- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Yettel topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Vigyázok én, tegnap este olyan szinten üres helyen próbáltam ki a verdát, hogy az úton álltam meg még pisilni is, senki sem jött arra, szép holdfényes este, a világ romokban körülöttem... de mára akaraterővel és kitartással újra van miért vigyáznom magamra.
Fék, stb: ami nem gyári c20ne kadettbe való: hűtő, tank, ennyi... minden más pont olyan mint amit kiadnak c20ne kadett (adtak anno), hűtött tárcsás fék és érdekes, hogy azonos átmérővel mint az 1.3 féke ez ahhoz képest brutál, jó persze más a gumi, más a felfüggesztés, az autó súlya is eltér de akkor is, olyan lassításra képes... szal nincs gond a fékkel

Tegnap csupán a hűtő ment szét... nagyon meg lett hajtva és nem bírta a ragasztásnál... hétvégén lehet barkácsolok egy kicsit
A kpzár-riasztó computerét reggel cseréltettem mert állandóan nyitott ajtót jelzett és baromi idegesítő volt, hogy minden nyitásnál csipog... egyébként meg nagyon jó kpzár-riasztóval a verda
Na mondjuk a mélyláda-erősítő párost is szeretem benne de a legjobb a barátnőm a jobb1-en, nélküle mit sem érnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs