Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
-
MaddeNNNN
addikt
-
Tothgera30
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Benne van a kerülendő motorok listáján, viszont nem ennyire fekete-fehér a történet. Ismerősnek volt Corsa D-ben, gyakori olajcserékkel nem tudott rá panaszkodni, pedig igáslóként használta. Tehát ha állapotra jó, rendszeresen szervizelték, legalább 10k km-enként cserélték az olajat és szűrőket, akkor én belevágnék. Esetleg tboldi-nak van egy Ypsilon, szintén egyhárom diesel, tőle kérdezz rá.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Motor melyik? 125, vagy 150le? Start/stop, vagy nélküle? Kézi váltó? Pótkerék amúgy teljes, vagy mankó? Teljeset akartam, de olyan vagy nincs, vagy átsiklott felette a szemem.
Hétvégén láttam egy fehér Astrát, az is úgy megtömve, mint az enyém lesz... hát a hajamat akartam tépni, hogy hunvammá?

-
-
TasiA
senior tag
Annak én is!
... de, hoyg maradjak a földön, ha már a msotani tudna 170-helyett 200nm-ert és 116-helyett 140 lovat, teljesen jól elvolnék.100-ból meg 11 év alatt nem tűnik el semmi, ha nem használod
Ha meg olaj nélkül hajtod, akkor 100km- alatt kb az összes.
Lehet matekolni 
-
fero02
nagyúr
Azt nem tudom, nem voltam még hasonló helyzetben sem. Gondolom csak tudja magát tartani a dobozon feltüntetett hőmérsékletig. De ha nem bízol benne, akkor vehetsz koncentrátumot is és akkor kedved szerint hígithatod. Vagy gyógyszertárból alkohollal felturbózod. Vagy mittudomén.

Én legtöbbször tecsóban szoktam megvenni.
-
Jofi81
őstag
Köszönöm! Biztos szeretni fogom, eddig nagyon tetszik. Kényelmes, lehet bele pakolni és megy is szépen.

Hát nálam pont vízszintesig nyílik, így nemigen férek alá. Sőt, ha betolatok a parkolóba, ott meg padka van mögötte, akkor szinte le kell guggolnom...
Úgyhogy csere lesz.Szép az autód, még a színe is ugyanolyan. Csak nincs annyira lelakva, mint az enyém.
-
Calogero
addikt
TayRol Tessék itt a Astra I Caravan
-
bambano
titán
Én se teszteken láttam, hogy ütné az accordot, hanem beleültem egy accordba, megnéztem, nagyon trabant jellege volt az egész autónak. Egy élmény volt visszaülni a vectrába.
Én személy szerint sikítófrászt kapok attól, ahogy a honda motort épít. Meg attól is, ahogy kinéznek a japó autók.
-
TasiA
senior tag
De most méé kell megszünteni a szívó motorokat?? Én is szívesebben hajtanék egy 1.8-2.0 szívót, mint a feltöltött kicsit. Szerintem jóval időtállóbb és nem annyira kényes. Viszont, ha új autóról van szó akkor jöhetne dízel is, ha jó a motor karakterisztikája és nem ilyen 1500-ig semmi, aztán 3600-után megint erőtlen és ehhez egy állandóan váltani kell 6 sebesség. Esetleg egy faca automatával, nincs már kedvem állíndóan kamillázni a bottal ott középen, hogy húzzon az adott fokozatban. Ki kéne próbálnom már egy 1.9-est, olyat még nem vezettem.
-
Calogero
addikt
Majd meglátjuk hogy milyen lesz, lehet hogy így is tágasabb lesz mint a G caravan.
Mi család alapíitás előtt vagyunk, így a GTC, TwinTop kilőve....így mi is kíváncsian várjuk a kombi megjelenését.
A motor paletta is lehetne jobb.
Benzinből megszűnik az 1.8. 2.0.
Marad:
1.4 (100Le)
1.4t (120Le)
1.4t (140Le)
1.6t (180Le)Diesel:
1,3 (95Le) Fiat
1,7 (110Le)
2.0 (130 Le
2.0 (160 Le)Most 1,4 (90Le) 5 ajtósunk van, és már ezzel a kasznivali is lomha a járgány, és szerintem az +10 Le sem fog nagy változást hozni.
Ettől a kis kobcentis turbó motoroktól pedig tartok egy kicsit.....
Diesel, meg ugye drágább, szervízköltségesebb.... -
Oconnor
csendes tag
Szia!
Nekem egy Vectra A 1.7 (60LE) -val kapcsolatban van tapaszalatom. 280000Km van benne, de semmi baja eddig nem volt, télen is gond nélkül indul. Alacsony fogyasztás, és megbízható. Jelenleg én is egy Vectra B -t vezetek, igaz benzinest, de én nem bántam meg. Szerintem az ár is reális érte. Ha a tulaj rendesen gondját viselte, akkor nem rossz vétel.
Persze ez csak az én véleményem. -
Gismo
addikt
Amire figyeljen: Sárvédő ívek, küszöbök alja és a tank körül gyakori a rohadás.
A motorból ha lehet minél kevesebb olaj távozzon nem rendeltetésszerű helyeken, ergo a tömítések legyenek rendben, mondjuk ezt opeleknél nehéz megoldani mert elég gyorsan átkönnyeznek a tömítések.
Műszerfal világítása viszonylag gyakran kiég és a középkonzol világítását macera cserélni.Amúgy kifejezett szériahibáról én nemtudok (biztos van).
Egyébként egy megbízható olcsón fenntartható autó. -
TayRol
nagyúr
Letelt a modidom. Valami ilyesmire gondolt.
-
Mr X
veterán
Nekem sem írja ki, még a jófajta régi mutatós van, ami ezek szerint csal is.
Én is úgy számoltam fogyit, hogy full tank, mentem párszáz kilométert, aztán utántöltés, és az utántöltött mennyiségből számoltam átlagot. Ez az átlag köszönőviszonyban sem volt a mutató állásával. Mutató szerint 17l/178km, számolás szerint 11.38l/178km.
Az első ugye 9l/100km, a második (valós) 6,3l/100km. -
Mr X
veterán
A fogyival nekem ma volt egy kalandom. Fura volt, hogy hetek óta 10-et evett az 1.6-os Vectra városon kívül használva (M0). Már épp le akartam cserélni, mikor eszembe jutott, hogy letesztelem. Teletankoltam, lementünk vele asszonnyal Székesfehérvárra, kicsit bóklásztunk ott, aztán visszajöttünk Pestre. Az út falvakon át vitt, és volt benne város is. Hazaérve megint megtankoltam, és kiszámoltam az átlagot. Kiderült, hogy 100km-en 6.6-os fogyim jött ki, de az üzemanyagszintjelző szerint 9.5l.
Én mondjuk toltam is neki, ahol lehetett.
-
helkis
veterán
na várjál..

a sima tompitottba van nekem ez (G-astrához ez kell, F-ben van asszem H4-es ill az újabbakon H7-es). a helyzetbe teljesen más kell, más a foglalata, pl. olyan, amit dokar mutatott.
ha szépen megkérsz és nem leszek lusta, akkor este csinálok képeket, hogy kb hogy világít..
-
helkis
veterán
nálam ezek vannak jelenleg: [link] 2év garival.. jó fénye van de nem egy 9000k-s xeon..

egyébként eléggé elszaporodtak azok a kocsik, amik elött nem jó menni, mert megvakulok még a visszapillantótükörból is, ráadásul nem refivel jönnek..
általában hófehér a fényük, nem tudom melyik fajta xeon, de be kellene szerezni nekem is!
-
vallas
őstag
Hát az úgy volt, hogy TayRol faterja mondta, hogy hova álljak a kapubejáróba, és amikor a felénél voltam akkor döccent egy nagyot a gép, gondoltam gödör volt, de a Faterod meg kiabált, hogy nyomjam neki, mert bennmaradok
én meg nyomtam, és kijött, de kicsit meglepődtem gondolhatjátok, a szerencse az volt, hogy az első kerék egyből kijött, csak a hátsónál kellett nyomni neki 
amúgy a kormány előtte[link]
és utánna [link]
bruttó 6 ezer volt számlával, szóval nem vészes -
parandroid
félisten
Jaja, KG. Viszonylag sokat hordjuk hozzájuk a céges autókat, ezért is volt kellemes meglepi a hozzáállásuk és az áruk is. MOndjuk a mi cégünkkel sem lehet leányálom szerződésben lenni.

marsu: Miért, lejárt az assistance-om? Az nem a garancia teljes idejére szól?
dokar: Nem futott sokat. Helyben dolgozok, és ha tehetem a céges autókat hajtom. Ez a 13e csak családi használattal került bele. Ezért is nem vettem dízelt. Sose hozná így vissza az árát.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én is úgy számoltam fogyit, hogy full tank, mentem párszáz kilométert, aztán utántöltés, és az utántöltött mennyiségből számoltam átlagot. Ez az átlag köszönőviszonyban sem volt a mutató állásával. Mutató szerint 17l/178km, számolás szerint 11.38l/178km.

![[kép] [kép]](http://www.carstyling.hu/pic/usercar/36412/28.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.carstyling.hu/pic/usercar/36412/29.jpg)