Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz TasiA #4102 üzenetére

Vigyázok én, tegnap este olyan szinten üres helyen próbáltam ki a verdát, hogy az úton álltam meg még pisilni is, senki sem jött arra, szép holdfényes este, a világ romokban körülöttem... de mára akaraterővel és kitartással újra van miért vigyáznom magamra.

Fék, stb: ami nem gyári c20ne kadettbe való: hűtő, tank, ennyi... minden más pont olyan mint amit kiadnak c20ne kadett (adtak anno), hűtött tárcsás fék és érdekes, hogy azonos átmérővel mint az 1.3 féke ez ahhoz képest brutál, jó persze más a gumi, más a felfüggesztés, az autó súlya is eltér de akkor is, olyan lassításra képes... szal nincs gond a fékkel :)

Tegnap csupán a hűtő ment szét... nagyon meg lett hajtva és nem bírta a ragasztásnál... hétvégén lehet barkácsolok egy kicsit :) A kpzár-riasztó computerét reggel cseréltettem mert állandóan nyitott ajtót jelzett és baromi idegesítő volt, hogy minden nyitásnál csipog... egyébként meg nagyon jó kpzár-riasztóval a verda :) Na mondjuk a mélyláda-erősítő párost is szeretem benne de a legjobb a barátnőm a jobb1-en, nélküle mit sem érnek...

Új hozzászólás Aktív témák