Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Oh fck.

Köszi azért! -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
egyszer kiutaltam már PP ->saját számla, de azóta elfelejtettem hogy kell. lehet simán, vagy megint be kell írni az összes vackot?
-
törölt tag
Sziasztok,
most regisztráltam újonnan egy PayPal-t, viszont nem számláról, hanem telefonról szeretnék 2 ezer forintot rárakni. Lehetséges ez? -
priti
addikt
válasz
horvathd
üzenetére
Közben felhívtam az OTP-t és nem az van, hogy a számlatörténetet nem frissítik, hanem az van, hogy ha te megőrülsz sem tudod meg a PayPal vagy akárki más tranzakciójához társított közleményt addig, amíg a banki tranzakciót ők OTP, Magyarország rendesen le nem könyvelik, de ők erre napokon át képtelenek, szóval ha a PayPal adminja temp jelleggel fix tárhelyre tolja a függőben lévő regeket, akkor x idő után az utánad regelő emberkék kódja felülcsapja a tiédet mert már te leszel a logban a legrégebbi dátummal így mire megtudod a számlatörténetből a kódodat már nem fogja elfogadni a rendszerük, mert már nem fogja találni.
Ha a PayPal olyan rendes, hogy ezeket évekig tárolja, akkor itt esetleg mákod lehet, mert hogy egy normális bankban a könyvelés nem tart eddig az tuti, szóval rajta vagy a hosszú cicin, mert a nyugatról regelők velünk ellentétben normális bankok ügyfelei
-
wood77
tag
Üdv!
Túl vagyok egy ebay-es 60 napos várakozási procedúra utáni full refund kiharcolásán.
Elvileg a Paypal visszautalta a pénzt a hozzárendelt OTP-s e-számlámra 9.én
Viszont a saját számlámon nincs még.
Tapasztalat szerint meddig kering a pénz?Köszi
-
horvathd
aktív tag
A kartya mukodik, tudsz vele vasarolni.
A kod nem evul el, meg akkor is mukodnie kell, ha csak a honap vegi elszamolo levelben talalod meg a kodot.
A telefonos ugyfelszolgalat latja a kartyas zarolasokat is. Az hogy ezt az OTP miert nem integralta a netbankba, az egy jo kerdes.
Eleg a sima telefonos ugyfelszolgalatot hivnod, mostanaban mar az ugyintezok is tudjak, hogy mi az a PayPal es milyen kodot keresel.
-
priti
addikt
válasz
horvathd
üzenetére
Pár nap?

Szóval most fizettetnek velem egy webkártya szolgáltatást, ami online vásárlásra való, de online nem használható, mert mire online a számlatörténetből hozzájutsz a szükséges kódhoz, addigra az elévül. Akkor mire jó? Semmire, háhht B+ ez a Magyarország ez hihetetlen.
A telefonos pulyka az egyébként honnan tudja? Azt én miért nem látom, amit a pulyka lát az én tranzakcióimról? Ezért fel kell hívni a fiókot, de fogadjunk, hogy nem is mindegy melyiket, mert csak az tud segíteni, ahol a vonatkozó kártyát igényelted... Töknszúrom magam, hogy a péntek az nem is hétköznap, mert itt kell remegni, hogy jajj mi lesz, ha reggel 8-tól egész nap nem tudom elintézni a kettő perces dolgomat. -
priti
addikt
Ez a versenyképes OTP Bank milyen időközönként hajlandó kegyeskedni frissíteni a számlatörténetet?
Reggel 8 óta várom és még mindig nincs mára tranzakció a lekérdezésben.
Szerintük egész álló nap azon fogok rugózni, hogy óránként belépek, hogy végre valami csoda után elolvashassam az utalás megjegyzéséből ami kell? Hihetetlen, hogy ha bármi csak kicsit is magyar az tuti, hogy megcopat. -
Micsurin
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
Rendben köszi akkor ebből útalás lesz

-
nemethsza
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Van egy aktív dispute-om, és kaptam a paypaltól egy emailt, hogy az eladó postolt hozzá. Viszont nem találom sehol a resolution centerben a válaszát. Csak a saját, a kifogást leíró postom van...
Vak vagyok, vagy mi lehet? -
dvd_R+
őstag
Sziasztok
lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan tudom megnézni a paypal számlámra befolyt pénzt hogy hogyan küldték el ?
tehát hogy service vagy a másik gift/family/friendazért lenne fontos mert úgy tudom ha vlaki serviceként küldi a pénzt az visszaveheti
viszont ha gift/friend/family ként küldi akkor azt nem tudjaés fontos lenne hogy amikor valaki utal nekem pénzt arról megtudjak bizonyosodni hogy az giftként jött.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
A tköm tele van velük , ha meg rendesen utalok akkor meg 100% , hogy min 3 nap lesz
na mind1 akkor útalom rendesbe.... 
azzért köszi

-
Micsurin
nagyúr
Na , hogy működik ez az instantly ????? tényleg 1-2 óra ?
nem átvágás ? nem nyir le az elküldött pénzből stb ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
Igen ott is probálkoztam

-
aytukabozs
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
nézz körül a stream topicban, ehhez én nem értek

de úgy fest maestroval gyakori a bibi
[szerk.]
ja látom, már ott vagy
-
Micsurin
nagyúr
Rendben , össze lett lőve az egyik (maestro-s) kártyámal a paypal fasza 400ft-s tengap megvolt stb.... na steamen akarnél vásárolni.... mindenjó , a végén elutasitja a paypal weblapján mindent mutat és : Denied felirat , mit rontok el ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
rendben köszi , majd meglátom mit bűvészkedem

-
Micsurin
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
fél nap ?szóval ha most útalók lehet , hogy este ott lenne ? vagy rosszab esetben holnap ? Ez az instant , hogy működik ? túl szép , hogy igaz akarom mondani ingyenes legyen

-
Micsurin
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
Bocsi , csak már küzdök ezzel is , a visa , mastercard, maestor kártyával is 1 napja és kezdek ideges lenni

lol , Milyen hamar érkezik meg ?
-
Micsurin
nagyúr
Ennyire idiota rendszert mint a paypal nem láttam
számlaszám: 10918001-0000000115050684
erre , hogy a jó büdös .....-ba útalhatok ?
Unicredites a számlája a paypalnak , de szar a számla számuk , és nem tudok net bankból útalni (budapest bank) 
5let ?
-
norbi2010
őstag
Helló!
Ha gift-ként fizettem valamiért, az jól gondolom hogy nem lehet refund-olni? Xbox Live Gold-ot vettem (volna) $15 volt csak, és szerintem át akar b.szni.

-
Stanley-B.
őstag
válasz
calogero198
üzenetére
iguana claim és ha rendben lesz, akkor bezárhatod a claimet.
-
calogero198
csendes tag
Hello!
Ha már indítottam dispute-ot a május 9-én rendelt csomagomra és jelezte a Paypal, hogy holnap vagyis 07.10-én lezárják, de a csomagom még a vámnál van, akkor mi a teendőm. Szeretnék még időt nyerni. Megkapni a csomagot, de ha a postánál mégis felszívódik akkor még legyen esélyem visszakapni a pénzem.
Claim-et nyissak? És ezután mi történik? -
Micsurin
nagyúr
No magyarázátok el lécci

regisztráltam , 400 ft-s szar megvolt , a kártyám (a maistrost hozzá adtam) és nem tudok vele fizetni mindig azt adja be , hogy nincs pénz vagy elutasítva
mit rontok el ? -
Hintalow
senior tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Fentebb már írták, hogy a 400Ft-os validációs kódvisszaírós dolog nem történik meg csak úgy, ha hozzáadod a kártyádat, hanem azt külön kell kezdeményezni (lévén opcionális, anélkül is lehet paypal számlához kapcsolt kártyát használni)
-
Stanley-B.
őstag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Szia!
Ez nem az 1USD-s móka, hanem a 400Ft-os, a kódot annál kell lesni! De ezt neked kell elindítani a PP-n, a kártya mellett valami hitelesítés, vagy a fene se tudja milyen gombbal! (innen nem tudok belépni PP-re)
Nadarc, írták már itt is többen, hogy eltarthat pár napig! Nekem egy refundom volt még csak, az is valami 700Ft körüli tétel, de ott is eltelt 2-3 nap!
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Regisztráltam magam a PayPal-on. Hozzárendeltem a hitelkártyám. Le is vont 1USD-t. De a számlakivonaton nem jelent meg a "megjegyzés" rovatban semmi... Már nem úgy működik, hogy egy kódot kell kapnom, ami alapján visszaigazolom a kártyaregisztrációmat?
-
Nadarc
újonc
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia.
Bankszámláról küldtem.Páran mondták hogy eltelhet 3-4 nap a vissza utalás. Ez igaz? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Nadarc
újonc
Sziasztok.
Rendeltem külföldről, a pénzt át utaltam a boltnak, de írt nekem a bolt tulajdonosa hogy még küldjek neki posta költséget, mert rosszat pipáltam ki a rendelésen és akkor visszaírtam neki, hogy így nekem nem éri meg ennyi posta költségért és akkor meg kértem, hogy igazolja vissza pénzt. Jött egy e-mail hogy visszaigazolta, de nem látom a PayPal számlámon és a bank számlámon se a pénzt. Ilyenkor valamit nekem is vissza kéne igazolnom? -
marcusa
addikt
Sziasztok!
Van pár száz €-m a paypal balance-omban, és meg akartam vásárolni a mai Humblebundle csomagot, de mikor paypal-lal fizetnék, csak a balance-ból engedi vonni, nem engedi, hogy a bankkártyám egyenlegét használjam, ez normális így? Tehát ha van elég balance, akkor azt engedi csak használni először? Hogy tudom a balance-omra visszatölteni az elköltött összeget? Nem látok paypal felületen konkrétan ilyen menüpontot hogy bankszámlámról küldjem balance-ba.
Köszi a segítséget
-
Rent
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
850-re jött rá a 35, viszont ha én utaltam neki, akkor úgy kérte, hogy menjen familyként simán és akkor én, mint aki küldte a pénzt csak én fizettem fee-t. Most pedig úgy kérte, amikor neki kellett utalnia, hogy kérjek request moneyt és arra küldi. Jól érzem, hogy most is csak én fizettem fee-t? 202e megtéveszthetett, ezt arra írta amikor beírtam, hogy 850usd-t kérem, 202e HUF-ra kalkulálta ki, mikorra meg megérkezett a 35 ös levonással már csak 182e-re.. Azért 20e Ft az nagyon nem mind1..
-
aytukabozs
addikt
fee az van, nem a 2 szép szemünkért dolgozik a PP
,
és igen aki az összeget bezsebeli az állja a cehhet...
mondjuk 200 dollárra a 35$ az erős túlzásnak tünik, olyan 8 dollár körül kéne lennie inkább...
[szerk.]
és mindez akkor igaz ha ugynabból az országból regelt a 2 felhasználó, ha nem akkor szopóroller mert rájön még egy rakat költség;
conversion fee
cross border fee(!)
anyámkínja... :/ -
Rent
senior tag
Hali! Egy ismerősöm utalt paypalon 850 usd-t, úgy, hogy én kértem, hogy utaljon annyit (request money-val), mert anélkül valahogy nem tudta átküldeni. Most látom, hogy megjött, de a balance-on már forintban látom és ez nem túl jó. Ugyanis, amikor kértem az előbb említett összeget, akkor még 202e-re írta, mire megérkezett meg már csak 182, ráadásul levont vmi ~35usd-t.
Megtudjátok mondani, hogy miért vont le 35-öt, illetve, hogy miért váltotta Ft-ra amikor USD-t küldött? Illetve, hogy vissza tudjuk -e csinálni és megoldani úgy, hogy ne legyen fee, és usdben jelenjen meg, és majd ha kártyámra akarom átküldeni, akkor majd a bankom váltsa át? (ez így brutál lehúzásnak tűnik a paypal részéről) Köszi előre is!mondjuk most nézem a balance-ot és 0HUF-ot ír és dollárnál látom az összeget, akkor az csak egy elméleti váltás ft-ra amit a főoldalon felül mutat? Valójában akkor usd van az akkomon? Viszont azt a fee-t hogy lehetne visszavonatni? Amikor mi utaltunk nem kevés költség volt, most pedig fogadásnál is ilyen lehúzás van?
-
Kernel
nagyúr
válasz
greenity
üzenetére
Ha jól értelmezem a külföldi fórumokon írtakat, akkor kifizetetlen tranzakciót csak az eladó törölhet, vagyis neki kell írni ennek érdekében.
Vásárló akkor törölheti, amikor majd "Unclaimed" státuszú lesz, mint ezen a videón is mutatják:
https://www.youtube.com/watch?v=3KR03InkHyo
Automatikus pénzlevételt nem tudom, hogy van-e ilyenkor.
-
greenity
senior tag
Sziasztok!
Édesapámnak sikerült úgy fizetnie paypalon, illetve nem fizetnie, hogy nem volt az adott kártyán elegendő fedezet. Mivel ez nem tűnt fel neki elsőre próbálkozott többször és most ott van 3 elindított fizetés, amire az van írva, hogy megtagadva. Azt kérdezte, hogy ha most kerül pénz a kártyára, akkor mindhármat le fogja emelni? Illetve, hogy ezeket hogy kell törölni. Mivel a paypal felületét annyira nem ismerem a válaszom csak annyi volt hogy nézzenek körbe, vagy írjanak a paypalnak.
Ha van erre jobb megoldás, annak nagyon örülnék.
Köszönöm szépen. -
dlaccc
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hmm, hát ezen a linken beírtam a 265$, és tipusnak valuta-t hagytam, de látom van itt számkonverziós, meg két féle kereskedelmi is.. nehogy egyszerű nem pénzügyin végzett parasztgyerek is megértse..

ui: mondjuk akármelyik tipussal számítom 60e körüli árat kapok, a 63e nem tudom hogy jött ki. -
-
válasz
dlaccc
üzenetére
Semmivel sem emel le többet, mint amennyit kiír vásárlásnál. Ha forintban látod az árat vásárlásnál, akkor annyit fog levonni, ha valutában látod, akkor meg a bankodtól függ az árfolyam.
Egyébként akkor váltja a valutát forintra a paypal, amennyiben forintban látod kiírva az árat a paypal oldalán, ahol jóvá kell hagynod a vásárlást.
-
dlaccc
aktív tag
Sziasztok!
Lehet buta a kérdésem de hol is tudom megnézni hogy valutát mi szerint vált és milyen "plusz költséget" tesz rá a fizetésre? Régóta fizetgetek vele neten, egy erste visa kártya van hozzárendelve, arról emeli le amikor veszek valamit. Most tűnt föl egy nagyobb összegnél hogy 3ezerrel többet fizettem mint amit kalkulátorral számoltam előtte. Az már azért nem kevés pénz a semmire
-
Hintalow
senior tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Így működik a bankkártyahasználat globálisan.
Amikor vásárolsz/kp-t feszel fel, a használat pillanatában lezárolják a pénzt, félreteszik az elfogadóhelynek, kvázi azt már elköltötted, de még a számládon van. (legtöbb banknál ez "könyvelésre váró tétel" néven fut)
aztán pár napon-héten belül, amikor az elfogadóhely (bankja) benyújtja rá az igényét, akkor vonják le ténylegesen a számládról, akkor lesz "könyvelt tétel" végleges lezárult tranzakció. -
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Több éve már eBayezem, és mindig is tudni szerettem volna, hogy miért tesz bizobyos vásárlásokat, kártyahasználatokat "könyvekésre váró" részbe? Mire való ez a rész? -
Hintalow
senior tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Láthatólag a paypal nem teljesít personal payment utalást indiai kedvezményezetteknek.
Ha jól értelmezem, árú kifizetésként, el tudod küldeni a pénzt, de az gondolom drágább.Mr.Csizmás:
a withdraw-nak külön költsége nincsen, csak ha rossz adatokat adsz meg, és emiatt meghiúsul.
zsolx:
Mit ír ki? hogy elutasította a tranzakciót a kártyakibocsátó? a bank nem lát semmit?
Megint a maestro...
Sorra jönnek az ilyen esetek, nem sikerül a tranzakció, sem a bank, sem a paypal nem utasítja el látható okkal, csak simán nem megy, és mindig maestro kártya.
Hiába nyomatják, hogy online is jó már, meg a paypal is elfogadja, láthatólag vannak még gondjai. -
Hintalow
senior tag
válasz
albinolynx
üzenetére
A bank oldaláról? azt azonnal látod pl. netbankon, ha ott van könyvelésre váró tételek között, akkor sikeres, ha nincs sehol, akkor sikertelen

Nem maestro kártya esetleg? azoknál jönnek mostanában ilyen hibák elő. -
zsolx
tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Sajnos nem. A napi limit 100 000 Ft
-
Ybron
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszöntem

-
Ybron
senior tag
Helló!
A pin kódos tranzakciós aktiválás alatt mit kell érteni? Pl lemegyek atm-hez és veszek fel pénzt?
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
14,14 eurót érdemes levenni a kártyára, vagy bukom a járulékkal is? (alapból 15-öt kaptam, amit megdézsmált a fee-vel)
-
Anonymusxx
senior tag
Szerettem volna valakinek egy dollárt küldeni paypalon keresztül, de ezt írta ki:
We're sorry. We're not able to complete personal payments to account holders in India at this time.
Erre van megoldás?
-
Hintalow
senior tag
Ha nem lett volna aktiválva a kártyája, hozzáadni sem tudta volna a paypalhoz, mert ugye rögtön a kártyaadatok megadáskor csinál egy 1 dolláros próbaterhelést.
És nála a probléma hozzáadás után vásárlásnál jött elő.albinolynx:
de most mire is vársz, hogy könyveljenek?

Amúgy saját érdekedben mondom, ne bankfiókba menjél, egyrészt időrabló, másrészt akik ott ülnek abszolút fogalmatlanok a legtöbb esetben a kártyás tranzakciókhoz.
Telefonos kódjaid nincsenek? a banki call centerekben ülők jóval kompetensebbek az elektronikus fizetéshez. -
atala
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
Amikor megkapod a kártyádat a banktól, akkor aktiválni kell. magyarul vásárolni kell vele, vagy pénzt felvenni, onnantól aktív. Lehet, hogy ezért nem fogadta el a paypal? Nekem most járt le a régi kártyám, és az újat nem tudtam addig beregisztrálni, míg nem aktiváltam.
-
axioma
veterán
válasz
rozso22
üzenetére
Melyiket nem tudod kartyaval fizetni?
En egyetlen szolgaltatonak utalok rendszeresen (szentendrei varosi szolgaltatonak a szemetdijat), meg az onkorinak az adot. Minden mas vagy fent van vagy dijnet-en, vagy tavszamlan, telenor sajat oldalan enged kartyaval (jo, en tt is a mastercad mobile-t hasznalom, ahogy tavszamlan is), meg a biztositok is onlien kartyaval fizetni. Es meág en kapok 1%-ot utana, hogy koltom a penzt. -
Hintalow
senior tag
válasz
albinolynx
üzenetére
Az biztos nem, mert csak egy nfc chip a kártyában, online fizetéshez nem sok köze van

Az új kártyát felvitted (kártyaadatok megadásakor 1 dolláros terhelés akkor gondolom megvolt, a megerősítést is megcsináltad?)
Régi kártyát törölted?
Aktív egyáltalán az új kártya? Bank mit lát a tranzakcióból?rozso22:
azért jó pár közüzemi szolgáltatónál lehet fizetni bankkártyával.
-
albinolynx
senior tag
válasz
Hintalow
üzenetére
Én írtam át a végződést négy nullára.
Lehet, hogy a frissen regisztrált kártya miatt van ez? Közvetlenül az új kártyaszám felvitele után vásároltam.
Paypalon van denied, meg utána levont összeg is. Nem értem, nem egy kártyát cseréltem már gond nélkül. Paypass csak nem kavar be. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
rozso22
üzenetére
Ha ilyen pontgyűjtős vagy, ügyfélszolgálatokon talán lehet fizetni kártyával is, de én ezt nem tudom biztosra, mert csekken fizetek...
Na meg azért is jó lenne a paypal, mert van paypal garancia, és egyszer-egyszer fel lehetne nyomni az ELMŰ-t, hátha a pp visszaad egy havi villanyszámlát!

-
rozso22
csendes tag
Értelme nem sok, csak a kártyás fizetés ingyenes, a sárga csekk után fizetni kell, a csoportos nem jó mert nem akkor fizetek amikor én akkarok, az átutalás macerás, és nem kapok pontokat a kártyás fizetés után

-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Ha ebayen az eladónak meg szeretném adni a visszáru postaköltségét, ami 345 Ft volt, akkor ha a payment conversionben kapott 1.58 USD-t írom az jó-e?
Nem igazán világos, hogy ilyen helyzetben melyiket is kéne használni.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Hintalow
senior tag
válasz
rozso22
üzenetére
A magyar szolgáltatóknál jelenleg az számít modernizációnak, ha pl. elkezdenek minden böngészőt támogatni (elműnél kb egy hónapja lehet chromal belépni online és bediktálni a mérőállást. 2014-ben) a paypalos fizetés kicsit még odébb van

albinolynx:
nekem alapból fura, hogy négy 0-ra végződik a kártyaszám, miféle kártya az? amúgy az üzenet szerint a bank utasítja el.
-
rozso22
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Úgy gondoltam hogy a számlámról paypalon keresztül.

-
rozso22
csendes tag
Hali, tudja valaki lehet e "háztartási" számlakat fizetni paypalon? Ha van, legyen kicsivel több haszna.

-
albinolynx
senior tag
""We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, "MasterCard x-0000" because it has been denied by the card issuer. We'll use your preferred back-up payment method to complete this transaction. Please continue with this back-up payment method or choose a different way to pay.""
Új kártyát kaptam a banktól, amit hozzá is adtam paypal-hoz. Első paypass kártyám.
A fenti hibaüzenetet kapom és nem vagyok biztos, hogy a "folytatás" gomb után minden a megszokott módon történik. Megerősítené valaki? Vagy ez így nem jó? -
atala
addikt
A mi magyar számlánk (unicredit) a feleségem nevén van. Két kártya van a számlához. A paypal az én nevemen van, de mind két kártya be van regisztrálva a paypal-en. Mindkettőről tudunk vásárolni, és rendszeresen küldök pénzt a paypal számláról a magyar számlára, holott az nem is az én nevemen van.
-
cotag
senior tag
Srácok....
Van egy bankkártyánk közösen a nejemmel, amin az én nevem szerepel, de mégis elfogadta a vezetéknév miatt a paypal, hogy az ő nevére és címére vásároljunk.( a paypal account az ő nevére lett csinálva)
Most viszont adnék meg egy teljesen új kártyát a paypal-hoz...ami szintén az én nevemre szól.
Mit kell tennem??? Megoldható ez?? -
Hintalow
senior tag
válasz
Shepherdke
üzenetére
passz sajnos, konkrétan ebben a témában nem vagyok perfekt, nekem nincsenek limiteim.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Shepherdke
üzenetére
Ha gondjuk van valamivel, azért fognak szólni

Egyszerűen csak nem-túl-gyorsak -
Shepherdke
tag
Sziasztok!
Az a helyzet állt elő, hogy lassan elfogy az éves keretem paypal-on.
Nemrég észre is vettem a dolgot és kezdeményeztem a limit emelést.
Kért tőlem a paypal pár adatot plusz csatoltam két fotót is. Az egyiken a személyigazolványom szereper a másikon egy telefonszámla kivonata. Mindegyik képen jól látszanak az adataim. Viszont a személyimen kitakartam a számát. Mikor ez megcsináltam rá pár napra szólt a paypal ugyan úgy, hogy el fog fogyni a keretem és igazoljam magam. A pénzmosási törvények miatt stb. stb.
Na most ezt megtettem újra. Szépen elmentem a "Resolution Center"-be rányomtam a "Resolve" gomba újra feltöltöttem a két képet. Ez volt Jún. 26. Mutatja is szépen a "Submitted Documents"-nál a feltöltött 4 fájlt.
De azóta semmi választ nem kaptam tőlük. Annyi van kiírva, hogy van 129 napom megoldani a dolgot mire korlátozottá válik a számlám.
Ugyan úgy ott van a "Waiting for your response" és a "Resolve" gomb. [link] Amire ha megint rákattintok így néz ki a dolog: [link].
Kérdésem az lenne felétek, hogy mit csinálok rosszul? Vagy ilyen sok időbe telik válaszolniuk/átnézniük?
Esetleg nem kellett volna kitakarni a személyi számát? -
aytukabozs
addikt
válasz
Batistuta7
üzenetére
sztem keress egy jó/közepes angolost, és telefonáljatok, úgy hírlik telefonon gyorsabb az ilyesmit intézni.
-
gari24
tag
Hali
Tegnap élesítettem a Paypal.omat és ugye kértem hogy legyen megy az a 400 forintos terhelés hogy a kártyámat is "beregeljem"
A kérdésem hogy átlagosan mennyi idő után jön meg a terhelés a kártyára ?? vagyis a kódot mennyi idő után kéne megkapnomválaszodat előre is köszi
üdv -
Batistuta7
tag
sziasztok
utaltam a paypal-es számlámra pénzt ,de okos voltam és a transfer id-m lehagytam.kb 1 hónapja volt.két levelet írtam a helpnek de nem vagyok benne biztos hogy jó témakörben,az angolom gyenge.
nem nagy összeg,ezer valamennyi ,de ha van rá mód akkor csak szeretném megkapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Reggel 8 óta várom és még mindig nincs mára tranzakció a lekérdezésben.

)

V/