- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- iPhone topik
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
2005-ös G Astra, Z14XEP motorral, pár napja van nálam az autó. Most mentem vele először sötétben.
A hibajelenség (már ha hiba) a következő:Beindítottam, minden ment szépen. Felkapcsoltam a tompított fényszórót, szintén semmi gond. Alapjárat oké, nem ingadozik. Hibajelző lámpa sem világít.
Amikor viszont gázt adtam és elindultam a fényszórók 'ereje' kicsit megemelkedett. Kipróbáltam utána álló helyzetben is, gázadásra élénkebbek lesznek a lámpák. Valamint bent a külső hőmérséklet jelző/óra/dátum kijelző is világosodik.A műszerfal többi részén nem látom vagy csak nehezebb észrevenni.
Semmi más egyéb jelenség nincs. Az autó szépen megy.
Generátor probléma lenne? Vagy az akksi haldoklik? A garipapírja szerint 2017 év végén vették. Nem hiszem, hogy baja lehetne....bár nem a legmárkásabb cucc. Electric Power 55Ah R+
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs