- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
#40485120 #14528 üzenetére
edigitalnál nemrég vezették be
-
Riverboy
tag
válasz
#40485120 #12458 üzenetére
Lehet tudok segiteni.
Korulbelul 6-9 honap alatt 65-70 paypal tranzakciom volt.
Fokepp ebayen 98%. Volt mikor nem kaptam meg a termeket mindig vissza kaptam a penzem. Egy problemas elado volt aki huzta hogy varjak meg egy hetet igy ugy, megemlitettem hogy paypalon fogok disputeot nyomni nem csak ebayen "keretem" vissza a penzem egy ora se telt el es mar nalam volt.
Gondolom apukad nem hisz a dologban, uzenem edesapadnak, hogy nyugodtan lehet benne bizni nem veletlenul van ott szinte mindenhol. En apukam se hitt azonnal, mar ott vagyunk hogy en vasarolok neki is paypallal. Itt nem tudnak lehuzni nemegy friss cegrol beszelunk van neve. Ha meg mindig a kartyas vasarlast preferalja akkor abba gondoljon bele hogy annal a szemelyes banki infokat arulja el paypallal ellentetbenMajd irj mi lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- OLCSÓ MONITOROK
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged