Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

Vezettem ma (megint) egy dízel berlngót, ugyanaz a tapasztalat mint eddig minden dízellel amiben ültem. Hát mit mondjak, az ülések korrektek, én azt mondanám kényelmesek (de én a H alap üléseire azt mondom hogy kényelmesebb). Oldaltartásuk nulla, zéró semmi tehát még sofőrként is egy kicsit fickósabb kanyarban motoros trükköt dobok be (repülök és csk a kormányt fogom :DDD ). Húzni húz, menni megy, alapból van nyomaték.
    Jó, hogy alapjáraton van nyomaték, de borzalmas, hogy egy kövér gáz az úgy néz ki, hogy 1500-2000 -ről indul, 3000 -nél vége onnantól fuldoklik 4000 fölött szerintem lassul 5000 -nél kész vége temetés. Baromira hiányzik az a linearitás és az a szép felpörgés. Ezért biztos nem cserélném be az alsó nyomatékot :N
    Van valami rémisztően elborzasztó pocsék leírhatatlan érzés egyébként. Nem tudom, hogy ez francia-szitrojen agyrém, turbo dízel kellék (mert hogy ne öljem meg ezt meg azt nem tudom tényleg feltételezés), vagy mi, de a gázpedál konkrétan ki van simítva. Úgy értem, hogy itt a játékosság az nulla. A szó legszorosabb értelmében teljesen benyomom a pedált teljesen felengedem és ezt sokszor kb 1 ilyen / másodperc és SEMMI nem történik egyenletesen megy az autó semmi nem változik. Kiintegrálja az egészet, kisimítja, nehogymár legyen egy rántás amikor kéne. Elképesztően gusztustalan. Ugyanakkor hihetetlen kényelmes a hétköznapokra ezt bevallom, de ezzel aztán egy kis huncutkodás az szánt szándékkal se :DDD
    A másik a váltó, szokásos retek francia lötyögés számomra rémisztő :DDD 15ezer km után lazább mint az F astra 130 ezer meg 15 év után. Gyors váltást azt nem hogy nem szereti, nem veszi be. Amit a H -val simán nyomok, F -fel is akár, az itt úgy néz ki, hogy beveszi, eltelik egy másodperc, ránt egy akkorát hogy azt hiszi az ember valaki belejött hátulról, majd elindul az előbb kitárgyalt "kisimított gyorsulással" :W

Merem remélni, hogy a jövő autói nem ilyenek lesznek, mert ez egy förmedvény, ebből minden bugi kiveszett már, én elhiszem, hogy a 40 kilós kishölgyeknek és a napi 12 órát vezető szállítóknak ez kényelmes és szükséges valamint környezetkímélő, de ez akkor is röviden tömören szar.

Új hozzászólás Aktív témák