- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #39973 üzenetére
Az új cvv miatt új kártya, legalább nyomd végig a lépéseket a Save-ig bezárólag, a régi kártya adatait 30 napig még őrizgetik és szerintem nem javították ki az automatikus adatfrissítési problémát, mást látsz a képernyőn és más van eltárolva.
-
válasz
Intruder2k5 #39971 üzenetére
Ne felejtsd el a banki váltást s beállítani, mert az a régire volt érvényes.
Az a normál kártyákra érvényes amit írtam hogy ne 5000 Ft legyen az érintés nélküli határ -
válasz
Intruder2k5 #39968 üzenetére
Természetesen az új kártyának aktívnak kell lenni és lenni kell rajtt a szokásos legalább 800 Ft-nak, nekeml márciusban járt le, mivel nem változott a száma csak az idő és a cvv kód azokat beírva feltöltött állapotban csak frissítettem.
Valójában lépj be a bankban és adj rá legalább 24 órát és pénzt mert amt az Erste ír az nem igaz. Nekem egy időpontban mindkét kártyát aktívnak mutatta pedig az lehetetlen.Most még annyi gond lehet, -ma már sajnálatos módon leordítottam az ügyfélszolgálatost- miután a 36. percben vették fel, hogy a náluk mától érvényes 15000 Ft-os érintős fizetés aktiválása miatt a VIsa kártyákkal mókolni kell, mert ők nem voltak képesek beállítani ezt az összeghatárt, kell egy pin kódos valamit csinálni hogy működjön, amit a VISA és más bankok már március 25-től biztosítanak, így lehet hogy a kártyarendszer is hibás.
Azt volt gondom egyébként hogy nem vonták le a törlesztőrészletet és csak azért -hiába nyilatkoztam 03.23-án- mert nem jó a rendszerük és javítják. Persze ezt sehol nem írták ki. -
válasz
Intruder2k5 #26338 üzenetére
Válaszoltam neki, jó a leírás, csak meg kell nézni.
-
válasz
Intruder2k5 #26334 üzenetére
Intruder2k5, V/
Koszi! Olvastam a leirast, csak azota szerintem valtozott a felulet.
Kozben eszembe jutott, hogy este 8-ig karbantart az erste es semmilyen kartyas muvelet nem lehetseges, hogy szakadnanak meg.
Igy meg a kartyat sem tudom hozzaadni, mert probaterhelest sem fog tudni kesziteni.
Na majd holnap.
-
cromex
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15858 üzenetére
Sima egyszerű personal fiókom van.
Ezen a konverziós nyereségükön kívül ugyanugy fizetek nekik is százalékot minden fogadott összeg után, ugyhogy a látszólag ingyenes szolgáltatásról ennyitNem kell sajnáltatni azért őket, hogy éhen halnak.
-
bostone
addikt
válasz
Intruder2k5 #15860 üzenetére
Hálás köszönet!
-
kippedli
tag
válasz
Intruder2k5 #15852 üzenetére
Addig én is eljutottam, rámész, kidobja az alábbi szöveget. Ha "Why?"-ra mész akkor pedig a fent leírt szöveget ismét. A felcsatolt adataimat elfogadták.
Limited Account Information
1, Your account is still limited. Why?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15828 üzenetére
axioma: ha csak ezen mulik, akkor tudom mas ipvel csinalni, de miert jelezne, ha igazabol nem csinalok semmi rosszat, plusz a ket accban egy nev egyezik, tehat latjak, hogy van rendes kapcsolat.
A nevek meg ugye ellenorzottek a kartyakon szereplo nevek alapjan. -
Repsol600
addikt
válasz
Intruder2k5 #15794 üzenetére
Sima levelezésben beszéltünk. Írok neki, ha most se fizeti vissza, akkor dispute.
-
válasz
Intruder2k5 #15525 üzenetére
Szia!
Tudtommal sima Juniorhoz nem lehet webkártyát kérni, csak Jump-hoz, ahhoz viszont be kell töltenie a 18-at. De pluszban a Jumpnak már van számlavezetési díja is 242 Ft (ha nem kérsz postai kivonatot akkor 187 Ft) pluszban a 2. évtől már a kártyának is van éves díja... Nekem is sima Junior van, és egyszer bementem megkérdezni, hogy lehet-e webkártya hozzá, de egyből a Jump-ba akartak rakni..
Egyébként van OTP topik is. -
válasz
Intruder2k5 #15499 üzenetére
igen, volt egy SMS amiben jött a kód be is írtam...
De valami még mindíg nem oké.. mert ha pénzt akarok küldeni másik számlára, még mindíg ezt írja:
We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct. -
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5 #15496 üzenetére
Köszi akkor marad a telefon.
-
Archttila
veterán
válasz
Intruder2k5 #15481 üzenetére
Azt ertem (mondjuk, hogy ki a kezdo azt nem) de en erre gondoltam:
PayPal
Funds availability for eBay sales*
In most cases, pending funds from your sales could take up to 21 days to be available to you. However, there are some actions you can take to speed up the process and get your funds sooner.
Here's what you can do:
Ship with a carrier integrated with eBay and manually enter your tracking information on eBay 3 calendar days after we can confirm delivery
Ship with other carriers and mark your items as shipped on eBay 7 calendar days after the latest estimated delivery date
Fulfill the order, but don't provide us any shipping information 21 calendar days
-
sotetlovag97
tag
válasz
Intruder2k5 #15474 üzenetére
Igen, nekünk is van egy főszámlánk, de ez egy azon felüli másik számla, így a legbiztonságosabb.
-
sotetlovag97
tag
válasz
Intruder2k5 #15472 üzenetére
Szóval majdnem olyan kártya mint egy sima, de ez csak online vásárlásokra van.
Ilyet nekünk is ajánlottak az otp-ben csak onnan csak fizetni lehet, rá utalást fogadni nem. Ez nekem azért lenne fontos mert ebay-en szeretnék eladni. -
sotetlovag97
tag
válasz
Intruder2k5 #15467 üzenetére
Amúgy ez a webkártya illetve virtuális kártya az nem az otp direkt?
-
sotetlovag97
tag
válasz
Intruder2k5 #15467 üzenetére
Mindenképpen szeretnék kártyát csináltatni mert csak úgy lehet megemelni a havi pénzforgalom limitjét.
-
fraba
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15468 üzenetére
-
User42
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #15448 üzenetére
Nem akarom én töltögetni a PP-t, ha nem muszáj, csak ha a kártyát nem fogadja el, akkor.
Ezt a pénzváltós dolgot, amit mondtál, hol tudom pontosan átállítani? -
User42
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #15431 üzenetére
Kösz a választ. Közben beregisztráltam a Maestrót. A regisztrációnál leszedett 400 ft-ot a bankszámlámról és a PayPal számlán írta jóvá. Hogyha veszek valamit mondjuk 1000 ft értékben, akkor először azt a 400-at vonja le, utána a maradék 600-at a számlámról vagy ilyen összevontan nem lehet fizetni és TopUppolnom kell a PayPalt?
-
raziel01
veterán
válasz
Intruder2k5 #15436 üzenetére
Sose volt megadva a bankszámlaszám mégis megjön minden refund.
-
válasz
Intruder2k5 #15438 üzenetére
Nem bankonként változó. Minden esetben oda kerül vissza, ahonnan érkezett. Ha webkártyával lett fizetve, oda megy vissza, lényegtelen, hogy a webkártya nem tud pénzt fogadni, mert ez nem pénzfogadás, hanem a tranzakció visszavonása.
(#15439) pakriksz
Nyilván azért, mert onnan fizettél korábban.
-
pakriksz
őstag
válasz
nem. nekem paypal számlára megy... aztán withdrawolhatom ha akarom.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Otp-s webkártyám van és a webkártyára ment vissza a pénz paypalről is meg aliról is.
-
válasz
Intruder2k5 #15431 üzenetére
Nekem pont Maestro-nál van az, hogy nem jött meg nov. 6-a óta egy 10kHUF-os refundom...
-
fasirTTT
őstag
válasz
Intruder2k5 #15408 üzenetére
felhívhatom őket?
magyarúl tudnak ?
-
DNReNTi
őstag
válasz
Intruder2k5 #15400 üzenetére
Lehet, hogy túlgondoltuk, eszünkbe jutott svájci, vagy valamilyen offshore bankszámlával összekötni. De szerintem ennyit már az egész nem ér, azért is kérdeztem. Szerintem a megrendelőnek az is megfelelő ha csak a vásárlói nem látják pontosan kinek is fizetnek.
-
csƵ
addikt
válasz
Intruder2k5 #15300 üzenetére
Az nagyon jó... Jobban tudok ugatni, mint angolul.
-
peter9228
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15292 üzenetére
Köszönöm!
Közben megtaláltam, hogy ha még időben szólok visszaadják a pénzt (mymemory.co.uk-ról van szó), és elvileg csak hétköznap szállítanak, szóval mire látják a rendelésemet ott lesz az email is. Majd lehet felhívom őket hétfőn reggel, hogy biztosan ne szállítsák ki.
Ha meg mégsem, akkor eladom itt az aprón pár ezres bukással, mert így kb. ugyan annyiba került mintha itthon vettem volna meg.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15273 üzenetére
Értem, köszönöm.
A 400Ft-ra még emlékeztem, de az 1$-ra nem.
OTP-s vagyok, gondolom holnap már használhatom is a paypal számlám. -
wayne1
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15209 üzenetére
Köszönöm, így már sikerült felhasználnom
-
maggi1886076
addikt
válasz
Intruder2k5 #15193 üzenetére
Köszi
-
firstline4
újonc
válasz
Intruder2k5 #15145 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
Bence942
tag
válasz
Intruder2k5 #15104 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! kapok sms-t tranzakciókról kb 2-3? mert paypal úgy írta 24 óra.. azt hittem én csináltam valamit rosszul és most kitöröltem a debit és credit card kártyák közül az otps kártyám és most valamiért nem engedi vissza rakni mi lehet a probléma? azt írja rossz a számla szám pedig jól írom be 16 számjegynek kell lennie és még se jó nem értem
-
ricsiii01
tag
válasz
Intruder2k5 #15072 üzenetére
Köszönöm!
-
csƵ
addikt
válasz
Intruder2k5 #15061 üzenetére
Akkor össze kellene szednem a nem létező angoltudásomat.
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15054 üzenetére
Elutalni sajnos nem tudom senkinek mert:
"To pay, add a debit or credit card to your PayPal account."
Donate-re ránézek.
-
válasz
Intruder2k5 #15021 üzenetére
Van egy email,amiben egy ilyen témát kell kitölteni...
a beillesztés továbbra sem megy majd,bocsi... -
aytukabozs
addikt
válasz
Intruder2k5 #15017 üzenetére
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #14968 üzenetére
Köszi! Csak már paranoiás vagyok.
A "Credit to Credit Card Completed"-ből gondoltam, hogy ennek is azonnal meg kellene jelenni. Vagy legalábbis gyorsan. -
-PLevi-
senior tag
válasz
Intruder2k5 #14951 üzenetére
Köszönöm, így már világos!
A PayPal-ra visszautalt 400Ft(ok)-tal mit érdemes kezdeni? Elkölteni vagy "kivenni"?
-
tknof1871
őstag
válasz
Intruder2k5 #14895 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. A paypal-en tehetek olyan megjegyzést, hogy valaki nem megbízható, megkárosít másokat? Aminek valami súlya is van.
-
maestro87
őstag
válasz
Intruder2k5 #14892 üzenetére
Én nemrég igényeltem új bankkártyát (Visa Electron) és előtte alaposan végignéztem a listát, hogy milyen kártyákat lehet igényelnem, rákerestem a "K&H webkártya" kulcsszavakra is, de semmit sem dobott ki a google. A hirdetményekben szintén nem találtam semmit. Sajnos mikor a bankban voltam elfelejtettem megkérdezni, hogy van-e ilyen lehetőség náluk, de akkor majd küldök nekik egy e-mailt...
De a fő kérdésre még nem kaptam választ. Hol kell megadni a számlaszámot a paypal felületen?
-
maestro87
őstag
válasz
Intruder2k5 #14888 üzenetére
Csak nekem nincs webkártyám és nem tudok róla, hogy a K&H-nál lenne-e ilyen.
Az OTP-s webkártyának nem tudod mekkora a fenntartási költsége? Meg gondolom nyitnom kellene az OTP-nél egy lakossági számlát, hogy én is igényelhessek ilyet ami meg számlavezetési díjakkal jár... -
KamuMazsola
őstag
válasz
Intruder2k5 #14888 üzenetére
"webkártyára utalások 5 perc alatt megvannak,,
Szerintem, aki nem először használja a webbankját ennél lényegesen kevesebb idő alatt végre tudja hajtani a műveletet, belépésestül, sms megerősítésestül. Én tényleg bizalmatlan voltam a netes vásárlással szemben, de be kellett látnom, hogy tényleg működik és tényleg biztonságos. (Persze ésszerű keretek között!)
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Intruder2k5 #14875 üzenetére
persze gondoltam,hogy akkor a paypal váltja,de legalább most már ezt is tudom,hogy hol van és hol kell állítani
-
breakout123
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #14857 üzenetére
Ma már le is vonták és tudtam verifikálni a kártyám.
Egyébként hogy célszerű vásárolni? Rakjak pénzt a paypal számlára vagy ne és a rendes számlámról vonja le? -
vFerko
tag
válasz
Intruder2k5 #14862 üzenetére
Igen, így történt, közben megnéztem és a bankszámlára megérkezett. Köszönöm a választ.
-
lulu09
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #14859 üzenetére
nem, de holnap felhívom a cégesről, hátha kiderül valami..
-
marcusa
addikt
válasz
Intruder2k5 #14840 üzenetére
Szerintem ez nem is ilyen egyszerű, mikor én felhívtam a paypal ügyfélszolgálatot, az első dolog amit kértek, az az online felületen generált egyedi telefonos azonosító kód volt... Azt meg ugye itt nem fognak tudni mondani.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Intruder2k5 #14838 üzenetére
Sajnos nincs ilyen ismerősöm. Esetleg innen a topikból valaki nem tudna segíteni?
-
BRIKLY
veterán
válasz
Intruder2k5 #14836 üzenetére
Ezzel nincs is gond,megadok én minden adatot. A gond nálam ott kezdődik,hogy nem tudok angolul.
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #14833 üzenetére
köszönöm a válaszokat, akkor maestrot elfejtettem.
-
cof
veterán
válasz
Intruder2k5 #14775 üzenetére
Köszi, végül sikerült utalni bankkártya társítása nélkül is. Nem tudom mi lehetett a gond.
Üdv.
-
zsolt1225
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #14749 üzenetére
Akkor megvárom a fizut és muszáj lesz visszafizetnem
-
unravel
őstag
válasz
Intruder2k5 #14698 üzenetére
Igen. Megkaptam a listát a Paypaltól, hogy mik lehetnek a hibák és úgy tűnik nem náluk van a gond. Megkérem a bankot , hogy most már tényleg olyan kártyát adjon ami MINDEN-re jó vagy kezdheti nyomtatni a számlamegszüntető papírokat. Rohadtúl nincs időm hétközben ilyenekre.
-
unravel
őstag
válasz
Intruder2k5 #14694 üzenetére
Írtam a Paypalnak, hogy mondják már el miért "denied" a tranzakció.
Ha ők sem tudják a megoldást kettétöröm a Májsztrótés felgyújtom a bankfiókot....bakkker , kb. négyszer kérdeztem a banki ügyintézőt, hogy "Ez a kártya alkalmas internetes vásárlásra?"
-
unravel
őstag
válasz
Intruder2k5 #14687 üzenetére
Köszönöm a választ.
Arra van tipped/tippetek, hogy miért nem engedi a Spotifyos tranzakciót?
KORÁBBAN egy topiktárs megküzdött már a dologgal. Szeretném érteni, hogy mi a hiba és megoldást találni. A "magyar" paypalt használom, meastro kártyával, Magyarországról. Én is csináljak osztrák paypalt? -
C. s.
addikt
válasz
Intruder2k5 #14633 üzenetére
Köszi! Furcsállottam is.
-
Jojo5
őstag
válasz
Intruder2k5 #14648 üzenetére
Akkor most, ha jól értem amikor simán zárolt 400 forintot a PP, akkor az azt jelenti, hogy ha ellopnák az accom akkor garázdálkodhatna a bankkártyámmal úgy, hogy én nem tudok közbelépni csak egy letiltással ??
mindenesetre, amit hozzáadtam bankkártyát most gyorsan töröltem, nekem ez azért túl meredek, hogy csak úgy beterhel a drága, lassan úgyis lejár a kártyám, akkor becsattogok az Unicredithez és utána kérdek ennek a netes kártyának...
-
jniki82
újonc
válasz
Intruder2k5 #14628 üzenetére
nagyon köszi!
-
jniki82
újonc
válasz
Intruder2k5 #14594 üzenetére
Ez most komoly?Örültem, ha egy levelet megírtam, nem tudok angolúl csacsogni!Akkor most elúszik a pénzem, igaz nem sok, de akkor így jártam.Mi lehetett a gond, hogy nem ment rá a pénz a számlára amit a hazai számlámról utaltam?Nem rendeltem hozzá kártyát csak utaltam!
-
WunderKinder
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #14539 üzenetére
A banknál azt mondták, letiltják a tranzakciót (meg a kártyát is). Aztán meglátjuk mi lesz belőle.
-
WunderKinder
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #14537 üzenetére
Köszi. Ezek szerint valaki megtudta a kártya adatait.
-
Nudlee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #14534 üzenetére
Az a baj, hogy nem emlékszem pontosan mi volt a hibaüzenet, de valami ilyesmi volt az értelme.
Csinálok még egy próbavásárlást és megnézem mit is ír ki pontosan az elutasítás indoklásául, aztán becsattogok a bankba. Kíváncsi leszek mit mondanak.
Köszönöm a tanácsot! -
Nudlee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #14532 üzenetére
Amikor fizettem volna PP -on, kiírta (ha jól emlékszem), hogy a kártya kibocsájtója nem engedélyezi a tranzakciót. Ha megnézem PP -on a tranzakciós listát, ott DENIED státuszban van a fizetés.
Az előbb próbáltam telefonra fóliát rendelni (szintén UK -ból), azt is elutasították.
Kínából viszont simán megrendeltem és kifizettem. -
Anonymus23
veterán
válasz
Intruder2k5 #14519 üzenetére
Ááá, öregszem. Már olvasni sem feltétlenül tud az ember.
Mondjuk azt már csak remélni lehet, hogy követhető módon küldte vissza.
Kínában való visszaküldésre a Posta oldala teljesen korrekten kiírta, hogy éppen merre jár a cuccos.
Amikor a kínai le akarta tagadni, hogy ott van, akkor a screen hatására hirtelen meglett a csomag és jött a refund. Ugyanez igaz ha spanyolba küldte vissza, mondjuk a spanyolok kb egy parasthajszállal jobbak mint a kínaiak, ugyanolyan sóher és sumák banda mint az olasz vagy a portugál. -
pr3torian
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #14484 üzenetére
persze, tuti hogy tőzsdéznek a pénzzel! 3-4 hét rohadt sok idő a pénz megforgatására, és irdatlan pénzösszegekről lehet szó ha több tízezer ügyfél sok ezer forintját késleltetik. Sok tízmilliós tételekkel már egész szép hasznokat lehet hozni a tőzsdén az ügyfél meg kussoljon úgy se tud mit csinálni
-
szmyky
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #14483 üzenetére
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Intruder2k5 #14430 üzenetére
még csak tervezek, szeretnék majd eladni, max pár ezer ft értékben... viszont nem hivatalos helyről, tehát nem e-bay vagy ilyesmin keresztül, hanem csak meghirdetem..
-
attilalr
újonc
válasz
Intruder2k5 #14408 üzenetére
Köszönöm, már így is sokat segítettél
-
attilalr
újonc
válasz
Intruder2k5 #14406 üzenetére
Értem. Akkor az 1 USD minden fizető felhasználó esetén csak az első vásárlás alkalmával zárolódik, aztán vissza is kapja? Mert ha igen, akkor ezt fel kell tüntetnem valami nagyon látható helyen, mert sokan használnak a neten olyan kártyát, amin minden vásárlást megelőzően beállít egy limitet, ami általában a pontos összeg, amit egy termékre vagy szolgáltatásra költ. Másik az, hogy vajon ezt azoktól terheli be, akik először vásárolnak az én oldalamról, vagy csak azoktól, akik először vásárolnak paypalon keresztül?
-
attilalr
újonc
válasz
Intruder2k5 #14403 üzenetére
Ezt nem értem. Működik. Semmit nem csináltam. Lehet azért mert eleredt az eső? Mindegy. Csak két dolog bosszant:
1. Mi van, ha átadom a rendszert és egy hét múlva megint nem fog menni.
2. A szolgáltatás ára 690 Ft volt. Azonnal kaptam egy smst a vásárlás után, hogy "Sikeres kártyás vásárlás 235Ft PAYPAL", aztán egy másikat: Sikeres kártyás vásárlás 690 Ft PAYPAL"
Vajon mi lehet a 235 Ft? -
attilalr
újonc
válasz
Intruder2k5 #14401 üzenetére
Erre én is gondoltam, hogy az oldalnak kéne valami jogosultság, de a support nem reagál a levelekre.
-
attilalr
újonc
válasz
Intruder2k5 #14398 üzenetére
Hmm. Bár így a paypal nekem csak lebutítva jön be, de elméletileg talán menne a dolog. Akkor IP cím? Azt mégsem mondhatom az ügyfeleknek, hogy hondurasi gépről regisztráljanak. Csak akkor még mindig nem értem azt, hogy más oldalakon miért engedi a bankkártyás fizetést. A teszt kedvéjért vettem egy szivartöltőt a telómhoz az ebayről.
-
attilalr
újonc
válasz
Intruder2k5 #14398 üzenetére
Hát nem is tudom, hogy az IP fontos e. Ha ebayről akarok vásárolni, ott simán megy a dolog. Afelület ua, csak működik is.
-
attilalr
újonc
válasz
Intruder2k5 #14396 üzenetére
Azért köszönöm. Elég bosszantó. Ráadásul androidról (tab) simán működik a dolog.
-
attilalr
újonc
válasz
Intruder2k5 #14394 üzenetére
Igen, erről van szó. A gondom az, hogy az ügyfeleket nem szeretném paypal regisztrációra kényszeríteni. Ha az alsó opciót választom, akkor miután megadja az ügyfél a bankkártya adatait, kér egy 8 jegyű kódot is, ami már a payapal számlájának a belépési kódja, tehát végig kell csinálnia a paypal regisztrációt. Viszont, ha a fizetésnél nem választom ki, hogy Hungary, akkor a bankkártyás fizetésnél a regisztráció csak opcionális.
-
Outblast
tag
válasz
Intruder2k5 #14390 üzenetére
jo hat abbol gondoltam hogy amikor volt meg rajta penz akkor fizettem vele steamen es nem volt eleg a penz es szo nelkul levonta a bankszamlamrol a maradekot. ezert is toroltem ki utana egybol a bankszamlamat paypalrol.
lehet hogy ha ott hagyom mar reg levontak volna :/
nem szeretnem ha meglepetes erne.annyit tudtam meg csinalni hogy irtam emailt csalo bejelentesrol. bele masoltam az aktakat amiket visszavontak szepen + irtam hogy masokat is lehuzott a gyerek. mast sztem nem tudok mar tenni.
paypalt tobbet nem akarok hasznalni ha csak ennyi a hatul utoje a dolognak, de nem szeretnem ha barmi szarakodas lenne a dologbol.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Intruder2k5 #14368 üzenetére
Az OTP-nél egy picit másképp van megoldva, külön számlaszáma van, de csak a főszámla látja, UTALNI róla csak a főszámlára tudok, hogy külső számláról tudok-e rá utalni azt még nem próbáltam, de emlékeim szerint nem lehet.
Ha rajta hagyok mondjuk 1000 Ft-t, akkor az addig van rajta, ameddig fel nem használom, vagy vissza nem utalom. Ezen felül van a bankkártyák közötti pénzmozgatás, ami gyakorlatilag ugyanazt jelenit mint az utalás, csak ezzel tudok 7/24-ben pénzt mozgatni a két számla (bankkártya között), ha hétvégén támad kedve az embernek vásárolgatni.
De mindenképpen én magam tudom menedzselni, hogy mennyi legyen rajta.
Mivel webes vásárláshoz van kitalálva, ezért úgyis net közelben van az ember ha vásárolni akarJa és ha jól rémlik 10 kártyaszámot is lehet hozzákötni a webkártyához.
Ez mondjuk azért jó, mert vagy jó fél éve eltűnt a webkártyám. Fizettem volna, és nem tudtam.
Kiderült, hogy az OTP-nél valaki "véletlenül" törölte a kártyámat, reklamáltam, hívtak, hogy elnézést, beállítják az újat, de közben megreklamáltam személyesen is. A csaj mondja, hogy látja egy másik is el lett indítva. Kérdeztem, hogy van díja? Mondta, hogy nem, na mondom akkor lesz szíves nekem mindkettőt aktiválni, még 1x így ne szívassanak meg! Azóta két kártyám is van hozzá.. -
Shodan
őstag
válasz
Intruder2k5 #14360 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #14360 üzenetére
Most te komolyan azt mondod, hogy hiába van nekem pár szár ft a pp számlán, ha alá megyek simán megy át a bak karimra? Ez így este 11 kor megütött. Mit lehet ez ellen tenni? Nem akarok nyitott kaput a számlámra. Akkor minden a PP egyenleg? Dísznek van?
-
DNReNTi
őstag
válasz
Intruder2k5 #14356 üzenetére
Oh, csodás, köszönöm! Épp erre van szükségünk!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Intruder2k5 #14349 üzenetére
Nekem ez rémlik. De egyre jobban biztos vagyok benne...
Most is van rajta Usd és Huf is, de a PP szokás szerint sokkal rosszabbul vált mint a saját bankom. -
Anonymus23
veterán
válasz
Intruder2k5 #14347 üzenetére
De ez nem csak akkor igaz, ha a PP vált? Nekem hiába van rajta pénz, mivel a bankom vált vagy a bankkártya játszik, vagy a PP folyószámla, de együtt nem.
-
takessz
senior tag
válasz
Intruder2k5 #14271 üzenetére
De maestro kártya
-
válasz
Intruder2k5 #14257 üzenetére
Éjjel megjött a zsé!
-
válasz
Intruder2k5 #14255 üzenetére
Igen! MEg valaki azt mondta (illetve ki volt írva angolul is), hogy 3-4 nap mire odaér. Azaz jelen esetben szerda magasságában?
-
axioma
veterán
válasz
Intruder2k5 #14168 üzenetére
Elofordul, hogy a sorban allo teteleket se latja listaban, csak a szumma foglalast, ettol a telebankos ugyintezo lathatja (ott azt is meg tudjak mondani, hogy bement-e hozzajuk a terheles-probalkozas, vagy mar valahol elobb abortalodott, pedig ez az adat sose kerul a netbankodra, sztem egyikere sem, ha visszautasitas lett belole).
-
-szabi-
addikt
válasz
Intruder2k5 #14170 üzenetére
Nem lesz gond olyan türelmes leszek mint egy plüssmaci.
-
-szabi-
addikt
válasz
Intruder2k5 #14166 üzenetére
Ezt nem olvastam, akkor holnap lefutom ezt a kört.
Persze nem értem ha netbank-on nem jelenik meg a levonás akkor ők, mit látnak?üdv
szabi -
szijartg
őstag
válasz
Intruder2k5 #14131 üzenetére
Ez teljesen igaz!
De, akkor elvárható lenne, hogy ilyen esetben mondjuk 1 nap alatt fixálják a dolgot!
Már 2 napja ott virít a "limited account" felirat. És idegesít.A pénzmosás megint jogos. Bár ezt csak mostanában vezethették be.
-
Bati0501
őstag
válasz
Intruder2k5 #14125 üzenetére
Köszi szépen.
Jól értem? pl.: meg szeretnék venni vmit,ami 5e Forintba kerül.A paypal-amon 400 Forint van.A webkártya számlámra,ami össze van kötve a paypal-al,utalok 5e-et.Paypal-al fizetek,amiről így lemegy a 400 Forint és a webkártya számlámon marad 400.
Jól gondolom? -
Bati0501
őstag
válasz
Intruder2k5 #14123 üzenetére
És így is megmaradnak a paypal előnyei?(pl. a vevő nem látja a bankszámlaszámomat,csak a pénzt,meg,h én küldtem)
És ezt,h kell?
Tényleg nagyon sajnálom... -
Bati0501
őstag
válasz
Intruder2k5 #14104 üzenetére
Köszi,ez megnyugtató.
Legalább akkor már annyit tudok,h nem saját hiba miatt van ez...
Elképzelhetőnek tartod,h vmi van a paypal-al az új regeknél?Mert tényleg olyan furcsa,h egy ilyen komoly és biztonságos rendszer ezt csinálja...
axioma: A mostani,egyelőre működő jelszóban direkt nem tettem semmilyen krikszkrakszot,két nagybetű és két szám van benne.
Akkor lehet,h csak az újaknál van vmi bibi?
Túl egyszerű lenne... -
Bati0501
őstag
válasz
Intruder2k5 #14102 üzenetére
Köszi.
Akkor az szted nem lehet probléma,h a reg közben "kidobott"?-szabi-: Esetleg azóta van fejlemény?Visszaírt a support?
Én is eléggé csalódott/bizonytalan vagyok... -
NORBl
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #14091 üzenetére
Értem, köszönöm. Bár bankomon belül a zárolás nem csak az $1-ra történt meg, hanem a 400 ft-ra is, pedig az megjelent a PayPal accomon is, tehát akkor hiába 341-el számolta az $1-árt, azt csak zárolta a bankom, az vissza fog kerülni a számámra...
2. Withdraw opcióval tudom a PayPal-omon lévő összeget visszairányítani a számlaszámomra, igaz ?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #14029 üzenetére
Az én bankomnál megszűnt az eddig használt Visa típus, ami van annak 8k az éves díja. De amúgy is akartam egy MasterCard PayPass kártyát, ebből egyetlen típus érhető el, ami egy MC Gold alapú, éves díja közel 20k pénz.
Azt hiszen ebből 10 év után bankváltás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest