Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Vezettem ma (megint) egy dízel berlngót, ugyanaz a tapasztalat mint eddig minden dízellel amiben ültem. Hát mit mondjak, az ülések korrektek, én azt mondanám kényelmesek (de én a H alap üléseire azt mondom hogy kényelmesebb). Oldaltartásuk nulla, zéró semmi tehát még sofőrként is egy kicsit fickósabb kanyarban motoros trükköt dobok be (repülök és csk a kormányt fogom
). Húzni húz, menni megy, alapból van nyomaték.
Jó, hogy alapjáraton van nyomaték, de borzalmas, hogy egy kövér gáz az úgy néz ki, hogy 1500-2000 -ről indul, 3000 -nél vége onnantól fuldoklik 4000 fölött szerintem lassul 5000 -nél kész vége temetés. Baromira hiányzik az a linearitás és az a szép felpörgés. Ezért biztos nem cserélném be az alsó nyomatékot
Van valami rémisztően elborzasztó pocsék leírhatatlan érzés egyébként. Nem tudom, hogy ez francia-szitrojen agyrém, turbo dízel kellék (mert hogy ne öljem meg ezt meg azt nem tudom tényleg feltételezés), vagy mi, de a gázpedál konkrétan ki van simítva. Úgy értem, hogy itt a játékosság az nulla. A szó legszorosabb értelmében teljesen benyomom a pedált teljesen felengedem és ezt sokszor kb 1 ilyen / másodperc és SEMMI nem történik egyenletesen megy az autó semmi nem változik. Kiintegrálja az egészet, kisimítja, nehogymár legyen egy rántás amikor kéne. Elképesztően gusztustalan. Ugyanakkor hihetetlen kényelmes a hétköznapokra ezt bevallom, de ezzel aztán egy kis huncutkodás az szánt szándékkal se
A másik a váltó, szokásos retek francia lötyögés számomra rémisztő
15ezer km után lazább mint az F astra 130 ezer meg 15 év után. Gyors váltást azt nem hogy nem szereti, nem veszi be. Amit a H -val simán nyomok, F -fel is akár, az itt úgy néz ki, hogy beveszi, eltelik egy másodperc, ránt egy akkorát hogy azt hiszi az ember valaki belejött hátulról, majd elindul az előbb kitárgyalt "kisimított gyorsulással" 
Merem remélni, hogy a jövő autói nem ilyenek lesznek, mert ez egy förmedvény, ebből minden bugi kiveszett már, én elhiszem, hogy a 40 kilós kishölgyeknek és a napi 12 órát vezető szállítóknak ez kényelmes és szükséges valamint környezetkímélő, de ez akkor is röviden tömören szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- További aktív témák...
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Húzni húz, menni megy, alapból van nyomaték.