- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz AMD Power #62295 üzenetére
Azért én megnézném hol kapsz klímás 5ajtós corsát itthon 600-ért,meg milyen állapotút.
Használt autónál piszok máknak kell lenni,azon kívül hogy miket lát és érez a páciens az autón.
Tegnap váltottam pár szót a szerelőmmel,mondtam neki hogy egy 10esből megúsztam az olajcserét mobil olajjal,szűrővel meg levegőszűrővel,legközelebb egy ezressel drágább szűrőt rakok bele...
Mesélt egy osztrák mercisről aki nem hordta szervizeltetni a gépét,majd 150000km-er megtétele után vki szólt neki hogy olajat azért mégis cserélni kéne...kicsit furcsállom gondolom kötelező szervizen csak lehetett a gép.
Mindegy elzavarta a kuncsaftot,vszleg olaj már nem jött volna a csettegő motorból...Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Tefal turmixgép
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest