Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Tenyleg 17es meretben 50 ezer darabja egy premium negyevszakosnak?...
Tudtok olyan helyet ahol olcsobb (nem 3x-es aron) arulnak uj gumikat? Agol en vettem ideig ott atalakitjak az uzletet es jelenleg nincs naluk keszlet es vasarolni se lehet. De 200k-t nem fogok fizetni egy szett gumiert egy 17 eves autora.... -
AMD Power
titán
válasz
diegho
üzenetére
Nekem pl egy ilyen Vredesten Quatrack 5 szinte "ingyen" van.
A 175/70 R13 kb 13.000 ft körül lenne egy db. Mondjuk én már az Astrara nem hiszem ,hogy veszek gumit, de a jövőben szemelőt fogom tartani ezt az opciót is.
-
AMD Power
titán
válasz
sziku69
üzenetére
Jó a kérdés. Nekem is pörög már rajta az agyam egy ideje.... A telek enyhék nagyon. Igy akkor szerintem ha nincs valami extrém hó akkor szerintem nálunk teljesen vállalható. De nyáron? Mikor itt 40 fok van!? Akkor mennyire lehet jó választás. Én inkább a nyáról félnék.

-
diegho
nagyúr
válasz
Mikulásbá
üzenetére
15k éves futás alatt szerintem jelenleg a 4 évszakos a reális választás itthon. Remélem idén lesz valahol egy nagy teszt ahol a jobb gyártók gumijait tesztelik, mert azért van most pár ígéretesnek látszó 4 évszakos:
- Apollo Alnac 4G All Season - Apollo=Vredestein ugyebár
- Uniroyal AllSeasonExpert - az Uniroyal mindig jó középkategóriát gyártott, bár a minta alapján erősen téli beütésű
- Vredesten Quatrack 5 - ez nagyon szimpatikus minta, esélyes, hogy ezt fogom választani, mert 20k alatt megvan
- Goodyear Vector 4 Season Gen2 - az első akkoriban a legjobb 4 évszakos volt, ha sikerült ezen javítani, akkor ez most egy bitang jó gumi
- Michelin CrossClimate - nyáron és télen is felső kategóriás, de jó lenne látni mit tud a többihez képest -
sziku69
őstag
Úgyis gumiváltás előtt vagyok. Még az is előfordulhat hogy 4 évszakos lesz belőle.

-
-
F_Gergely
őstag
-
diegho
nagyúr
válasz
F_Gergely
üzenetére
Nekem egy Hankook téli+nyári szett 120k, a CC 100k, viszont van 8 acélfelnim, majd még meglátom ősszel, hogy mi legyen, mert a Dunlop télik már 6 évesek és kezdenek repedezni, nem teszem fel őket idén. A nyárim viszont világbajnok Vredestein Sportack, ami egy bitang jó gumi. Majd meglátjuk mi lesz még addig.
-
diegho
nagyúr
válasz
F_Gergely
üzenetére
A 4 évszakosok zöme hóban jobb, mert alapvetően téli gumi, szárazon szoktak elhasalni. A Michelin Cc nyári ami kapott hópihét. Ez perpill a legjobb a mi klímánkhoz, viszont nem olcsó. Nekem pl 24k amiből kijön egy Hankook téli és egy Infinity nyári garnitúra és még marad is.
-
sziku69
őstag
Mi a véleményetek a négy évszakos gumikról? Inkább szükségmegoldás?
-
Petyyyyy
addikt
Ez teljesen nem normális.
[link] -
haddent
addikt
válasz
HoaryFox
üzenetére
Nekem már vagy egy éve van Osram Led W5W. Olyan szép fehér és erős fénye van, hogy tompítottat is "beszinezi" kb, látszik mellette (ha fel van kapcsolva a tompított is). Nem érdekli őket túlzottan, pedig sokszor csak helyzetjelzővel megyek amikor épp alkonyatkor csak jelezni akarom, hogy hé heló azért én mozgok
-
beg
veterán
Ma jött 2 ledes helyzetjelző kínából. Bátran ajánlom, bivaly erős fény (a sima helyzetjelzőhöz képest) és kb. 250 HUF/db

-
haddent
addikt
Szerintetek mennyit számít az összkerék-hajtás? Állatkodni mennyire lehet vele? Konkrétan Calibra lenne majd a jövőbeli kiszemelt, és érdekel, hogy érdemes-e vadászni az összkerékre, vagy be kell érni az első kerekes kaparással?
-
beg
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Cserébe öreg
De köszi. -
-
F_Gergely
őstag
válasz
diegho
üzenetére
ízlés dolga, én jobb szeretem lenyomni az ülést, háttámlát hátra, könyöklő és elterülni mint az olvadt vaj

Kényelmesebb nekem így főleg hosszú utakon, mint ülni. G astrából én úgy szálltam ki fél óra után hogy remélem többet nem ülök benne. Szeretem ha a lábam nyújtva van és van neki hely nem szűk a lábtér. -
F_Gergely
őstag
én úgy vagyok vele hogy az ülés legyen a padlólemeznél lent, jól el tudjak feküdni, kényelmesen, és legyen hely minden irányba
Omega rulez ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jaj dicsak necsak a topicmester

-
szkury
aktív tag
Én azért vettem Zafirát, mert kinőttük korban is az F Astránkat.
A csomagtartó számított leginkább. (meg a márka
)
Kombit nem akartunk venni, nézegettük a többi autót is.
A Fusion szintén kiesett a többi mellett. A Merivát hátul kicsinek találtuk szintén, így maradt a Zafira.
Közel másfél év keresgélés után sikerült egy benzines B Zafirát venni.
Ha kiröppen a nagyobb gyerkőc elég lenne egy "H Astra" is.
Remélem lesznek még hasonló járgányok megfizethető árban.Jah és kb. 30 cm-el magasabb, mint a régi.
Szerintem is klassz vezetni így.
Azért nem leszek kamionos.
-
-
Vesztor87
senior tag
válasz
h3lios
üzenetére
Nekem bejön ha magasabb. G Astra mellett a Jazz/Fusion játszik még. Az Astra a leg klasszikusan autókinézetűbb:-) kb. 10 éve szemezgetek vele. Nagyon húz a szívem a japánok felé, ugyanakkor az Astra tetszik, és olcsó is. Az 1,4 is azt mondják elég bele, ugyanez sok másiknál nem így van.
-
HoaryFox
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére

Na jó, lebuktam! Vagyis lebuktattak, jobban mondva!

Ezentúl mint Topikgazda is jelen leszek a topikban, kérésekkel szívesen fordulhattok hozzám!És ne feledjétek: #csakavillám

-
h3lios
addikt
válasz
Vesztor87
üzenetére
Különben magamnak nem vennék SX4-et, mert nem szeretem a magasabb autókat. Jól kilátni belőle, de esztétikailag nem jön be. Ugyan ez az Ignis, ha Suzukit kellett volna venni a 3-as szériából lett volna egy 1.5-ös Sport Swift a nyertes. De az a baj, hogy azok is milla felett vannak normális állapotban. Ennyi pénzért, mint amennyiért Astrát vettem nem kaptam volna normális állapotút, arról nem is beszélve, hogy drágák hozzá az alkatrészek.
-
h3lios
addikt
válasz
Vesztor87
üzenetére
Leginkább lapos..
Illetve 1 újratömött ülés nem ártana, mert azért az SX4 hatványozottan kényelmesebb volt ilyen szempontból. 
Teljesítményben nem igazán tudok véleményt mondani. A Suzuki dízel volt, nyilván jobban húzott alacsony tartományban. De az Astra-t sem érzem lomháznak, lehet vele hasítani, ha akar az ember. De nem vagánykodok, egyelőre örülök, hogy viszonylag jól megy a vezetés, nem húzattam még ki.
Váltásokra kell jobban odafigyelnem, mert van, hogy néha vissza kéne kapcsolni 1-el alacsonyabb sebességfokozatba.Szerk.: Ha majd lesz találkozó próbálok elmenni énis, jól jönnek majd a tanácsok, tippek.
Kecskemétről viszonylag könnyen el lehet jutni az ország sok területére.
Hamár itt járunk, vannak itt kecskemétiek a topic-ból ? -
trassher
addikt
Bontott vezérlést valaki? Komolyan mondom nem létezik, hogy ilyesmire is legyen kereslet.

-
AMD Power
titán
Nyertem megint!

Opel! Befejeződött 25 év közös emlékei nyereményjátékunk!

Opel modellautó, Opel baseballsapka, Opel napszemüveg és Opel toll

-
-
h3lios
addikt
válasz
Vesztor87
üzenetére
Rozsda nuku, kivéve a kipufogódob külső része kezdett rohadtni, de azt hallottam, hogy le kell sz.rni, ameddig a belső rétege 1-ben van nem gázos a dolog, márpedig azon semmi rozsda nincs.
Pár napja raktam fel ide képeket:
![[link] [link]](http://i.imgur.com/8LGnanM.jpg)
Árban úgy nézett ki a dolog, hogy 630-ért hoztam el, és 60 volt a névre írás. Klímát feltöltötték, kitisztították, alapjáraton állítottak, kb. még 40-et költöttek őkis a motorra, mielőtt átvettem tőlük.
Mivel még első autó és friss a jogsi autó ügyben nuku a tapasztalatom, ezért ismerős jött el velem nézelődni.
Szerintem nem volt rossz vétel, pár évig kiszolgál még, aztán váltom 1 pár évvel fiatalabbra. A J astra nagy fétisem, főleg a szedán formája viszi a prímet nála, OPC -ben meg egyenesen álom a dolog.
Csak mivel 22 évesen nincs fölös 5-6 millám 1 autóra, ezért megelégedtem ezzel a verdával. 
Amik talán hátrányosságok, hogy vennem kell majd 1 új kormányt, mert ennek a közepe elég gány (hiányzik róla az Opel logo, és szakadt a jobb oldali dudagomb. Illetve nincs hátsó ablaktörlő, 1 fémlappal fedték le a helyét. De ameddig nem ázik be nem érdekel különösebben, a szedánokon sincs és abból is ki lehet látni, ha esik

-
h3lios
addikt
válasz
Vesztor87
üzenetére
Ennyivel vettem, hogy valós-e azt a jóisten se mondja meg.
Kereskedésnél vettük, az előző tulajdonos olaszból hozta be. Az eredeti olasz papírjai is megvannak, az ajtónál az uccsó szervizes matrica 120-nál került bele még olaszban. De ki tudja, hogy mennyit tekerhettek rajta. A belső alapján neccesnek tartom a 130-at, mert a kormány és az ülés kapott rendesen, de amúgy meg külsőleg és motorikusan nagyon rendben van 16 éves korához képest.Szerelő ismerős aknából is alánézett, azt mondta ő is, hogy rendben van, látszik, hogy vigyáztak rá 1 szem rozsda nem volt rajta a kipufogódob külsejét leszámítva.
-
AMD Power
titán
Ma bizony nagyon jó lett volna egy klíma. Pokoli idő van kint... csak persze mellék kéne még min 30Le az autóba.

-
törölt tag
válasz
diablo1984
üzenetére

-
HoaryFox
őstag
Petyyyyy barátom, akkor bevágod majd a verdámat az összefoglalóba a Zastra helyére?

-
törölt tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Gondolom, csak értsd meg hogy ezt írja a könyv. Nem én találtam ki. És az ecotec motor tulajok is tudják hogy az amelyik nem eszi az olajat, az ritka mint a fehér holló. pár decit mindegyik megeszik, ez természetes. Nem jelenti azt, hogy rossz lenne a motorja.
-
törölt tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Szerintem ezt ne fokozzuk tovább . szerintem te nem ismered a régi ecotec motorokat azok alapján amit írsz..
-
törölt tag
válasz
diablo1984
üzenetére
1.6 101Le x16xel. a gyári könyvében 1L / 1000km van megadva. régen be is szkenneltem. megvan a könyve. ez pár decit szokott kérni
-
törölt tag
válasz
diablo1984
üzenetére
rohadásnak nem nevezném, néhány rozsdapötty természetesen jelen van, elvégre 20 éves autóról beszélünk. ezt a jövendőbeli vevőnek is el fogom mondani. olajat annyira eszi amennyire még normális. a gyár 1000km/liter értéket ad meg, ez az alatt marad jóval. konkrétumot nem tudok mondani, mert úgy vettem észre használat függő is.
szép a fényezérse, egyben van, nem egy lelakott gépezet.
-
törölt tag
-
HoaryFox
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Aham. Őt múlt heten szerdán hoztam el, potom 540ezer forintért, kollégával mentem, nem Opel-szaki, de már látott jópár levedlett foscht előttem, de ő is azt mondta, hogy jó állapotú a járgány. Úgyhogy most ő az aktuális Opelem

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ez tenyleg tipp topp kinezetü 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

necsak

![[link] [link]](http://i.imgur.com/UugDbm2.jpg)
![[link] [link]](http://i.imgur.com/NRHANi1.jpg)
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2016-06/23/371292_bsg8cpvfqvnlzvua_opel_jpg.jpg)