- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Nem nem értésről van szó engem nem kell meggyőzz.. én csak azt tudom amit a rendőrkapitány/kárszakértő/biztosító/bank mondott.. De egy valami fix amint a rendőrség eldönti hogy ki az okozó.. lehet csinálni az autót.. utána emel vádat a hibásnak közuti veszélyeztetésért elveszi a jogsit stb.. nekem igy vázolták.. Járhatok úgy is mint te.. de volt olyan akinél .alig 50 nap alatt eldőlt kamionos belerongyolt amikor kitolatott elé 10 napig korházbavolt majd nyakmerevitő még utána is.. és az okozó sérült meg.. Na de nem akarok ebből vitát köszönöm hogy megosztottad a tapasztalatod.. ami negativ lehet az elhuzódásba hogy fizetnem kell a hitelt meg az autó költségeit.. a többit meg leszarom.. járok baranöm autátójával.. ennyit megér az életem akár egy év várakozást is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest