazsola
-
Crytek
nagyúr
válasz aytukabozs #12773 üzenetére
Félek nagyon ,mert az emailjeiknek nagyon olyan szaga volt hogy nem igen akarják visszaadni a zsét.
Állandóan a csomagolással voltak elfoglalva hogy ha minden rendben van nincs semmi rongálódás.
Basszus ezek ha találnak egy kosz foltok a dobozán már nem fognak fizetni.Mondjuk balfasz voltam mert ahogy kaptam azt sajnos nem vettem fel pedig a telo doboza igazi gány fércmunka volt. Így ezt majd rám fogják hogy elengedett a ragasztása.
Mondjuk ha a szaros dobozba belekötnek akkor egyáltalán nem is akarnak fizetni mert ne a dobozzal foglalkozzon hanem a telefonnal ami selejt.
És még nekem írták legyek együttműködő. Persze ,mert én küldtem selejtet minden tesztelés nélkülRemélem nem fognak szemétkedni.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
-
Laza...
addikt
Sziasztok!
Nem tudok fizetni a Paypalon keresztül, ezt a hibakódot dobja állandóan:
10486 This transaction couldn't be completed. - Please redirect your customer to PayPal.A neten utánanézve nem egyedüli vagyok ezzel a problémával, a kártyámon van megfelelő összeg, a limit is elegendő, másik böngésző, sőt, másik op.rendszer is volt, de semmi siker. Valakinek volt hasonló, és megoldás született rá?
Köszi!
Never give up!
-
axioma
veterán
válasz Intruder2k5 #12770 üzenetére
1. nyugi, a 400-as terhelesnel azert nem latod a kodot, mert a zarolasrol a bankok eleg valtozo infot hajlandoak megjeleniteni a netbankjukban (csak szumma zarolt osszegtol a teljes reszletekig) -- nalad eppen felutas, pont csak a megjegyzes mezot nem latod, amiben lenne
2. ket lehetoseged van:
A. felhivod a netbankot, es ott latjak a kodot is, bediktaltatod (irjak is valahol, de valami ilyet kerestess hogy PP*nnnn ahol nnnn a 4 szamjegy)
B. varsz 2-3 napot amire lekonyvelodik, arrol mar gyakorlatilag biztos hogy latni fogod a megjegyzest is, es utana beirod... -
MODERÁTOR
válasz sbwolf #12768 üzenetére
Ezzel a virtuális kártyával én még nem vásároltam, mivel nem fogadta el, tehát ilyen nincs is! A "rendes" kártyával (tehát nem a virtuálissal) sikerült már vennem egy telefon akkut, szintén paypal-on keresztül, azzal nem volt semmi gond, de érdekes módon a webbank azt sem mutatja, hogy ki volt a vevő,csak egy számlaszám van ott, és még az mellett is az van, hogy ZÁROLVA ? KÁRTYA FORGALOM. De erről megjött már az ebay-es mail, hogy szállítás alatt van, és megköszönték a vásárlást! Aztán van még egy olyan a számlatörténetben, hogy paypal egyenlegre töltöttem 1500HUF-t, gondoltam azt is kipróbálom, de az nem kártyahasználatos, hanem sima utalás volt! Ott látható a BofA re: PAYPAL PTE LTD, mint partner!
De, paypal email megvan, abban ott van a "seller" kontakt infó. Meg jött az ebay-től is, abban is ott van, hogy paypal fizetés volt
[ Szerkesztve ]
-
sbwolf
aktív tag
válasz Intruder2k5 #12764 üzenetére
Paypal-tol nem kaptál mailt?
-
sbwolf
aktív tag
válasz Intruder2k5 #12764 üzenetére
De valahol leni kell olyannak, hogy kitől vásároltál. Paypal.
-
sbwolf
aktív tag
válasz Intruder2k5 #12766 üzenetére
Az.
-
MODERÁTOR
Még egy kérdés, ami nem teljesen ide tartozik, de biztos tudtok válaszolni rá! Szóval ezeket a "free shipping" 1$-os cuccokat Kínából ki fogja ki hozni? A magyar királyi posta? Csak mert én eddig még nem rendeltem így távol keletről...
-
Crytek
nagyúr
válasz aytukabozs #12762 üzenetére
De ha én most nyitom lehet 20 nap alatt meg se kapják a csomagomat ,akkor mi van?
2 éve is kb agybajt kaptam mert vagy negyedszeri kézbesítésre sikerült a csomagot átadni az illetőnek!Next PC Upgrade: 2022
-
MODERÁTOR
-
sbwolf
aktív tag
válasz Intruder2k5 #12758 üzenetére
Addig nem tudsz vásárolni míg nincs hitelesítve a kártya. Ha a kapott kódot beírod használhatod a kártyát.
(De azt hiszem ezt írják is.) -
aytukabozs
addikt
válasz Crytek #12761 üzenetére
Neked van 20 napod a dispute indítástól a claimmé fokozásra.
Ha még a dispute állapotban egyezségre jutsz a hangyásokkal lezárod a dispute-ot.
Ha nem, eszkalálsz.
Amennyiben ezt nem teszed meg a PP lezárja az ügyet.
Ha szükség van a claim-re, a PP csak akkor száll be, addig csak a felületet adja és figyel, utána részleteket fognak kérni és bizonyítékokat, majd döntenek (~30 nap).Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Crytek
nagyúr
Ha a vásárlástól számított 45 napon belül tolom a disputeot akkor onnantól van valami határidő amelyen belül le kell zárni vagy akármi?
Mert paypalon olvasok valami 20 napot. Ha abból kicsúszunk mert pl a külföldi cég szarik rám akkor mi van?
Március 11-én rendeltem. Elvileg 26-áig lehetne indítanom disputot.A csomagomat visszaküldtem már tegnap de nem tudom mennyi idő amíg kiér!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
hidroponi
aktív tag
válasz Intruder2k5 #12755 üzenetére
bocs hogy probaltam segiteni, igerem nem fordul elo tobbet.
-
MODERÁTOR
válasz psycroptic #12757 üzenetére
Ja, ez eddig oké, csak ez most biztató, mert ezek szerint akkor mégis tudtak levenni róla pénzt, csak nem tagadta meg a bank! És hát, a vásárlás is a paypal-on keresztül megy, tehát innen akkor nem lesz elvi akadálya!
Na most megyek, meló van! Este folyt. köv.!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
válasz Intruder2k5 #12756 üzenetére
Most ezzel teszteli a kártya valódiságát. Ha beérvényesül a folgalás a számládon, akkor fogod látni azt a 4 számjegyet ami a megjegyzés mezőben fog szerepelni ezt visszaírod a paypalnak, ekkor Ők elhiszik, hogy valódi és visszautalják a 400HUF-ot a paypal számládra. Azonban előfordulhat, hogy ettől függetlenül nem fogod tudni használni a kártyát rajtad és papypalon kívül eső dolgok miatt. De ennek lezongorázását még szerintem várd meg és ha ezután sem működik, akkor szólj a bankodnak.
PSNID: Tomy83PS
-
MODERÁTOR
válasz psycroptic #12753 üzenetére
OK, azon leszek! Köszönöm, hogy próbáltál segíteni!
Most annyival előrébb vagyok, hogy sikerült levonatni róla 400Ft-ot a PayPal-al (hű de nagy öröm ), ezt is valami hitelesítés címen (de ez a másik, valódi visa kártyához érdekes módon nem kellett, az ment enélkül is), ami látszik is már a netbankban, és majd valami 4 számot vissza kell írni a paypal weboldalra, amikor is vissza kapom a pénzt, és ezzel elvileg elfogadja majd a kártyát! De ez a négy szám még nem látható, gondolom majd az utalás után, ami néhány óra!
Please confirm your card in 2-3 days
We charged 400 HUF or equivalent to your Visa x-XXXX card to make sure it's yours. The charge creates a unique 4-digit code that will show up on your summary of financial activity provided by your card issuer within a few days.
Please check the summary of financial activity provided by your card issuer again in a day or two - sometimes there's a slight delay. If you can't check your summary online, check the paper summary from your card issuer when it comes in the mail (this can take up to 30 days). You will find the charge from PayPal with a 4-digit code.
Log back in to your PayPal account and click Confirm my debit or credit card.
Enter the 4-digit code from your summary of financial activity provided by your card issuer.We'll refund the 400 HUF or equivalent charge into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card.
-
hidroponi
aktív tag
válasz Intruder2k5 #12750 üzenetére
es vasaroltal mar mashol (kozvetlenul) azzal a kartyaval?
(aktivalas, stb)
egyebkent meg a legegyszerubb a bankod kartyaosztalyat keresni es elsirni a gondod, mert ok tuti latjak hogy mi az igazi problema.[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
válasz Intruder2k5 #12752 üzenetére
Ezekből kiindúlva nekem már több tippem nincs. Azért ha sikerül megoldani a dolgot írhatnál róla pár sort, hogy mi lett a megoldás.
-
MODERÁTOR
válasz psycroptic #12751 üzenetére
Nem próbáltam, de tudtommal nem is lehet! A kártya egyébként aktív, legalábbis a netbank ezt írja a státuszánál, és gondolom így is van, mert tudok rajta vásárlási limitet módosítani.
Igen, nyilván ha itt nem jutok előbbre, akkor a bank következik, de gondoltam rákérdezek itt, hátha én cseszek el valamit... Mondjuk erre kicsi az esély, mert a rendes VISA kártyával megy minden!
-
psycroptic
őstag
válasz Intruder2k5 #12750 üzenetére
Próbáltál már vele bárhol vásárolni fizikálisan vagy ezzel nem lehet? Pl. ATM-en felveszel vele egy ezrest boltban veszel egy csomag rágót vagy ez kimondottan internetes vásárlásra van? Esetleg kérdezz rá a bankodnál, hogy miért nem lehet vele internetes vásárlást bonyolítani.(lehet nincs is még aktiválva)
-
MODERÁTOR
válasz psycroptic #12749 üzenetére
Semmi extra, két ősrégi Nokia akkut akartam venni vele! De próbáltam más eladótól más telefon akkut is, szintén sikertelen volt!
-
psycroptic
őstag
válasz Intruder2k5 #12748 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen jellegű lett volna a vásárlás, de a Papypal hivatkozása szerint a kártyakibocsájtó/szolgáltató tagadja meg a tranzakció sikerességét. Szóval több, mint valószínű, hogy a bankodnál(vagy a bankkártyagyártónál) korlátozzák a kártya felhasználhatóságát. Pl. ahol én vezetem a számlámat ott tiltva vannak az online szerencsejáték jellegű befizetések/vásárlások.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy most kértem az ERSTE Bank-tól ilyen VISA Virtuon kártyát, és az istennek se tudok vele fizetni Ebay-en PayPal-al! Utóbbi account-omban legjobb tudomásom szerint minden be van állítva, van hitelesített email cím, kézbesítési cím, bankszámla, és persze felvettem az új Virtuon kártyát is! Tegnap este óta már többször próbálkoztam, de non-stop dobálja a hibákat!
We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-XXXX. This happened because it has been denied by the card issuer.
Netbankban a vásárlási limit összege beállítva (kicsit több is), az 5 perces időlimitet bőven kivártam! A számlán fedezet van! Már kínomban egyszer megpróbáltam a rendes bankkártyámmal, azzal szó nélkül tudtam vásárolni, de ezt a sz@r virtuon kártyát nem fogadja el, pedig hát ez lenne a lényege, ezért kértem!
Mi lehet a gond?
-
buca84
őstag
PayPal-ról tudnék utalni másik személy magán számlájára, úgy, hogy közleményt is adok meg? És biztosan meg is kapja?
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Valaki leírná a dispute menetét nekem magyarul érthetően?
(Már egyszer csináltam vagy 2 éve de már nem emlékszem mire kell menni hol és miket kell írni hova)Rendeltem telefont és sajnos selejtet küldtek. Beszltem a bolttal írták küldjem vissza és küldenek újat. Visszaírtam,hogy ilyen nekem nem kell még ha új is mert ha ezt így elküldték akkor azzal is lehet valami turpisság.Meg mondtam azt is hogy a visszaküldés ellenére küldök egy paypal dispute-ot is mert mire kiér a csomagom lejár a 45 napos védelmem és onnantól úgyis patkánykodnak majd!
-
Hintalow
senior tag
válasz ben400 #12734 üzenetére
Nemrég került szóba, hogy bizonyos eladók használják úgy a paypalt, hogy kártyával nem lehet feléjük fizetni, csak paypal egyenlegről. Elképzelhető, hogy itt is ez a helyzet.
Hol / mit fizetnél? Forintban van megadva a fizetnedő összeg?Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Elméleti, hülye kérdés:
Volt paypal -en 32ft -om. Elkezdtem össze-vissza váltogatni különböző pénzekre, és a végén lett 26ft -om. Ha ezt még tovább csinálnám, szerintem 0 -ra is letudnám vinni. Kérdésem, hogy ilyenkor mi történik a pénzel? Hova kerül? Mert igaz, ez csak 6ft volt, de ha ezt 1millió ft -tal csinálnám, akkor egyszer az is elfogyna. De hova kerül? Mert tudomásom szerint átváltásnál a paypal nem nyúl le % -ot.[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
ben400
újonc
De előtte valami A PayPal nem engedélyezi a tranzakciót... vagy valami ilyesmi már nem emlékszem
-
perge666
veterán
hidroponi és Stanley-B. :
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.
Akkor PayPal-om se lesz mostanában. -
czmarek97
csendes tag
Sziasztok!
A vám lefoglalta egy csomagomat, mert "hamisítványokat" rendeltem. Értesítették a jogtulajdonost. Még nem történt semmi erőlelépés, ha 10 napon belül nem lépnek, megkapom a csomagom. Az a kérdésem, hogy ha mégsem kapnám meg, és megsemmisítik, akkor a PayPal-on keresztül vissza tudom-e refundolni a pénzemet.
Válaszokat előre is köszönöm.-----------------
-
-
ben400
újonc
Üdv lehet már kérdezett valaki ilyet de nincs túl sok erőm/időm visszanézni a kommenteket. Az lenne a panaszom, hogy van egy Online vásárlós bankszámlám amin most jelenleg van 1600Ft, Paypal on 46Ft om van és neten vennék egy 800Ft os dolgot miért nem engedélyezi a PayPal a tranzakciót? Van valami minimum, hogy xy összegnek kell lennie a számlámon vagy mi?
-
Stanley-B.
őstag
válasz perge666 #12723 üzenetére
szerintem inkább arra gondoltál, hogy egy bankszámlát mennyire tudnál helyettesíteni egy payPal számlával, igaz? A válasz, hogy semennyire, ha a másik félnek nincs PayPal accountja, akkor nem tud neked utalni és te sem tudod kivenni a pénzed bankszámla nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Van egy bankkártyám évek óta,de gondolkodok rajta hogy most megszüntetem mert már 2 hónapja nem arra kapom a fizetésemet,és a számlavezetési díjat így is ki kell fizetni.
Viszont néha szoktam neten adni-venni,és legtöbbször utalással oldjuk meg a fizetést.
Szerintetek PayPal-al tudnám helyettesíteni a bankszámlás utalást,és olcsóbb lenne?Remélem nem kérdezek nagy hülyeséget.
-
Outlander
addikt
válasz randras #12720 üzenetére
Odakerül vissza ahonnan első körben elküldted...
Tehát ha balance-ról akkor oda, ha kártyáról, akkor oda, ha vegyesen fizettél akkor pont úgy abban az állapotban kerül vissza, mint ahogy fizettél.
Tudtommal ez fix, nem állítható.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
randras
veterán
Beállítható, hogy refund ne továbbítodjon a kártyára, hanem balancera menjen? Évek óta kerülgetem ezt a kérdést, márcsak azért is érdekes, mert van, amikor eleve balance-ra megy.
-
Gitt
újonc
Sziasztok!
Tudtok segíteni abban, hogy szombaton vásároltak nálam paypalal/bankkártyával, de még nem látom a számlámon a pénzt. Hány munkanap amíg látni fogom?
-
Gitt
újonc
Sziasztok!
Tudtok segíteni abban, hogy szombaton vásároltak nálam paypalal/bankkártyával, de még nem látom a számlámon a pénzt. Hány munkanap amíg látni fogom?
-
Hintalow
senior tag
válasz kirket #12705 üzenetére
Azért mert halvány segédfogalmuk sincs róla, hogy hogyan működik (jó esélyel azt sem tudják mi az paypal)
Ha van az adott pénzintézetnek telefonos ügyfélszolgálata, érdemesebb azt hívni, ott jóval nagyobb eséllyel találsz olyat, akinek van némi fogalma az elektronikus dolgokról.
Amúgy annyi történe, hogy blokkoltál a kártyát a próbálgatások miatt, ha azt a kártyát szeretnéd használni, akkor fel kell tölteni nekik a kért dokumentumokat, és várni.regos:
kivárhatod azt a pár napot, amig visszaér a számlára a pénz, nem oszt nem szoroz.
Ha esetleg attól félsz, hogy a pozitív értékelés után valahogy visszaszedné a pénzt, akkor felesleges aggódnod, már a banknál van az összeg, a partnernek semmi ráhatása ilyenkor már.[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
psycroptic
őstag
-
regos
tag
ha kaptam refundot és a PP-n is látszik de az otp-s számlámra még nem érkezett meg leadhatom az értékelést vagy várjam meg mig megjelenik a számlámon?
-
hidroponi
aktív tag
-
kirket
csendes tag
válasz hidroponi #12702 üzenetére
Hát majd meglátjuk, de a fiókban mért nem tudták megmondani a terhelés részleteit
Mindegy mert most meg ez van:You have reached the limit of attempts allowed to confirm your card. If you'd still like to use this disabled card with PayPal, we need you to send us some documents.
Please upload the following documents:
A valid photo ID (front/back copy)
A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account
The documents uploaded should be in English or translated into English and certified by a government agency. We'll contact you within 7-10 business days to complete the procedure. If you have any problem uploading the file, please contact our Customer Support for help.Jól értem kérik a személyit meg egy kivonatott a számlaforgalomról?
-
capafog23
őstag
Kaptam refundot, mert megvettem egy terméket (ki is fizettem) és nincs raktáron egy ideig az eladónál.
Paypal azt írja 24-én megvolt a refund de nincs se paypal-on se a bankszámlámon.Merre járhat a pénzem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest