Hirdetés
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
örülök hogy sikerült megoldanod anyagi ráfordítás nélkül

a hidrotőkékhez annyit tennék hozzá, hogy mikor megvettem a g astrát kb. 1 éve akkor nekem is durva hangja volt, írtam is ide akkoriban ez ügyben
azóta láncot cseréltem mert annak is volt hangja és a szerelőm mondta, hogy van egy kevés olajsár a motorban így olajcsere előtt öntöttek bele motortisztító adalékot amit a régi olajba kell önteni és járatni kb. 10 percet majd leengedni és mehet az új olaj
na azóta a hidrotőke is halkabb és egyre ritkábban hallom a hangját
a legközelebbi olajcseréhez is rakatok majd ilyen öblítőt és a most használt eneos olajhoz is ragaszkodni fogok
azt olvastam valahol, hogy azért is kezdenek csörögni mert nem kapnak elég olajat a tőkék mert részben vagy teljesen elzáródhatnak olajszennyeződésektől az olaj járatokén ilyen hidrotőke tisztító löttyöt ami 1 évig kering a motorolajjal azt biztos nem próbálnám ki

ha ügyes vagy egyébként szét is szedheted a motort és meg lehet szépen tisztogatni a tőkéket van akinek az is segít
na meg nem árt olajnyomást méretni
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen processzort vegyek?
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szilárdtest-akkumulátorokat fejleszt Kína, jöhet az áttörés?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest